🔴 سی ان ان:
🔹ایران قصدی برای تسلیم در برابر آمریکا ندارد...
🔹شبکه خبری تلویزیونی سی ان ان با قرار دادن عنوان "چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی ایران" در سرتیتر اخبار امروز (دوشنبه) خود گزارش داد:
🔹ایران همچنان نشان داده که قصدی برای تسلیم در برابر آمریکا و فشارهای بین المللی ندارد.
#موسسه_نورالیقین
🇮🇷 🇮🇷 🇮🇷
@moassese_nooralyaghin
🔴 #ایده_آشپزی
💠 خانمها باید بدانند طبق آموزههای دینی، نَفَس شما، #افکار و نیّات شما هنگام پختن #غذا بر روی طعم آن و اثرگذاری آن بر #جسم، نقش دارد.
💠 بطور مثال هر روز #ثواب پختن غذای خود را به یکی از اهل بیت علیهم السلام #اهدا کنید تا اثرات جالب آن را ببینید. حتی محبت شوهر را زیاد می کند
💠 یا مثلا به هنگام پختن غذا، زبانتان مشغول #صلوات و یا ذکر خدا باشد.
🍃❤️ @moassese_noorakyaghin
ربای حلال⁉️
اکثر مردم ربا را در همه حال حرام می دانند، در حالی که ربا در مواردی حلال است:
✳️ زن و شوهری که در ازدواج موقت یا دائم هستند، اگر از یکدیگر ربا بگیرند، حرام نیست.
✳️ پدر و فرزند اگر از یکدیگر ربا بگیرند حرام نیست، لیکن بین مادر و فرزند، مشهور از فقها فرموده اند، ربا حرام است.
حیدری نراقی، علی محمد؛ آیین تجارت از دیدگاه اسلام.
منبع:کانال برداشتهای نادرست از احکام
#موسسه_نورالیقین
@moassese_nooralyaghin
📚 فدک در تاریخ (۴)
✴️ استاد شهید آیتالله سید محمد باقر صدر:
«… [در این قیام] نقش فاطمی در این خلاصه میشد که صدیقه از صدیق بخواهد تا اموالی را که از او گرفته بود، بازپس دهد و این درخواست را دستاویزی برای مناقشه درباره مسئله بنیادین، یعنی خلافت، قرار دهد و این حقیقت را به مردم بفهماند که آن لحظه که از علی به سوی ابوبکر روی گرداندند، لحظه هوسرانی و انحراف بوده و بدین سان، به ناکامی گراییده و با کتاب خداوندگارشان مخالفت ورزیده و در پی سراب رفتهاند…
💕✨💕✨
این مبارزه فاطمی را میتوان در چند جلوهگاه خلاصه نمود:
1⃣ فرستادهای را نزد ابوبکر فرستاد تا در مسأله میراث با وی بستیزد و حق حضرت زهرا علیهاالسلام را طلب کند. این نخستین گامی بود که حضرت زهرا علیهاالسلام برداشت تا زمینه اقدام شخصی خود وی را فراهم سازد.
2⃣ رویارویی خود او با ابوبکر در دیداری خصوصی. هدف وی از این دیدار آن بود که مطالبه خویش درباره خمس و فدک و جز آن دو را شدت بخشد تا میزان آمادگی خلیفه برای مقاومت در این زمینه را ارزیابی کند.
ضرورتی ندارد که مراحل مطالبه وی را به نحوی بچینیم که درخواست هدیه [نبوی] بر درخواست ارث تقدم داشته باشد؛ چنانکه عالمان شیعه بر این باورند؛ بلکه به باور من، درخواست ارث تقدم دارد؛ زیرا گزارش تاریخی تصریح دارد که فرستاده زهرا درخواست میراث را بیان نمود. آنچه بیشتر با نقش آن پیام به عنوان اولین گام تناسب داشت همین بود و روند مراحل طبیعی این مبارزه نیز همین را اقتضا میکرد. همچنین ادعای ارث، نزدیکترین راه برای رسیدن به حق بود؛ زیرا ارثبری در شریعت اسلامی به شکل قطعی اثبات گشته است. بنابراین، روا بود که زهرا نخست میراث پدری خویش را درخواست کند که به باور خلیفه، شامل فدک میشد؛ زیرا خلیفه از این که پیامبر فدک را به دخترش بخشیده، خبر نداشت. این درخواست هرگز با اینکه پیامبر فدک را به فاطمه بخشیده، ناسازگار نیست؛ زیرا درخواست ارث فقط درباره فدک نبود، بلکه بهطور کلی به همه اموال بازمانده از رسول خدا صلیاللهعلیهوآلهوسلم بازمیگشت.
