✅ پاسخ تفصیلی: 👆👆👇👇👇
«خشونت» های حسن و نیک را می توان در مواردی خلاصه کرد:
1- «خشونت» به معنای قاطعیت و سرسختی در اجرای قانون و سختگیری در تحقق عدالت و صلابت در دفاع از حق، که امام علی(علیه السلام) مصداق بارز آن بود.
2- «خشونت» قانونی و سختگیری طبق قانون؛ زیرا اگر چنین نباشد نظم در جامعه پدید نمی آید و در نتیجه حقوق آحاد و جوامع انسانی تضییع خواهد شد. و لذا قرآن کریم می فرماید: «وَمَنْ یتَعَدَّ حُدُودَ اللَّهِ فَأُولئِکَ هُمُ الظّالِمُونَ»(1)؛ (و هر کس از حدود الهی تجاوز کند، ستمکار است).
3- «خشونت» از سوی مقام مسؤول؛ زیرا دخالت نابجا و بی جواز از عناصر غیرمسؤول در ایجاد خشونت، نظم و امنیت عمومی را به مخاطره می اندازد.
4- «خشونت» رحمانی؛ زیرا خشونت از سوی خالق رحمان و مربی غمگسار، از آن جهت که به انگیزه تربیت و با هدف تکامل بخشی و طبعاً از سر مهر است، کاری ارزشی است.
5- «خشونت» در قبال دشمنان و حق ستیزان و تعدّی گران به حقوق مردم، آن گونه که قرآن می فرماید: «مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ وَالَّذِینَ مَعَهُ أَشِدّاءُ عَلَی الْکُفّارِ رُحَماءُ بَینَهُمْ»(2)؛ (محمد فرستاده خداست؛ و کسانى که با او هستند در برابر کفّار سرسخت و شدید، و در میان خود مهربانند).
6- «خشونت» در برابر زورگویان و ستم کیشان، آن گونه که امام علی(علیه السلام) خطاب به امام حسن و امام حسین(علیهما السلام) فرمود: «کُونَا لِلظَّالِمِ خَصْماً وَ لِلْمَظْلُومِ عَوْنا»(3)؛ (خصم ستمکار و یار ستمکش باشید).
7- «خشونت» بازدارنده از نظر شرع ضرورت دارد، قرآن در این باره می فرماید: «فَإِنْ بَغَتْ إِحْداهُما عَلَی الْأُخْری فَقاتِلُوا الَّتِی تَبْغِی حَتّی تَفِی ءَ إِلی أَمْرِ اللَّهِ»(4)؛ (و اگر یکى از آن دو بر دیگرى تجاوز کند، با گروه متجاوز پیکار کنید تا به فرمان خدا بازگردد).
8- «خشونت» علیه خائنان و فتنه گران. خوارج، چهره در چهره امام علی(علیه السلام) می ایستادند و در حالی که هزاران مؤمن به حضرت اقتدا کرده بودند بر ضدّ او شعار می دادند. حضرت در ابتدا اجازه نمی داد کسی متعرّض آن ها شود، اما وقتی کار آن ها به خشونت و خیانت رسید و دست به شمشیر بردند و به اقدام عملی بر ضدّ امام علی(علیه السلام) انجامید و جنگ نهروان برپا شد، حضرت با آنان شدیداً برخورد کرد. و تنها جایی که پس از غلبه بر دشمن آشکارا حضرت بدان مباهات کرد اینجا بود، که فرمود: «أَیُّهَا النَّاسُ فَإِنِّی فَقَأْتُ عَیْنَ الْفِتْنَة»(5)؛ (ای مردم! من بودم که چشم فتنه را کندم).
9- «خشونت» با رهبران کفر و ظلم به جهت ریشه کن کردن ظلم و ظلمت، آن گونه که خداوند می فرماید: «فَقاتِلُوا أَئِمَّهَ الْکُفْرِ إِنَّهُمْ لا أَیمانَ لَهُمْ لَعَلَّهُمْ ینْتَهُونَ»(6)؛ (با پیشوایان کفر پیکار کنید، چرا که پیمان آنها اعتبارى ندارد؛ شاید [با شدت عمل] دست بردارند).
