♨️تفاوتهای جنگ نرم و جنگ سخت:
📌بخش دوم:
🔸۱- حوزه تهدید نرم اجتماعی، فرهنگی و سیاسی است، در حالی که حوزه تهدید سخت امنیتی و نظامی میباشد؛
🔸۲- تهدیدهای نرم پیچده و محصول پردازش ذهنی نخبگان و بنابراین اندازهگیری آن مشکل است، در حالی که تهدیدهای سخت؛ عینی، واقعی و محسوس است و میتوان آن را با ارائه برخی از معیارها اندازهگیری کرد؛
🔸۳- روش اعمال تهدیدهای سخت، استفاده از زور و اجبار است، در حالی که در نرم، از روش القاء و اقناع بهرهگیری میشود.
و تصرف و اشغال سرزمین است در حالی که در تهدید نرم، هدف تاثیرگذاری بر انتخابها، فرآیند تصمیمگیری و الگوهای رفتاری حریف و در نهایت سلب هویتهای فرهنگی است؛
🔸۴- مفهوم امنیت در رویکردهای نرم شامل امنیت ارزشها و هویتهای اجتماعی میشود، در حالی که این مفهوم در رویکردهای سخت به معنای نبود تهدید خارجی تلقی میگردد.
🔸۵- تهدیدهای سخت، محسوس و همراه با واکنش برانگیختن است، در حالی که تهدیدهای نرم به دلیل ماهیت غیر عینی و محسوس آن، اغلب فاقد عکسالعمل است.
🔸۶-مرجع امنیت در حوزه تهدیدهای سخت، به طور عمده دولتها هستند، در حالی که مرجع امنیت در تهدیدهای نرم محیط فروملی و فراملی (هویتهای فروملی و جهانی) است؛
🔸۷- کاربرد تهدید سخت در رویکرد امنیتی جدید عمدتاً مترادف با فروپاشی نظامهای سیاسی- امنیتی مخالف یا معارض است، در حالی که کاربرد تهدید نرم در رویکردهای امنیتی جدید علیه نظامهای سیاسی مخالف یا معارض، مترادف با فرهنگسازی و نهادسازی در چارچوب اندیشه و الگوهای رفتاری نظامهای لیبرال و دموکراسی تلقی میشود.
جنگ نرم نیز همانند جنگ سخت اهداف مختلفی دارد و قاعدتا هدف غایی هر دو آنها تغییر کامل نظام سیاسی یک کشور است که البته با اهداف محدودتر هم انجام میگیرد.
در حقیقت جنگ نرم و جنگ سخت یک هدف را دنبال میکنند و این وجه مشترک آنهاست، در هر صورت هدف اصلی این جنگ، اعمال فشار برای ایجاد تغییر در اصول و رفتار یک نظام و یا به طور خاص تغییر خود نظام است.
💠اهداف جنگ نرم:
⚡️۱- استحاله فرهنگی در جهت تأثیرگذاری شدید بر افکار عمومی جامعه مورد هدف با ابزار خبر و اطلاع رسانی هدفمند و کنترل شده که نظام سلطه همواره از این روش برای پیشبرد اهداف خود سود جسته است.
⚡️۲- استحاله سیاسی به منظور ناکارآمد جلوه دادن نظام مورد هدف و تخریب و سیاه نمایی ارکان آن نظام.
⚡️۳- ایجاد رعب و وحشت از مسائلی همچون فقر، جنگ یا قدرت خارجی سرکوبگر و پس از آن دعوت به تسلیم از راه پخش شایعات و دامن زدن به آن برای ایجاد جو بیاعتمادی و ناامنی روانی.
⚡️۴- اختلاف افکنی در صفوف مردم و برانگیختن اختلاف میان مقامهای نظامی و سیاسی کشور مورد نظر در راستای تجزیه سیاسی کشور.
⚡️۵- ترویج روحیه یاس و ناامیدی به جای نشاط اجتماعی و احساس بالندگی از پیشرفتهای کشور.
⚡️۶- بیتفاوت کردن نسل جوان به مسائل مهم کشور.
⚡️۷- کاهش روحیه و کارآیی در میان نظامیان و ایجاد اختلاف میان شاخههای مختلف نظامی و امنیتی.
⚡️۸- ایجاد اختلاف در سامانههای کنترلی و ارتباطی کشور هدف.
⚡️۹- تبلیغات سیاه (با هدف براندازی و آشوب) به وسیله شایعه پراکنی، پخش تصاویر مستهجن، جوسازی از راه پخش شب نامهها و...
⚡️۱۰- تقویت نارضایتیهای ملت به دلیل مسائل مذهبی، قومی، سیاسی و اجتماعی نسبت به دولت خود به طوری که در مواقع حساس این نارضایتیها زمینه تجزیه کشور را فراهم کند.
⚡️۱۱- تلاش برای بحرانی و حاد نشان دادن اوضاع کشور از راه ارائه اخبار نادرست و نیز تحلیلهای نادرست و اغراق آمیز.
جنگ نرم به ابزارها و امکاناتی نیازدارد تا بتواند به اهداف خود جامه عمل بپوشاند.
💠ابزارهای جنگ نرم:
جنگ نرم با پشتوانه قدرت نرم انجام میگیرد.