3⃣ ده روز پس از وفات رسول خدا صلیاللهعلیهوآلهوسلم حضرت زهرا در مسجد خطبه خواند؛ چنان که در شرح نهجالبلاغه اثر ابنابیالحدید آمده است.
4⃣ هنگامی که ابوبکر و عمر به دیدار حضرت زهرا آمدند تا از او عذر بخواهند، وی در گفتوگو با آن دو، خشم خویش را اعلان نمود و اظهار کرد که آن دو، خدا و رسولش را بدین سان خشمگین ساختهاند.
5⃣ آن گاه که زنان مهاجران و انصار نزد وی آمدند، برای آنان خطابهای خواند.
6⃣ وصیت نمود که هیچ یک از کسانی که از ایشان دادخواهی نموده، در کفن و دفن وی حضور نیابد. این وصیت، واپسین اعلان وی برای ناخشنودی از خلافت حاکم بود».
🔹 فدک در تاریخ، ص ۱۲۲
🔸 منبع: کانال پژوهشگاه تخصصی شهید صدر
🆔 @moassese_nooralyaghin
#اسلام_و_یهود 3
🚨 اتفاقات تلخ بعد از شهادت پیامبر....
برنامه های یهود برای از بردن اسلام
استاد طائب
✅ @moassese_nooralyaghin
💢آیت الله جوادی آملی :
🔸اگر شما يك قدم به حالت عادی به طرف خدا برداشتيد, او هروله كنان به طرف شما ميآيد با اين فيض كسي جهنم برود جای تعجب دارد !
درس اخلاق هفتگی معظم له
👇👇
@moassese_nooraltaghin
📚 فدک در تاریخ (۵)
🔻 استاد شهید آیتالله سید محمدباقر صدر:
گزارش تاریخ به ما نشان میدهد که فاطمه زنانی از خاندان و یارانش را با خود همراه کرده بوده؛ چنان که پیشتر گذشت. این که وی آن زنان را با خویش همراه نمود و نیز راه ورود همگانی را برگزید،
💕✨💕✨💕
از آن رو است که میخواست مردم را آگاه سازد و توجه آنها را به آن حرکت همراه بانوان برانگیزد تا همگان در مسجد گرد آیند و برای خبر یافتن از قصد وی به سوی مسجد بشتابند و ببینند او چه خواهد گفت و چه خواهد کرد.
✨💕✨💕✨
بدین سان، آن دادرسی علنی میگشت و در میانه آن آشوبگاه، همه مسلمانان همه چیز را میشنیدند.
🔸 فدک در تاریخ، ص ۳۲
#سخنان_شهید
#فدک_در_تاریخ
#شهادت_حضرت_زهرا_علیهاالسلام
🔹 کانال پژوهشگاه تخصصی شهید صدر:
🆔 @moassese_nooralyaghin
📚فدک در تاریخ (۶)
💠 موقعیتی که تنها برای فاطمه علیهاالسلام فراهم میشد
🔷 استاد شهید آیتالله سید محمدباقر صدر:
💕✨💕✨💕
در این مبارزه فاطمی، دو جنبه بود که اگر امام علی علیهالسلام نیز میخواست همانند همسرش به مبارزه برخیزد، آن دو جنبه برایش فراهم نمیشد:
✨💕✨💕✨
۱. فاطمه به سبب وضع خاص مصیبتزدهاش و نیز جایگاه ویژهاش نزد پدر، بیشتر از امام، میتوانست عواطف را برانگیزد و مسلمانان را با رشتهای از کهربای روحانی به پدر بزرگوارش صلیاللهعلیهوآله و روزگار تابناک او پیوند دهد و احساسات آنها را برای همراهی با اهداف اهل بیت بسیج سازد.
💕✨💕✨
۲. مبارزه او هر شکلی که مییافت، هرگز رنگ نبرد مسلحانه نمیگرفت که مقابله با آن، فرماندهی نظامی را طلب کند؛ زیرا وی زن بود و همسرش هارون پیامبر نیز در خانه مانده و تا زمانی که مردم به سراغش آیند، اعلان آتشبس کرده بود و اوضاع را رصد میکرد تا در وقت مناسب دخالت کند؛ یعنی اگر مبارزه به نقطه اوج رسید، راهبری انقلاب را به دست گیرد و اگر چنین فضایی فراهم نشد، فتنه را مهار گرداند.
بنابراین، مقاومت آن بهشتیبانو دو حالت بیشتر نداشت: یا با حرکتی همگانی خلیفه را سرنگون میساخت و یا از دایره جدال و ستیز بیرون نمیرفت و به آشوب و تفرقه امت نمیانجامید.
🔸 فدک در تاریخ، ص ۱۲۲
#سخنان_شهید
#فدک_در_تاریخ
#شهادت_حضرت_زهرا_علیهاالسلام
#موسسه_نورالیقین
🆔 @moassese_nooralyaghin