✨ معرفی چند موتور جستجوی خوب که میتوانید جایگزین سارق ایدهها و منتشرکننده فحشا یعنی #گوگل نمایید 👇
🌐 https://gerdoo.me/
🌐 http://parseek.ir/
🌐 https://parsijoo.ir/
✅ ایرانی اگر حمایت شود، میتواند...
⚠️ چند نکته یادمان نرود :
١. گوگل سابقه بسیار بیشتر نسبت به نمونههای داخلی دارد.
٢. گوگل بسیار ثروتمند و با حامیان بسیار گردنکلفت میباشد!
٣. موتور جستجو مانند فرش دستباف میباشد که هر چه بیشتر پا بخورد بر ارزشش بیشتر اضافه میشود، لذا هر چه ما از موتورجستجوهای ایرانی بیشتر استفاده کنیم، قطعا آنها تقویت شده و رشد بیشتری میکنند. همانند آنچه امروز درباره گوگل ميبينیم! قطعا گوگل از ابتدا اینقدر سرچ قویای نداشته است. آهسته آهسته رشد کرده است. وقتی مردم با تعداد بسیار زیاد از یک موتورجستجو استفاده کنند سبب رشد آن موتور جستجو میشوند.
۴. گوگل تقریبا حد و مرزی ندارد و هر عبارتی را میآورد! اما نمونههای داخلی میبایست حد و مرزهای متعددی را رعایت کنند. و لذا کار کمی مشکل تر است.
۵. گوگل در تمام دنیا دیده شده و حامی دارد و این امر منجر به رجوع جمعیت بسیار بیشتری به موتور جستجو شده که سبب رشد آن میشود. اما نمونه های داخلی محدود به ایران میشود که قطعا از مراجعه کنندگان کمتری برخوردار است.
❇️ با وجود تمامی موارد گفته شده، موتور جستجوهای داخلی برای استفاده مناسب هستند و با افزایش حمایت از ناحیه مسئولان ذیربط و مردم بزرگوار قطعا هر روز پیشرفت کرده و رشد میکنند.
@mmenhaj
پرواز جنگنده F-۳۵ در آسمان ایران کذب است
🔹نیمه شب گذشته شنیده شدن صدای آژیر خطر در یکی از مناطق غرب تهران و همزمان پرواز مشکوک یک فروند هواپیمای مسافربری متعلق به خطوط هوایی ترکیه، در فضای عمومی خبرساز شد.
🔹یک مقام آگاه در نیروهای مسلح در گفتوگو با تسنیم، شایعه ورود جنگندههای اسرائیلی در آسمان کشور را تکذیب کرد و گفت ماجرای دیشب هیچ ارتباطی با تهدیدات هوایی که منجر به فعال شدن سیستم پدافند هوایی کشور شود، نداشته است.
tn.ai/2442664
@mmenhaj
📗معرفی یک کتاب خوب
🔰 کتاب فاخر «صعود 40 ساله»
کتاب صعود چهل ساله، شامل مطالبی از عملکرد 40 ساله انقلاب اسلامی ایران می باشد.
حاوی معتبرترین آمارهای بین المللی از پیشرفت های مستند و خیره کننده نظام اسلامی در عرصه های اساسی کشور و انقلاب اسلامی است.
کتاب صعود چهل ساله تولید شده در معاونت تبلیغات اسلامی آستان قدس رضوی
👈این کتاب تلاش دارد میزان دستیابی جمهوری اسلامی ایران به آرمانهایی از قبیل عدالت، استقلال ، آزادی، معنویت، کرامت زن، مردم سالاری دینی ، گسترش رفاه عمومی و دیگر آرمان های انقلاب را مورد کنکاش قرار دهد.
ارجاع به منابع معتبر بین المللی نظیر سازمان ملل متحد، بانک جهانی، سازمان جهانی غذا و کشاورزی ، دفتر برنامه توسعه ملل متحد و دیگر مراجع معتبر از شاخصه های اصلی کتاب صعود چهل ساله محسوب میشود.
📖 با خواندن آن متحول خواهید شد...
🌹 به آینده انقلاب اسلامی بسیار امیدوار خواهید شد(حتی شما دوست حزب اللهی!)
✅ با آمارهایی که نمی توان در آن خدشه نمود به دفاع مستند از انقلاب اسلای خواهید پرداخت...
🔹 همزمان با نزدیک شدن به دهه فجر، فایل pdf کتاب صعود چهل ساله تقدیم تان میشود.
🔰 این کتاب که ما حصل ۱۷ هزار ساعت کار پژوهشی و بررسی ۱۹ هزار آمار بینالمللی است، دستاورد های جمهوری اسلامی ایران را در دوران چهل سالگی انقلاب بیان میکند و الحمد لله مورد تحسین و عنایت بسیاری از بزرگان واقع شده است.
✍️اثر حجت الاسلام و المسلمین آقای سید محمدحسین راجی
#کتابخانه_همراه
#کتاب_صعود_40_ساله
👇دریافت فایل pdf کتاب👇
1_713322260.pdf
17.85M
📥 دریافت فایل pdf کتاب «صعود چهل ساله»
اثر حجت الاسلام والمسلمین سید محمد حسین راجی
#کتابخانه_همراه
#کتاب_صعود_40_ساله
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet
@mmenhaj
#دشمن_شناسي
قسمت نوزدهم
┄━═✿♡﷽♡✿═━┄
✍عثمان، چون از منبر به زير آمد و به خانه خويش وارد شد،
مروان و سعيد و جمعى از بنىاميه را در آنجا ديد. چون عثمان نشست، مروان رو به او کرد و گفت:
حرف بزنم؟ گفت: بزن.