بنابراین تمامی ابزارهای حامل قدرت نرم را باید به عنوان ابزارهای جنگ نرم مورد توجه و شناسایی قرار داد. این ابزارها انتقال دهنده پیامها با اهداف خاص هستند.
در عصر ارتباطات با تنوع ابزاری برای انتقال پیام از یک نقطه به نقطه دیگر هستیم.
🎬رسانهها شامل رادیو، تلویزیون و مطبوعات، عرصههای هنر شامل سینما، تئاتر، نقاشی، گرافیک و موسیقی، انواع سازمانهای مردم نهاد و شبکههای انسانی در زمره ابزار جنگ نرم به شمار میآیند.
با توجه به اینکه در جنگ نرم از ابزار مختلفی استفاده میشود میتوان گفت که به همان نسبت نیز گروههای مختلفی را مورد هدف و مبارزه قرار میدهد.
📌ادامه دارد...
#جنگ_نرم
#دشمن
#رسانه
#جهاد_تبیین
✅با ما همراه شوید.
🔗سروش:
🌹مجله نگهبان🌹
https://splus.ir/majalleh.negahban
🔗ایتا:
نگهبان
https://eitaa.com/mnegahban
♨️چه افراد و تشکلهایی هدف جنگ نرم هستند؟
📌بخش سوم:
💠همه افراد جامعه میتوانند بخشهای مشخصی باشند که مورد نظر راه اندازان جنگ نرم قرار گرفتهاند و البته این موضوع وابسته به هدفی است که بانی جنگ نرم آن را دنبال میکند.
🔅اقشار مورد نظر بانیان جنگ نرم بستگی به هدف آنها دارد که میان مدت است یا عمومی و با توجه به هدف اقشار را تحت نظر میگیرند اما در حالت کلی میتوان گفت که گروههای هدف در جنگ نرم، رهبران، نخبگان و تودههای مردم هستند.
🌀نخبگان نیروهای میانی را تشکیل میدهند و میتوانند به عنوان تصمیم گیران و تصمیم سازان یک حکومت مطرح باشند.
🔹نخبگان جامعه مدنی مانند رهبران احزاب و... هم با آشفتگی ذهنی خود، میتوانند ترس را به ذهن مردم انتقال دهند، وحشت ایجاد کنند و روحیه ملت را درهم بشکنند.
در بعضی موارد برای رسیدن به اهداف مورد نظر خود گروهها و اشخاص خاص و تأثیرگذار را مورد هدف قرار میدهند و از آن گروه یا فرد برای رسیدن به اهداف خود استفاده میکنند. مانند استفاده از قومیتهای مختلف یا خواص و نخبگان فرهنگی وعلمی.
🔸با توجه به اینکه در جنگ نرم از ابزارهای رسانهای، فرهنگی و علمی استفاده میشود پوشش آن برای طبقات مختلف بیشتر و متفاوتتر است. جنگ رسانهای میتواند تودههای مردم را تحت تأثیر قرار بدهد و به همین شکل در جنگ علمی نخبگان را مورد هدف قرار دهد.
🍂افراد مورد نظر جنگهای نرم وابسته به هدف جنگهای نرم نیستند بلکه به دلیل اینکه در جنگ نرم ابزارهای مختلفی مورد استفاده قرار میگیرد در نتیجه افراد بیشتری درگیر میشوند اما در جنگ سخت که تنها ابزار مورد استفاده ابزار نظامی است تنها گروههای نظامی (و در موارد معدودی غیر نظامیان) در طرف مقابله قرارمی گیرند.
📳در جنگ نرم علاوه بر استفاده از ابزارهای رسانههای، فرهنگی و علمی برای نفوذ در طبقات و اقشار مختلف از تاکتیکهای متنوعی مختلفی استفاده میشود.
💢تاکتیکهای جنگ نرم:
⚡️۱- برچسب زدن: بر اساس این تاکتیک، رسانهها، واژههای مختلف را به صفات مثبت و منفی تبدیل کرده و آنها را به آحاد یا نهادهای مختلف نسبت میدهند.
⚡️۲- تلطیف و تنویر: از تلطیف و تنویر (مرتبط ساختن چیزی با کلمهای پر فضیلت) استفاده میشود تا چیزی را بدون بررسی شواهد بپذیریم و تصدیق کنیم.
⚡️۳- انتقال: انتقال یعنی اینکه اقتدار، حرمت و منزلت امری مورد احترام به چیزی دیگر برای قابل قبولتر کردن آن منتقل شود.
⚡️۴. تصدیق: تصدیق یعنی اینکه شخصی که مورد احترام یا منفور است بگوید فکر، برنامه یا محصول یا شخص معینی خوب یا بد است.
تصدیق فنی رایج در تبلیغ، مبارزات سیاسی و انتخاباتی است.
⚡️۵- شایعه: شایعه در فضایی تولید میشود که امکان دسترسی به اخبار و اطلاعات موثق امکان پذیر نباشد.
⚡️۶- کلیگویی: محتوای واقعی بسیاری از مفاهیمی که از سوی رسانههای غربی مصادره و در جامعه منتشر میشود، مورد کنکاش قرار نمیگیرد. تولیدات رسانههای غربی در دو حوزه سیاست داخلی و خارجی، مملو از مفاهیمی مانند جهانی شدن، دموکراسی، آزادی، حقوق بشر و... است.
