eitaa logo
موذن جامعه
43 دنبال‌کننده
142 عکس
129 ویدیو
40 فایل
ارتباط با ادمین https://eitaa.com/aghaheidari
مشاهده در ایتا
دانلود
کتاب شبهات انتخابات.pdf
2.17M
✅ کتاب شبهات انتخابات ✍حجت الاسلام راجی
🇮🇷🌸 🍀 💠 والله والله والله از مهمترین شئون عاقبت به خیری نسبت شما با جمهوری اسلامی و انقلاب است. ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ .
🇮🇷🌸 🍀 💠 (۲) ✅موضوع: انتخابات۱۴۰۰ 🍃🌻🍃 🌀 عمل به مرّ قانون‼️ ۱۴۰۰ 🍀 🇮🇷🌸
14.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸 🍀 📽 🌀 موضوع: تورم‼️ 🍃🌻🍃 ❌ تاحالا شنیدین دولت دست بکنه تو جیب بانک مرکزی؟🤔 میدونین نتیجش چی میشه...‼️ ۱۴۰۰ 🍀 🇮🇷🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸 🍀 💠 مجموعه موشن "گنج پنهان" 🌀 موضوع: اختلاف طبقاتی 🍀 🇮🇷🌸 ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ .
🇮🇷🌸 🍀 💠 موضوع: ۱۴۰۰ 🍃🌻🍃 🌺 شناسنامه جای خالی برای مهر نداشت! 🍀 🇮🇷🌸 ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ .
🔰💢 مدافع حرم شو💢🔰 ❌❌ با ارسال پیامک به عزیزان خود مدافع حرم شو... 1- حاج قاسم گفت: امروز قرارگاه حسین بن علی(ع)، ایران است... برای عزت این قرارگاه امروز باید رای داد 2- دوست عزیز در انتخابات شرکت کنی یا نکنی این مملکت بدون رئیس جمهور نمی ماند فقط تفاوتش در این است که یکی دیگر برای تو رئیس جمهور انتخاب می کند! 3- من در انتخابات شرکت می کنم چون بهترین راه آباد کردن کشورم راهیست که خودم انتخاب می کنم. 4- ساده ترین انتخاب، نرفتن، نخواستن، نگفتن است که نتیجه اش می شود، نبودن !!! ما راه دشوارتر و البته بهتر را انتخاب می کنیم. برای خواستن، برای گفتن، برای بودن. همه با هم، برای هم رای می دهیم. 5- همه ما به دستِ حاج قاسم یک جان بدهکاریم یک رای که چیزی نیست. جمعه 28 خرداد همه می آییم... 6- من رای می دهم چون برای اقتدار و امنیت ایران یکی دست هایش را داد و از دیگری فقط دستش ماند، سهم من فقط انگشت جوهریست. 7- شهید سلیمانی (ره): «جمهوری اسلامی ایران حرم است.» رای شما دفاع از حرم است... 8- سیاست مداران بد، توسط مردم خوبى که راى نمی دهند، انتخاب می شوند! پس با رای دادن سیاست مداران خوب را انتخاب کنیم.
🇮🇷🌸 🍀 🌺 مقام معظم رهبری: برخی کشورها فرق صندوق رای با صندوق میوه را نمی دانند👌😂 🍀 🇮🇷🌸‏به بریده‌دان Gboard خوش آمدید. هر نوشتاری که کپی کنید در اینجا ذخیره می‌شود. ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ .
🇮🇷🌸 🍀 ❌ اطلاعیه ❌ ✅ موضوع: سلفی با انتخابات 🔊 فوری 🔉 فوری 🍃🌻🍃 🌺 به اطلاع بسیجیان آتش به اختیار می رساند همه پایگاه‌ها و حوزه‌ها تصاویر محل رای گیری سکونتشان را در کانال های ثامن شهر خودشان بارگذاری نمایند.( مثلا سلفی از خودشان با جمعیت حاضر و... ) 💯 بعد از پایان انتخابات به بهترین تصاویر بارگذاری شده جوائزی اهداء خواهد شد. ۱۴۰۰
14.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 | مردم میدان 🔹 فیلم منتشرنشده از توصیه شهید حاج قاسم سلیمانی به حضور میلیونی مردم در انتخابات
AUD-20210619-WA0057.opus
1.75M
🇮🇷🌸 🍀 💢 ✅ موضوع: تحلیل انتخابات۱۴۰۰ 🎙دکتر عبدالله گنجی- مدیرمسئول روزنامه جوان 🍃🌻🍃 🔻 بسیج نقش اساسی در جلب مشارکت حداکثری ایفا کرد. 🔹 با توجه به شرایط موجود، انتخابات این دوره یک پیروزی بزرگ بود. 🔺 اصلاح‌طلبان و رد صلاحیت ها نقشی در حضور مردم نداشتند.