10- «خشونت» برای اهداف برین انسانی و احقاق حق و استقرار عدالت، و لذا خداوند متعال می فرماید: «وَما لَکُمْ لا تُقاتِلُونَ فِی سَبِیلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِینَ مِنَ الرِّجالِ وَالنِّساءِ وَالْوِلْدانِ الَّذِینَ یقُولُونَ رَبَّنا أَخْرِجْنا مِنْ هذِهِ الْقَرْیهِ الظّالِمِ أَهْلُها...»(7)؛ (چرا در راه خدا، و [براى رهایى] مردان و زنان و کودکانى که [به دست ستمگران] تضعیف شده اند، پیکار نمى کنید؟! همان افراد [ستمدیده اى] که مى گویند: پروردگارا! ما را از این شهر [مکّه]، که اهلش ستمگرند، بیرون ببر).
11- «خشونت» و قاطعیت و سرسختی و سازش ناپذیری در دفاع از دین، آن گونه که خداوند متعال می فرماید: «یا أَیهَا النَّبِی جاهِدِ الْکُفّارَ وَالْمُنافِقِینَ وَاغْلُظْ عَلَیهِمْ...»(8)؛ (اى پیامبر! با کافران و منافقان پیکار کن و بر آنان سخت بگیر!).
12- «خشونت» در دفاع از منافع ملّی و حراست از مصالح بشریت، و لذا خداوند متعال می فرماید: «وَقاتِلُوهُمْ حَتّی لا تَکُونَ فِتْنَهٌ...»(9)؛ (و با آن ها پیکار کنید؛، تا فتنه [و بت پرستی، و سلب آزادی از مردم] باقی نماند..).
13- «خشونت» در برابر «خشونت»، آنجا که قرآن کریم می فرماید: «فَمَنِ اعْتَدی عَلَیکُمْ فَاعْتَدُوا عَلَیهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدی عَلَیکُمْ»(10)؛ (و [بطور کلّى] هرکس به شما حمله کرد، همانند حمله وى بر او حمله کنید). زیرا گاهی «خشونت» را جز به «خشونت» نمی توان بر انداخت. از حضرت علی(علیه السلام) در نهج البلاغه روایت شده که فرمود: «رُدُّوا الْحَجَرَ مِنْ حَیْثُ جَاءَ فَإِنَّ الشَّرَّ لَا یَدْفَعُهُ إِلَّا الشَّر»(11)؛ (سنگ را از همان جایی که دشمن پرتاب کرده، برگردانید، که شر را جز شر پاسخی نیست).
14– «خشونت» به عنوان واپسین چاره در برابر قضایا و بلایا، همان گونه که رفتار پیامبر و امامان اهل بیت(علیهم السلام) این چنین بوده که صبر کرده و سماحت می ورزیدند و تا ناچار نمی شدند خشم نمی گرفتند و خشونت نمی کردند.(12)
@mobahesegroup
📖پند عارفانه
📝شب قدر یعنی: یک شب که با ولیِّ خدا سالک باشی، بهتر از هزار ماه است که خودت راه بروی
🔹️درك شب قدر، غير از بيدار بودن است؛ ممكن است آدم بيدار باشد، ابوحمزه بخواند، دعای جوشن كبير بخواند، همهٔ كارها را بكند ولی به درك شب قدر نرسيده باشد.
🔸️درك شب قدر امر ديگری است؛ ورود به محيط ايمن الهی است.
🔹️اگر انسان توانست خودش را به ولیِّ خدا برساند، در كنار او بيش از هزار ماه جلو رفته است و اگر نرساند، هزار ماه هم كه خودش بدود آن كار را نمیكند.
🔸️يك شب كه با ولیِّ خدا سالك باشی و به آن وادی أيمن راه یابی، آن يك شب از هزار ماه كه خودت راه بروی بهتر است.