اینها مفاهیمی هستند که بدون تعریف و توجیه مشخص، در جهت اقناع مخاطبان در زمینهای مشخص بکار گرفته میشوند.
⚡️۷- دروغ بزرگ: این تاکتیک قدیمی که هنوز هم مورد استفاده فراوان است، عمدتاً برای مرعوب کردن و فریب ذهن حریف مورد استفاده قرار میگیرد.
⚡️۸- پاره حقیقتگویی: گاهی خبر یا سخنی مطرح میشود که از نظر منبع، محتوای پیام، مجموعهای به هم پیوسته و مرتب است که اگر بخشی از آن نقل و بخشی نقل نشود، جهت و نتیجه پیام منحرف خواهد شد.
⚡️۹- انسانیتزدایی و اهریمنسازی: یکی از موثرترین شیوههای توجیه حمله به دشمن به هنگام جنگ (نرم و یا سخت)، «انسانیت زدایی» است.
چه اینکه وقتی حریف از مرتبه انسانی خویش تنزیل یافت و در قامت اهریمنی در ذهن مخاطب ظاهر شد، میتوان اقدامات خشونت آمیز علیه این دیو و اهریمن را توجیه کرد.
⚡️۱۰- ارائه پیشگوییهای فاجعهآمیز: در این تاکتیک با استفاده از آمارهای ساختگی و سایر شیوههای جنگ روانی (از جمله کلیگویی، پاره حقیقتگویی، اهریمنسازی و...) به ارائه پیشگوییهای مصیبتبار میپردازند که بتوانند حساسیت مخاطب را نسبت به آن افزایش داده و بر اساس میل و هدف خویش افکار وی را هدایت نمایند.
📌ادامه دارد...
#جنگ_نرم
#دشمن
#رسانه
#جهاد_تبیین
✅با ما همراه شوید.
🔗سروش:
🌹مجله نگهبان🌹
https://splus.ir/majalleh.negahban
🔗ایتا:
نگهبان
https://eitaa.com/mnegahban
♨️تاکتیکهای جنگ نرم:
📌بخش چهارم:
⚡️۱۱- قطره چکانی: در تاکتیک قطره چکانی، اطلاعات و اخبار در زمانهای گوناگون و به تعداد بسیار کم و به صورتی سریالی ولی نامنظم در اختیار مخاطب قرار میگیرد تا مخاطب نسبت به پیام مربوطه حساس شده و در طول یک بازه زمانی آن را پذیرا باشد.
⚡️۱۲- حذف و سانسور: در این تاکتیک سعی میشود فضایی مناسب برای سایر تاکتیکهای جنگ نرم به ویژه شایعه خلق شود تا زمینه نفوذ آن افزایش یابد.
در این تاکتیک با حذف بخشی از خبر و نشر بخشی دیگر به ایجاد سوال و مهمتر از آن ابهام میپردازند و بدین ترتیب زمینه تولید شایعات گوناگون خلق میشود.
⚡️۱۳- جاذبههای جنسی: استفاده از غریزهی جنسی و نمادهای اروتیکال از تاکتیکهای مهم مورد استفاده رسانههای غربی است به طوری که میتوان گفت اکثر قریب به اتفاق برنامههای رسانههای غربی از اینجاذبه در جهت جذب مخاطبان خویش به ویژه جوانان که فعالترین بخش جامعه هستند، بهره میگیرند.
⚡️۱۴- ماساژ پیام: در ماساژ پیام، از انواع تاکتیکهای گوناگون (حذف، کلی گویی، پاره حقیقت گویی، زمان بندی، قطره چکانی و...) جنگ نرم استفاده میشود تا پیام بر اساس اهداف تعیین شده شکل گرفته و بتواند تصویر مورد انتظار را در ذهن مخاطب ایجاد کند.
در واقع در این متد، پیام با انواع تاکتیکها ماساژ داده میشود که از آن مفهوم و مقصودی خاص برآید.
⚡️۱۵- ایجاد تفرقه و تضاد: ازجمله اموری که در فرآیند جنگ نرم مورد توجه واقع میشود، تضعیف از طریق تزریق تفرقه در جامعه هواداران و حامیان حریف است.
ایجاد و القاء وجود تضاد و تفرقه در جبهه رقیب باعث عدم انسجام و یکپارچگی شده و رقیب را مشغول مشکلات درونی جامعه حامیان خود میکند و از این طریق از اقتدار و انرژی آن کاسته و قدرتش فرسوده شود.
⚡️۱۶- ترور شخصیت: در جنگ نرم بر خلاف جنگ سخت، ترور فیزیکی جای خود را به ترور شخصیت داده است.
در زمانی که نمیتوان و یا نباید فردی مورد ترور فیزیکی قرار گیرد با استفاده از نظام رسانهای و انواع تاکتیکها از جمله بزرگ نمایی، انسانیتزدایی و اهریمن سازی، پاره حقیقت گویی و... وی را ترور شخصیت میکنند و از این طریق باعث افزایش نفرت عمومی و کاهش محبوبیت وی میشوند. دشمنان انقلاب و نظام اسلامی نیز با استفاده از این تاکتیک و بهره گیری از ابزار طنز، کاریکاتور، شعر، کلیپهای کوتاه و... که عموماً از طریق اینترنت و تلفن همراه، پخش میشود به ترور شخصیت برخی افراد سیاسی و فرهنگی موجه و معتبر در نزد مردم میپردازند.