♨️ پیروزی مردم و شکست تحریمی‌ها انتخابات 28 خرداد 1400 در یک فضای سنگین و متفاوت از همه انتخابات پیشین برگزار شد و یک بار دیگر مردم ایران محاسبات دشمنان را برهم زده و جهانیان را شگفت‌زده کردند. در این انتخابات به چالش کشیدن جمهوری اسلامی از طریق کاهش مشارکت مردم تنها راهبرد دشمن برای تضعیف ایران در منطقه بود. بر اساس همین راهبرد، ‌یک جبهه ی ضد مشارکت برای ترغیب مردم به قهر با صندوق‌های رأی تشکیل دادند که در این جبهه حداقل سه ضلع، با هدایت سرویس‌ها و شبکه‌های جاسوسی دشمن فعال شده و طی ماه‌های گذشته برای رسیدن به این هدف تلاش کردند: 1⃣ جریان رسانه‌ای اعم از شبکه‌های ماهواره‌ای و شبکه‌های اجتماعی در فضای مجازی؛ 2⃣ جریان ضد انقلاب و معاندین و مخالفان از منافقین گرفته تا احمدی‌نژاد؛ 3⃣ جریان نفوذ در داخل کشور، به ویژه کسانی که در دستگاه‌ها و سازمان نفوذ کرده‌اند. 👈 نکته پایانی نکته بسیار مهم در راهبردهای جبهه ضد مشارکت برای پیاده‌سازی پروژه تحریم، استفاده ابزاری از عنوان «مردم» و خود را دلسوز و طرفدار مردم معرفی کردن بود. محاسبه دشمنان این بود که با توجه به مشکلات اقتصادی و معیشتی و نارضایتی‌های عمومی مردم، ‌از طریق القای یأس و ناامیدی و بی‌اعتماد کردن آنان نسبت به سلامت انتخابات و بی‌فایده بودن رأی دادن، ‌می‌توانند یک قهر ملی را با صندوق‌های رأی برای اولین بار پدید آورند و نظام را با چالش‌های سیاسی، ‌امنیتی و دیگر بحران‌ها مواجه کنند؛ اما با هدایت‌های پیامبرگونه و بهنگام رهبر حکیم انقلاب جبهه تحریمی‌ها در این انتخابات با شکست سنگین مواجه شد و مردم ایران علاوه بر دست رد زدن به سینه آنان، با حضوری پرشور ، انتخابی شایسته نیز انجام داده و نقش خود را برای تشکیل یک دولت انقلابی تحول‌گرا ایفا کردند. با این انتخابات فصل نوینی برای انقلاب اسلامی و ملت ایران رقم خواهد خورد. .
📌 اینفوگرافی|درصد رای روسای جمهور در دوره‌های مختلف چقدر بوده است؟
♨️دلایل کاهش مشارکت چیست؟ یکی از سؤالاتی که این روزها در مورد انتخابات پرسیده می‌شود این است که چرا میزان مشارکت مردم در این انتخابات پایین‌تر از سایر انتخابات‌ها بود؟ 🔻 برخی از دلایل مستند کاهش مشارکت به شرح زیر است: 1️⃣ درصد مشارکت در دوره‌های مختلف ریاست جمهوری بدین شرح است: دوره اول ۶۷.۴۱ درصد، دوره دوم ۶۴.۲۳ درصد، دوره سوم ۷۴.۲۶ درصد، دوره چهارم ۵۴.۷۸ درصد، دوره پنجم ۵۴.۵۹ درصد، دوره ششم ۵۰.۶۶ درصد، دوره هفتم ۷۹.۹۲ درصد، دوره هشتم ۶۶.۷۷، دوره نهم ۵۹.۷۶ درصد، دوره دهم ۸۴.۸۳ درصد، دوره یازدهم ۷۲.۹۴ درصد، دوره دوازدهم ۷۳.۳۳ درصد و دوره سیزدهم ۴۸.۸ درصد. 2️⃣ عوامل متعددی برای کاهش میزان مشارکت نسبت به سایر انتخابات‌ها بیان می‌شود؛ 🔸اول؛ عملکرد ضعیف آقای روحانی بزرگ‌ترین ضربه را به جمهوریت نظام و کاهش مشارکت زد و جمع زیادی از کسانی که در دوره قبل به وی رأی داده بودند را از شرکت در انتخابات منصرف کرد. 