📕آیتالله میرباقری،۲۳رمضان۱۳۹۳
📚کانال پند عارفانه(شعر، نصایح)
@pand_arefaneh 🌹
عدم جایگزین شدن نماز شب قدر به جای نماز قضا
⁉️ پرسش :👇👇
آیا خواندن نمازهای شب قدر جایگزین نماز قضا می شود و نماز قضا ساقط می شود؟
✅پاسخ : 👇👇👇
نمازهای شب قدر و تمامی نمازهای مستحبی دیگر بجای نماز قضا محسوب نمی شوند. البته می توانند نماز قضا بخوانند که از ثواب اعمال این شب ها نیز بهره مند خواهند شد
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز در تلگرام، ایتا و سروش
http://telegram.me/mobahesegroup
https://eitaa.com/mobahesegroup
http://sapp.ir/mobahesegroup
چگونگی شب قدر در سراسر کره ی زمین
⁉️پرسش : 👇👇
با توجّه به این که شب در کره ی زمین برای کشورها متفاوت است،چگونه شب قدر در همه کره ی زمین یکی می باشد؟
✅پاسخ :👇👇👇
شب يعنى قرار گرفتن سايه قسمتى از كره زمين بر روى قسمت ديگر؛ بنابراين، اگر شب قدر مثلا از مكّه شروع شود تا زمانى كه اين سايه تمام كره زمين را فرا گيرد شب قدر ادامه دارد. و در حقيقت شب قدر 24 ساعت طول مىكشد و در تمام كره زمين يك شب است
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز در تلگرام، ایتا و سروش
http://telegram.me/mobahesegroup
https://eitaa.com/mobahesegroup
http://sapp.ir/mobahesegroup
کیفیت نماز شب قدر
⁉️پرسش : 👇👇
لطفا بفرمایید که کیفیت نماز شب قدر چگونه است؟
✅پاسخ :👇👇👇
از اعمال مستحب شب قدر، دو گونه نماز است: 1- دو رکعت نماز. در هر رکعت بعد از حمد، 7بار سوره توحيد و بعد از نماز، 70بار بگويد: استغفرالله و اتوب اليه. 2- صد رکعت نماز. (پنجاه نماز دو رکعتي). اين نمازها و ديگر نمازهاي مستحبي بجاي نماز قضا محسوب نمي شوند. البته مي توانند نماز قضا بخوانند که از ثواب اعمال اين شب ها نيز بهره مند خواهند شد.
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز در تلگرام، ایتا و سروش
http://telegram.me/mobahesegroup
https://eitaa.com/mobahesegroup
http://sapp.ir/mobahesegroup
💐⚜️💐⚜️💐⚜️💐⚜️💐⚜️💐
⚜️
💐
(جلسه6)
#لأندبنك_صباحاومساء_ولأبکین_علیك_بدل_الدموع_دما
#بکاء_للحسین_آمرزش_گناهان
❇️زیارت الحسین و بکاء للحسین( علیه السلام) در لیالی قدر، اکسیر اعظم صیقل روح و جان از ظلمات گناهان می باشد.
✅شب قدر، شب آمرزش گناهان و توبه و استغفار است.
📗در مفاتیح الجنان قسمت اعمال مشترک شبهای قدر، به این روایت اشاره شده است که:
🔹هرکس شب قدر را احیا بدارد، گناهانش آمرزیده می شود، هرچند به شماره ستارگان آسمان و سنگینی کوهها و پیمانه دریاها باشد.
🔹تا جاییکه پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله) فرمودهاند:
«کسی که به خدای یکتا و روز جزا ایمان داشته باشد و 👈شب قدر را احیا بدارد و از خداوند طلب بخشش کند، تمام گناهان او در این شب مورد مغفرت قرار خواهد گرفت و بخشیده خواهد شد».
✅از طرفی امام صادق(علیه السلام) درباره زیارت امام حسین(علیه السلام) در شب قدر فرمودند:
✨إذَا کَانَ لَیْلَهُ الْقَدْرِ فِیها یُفْرَقُ کُلُّ أَمْرٍ حَکِیمٍ نَادَی مُنَادٍ تِلْکَ اللَّیْلَهَ مِنْ بُطْنَانِ الْعَرْشِ إِنَّ اللَّهَ قَدْ غَفَرَ لِمَنْ زَارَ قَبْرَ الْحُسَیْنِ(ع) فِی هَذِهِ اللَّیْلَهِ»
✨ «هنگامی که شب قدر فرا برسد؛ یعنی شبی که در آن کارهای مصلحتآمیز عباد توزیع و تفریق میشود، از طرف عرش منادی ندا میکند:
👈خداوند متعال در این شب گناهان کسی را که به زیارت قبر حضرت امام حسین( علیهالسلام )رفته میآمرزد.