⚡️۱۷- تکرار: برای زنده نگه داشتن اثر یک پیام با تکرار زمان بندی شده، سعی میکنند این موضوع تا زمانی که مورد نیاز هست زنده بماند.
در این روش با تکرار پیام، سعی در القای مقصودی معین و جا انداختن پیامی در ذهن مخاطب دارند
⚡️۱۸- توسل به ترس و ایجاد رعب: در این تاکتیک از حربه تهدید و ایجاد رعب و وحشت میان نیروهای دشمن، به منظور تضعیف روحیه و سست کردن اراده آنها استفاده میشود.
متخصصان جنگ نرم، ضمن تهدید و ترساندن مخاطبان به طرق مختلف به آنان چنین القاء میکنند که خطرات و صدمههای احتمالی و حتی فراوانی بر سر راه آنان ممکن کرده است و از این طریق، آیندهای مبهم و توام با مشکلات و مصائب برای افراد ترسیم میکنند.
⚡️۱۹- مبالغه: مبالغه یکی از روشهایی است که با اغراق کردن و بزرگ نمایی یک موضوع، سعی در اثبات یک واقعیت دارد. کارشناسان جنگ روانی، از این فن در مواقع و وقایع خاص استفاده میکنند.
غربیها همواره با انعکاس مبالغه آمیز دستاوردهای تکنولوژیک خود و اغراق در ناکامیهای کشورهای جهان اسلام سعی در تضعیف روحیه مسلمانان در تقابل با تمدن غربی دارند.
⚡️۲۰- مغالطه: مغالطه شامل گزینش و استفاده از اظهارات درست یا نادرست، مشروح یا مغشوش و منطقی یا غیرمنطقی است، به این منظور که بهترین یا بدترین مورد ممکن را برای یک فکر، برنامه، شخص یا محصول ارائه داد.
متخصصین جنگ نرم، مغالطه را با «تحریف» یکسان میدانند.
🔸این روش، انتخاب استدلالها یا شواهدی است که یک نظر را تایید میکند و چشم پوشی از استدلالها یا شواهدی که آن نظر را تائید نمیکند.
📌ادامه دارد...
#جنگ_نرم
#دشمن
#رسانه
#جهاد_تبیین
✅با ما همراه شوید.
🔗سروش:
🌹مجله نگهبان🌹
https://splus.ir/majalleh.negahban
🔗ایتا:
نگهبان
https://eitaa.com/mnegahban
♨️اصول و روشهای مقابله با جنگ نرم:
📌بخش پنجم و پایانی:
🌀اما چه کار کنیم تا بتوانیم با بهرهگیری از ساز و کارهای مختلف از اعمال تهدیدات نرم پیشگیری کنیم و یا از دامنه اثرات اجتماعی فرهنگی و سیاسی آنها را کاست و یا از میان برد.
برای مقابله با جنگ نرم، نخست باید ویژگیهای این نوع جنگ را آنالیز کرده و خوب بشناسیم و بدانیم که جنگ نرم با جنگ سخت، چه تفاوتهایی دارد. آنچه در جنگ سخت مورد هدف قرار میگیرد، جان انسانها، تجهیزات، امکانات و بناهاست که معمولا در این مواقع با استفاده از همین مسائلی که مورد هدف قرار گرفته است، افکار عمومی علیه دشمن فعال میشود، در حالی که در جنگ نرم آنچه هدف قرار میگیرد، افکار عمومی است.
🔅برای دستیابی به این هدف، باید بیش از گذشته رسانهها را مورد توجه قرار دهیم و افکار عمومی داخلی و جهانی را نسبت به دروغپردازی رسانههای خارجی، آگاه کنیم.
🍁این دو مهم فقط با تقویت رسانههای خودی و تلاش برای بینالمللی کردن این رسانهها، میسر است. دیپلماسی رسانهای در سیاست خارجی هر کشور به دو صورت تحقق مییابد؛ یکی مدیریت رسانهها توسط سازمانهای دیپلماتیک رسمی کشور و دیگری به صورت خودجوش و در راستای سیاستهای کلان کشورها.
💠هر ملتی و کشوری دارای منابع قدرت نرم است که شناسایی و تقویت و سازماندهی آنها میتواند براساس یک طرح جامع تبدیل به یک فرصت و هجوم به دشمنان طراح جنگ نرم شود.
به عنوان مثال، منابع قدرت نرم در ایران را میتوانیم «ایدئولوژی اسلامی»، «قدرت نفوذ رهبری»، «حماسهآفرینیها» و «درجه بالای وفاداری ملت به حکومت» برشمریم.
💢برخی راههای مقابله با جنگ نرم:
⚡️۱. گسترش دامنه و شمول فعالیتهای فرهنگی.
⚡️۲. افزایش محصولات فرهنگی تأثیرگذار بر جامعه و جوانان.
⚡️۳. ایجاد راههای مشروع برای ارضاء نیازهای مردم.
⚡️۴. استفاده از دیپلماسی عمومی.
