👆👆👆👆👆👆 👇👇👇👇
⛔️ متن شایعه ⛔️
" سخنان آیت الله طالقانی در مود حجاب در روزنامه اطلاعات، مورخ 20 اسفند 1357 : «حتی برای زنهای مسلمان هم در حجاب اجباری نیست چه برسد به اقلیتهای مذهبی... ما نمیگوییم زنها به ادارات نروند و هیچ کس هم نمیگوید... زنان عضو فعال اجتماع ما هستند... اسلام و قرآن و مراجع دین میخواهند شخصیت زن حفظ شود. هیچ اجباری هم در کار نیست. مگر در دهات ما از صدر اسلام تا کنون زنان ما چگونه زندگی میکردند؟ مگر چادر میپوشیدند؟... کی در این راهپیماییها زنان ما را مجبور کرده که با حجاب یا بیحجاب بیایند؟ نه در زمان پیامبر نه ائمه معصومین چیزی بنام حجاب اجباری نبوده ،این حكم اجبار یك حكم من در اوردی است كه نه تنها عفاف و پاكی را در جامعه رواج نخواهد داد بلكه موجب گسترش فساد و فحشا در كل جامعه خواهد شد ،در اصل دین اكراه و اجبار نیست چه برسد به فروع ان، دین سرنیز ه ای به قلب كسی راه نخواهد داشت می ترسم روزی برسد كه غارت بیت المال و فقر و فلاكت عادی شود و موضوع حساس جامعه بشود دو تار موی زن كه زیر روسری است یا بیرون آن… "
🔴در پاسخ به شایعه
"سخنان آیت الله طالقانی در مود حجاب در روزنامه اطلاعات !!":
1️⃣ این مصاحبه در 20 اسفند 57 ، یعنی کمتر از یک ماه پس از پیروزی انقلاب انجام شده است .
2️⃣ پس از سخنان 16 اسفند امام (ره) در لزوم رعایت حجاب زنان مسلمان در جامعه و ادارات ، برخی اقدام به اعتراضاتی نموده و طرفداران حجاب نیز اقدام به پاسخگویی نمودند که تنش هایی در جامعه ایجاد شد.
این مصاحبه در آن شرایط و جهت رفع التهاب از جامعه ایراد شده است.
3️⃣ در این زمان هنوز رفراندوم جمهوری اسلامی (12 فروردین 58) برگزار نشده تا قوانین اسلام که مبنای نظام است برای آحاد ملت الزامی باشد . بلکه در این زمان جنبه ارشادی دارد .
4️⃣ در متن شبهه، سخنان آیت الله طالقانی گزینشی و بریده نقل شده است.
5️⃣ ایشان می فرمایند :
"،،، ساخته من و فقیه و دیگران نیست؛ این نص صریح قرآن است. آن قدری كه قرآن مجید بیان كرده، نه ما می توانیم از حدود آن خارج شویم و نه زنانی كه معتقد به این كتاب بزرگ آسمانی هستند."
بخش هایی از متن سخنرانی را در لینک انتهای مطلب مطالعه فرمایید .
6️⃣ نیمی از شبهه جعلی بوده و در متن اصلی سخنرانی ایشان موجود نیست!
یعنی از عبارت : "نه در زمان پیامبر نه ائمه معصومین چیزی به نام حجاب اجباری نبوده ..." تا پایان متن شبهه !
7️⃣ امام خمینی(ره) نیز روز 21 اسفند، این موضعگیری آیتالله طالقانی در مورد حجاب را تأیید كردند .
8️⃣ با مرور عبارات اضافه شده می توان دریافت که نویسنده ادعاها و مغلطه های امروزی طیف فکری خود را به مرحوم آیت الله طالقانی منتسب نموده است تا وجاهتی برایشان حاصل نماید!
9️⃣ این مصاحبه در روزنامه اطلاعات منتشر شده اما در برخی از نسخه های منتشره شبهه، روزنامه کیهان به عنوان منبع درج شده است!
منبع:
yon.ir/tlgh1
yon.ir/tlgh2
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز
http://telegram.me/mobahesegroup
#ایتا 👇👇
https://eitaa.com/mobahesegroup
#سروش 👇👇
http://sapp.ir/mobahesegroup
🔴نظر آذری جهرمی درباره پشت پرده ماجرای دختر حاشیهساز اینستاگرام
🆔 @mobahesegroup 👈
📸 در اسرائيل به دانش آموزان آموزش كار با اسلحه مي دهند و در ايران به دنبال حذف فرهنگ جهاد و دفاع مقدس از كتاب هاي درسي به بهانه خشونت آميز بودن آن هستند
👇
🆔 @mobahesegroup
9.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شست و شوی مغزی کودکان توسط فرقه ضاله بهائیت🚨
📡اخبار محرمانه
📹 کلیپ و عکس محرمانه
👁 رصد لحظه به لحظه
@mobahesegroup
10.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽🔴 «نفوذگاه»
🔹مستندی با موضوع هشدارهای #رهبر_انقلاب درباره نفوذ و رخنه فرهنگی دشمن و فرمان آتش به اختيار
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز
https://eitaa.com/mobahesegroup
حجاب منشور والای اگاهی است.
21 تیر ماه روز ملی حجاب و عفاف گرامی باد.