🔹و در حدیث طولانی امام صادق (علیهالسلام) فرمودند:
✨انه لینظر من یبکیه فیستغفر له رحمة له،²
👈«به راستی حسین (علیهالسلام) کسی را که برای او گریه میکند، می بیند و از روی رحمت برایش طلب آمرزش میکند.
⬅️پس زیارت و بکاء للحسین( علیه السلام) افضل الاعمال، در لیالی قدری است که افضل ایام است، و باعث پذیرش توبه و استغفار و آمرزش گناهان بندگان است.
📌و در شب قدر برترین دعا، بعد از طهارت قلوب ، دعا برای تعجیل در فرج امام زمانی است که این باب طهارت قلوب را بر تمام خلق میگشایند، آنگونه که در فرازی از زیارت ناحیه مقدسه حضرت ابا صالح المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، خطاب به جد غریبشان ابا عبدالله الحسین( علیه السلام) می فرمایند:
✨یا جداه! فَلَئِنْ أَخَّرَتْنِي الدُّهُورُ، وَ عَاقَنِي عَنْ نَصْرِكَ الْمَقْدُورُ،... فَلَأَنْدُبَنَّكَ صَبَاحاً وَ مَسَاءً، وَ لَأَبْكِيَنَّ عَلَيْكَ بَدَلَ الدُّمُوعِ دَما»؛
جدّ غریبم! اگر زمانه مرا به تاخیر انداخت و نتوانستم تو را در کربلا یاری کنم، پس صبح و شام بر تو ندبه میکنم و به جای اشک بر تو خون می گریم.
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
📚مفاتیح الجنان اعمال لیالی قدر
کامل الزیارات، باب ۳۲،ص۱۰۷، ح۳
کامل الزیارات، ص۱۸۴
💐
⚜️
💐⚜️💐⚜️💐⚜️💐⚜️💐
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز در تلگرام، ایتا و سروش
http://telegram.me/mobahesegroup
https://eitaa.com/mobahesegroup
http://sapp.ir/mobahesegroup
https://www.instagram.com/mobahesegroup2
*شب قدر، شبی برای عروج*
از کلام رهبری
* *دلهای خود را برای اتّصال و ارتباط با حضرت حق آماده کنید*
امروز روز نوزدهم ماه رمضان است و دیشب یکی از شبهایی بود که احتمال لیلةالقدر در آن وجود دارد. بهطور کلّی ایّامِ بسیار عزیز و مبارکی است و دو شبِ طرفِ احتمال لیلةالقدر پیش روی ماست. مردم عزیز و مؤمن تهران در این اجتماع معنوی و روحانی دلهای خود را برای اتّصال و ارتباط با حضرت حق (جلّت عظمته و عظّم شأنه) آماده کنند و در شبهای قدری که باقی مانده است، آنچه را که خدای متعال از رحمت الهی در این ایّام و شبها برای مؤمنان وعده فرموده است، برای خود تأمین کنند. پروردگارا! توفیق درک لیلةالقدر و استفاده از برکات آن را به همه ما عنایت کن. ۱۳۸۲/۰۸/۲۳
* *استفاده از شبهای قدر برای عروج معنوی*
در ماه رمضان - در همۀ روزها و شبها - دلهایتان را هرچه میتوانید با ذکر الهی نورانیتر کنید، تا برای ورود در ساحت مقدس لیلةالقدر آماده شوید؛ که "لیلةالقدر خیر من الف شهر تنزّل الملائکةوالرّوح فیها باًّذن ربّهم من کل امر". شبی که فرشتگان، زمین را به آسمان متصل میکنند، دلها را نورباران و محیط زندگی را با نور فضل و لطف الهی منور میکنند. شب سِلم و سلامت معنوی - سلام هی حتّی مطلع الفجر - شب سلامت دلها و جانها، شب شفای بیماریهای اخلاقی، بیماریهای معنوی، بیماریهای مادی و بیماریهای عمومی و اجتماعی؛ که امروز متأسفانه دامان بسیاری از ملتهای جهان، از جمله ملتهای مسلمان را گرفته است! سلامتی از همۀ اینها، در شب قدر ممکن و میسّر است؛ به شرطی که با آمادگی وارد شب قدر بشوید. ۱۳۷۶/۰۹/۰۵