⚡️۵. استفاده از راهبردهای ویژه در مورد اقوام و اقلیتها: اقلیتهای جامعه اغلب به سبب داشتن احساس نابرابری، مستعد مخالفتورزی علیه نظام حاکم هستند و دشمنان فرامنطقهای یکی از میدانهای فعالیت خود را در کشورهایی که دارای تنوع قومیت هاست، قرار میدهند.
اما زمانی که نظام مستقر با انجام راهبردهای مناسب در مناطق محروم و دور از مرکز و اختصاص بودجههای لازم در قالب طرحهای توسعه همه جانبه خصوصا طرحهای اشتغال زا و به کارگیری مدیریتهای توانمند در این مناطق و با روحیه جهادی و بسیجی مشغول خدمت به مردم شدند، میتوانند آن احساس را کم کنند یا از میان بردارند.
⚡️۶. عملیات روانی متقابل: در مقابله با جنگ نرم نبایستی منفعلانه عمل کرد.
عاملان تهدید نرم از انواع تبلیغات، فنون مجاب سازی روشهای نفوذ اجتماعی و عملیات روانی به منزله روشهای تغییر نگرشها، باورها و ارزشهای جامعه هدف استفاده میکنند.
انجام تبلیغات هوشمندانه، سریع با قدرت منطق و اندیشه و احاطه ذهنی بر مخاطبان جنگ نرم میتواند یکی از روشهای مقابله باشد.
⚡️۷. آگاهی بخشی عمومی.
سایت منبع: https://snn.ir/000ok5
#جنگ_نرم
#دشمن
#رسانه
#جهاد_تبیین
✅با ما همراه شوید.
🔗سروش:
🌹مجله نگهبان🌹
https://splus.ir/majalleh.negahban
🔗ایتا:
نگهبان
https://eitaa.com/mnegahban
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهدا فراجا🌹
✅با ما همراه شوید.
🔗سروش:
🌹مجله نگهبان🌹
https://splus.ir/majalleh.negahban
🔗ایتا:
نگهبان
https://eitaa.com/mnegahban
May 11
✅با ما همراه شوید.
🔗سروش:
🌹مجله نگهبان🌹
https://splus.ir/majalleh.negahban
🔗ایتا:
نگهبان
https://eitaa.com/mnegahban
این کشور ما و صاحبش هم الله
لطفش شده با ملت طـاها همراه
در طـول ارادهاش به حفظ ایران
لا حـــول و لا قـــوة الا به سپـاه
#سپاه_جان_ما
✅با ما همراه شوید.
🔗سروش:
🌹مجله نگهبان🌹
https://splus.ir/majalleh.negahban
🔗ایتا:
نگهبان
https://eitaa.com/mnegahban
📣 بیانیه تبیینی وزارت اطلاعات درباره مجازات علیرضا اکبری
وزارت اطلاعات:
🔺 با این ضربه حیثیت و اعتبار مدعی قدیمیترین سرویس جاسوسی نزد افکار عمومی و سازمانهای اطلاعاتی جهان و برای سایر جواسیس آن دستگاه اطلاعاتی؛ فرو ریخته و سبب بروز چالشهای اساسی در انگیزه افسران اطلاعاتی و جواسیس آنان شده است.
🔺 آیا انگلیس چنان که ادعا میکند صاحب امنترین شبکه جواسیس است که هیچ وقت شناسایی و مجازات نخواهند شد؟ اطلاعات واصله از درون سرویس جاسوسی انگلیس نشان میدهد، این بحران؛ ماهیت وجودی و کارکردی دستگاه اطلاعاتی انگلیس را زیر سوال بردهاست. این پیروزی به قدری بیسابقه است که مایه حیرت آگاهان و صاحبنظران امور اطلاعاتی شده و در همین مدت کوتاه از رسانهای شدن موضوع، درخواستهای متعددی برای تشریح تجارب این پرونده از سوی برخی سرویسهای اطلاعاتی دریافت شده است.
🔺انگلیسیها زمانی که اکبری را طی دو مرحله به جاسوسی کشاندند، برای فرارش از ایران نقشه کشیدند، بیش از دو میلیون یورو به او دستمزد پرداخت کردند، خانههای اشرافی در وین و لندن و جنوب اسپانیا برایش تهیه کردند و خارج از روال عادی به وی کارت اقامت، سپس تابعیت و گذرنامه انگلیسی دادند؛ خوب میدانستند که او را به سوی چه سرنوشتی سوق میدهند.
🔺خیانت علیرضا اکبری به کشورش محصول بازی کثیف رژیم انگلیس، بهرهگیری از نقاط ضعفش، و کشاندن او به مسیر وطنفروشی بود و عملاً همان رژیم خبیث باید پاسخگوی انحراف، خیانت و مجازات جاسوس اکبری باشد، نه آنکه مزورانه لباس عزا بهتن کند و بانگ خونخواهی وی را سر دهد.
🔺 روشن است که این ضربه سخت وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران بر پیکره سرویس اطلاعات مخفی انگلیس (SIS) اولین اقدام ضداطلاعاتی ایران علیه انگلیس نیست و آخرین آن هم نخواهد بود. اما قطعاً نقطهی عطفی در شناسایی و برخورد جدی با جاسوسی از ایران اسلامی توسط عناصر خبیث انگلیسی است که با قوت و جدیت بیش از پیش ادامه خواهد یافت.