🔹دوم؛ در تمام نظرسنجی‌ها میزان رأی منفی به آقای رئیسی بسیار پایین‌تر از سایر نامزدها بود و حتی بر اساس نظرسنجی‌های قبل از انتخابات ۶۸.۱ درصد از افرادی که در سال ۹۶ به ابراهیم رئیسی رأی داده بودند، اعلام کرده بودند در انتخابات پیش‌رو شرکت خواهند کرد. 🔸سوم؛ وضعیت معیشت، تورم، رشد نقدینگی باعث نارضایتی بخش‌هایی از جامعه حتی حامیان سابق دولت شده بود. در نظرسنجی بسیج مشکلات روزافزون اقتصادی با حدود ۳۰ درصد مهم‌ترین عامل تردید پاسخگویان برای شرکت در انتخابات بیان شد و ۲۸ درصد هم اعلام کردند که به خاطر عملکرد دولت فعلی در انتخابات شرکت نمی‌کنند. این نشان می‌دهد که مشکلات اقتصادی و ناکارآمدی دولت در کاهش مشارکت نقش داشته است و نمی‌توان به‌سادگی از کنار آن گذشت. 🔹چهارم؛ بیماری کرونا به‌عنوان یک عامل مؤثر بر کاهش مشارکت نیز مؤثر است که در نظرسنجی‌ها حدود ۲۸ درصد اعلام کرده بودند بر عدم مشارکت تأثیرگذار است. 3️⃣ در همه دوره‌های ۱۳ گانه ریاست جمهوری، میانگین مشارکت ۶۵ درصد بوده است و حدود ۳۰ درصد در همه انتخابات‌ها شرکت نداشته‌اند؛ بنابراین عدم مشارکت بخشی از جامعه، صرفاً مربوط به این دوره از انتخابات مربوط نمی‌شود. 👈نکته پایانی: همان‌گونه که در آمارها بیان شد، نباید کاهش مشارکت را تک علتی دنبال کنیم و دلایل مختلفی در بروز آن نقش داشته‌اند. بااین‌حال، رئیس‌جمهور منتخب، رئیس‌جمهور همه ملت ایران است و باید از همه ظرفیت‌های انسانی کشور بدون توجه به قطب‌بندی‌های سیاسی استفاده کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🇮🇷🌸 🍀 💠 ✅ مرتد سیاسی‼️ 🍃🌻🍃 🔻 اکنون که در آستانه نوسازی جدی قوه‌مجریه هستیم و امید برون رفت از وضعیت نابسامان معیشتی و اصلاح وضع مدیریتی در جامعه ایجاد شده، حاشیه سازی‌های جدید سیاسی از سوی دو جبهه فتنه و انحراف شدت گرفته که عمده جهت گیری آنها به سمت مقام معظم رهبری است. 🔹در این میان برخی افرادی که تمام نام و نشان خود را مدیون انقلاب بوده و از مسیر ساختار نظام اسلامی برای خود سرمایه ای در افکار عمومی اندوخته اند با شدت بیشتری علیه نظام اسلامی موضع گیری کرده و رندانه در بطن مواضع خود (که بانام و بی‌نام منتشر می‌کنند) مقام معظم رهبری را هدف قرار می‌دهند. 🔺 این افراد که مرتد سیاسی هستند، نمی توانند پایه‌های مستحکم نظام را دچار آسیب کنند، اما در مسیر انحرافی خود باعث تشویش اذهان عمومی شده و به فضای خدمت و امید به آینده آسیب میزنند، لذا ضروری است از بازنشر مطالب بی سند و تنش زای آنها جداً پرهیز شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸 🍀 📽 🌀 موضوع: تورم‼️ 🍃🌻🍃 ❌ تاحالا شنیدین دولت دست بکنه تو جیب بانک مرکزی؟🤔 میدونین نتیجش چی میشه...‼️ ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید | شلیک نظامیان صهیونیست به کودک فلسطینی 🔻یک کودک فلسطینی پس از آنکه موفق به فرار از دست دو نظامی صهیونیست می‌شود، از پشت سر هدف تیراندازی آنها قرار می‌گیرد. .