🆔 @mobahesegroup
مجموعه ای از پاورپوینت های مربوط به قوانین حجاب در کشورهای مختلف، مقالات و پژوهش های درباره حجاب، جریان شناسی و راهکارسنجی علل و عوامل بی حجابی به مناسبت ۲۱ تیر ماه روز ملی حجاب و عفاف؛ .👇👇👇
🆔 @mobahesegroup
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬حتما ببینید ☝️☝️
♨️تا حالا به حجاب اینجوری نگاه کردید؟
👌فوق العاده زیبا
🔰 #21تیر #روز_حجاب_عفاف
@mobahesegroup
✅پرسش:
کساني مي گويند حجاب بايدازاد شود و همانگونه که رضاخان نتونست ايران رو بي حجاب کنه شما هم نمي تونين به زور باحجابش کنين ايا اين تعابير درست است؟چرا؟؟
🌸☘☘☘☘☘🌸
🌺پاسخ:
حجاب و پوشش زنان یکی از دستورات اسلام است که در دیگر ادیان الهی نیز چنین دستوری وجود داشته است. حجاب و پوشش زن به حدی اهمیت دارد که در قرآن مجید و بسیاری از روایات، مطرح و محدودهی آن بیان شده است.
خداوند متعال در سورهی نور در این باره میفرماید: «به زنان مؤمن بگو که چشمان خود فرو گیرند و شرمگاه خود نگه دارند و زینت های خود را جز آن مقدار که پیداست، آشکار نکنند و مقنعههای خود را تا گریبان فرو گذارند و زینت های خود را آشکار نکنند، جز برای شوهر خود یا پدر خود و یا ... و نیز چنان پای بر زمین نزنند تا آن زینت که پنهان کردهاند دانسته شود... .»(1) در این آیه به وجوب پوشانیدن تمام زینت ها و سر و گردن در برابر نامحرمان تصریح شده است.
بنا بر این تشریع و قانون مند شدن حجاب زنان و تعیین محدوده آن بر عهده شارع مقدس اسلام (خداوند متعال و پیامبر اکرم (ص)) بوده که به خوبی انجام شده است. آنچه بر عهده حکومت ها و نظام های اسلامی است اجرای دقیق دستورات اسلام در همه زمینه ها و مخصوصا در زمینه حجاب و پوشش زنان (به خاطر تأثیر آن در سلامت اخلاقی جامعه و استحکام بنیان خانواده ها) است.
حجاب تا آنجا که در حریم زندگی خصوصی افراد است، یک امر فردی و خصوصی است و کسی نمیتواند دخالت کرده و تجسس نماید، ولی آنگاه که به یک امر اجتماعی تبدیل شد و با حقوق دیگران ارتباط پیدا کرد، حکومت و حاکم می تواند از باب نهی از منکر و صیانت از اخلاق و معنویت جامعه، حجاب را الزامی کند و برای آن مجازات تعیین نماید.(2) بی حجابی از محرمات الهی محسوب میگردد و طبق قاعده هر فعل حرامی قابل تعزیر است.(3) و تعزیر نیز با نظرِ حاکم است، یعنی از دیدگاه فقهی حاکم شرع می تواند برای جلوگیری از گسترش محرمات الهی و بالخصوص بیحجابی، مجازات وضع کند.(4)
متأسفانه بسیاری از دولت های اسلامی در این زمینه کوتاهی میکنند و یا بعضی از دولت ها (حکومت رضاشاه) با حجاب مقابله می کنند و نتیجه آن همانا گسترش فساد اخلاقی، افزایش بی رویه طلاق و... است که در جوامع اسلامی مشهود است.
مسلما دخالت حاکمیت اسلامی سالم به عنوان آمر به معروف و نگهبان سلامت اخلاق و معنویت دینی جامعه است ، البته به دور از افراط و تفریط.
البته از دیر باز تاکنون در ایران و بسیاری از کشورهای اسلامی بحمدالله زنان مسلمان خود مدافعان واقعی و دلبسته گان حجاب ـ البته با مراتب مختلف آن ـ بوده و هستند و چنانچه در تاریخ دیده و خواندهاید، در مقابل کشف حجاب رضاخانی و پسرش در ایران مقاومتها کردند و هم بعد از انقلاب اسلامی، نیز در مقابل تهاجم فرهنگی ایستادند.
و هم اینک ما هر روزه شاهد صحنههای زیبایی از مقاومت زنان مسلمان در دفاع از حجاب اسلامی حتی در کشور های غیر مسلمان مدعی آزادی هستیم که به بهانه های واهی از حضور زنان در مجامع علمی و دانشگاهی جلوگیری میکنند.
پی نوشت ها:
1- نور، ۳۱، ترجمهی آیتی.
2 - ترخان، قاسم، پایگاه حوزه، سؤال شماره ۵۹۸۸-۲.
3- العناوین الفقهیة، ج۲، ص: ۶۲۷، قاعدة [۴] کل ما لم یرد فیه حد من الشرع فی المعاصی، ففیه التعزیر
4- ترخان، قاسم، پیشین.
#حجاب #بی_حجابی #حجاب_اجباری
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز
http://telegram.me/mobahesegroup
https://eitaa.com/mobahesegroup