🔺 از همین رو به افرادی که به هر نحو در دام سرویسهای جاسوسی افتادهاند توصیه میگردد با معرفی خود به وزارت اطلاعات از تخفیف در مجازات و رأفت اسلامی بهرهمند گردند؛ در غیر اینصورت از تعقیب و مجازات در امان نخواهند بود.
✅با ما همراه شوید.
🔗سروش:
🌹مجله نگهبان🌹
https://splus.ir/majalleh.negahban
🔗ایتا:
نگهبان
https://eitaa.com/mnegahban
📣 بیانیه تبیینی وزارت اطلاعات درباره مجازات علیرضا اکبری
وزارت اطلاعات:
🔺 با این ضربه حیثیت و اعتبار مدعی قدیمیترین سرویس جاسوسی نزد افکار عمومی و سازمانهای اطلاعاتی جهان و برای سایر جواسیس آن دستگاه اطلاعاتی؛ فرو ریخته و سبب بروز چالشهای اساسی در انگیزه افسران اطلاعاتی و جواسیس آنان شده است.
🔺 آیا انگلیس چنان که ادعا میکند صاحب امنترین شبکه جواسیس است که هیچ وقت شناسایی و مجازات نخواهند شد؟ اطلاعات واصله از درون سرویس جاسوسی انگلیس نشان میدهد، این بحران؛ ماهیت وجودی و کارکردی دستگاه اطلاعاتی انگلیس را زیر سوال بردهاست. این پیروزی به قدری بیسابقه است که مایه حیرت آگاهان و صاحبنظران امور اطلاعاتی شده و در همین مدت کوتاه از رسانهای شدن موضوع، درخواستهای متعددی برای تشریح تجارب این پرونده از سوی برخی سرویسهای اطلاعاتی دریافت شده است.
🔺انگلیسیها زمانی که اکبری را طی دو مرحله به جاسوسی کشاندند، برای فرارش از ایران نقشه کشیدند، بیش از دو میلیون یورو به او دستمزد پرداخت کردند، خانههای اشرافی در وین و لندن و جنوب اسپانیا برایش تهیه کردند و خارج از روال عادی به وی کارت اقامت، سپس تابعیت و گذرنامه انگلیسی دادند؛ خوب میدانستند که او را به سوی چه سرنوشتی سوق میدهند.
🔺خیانت علیرضا اکبری به کشورش محصول بازی کثیف رژیم انگلیس، بهرهگیری از نقاط ضعفش، و کشاندن او به مسیر وطنفروشی بود و عملاً همان رژیم خبیث باید پاسخگوی انحراف، خیانت و مجازات جاسوس اکبری باشد، نه آنکه مزورانه لباس عزا بهتن کند و بانگ خونخواهی وی را سر دهد.
🔺 روشن است که این ضربه سخت وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران بر پیکره سرویس اطلاعات مخفی انگلیس (SIS) اولین اقدام ضداطلاعاتی ایران علیه انگلیس نیست و آخرین آن هم نخواهد بود. اما قطعاً نقطهی عطفی در شناسایی و برخورد جدی با جاسوسی از ایران اسلامی توسط عناصر خبیث انگلیسی است که با قوت و جدیت بیش از پیش ادامه خواهد یافت.
🔺 از همین رو به افرادی که به هر نحو در دام سرویسهای جاسوسی افتادهاند توصیه میگردد با معرفی خود به وزارت اطلاعات از تخفیف در مجازات و رأفت اسلامی بهرهمند گردند؛ در غیر اینصورت از تعقیب و مجازات در امان نخواهند بود.
✅با ما همراه شوید.
🔗سروش:
🌹مجله نگهبان🌹
https://splus.ir/majalleh.negahban
🔗ایتا:
نگهبان
https://eitaa.com/mnegahban
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 شما نگران امنیت نیستید.
میدانید چرا ؟
با فرمایشات رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 وقتی شبکه من و تو حضور زنان در عرصه های مختلف فرهنگی و اجتماعی و علمی در ایران را زیر سوال می برد
کارشناس با لودر از روی این شبکه عبور میکند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاکتیک فوق سری پهلوی برای براندازی چیست؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پایینیهابهبالاییهامیگن"تروریست"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گفتگوی علیرضا پناهیان با جوانی که مرگش قطعی بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حجتالاسلام کاشانی: اگر ده هزار ساعت منبر میرفتم، به اندازه آن بازیگر که گفت عمروعاص مقدس است، نمیتوانستم به دین خدمت کنم!
امام راحل(ره) به ما آموخت، اگر دشمن همهی توان خود را برای هدفقراردادنتان به کار گرفت؛ بمعنای آن است که راه را درست رفتهاید و کار در مسیر اسلام و آرمانهای انقلاب به پیش رفته است. #سپاه_پاسداران مثل همیشه سربلند خواهد ماند.
#سپاه_پاسدارِ_انقلاب
✅با ما همراه شوید.
🔗سروش:
🌹مجله نگهبان🌹
https://splus.ir/majalleh.negahban
🔗ایتا:
نگهبان
https://eitaa.com/mnegahban
🔴 خلیج همیشگی فارس
🔹مدال مخصوص سربازان آمریکایی بازنشستهای که در پیکاری به نام خلیج فارس شرکت داشته اند.
خلیج تا ابد فارس
#خليج_الفارسي
✅با ما همراه شوید.