14.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رواق منظر چشم من آشیانه توست کرم نما و فرودآ که خانه خانه توست 🌺 23 ذی‌القعده روز مخصوص زیارتی امام رضا(علیه السلام) .
🌐 تخلیه سفارت آمریکا از ترس ناامنی 🔻روزنامه «وال استریت ژورنال» نوشته واشنگتن از بیم ناامنی در افغانستان و حملات طالبان، در حال تدارک برای تخلیه اضطراری سفارت خود در کابل است. .
✍️تحلیل خبر روز (2) 🔸 از پرخاش دیروز تا تماس امروز! «مصطفی کواکبیان» دبیر کل حزب اصلاح‌طلب مردم‌سالاری در توئیتی از تماس دفتر ابراهیم رئیسی با وی برای گرفتن نظرات و برنامه‌های او خبر داد... ادامه خبر در لینک زیر: https://lixt.ir/260qw ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ .
✍️تحلیل خبر روز (1) 🔸 الگوی اخلاق انتخاباتی! انتخابات سیزدهمین دوره ریاست‌ جمهوری اسلامی ایران با همه فرازوفرودها، زشتی‌ها و زیبایی‌ها و قوت‌ها و ضعف‌هایش برگزار شد. این انتخابات از منظرهای گوناگونی ارزش مطالعاتی و البته آسیب‌شناسی دارد. یکی از وجوه مهم آسیب‌شناختی انتخابات 1400، بررسی و مطالعه «اخلاق انتخاباتی و حکمرانی» نامزدهای آن است... ادامه خبر در لینک زیر: https://lixt.ir/ke5ps ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄ .
♨️ بازتاب خبری متفاوت از ریزش دو برج در ایران و آمریکا! 🔻بیش از دو هفته از فاجعه ریزش یک برج ۱۲ طبقه در شهر میامی، واقع در فلوریدای آمریکا می‌گذرد و تنها ۲۸ جسد از زیر آوار بیرون کشیده شده و سرنوشت ۱۱۷ نفر از ساکنان آن همچنان نامعلوم است و امیدها دیگر برای زنده ماندن افرادی که در زیر آوار باقی مانده‌اند، از بین رفته است. 🔻هرچند علت ریزش، قدمت و کهولت سن برج عنوان می‌شود، اما بازتاب رسانه‌ای این خبر در رسانه‌های غربی را می‌توان با حادثه دی‌ماه سال ۹۵ که در تهران روی داد، مقایسه کرد؛ در این حادثه ساختمان پلاسکو دچار حریق شد و فروریخت که در ادامه آن با انبوهی از خبرها و تحلیل‌های کذب رسانه‌های بیگانه همراه شد و تا ماه‌ها بعد نیز این بوق‌های آمریکایی به موضوع پلاسکو می‌پرداختند و تلاش داشتند اذهان عمومی در ایران را به سمت ناکارآمدی نظام و ایجاد اعتراضات خیابانی سوق دهند. 🔻حادثه ای که علت تخریب آن وقوع آتش سوزی و سرایت آن به بخش های دیگر ساختمان بدلیل وجود مواد اولیه البسه بود و اکثر کشته های آن، شهدای خدوم آتش نشانی بودند و آن عده ای از مردم نیز که جان خود را از دست دادند، به تذکرات تیم های آتش نشانی توجه نکرده بودند. 🔻اما از برج فلوریدا، بعد از گذشت بیش از دو هفته چه نوع بازتاب خبری به بیرون درز پیدا کرده است؟ چرا این برج تخریب شد؟ چه کسی مسئول این فاجعه است؟! آمار واقعی کشته شدگان چندنفر است؟؟ 🔻به واقع ریزش برج در ایران باشد یا آمریکا، تفاوتی نمی کند، هر دو مورد ممکن است یک حادثه از قبل پیش بینی پذیر باشد یا نه، و رسانه وظیفه شفاف سازی در این حوزه را دارد. 👈نکته پایانی بی شک سیاسی کردن این نوع حوادث با هدف ایجاد ناامیدی جامعه از نظام سیاسی و سرایت دادن چنین موضوعی به کل سیستم، با آن همه خط های خبری و تحلیلی کذایی در رسانه های ضدانقلاب وابسته به کشورهای غربی فقط شیطنت رسانه ای می تواند تعبیر شود.