مروان گفت: اگر اين سخنان را در وقتى مىگفتى که قوى بودى خوب بود، ولى حالکه ضعيف شدهاى و به ذلّت افتادهاى، گفتن اين حرفها به معنى شکست توست. نبايد اين کار رإ مىکردى و خود را در نظر مردم چنين خوار نمىساختى.
🔻مردم آمدند به درِ خانه عثمان تا، بنابر وعده او براى رسيدگى به شکايتها، بَر عثمان وارد شوند. مروان به عثمان گفت: مردم مانند کوهها گرد آمدهاند. عثمان گفت: خجالت مىکشم بروم، تو بيرون برو. مروان آمد و بر مردم بانگ زد:
🔻چه خبر است؟ براى چپاول آمدهايد؟ رويتان سياه باد! هر کس را مىبينم گوش رفيقش را گرفته و آمدهاست، جز آنانکه در انتظار ديدنشان هستم. چه خبر است که دندان تيز کردهايد؟ اينطور که به ما هجوم آوردهايد، آيا قصد ربودنِ مُلک ما را از چنگال ما داريد؟ چه مردم احمقى هستيد. به خانههاى خود برگرديد. اشتباه کرديد؛ ما هرگز در مقابل شما عقب نشينى نکردهايم و قدرت و حکومت خود را از دست نخواهيم داد
🔻پس از اين جريان،جمعى آمدند و به على علیه السلام شکايت کردند.
حضرت اميرعلیه السلام ، خشمناک، بر عثمان وارد شد و گفت:
✨هنوز از مروان دست نکشيدهاى؟ او هم از تو دست برنمىدارد مگر که تو را از دين و شعورت، به کلّى، بگرداند؛
و تو هم، چون شتر خوار و زبونى که به هر کجا کشانده شود، سر به زير انداختهاى و در پىِ او مىروى!
❗️مروان نه رأى دارد، نه دين.
مىبينم که تو را به هلاکت مىرساند. من، بعد از اين، ديگر در کارت اقدام نمىکنم.✨
🔻چون حضرت على علیه السلام بيرون رفت، همسر عثمان (نائله) آمد و به او گفت: على ديگر به نزد تو نخواهد آمد. حرف مروان را شنيدى و او تو را به دنبال خود به هر جا که خواست کشاند.
عثمان گفت: چه کنم؟
نائله گفت: از خدايى که شريک ندارد بترس و از سنّت دو رفيقت که پيش از تو بودند پيروى کن.
اگر از مروان اطاعت کنى، تو را به کشتن خواهد داد، چرا که مروان در ميان مردم قدر و ارزش و هيبت و محبّتى ندارد؛ و تو مردم را به خاطر مروان از دست دادى. کسى را بفرست و على را بطلب و با او آشتى کن؛ همانا تو با او خويشاوندى و او در ميان مردم مقبول است و کسى در برابر او چون و چرا نمىکند.
🔻عثمان کسى را به دنبال على علیه السلام فرستاد، اما آن حضرت از آمدن خوددارى کرد و فرمود:
✨به او گفتم که بار ديگر نمىآيم.✨
🔻عثمان، بعد از اين ماجرا، روز جمعه بر منبر رفت و حمد و ثناى الهى گفت. پيش از اقامه سخن، يکى از حاضران، از وسط مسجد، بلند شد و ايستاد و گفت: اىعثمان، به کتابِ خدا عمل کن. عثمان گفت: بنشين. اين قضيه سه بار تکرار شد. سرانجام، آنها که در مسجد حاضر بودند دو دسته شدند: يک دسته عليه عثمان شدند و يک دسته با عثمان؛ اختلاف بالا گرفت و به صورتِ هم سنگ پراندند و به عثمان، در بالاى منبر نيز، سنگ زدند، چنان که بيهوش شد. او را به خانه بردند.
🔻حضرت اميرعلیه السلام به عيادتش رفت. بنىاميه به دور عثمان جمع بودند. حضرت على علیه السلام که وارد شد، بنىاميه به وى حمله کردند که: اينها کار تو بود، تو اين کار را کردى؛ و به خدا قسم، اگر به آنچه مىخواهى برسى (يعنى حکومت)، دنيا را بر تو خواهيم شوراند. پس، اميرالمؤمنين علیه السلام خشمگين برخاست.
اين وضع داخل مدينه بود .
📚سقيفه/مرحوم علامه سيد مرتضى عسكرى
🖍ادامه دارد
@mmenhaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پاسخ رهبری به اظهارات روحانی درباره فضای مجازی!
اینجا لغزشگاه است
🔹 رهبر انقلاب: اینجا لغزشگاه است هیچ کس نمی گوید جاده نکش ،اتفاقا" جاده اتوبان هم بکش ، اما آنجایی که ریزش کوه محتمل است ملاحظات لازم را بکنید ، ما نمی گوییم این راه را ببندید، اینکه بی عقلی است!
اما استفاده درست بکنید، دیگران دارند استفاده درست می کنند.
✅ از وزارت ارتباطات گلایه مندیم!
🇮🇷 @mmenhaj
افتتاحیه همایش بین المللی «بازاندیشی آرای استاد مطهری در مواجهه با مسائل امروز» با سخنرانانی از ۲۲ کشور جهان،
امروز، یکشنبه ساعت ۱۸:۳۰
سخنرانان افتتاحیه:
آیت الله جوادی آملی
پروفسور استوش (آلمان)
پروفسور هانی (مراکش)
لینک ورود به همایش:
http://tv.mou.ir