🔗سروش:
🌹مجله نگهبان🌹
https://splus.ir/majalleh.negahban
🔗ایتا:
نگهبان
https://eitaa.com/mnegahban
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایتی از حاج قاسم برای آیتالله مشکینی ره
نماز عشق چطوری خونده میشه
#نماز_عشق
#شهید_قاسم_سلیمانی
#سرداردلها♥️
✅با ما همراه شوید.
🔗سروش:
🌹مجله نگهبان🌹
https://splus.ir/majalleh.negahban
🔗ایتا:
نگهبان
https://eitaa.com/mnegahban
براستی که انقلاب ما انقلاب زنان بود
#مادرانشهدا
✅با ما همراه شوید.
🔗سروش:
🌹مجله نگهبان🌹
https://splus.ir/majalleh.negahban
🔗ایتا:
نگهبان
https://eitaa.com/mnegahban
شما برای وکیل توییت میزنید
ما برای ولیّ جان می دهیم
وکیل شما فرزند شاه فراریست
ولیّ ما فرزندحیدرکرار فاتح خیبراست
وکیل شما برای ابرقدرتها دم تکان می دهد
ولیّ ما یک تنه تمام ابرقدرتهارا به زانو درآورده
هدف وکیل شماتخت پادشاهی
هدف ولی ماظهورمهدی ست
#سپاه_متشکریم
#لبیک_یا_خامنه_ای
✅با ما همراه شوید.
🔗سروش:
🌹مجله نگهبان🌹
https://splus.ir/majalleh.negahban
🔗ایتا:
نگهبان
https://eitaa.com/mnegahban
این قلب هــای خسته و لبریز آماده ست
حسی قوی و ناب و شورانگیز آمادهست
مـانده فقط دست حضورت بر سر لشکر
آقا! سلاح و پرچم مــــــــا نیز آمادهست
#اللهمعجللولیکالفرج
✅با ما همراه شوید.
🔗سروش:
🌹مجله نگهبان🌹
https://splus.ir/majalleh.negahban
🔗ایتا:
نگهبان
https://eitaa.com/mnegahban
🔴بیانیه فراجا در خصوص اقدام نسنجیده اتحادیه اروپا در خصوص سپاه پاسداران
🔺چهل و اندی سال از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران می گذرد وهر روز دشمنان ترفندهای مکارانه ای را برای کم رنگ نمودن این پیروزی و تضعیف شجره تنومند و قدرتمند نظام جمهوری اسلامی به کار می برند و هر بار توطئه های آنان با شکستی مفتضحانه مواجه شده و برعزت و سربلندی ایران اسلامی در سراسردنیا افزوده می شود.
🔺این بار نیز پارلمان اروپا چون غلامان حلقه به گوش در تبعیت از اربابان جنایتکار و مکار خود، وارد یک کارزار خفت آفرین شده و تلاش دارد با برچسب زدن اتهام واهی به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، اقتدار ایران عزیز را خدشه دار نموده و به کارفرمایان خود خوش خدمتی نمایند، اما مردم ایران اسلامی همگی به این نیروی مردمی ، انقلابی و مقتدر می بالند و افتخار می کند و می دانند این حرکتها از سر درماندگی، استیصال و شکست نقشه ها و توطئه هایی است که در این چند ساله اخیر مخصوصا در طرحی و اجرای آشوب و اغتشاشات اخیر شاهد بودیم.
🔺تروریستی خواندن نیروی عظیم مردمی سپاه پاسداران، که با به زانو در آوردن و اضمحلال گروهک تروریستی غربی داعش، امنیت را به مردم جهان من جمله مردم اروپا هدیه کرد؛ خود جنایتی نابخشودنی است که در تاریخ ثبت خواهد شد و این عمل خبیثانه از قواعد حقوقی بین المللی و کنوانسیون های حقوق بشر بین الملل مطرود بوده و قابل پیگیری و رسیدگی است.
🔺فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران ضمن محکوم کردن این اقدام از سر ضعف و ناتوانی دشمنان اعلام می دارد در سایه هدایت های داهیانه رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت امام خامنه ای عزیز«مدظله العالی» در کنارسپاه پاسداران انقلاب اسلامی تا پای جان از عزت و اقتدار کشورمان دفاع کرده و نخواهد گذاشت چنین اقدامات سخیف و زبون از سوی دشمنان روحیه و انگیزه جهاد و عشق به ولایت را خدشه دار کند ان شاءالله تا قیام مهدی موعود«عج»این صراط ثواب مصرانه ادامه خواهد داشت.
فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران
✅با ما همراه شوید.
🔗سروش:
🌹مجله نگهبان🌹
https://splus.ir/majalleh.negahban
🔗ایتا:
نگهبان
https://eitaa.com/mnegahban
📍 روایتی از یک دیدار صمیمی 📍
♦️ دیدار مدیران سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه هنری انقلاب اسلامی که بعد از حدود ۲۵ سال برگزار شد، حاوی محورهایی است که اگر درست روایت شود، میتواند افقهای جدیدی پیشروی جریان جوان جهاد فرهنگی تبلیغی بگشاید.
♦️ دیدار آکنده از محبت و نشاط بود و آقا همان ابتدا هنگامی که حاجآقا قمی ضمن اشاره به درخواست دستگاهها و دعوت از مدیران سازمان تحت عنوان خواستگاری، مطایبه فرمودند: به هر کس ندهید!
♦️آقا با دقت گزارشها را شنیدند و از آقامهدی دادمان خواستند چند دقیقه از حوزه هنری گزارش دهد و برای همه جالب بود که خود را از مؤسسین سازمان تبلیغات اسلامی معرفی کردند و فرمودند در حوزه هنری هم حضور مییافتم.
♦️پای درس تفسیر رهبر نشستن هم صفای دیگری داشت، خصوصا آنگاه که خشیت را بهمعنای ملاحظه نکردن و مراقبت کردن از روی زمین نماندن حرف خدا دانستند.
♦️ اینکه رهبر امت از نسل جوان انقلابی توقع دارند ملاحظه جنجال و هیاهو و متهمشدن به ارتجاع را نکنید علامت حیات و خلوص این نسل است و امید به آینده را مضاعف میکند.
♦️ توجه به اقتضائات تبلیغ و دانستن زبان تبلیغ و لسان قوم خصوصا تنوع مخاطب از نوجوان و جوان تا جاهل و غافل و معاند و حتی مخاطب ساکن خارج از کشور از دیگر نکات راهبردی مدنظر ایشان بود و حلاوت سخن در این بود که فرمودند: خوشبختانه همه جوانید و لازم نیست سفارش کنیم و طلب کردند که حتی در تعیین اولویتها به من کمک کنید.
♦️ تولید فکر که ایشان آنرا رکن تمدنسازی میدانند، مطالبه سنگینی است که لزوم عرضه محصولات نو فکری به بازار مصرف آنرا سنگینتر میکند. خصوصا که همینجا معلوم شد عضویت اندیشمندی مثل آیتالله سیدعلی خامنهای در سازمان تبلیغات بوده و حوزه هنری سطح توقع اندیشهورزانه چهقدر بالاست.
♦️ موضوع توجه به نیروی انسانی که در نگاه ایشان رکن دیگر تمدنسازی است و تصریح به ناکافی دانستن حضور حدود ۲۰۰ مدیر جوان انقلابی در پیکره سازمان تبلیغات اسلامی، هم خیالمان را بابت درستی مسیر طیشده راحت کرد و هم بار دیگری بر دوشمان گذاشت، خصوصا که از ادبیات استفهام انکاری استفاده کردند: ۲۰۰ نفر بس است؟ احتیاج به اشخاص داریم.
♦️ تربیت، تعالی و پایش مستمر نیروی انسانی بهعنوان دغدغه جدی این سالهای ما نیز مهر تأیید گرفت آنجا که فرمودند: هر چه میتوانید نیرو از بیرون تربیت کنید و بیاورید، اما نیروهای خوب داخل سازمان را حفظ کنید.
♦️ ماجرای دانشگاه سوره و تلاشی که در این سالها برای مبارزه با سکولاریسم آشکار و پنهانش صورت گرفت به نتیجه نشست و ایشان مجوز تغییرات اساسی این دانشگاه را صادر کردند که امیدواریم دولت هم همکاری کند. ایشان تصریح کردند دانشگاه سوره برای تربیت نیروی متعهد و کارآمد تشکیل شد.
♦️ مراقبت از نیروها، اهمیت مقهورنشدن جوانان در مقابل حرفهایها، مراقبت از بروز ناخالصی در برونسپاریها، توجه به حفظ شادابی، سرزندگی، خشنودی و خوشحالی مردم از طریق برپایی جشنهای بزرگ از دیگر توصیههای راهبردی آقا بود، خصوصا که مجدد از جشن باشکوه غدیر بهعنوان یک رویداد متنوع و شیرین یاد کردند و با استفاده از تعبیر شیرینکاری، خستگی را از تن آقای مداحی و همکاران ایشان درآوردند و بررسی امکان برپایی مستمر این جشنها در اعیاد رجب و شعبان با توجه به سردی هوا مطالبه کردند.
♦️ سفارشهای نصیحتگونه ایشان هم که در فضای صیانت از این حرکت پویا ارائه شد جاذبه این جلسه را افزود: ایشان با گلایه و تعجب از جناحگرایی برخی مجموعههای حزباللهی فرمودند: مراقب باشید به دام جناحگرایی نیفتید.
همچنین نسبت به کارهای صرفا ویترینی و آثار خنثی تحذیر دادند و برخی کتب شعر تولیدشده توسط عناصر حزباللهی را بهعنوان مثال ذکر کردند.
♦️ در پایان بعد از حدود یک ساعت بحث متراکم فرمودند: در خصوص سازمان تبلیغات حرف زیاد دارم. کارهای بزرگ و وظایف مهم بر دوش شماست، که این کلام امید به دیدارهای دیگر را در دل همه ایجاد کرد. خصوصا که در پاسخ به سؤالات حاجآقا قمی وعده دادند: پاسخ به بعضی از این سؤالات برعهده من است و جواب بعضی دیگر را خودتان پیدا کنید.
روح الله هریزاوی ✍
قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی
✅با ما همراه شوید.
🔗سروش:
🌹مجله نگهبان🌹
https://splus.ir/majalleh.negahban
🔗ایتا:
نگهبان
https://eitaa.com/mnegahban