میبینیم که مردم ما، جوانهای ما، زن و مرد ما با این شبها حقیقتاً قصد پالایش خود را دارند؛ دلها نرم میشود، چشمها اشکبار میشود، روحها لطیف میشود؛ روزه هم کمک کرده است. ما باید امیدوار باشیم، دعا کنیم و بکوشیم از این شبها برای عروج معنوی خود استفاده کنیم؛ چون نماز معراج و وسیله ی عروج مؤمن است. دعا هم معراج مؤمن است، شب قدر هم معراج مؤمن است. کاری کنیم عروج کنیم و از مزبله مادی که بسیاری از انسانها در سراسر دنیا اسیر و دچار آن هستند، هرچه میتوانیم، خود را دور کنیم. دلبستگیها، بدخلقیها - خلقیات غیرانسانی، ضدانسانی - روحیات تجاوزگرانه، افزون خواهانه و فساد و فحشا و ظلم، مزبلههای روح انسانی است. این شبها باید بتواند ما را هرچه بیشتر از اینها دور و جدا کند. ۱۳۸۳/۰۸/۱۵
* *در قیامت به ما اجازه عذرخواهی نخواهند داد*
شب قدر، فرصتی برای مغفرت و عذرخواهی است. از خدای متعال عذرخواهی کنید. حال که خدای متعال به من و شما میدان داده است که به سوی او برگردیم، طلب مغفرت کنیم و از او معذرت بخواهیم، این کار را بکنیم، والّا روزی خواهد آمد که خدای متعال به مجرمین بفرماید: «لایؤذن لهم فیعتذرون». خدای نکرده در قیامت، به ما اجازه عذرخواهی نخواهند داد. به مجرمین اجازه نمیدهند که زبان به عذرخواهی باز کنند؛ آنجا جای عذرخواهی نیست. اینجا که میدان هست، اینجا که اجازه هست، اینجا که عذرخواهی برای شما درجه میآفریند، گناهان را میشوید و شما را پاک و نورانی میکند، از خدای متعال عذرخواهی کنید. اینجا که فرصت هست، خدا را متوجّه به خودتان و لطف خدا و نگاه محبّت الهی را متوجّه و شامل حال خودتان کنید. «فاذکرونی اذکرکم»؛ مرا به یاد آورید، تا من شما را به یاد آورم.
امروز که خدای متعال اجازه داده است که شما به زاری، تضّرع و گریه بپردازید، دست ارادت به سوی او دراز کنید، اظهار محبّت نمایید و اشک صفا و محبّت را از دل گرم خودتان به چشمهایتان جاری سازید. این فرصت را مغتنم بشمارید، والّا روزی هست که خدای متعال به مجرمین بفرماید: «لاتجأروا الیوم»؛ بروید، زاری و تضّرع نکنید، فایدهای ندارد: «انّکم منّا لاتنصرون». این فرصت، فرصت زندگی و حیات است که برای بازگشت به خدا در اختیار من و شماست و بهترین فرصتها ایامی از سال است که از جمله آنها ماه مبارک رمضان است و در میان ماه مبارک رمضان، شب قدر! ۱۳۷۶/۱۰/۲۶
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز در تلگرام، ایتا و سروش
http://telegram.me/mobahesegroup
https://eitaa.com/mobahesegroup
http://sapp.ir/mobahesegroup
https://www.instagram.com/mobahesegroup2
* *بهترین اعمال در این شب، دعاست*
فرمود «لیلةالقدر خیر من الف شهر» شبی که به عنوان لیلةالقدر شناخته شده است و مردد است بین چند شب در ماه رمضان، از هزار ماه برتر و بالاتر است. در ساعتهای کیمیایی لیلةالقدر، بندهی مؤمن باید حداکثر استفاده را بکند. بهترین اعمال در این شب، دعاست. دربارهی دعا هم امروز مطالبی را به شما برادران و خواهران عرض میکنم. احیاء هم برای دعا و توسل و ذکر است. نماز هم - که در شبهای قدر یکی از مستحبات است - در واقع مظهر دعا و ذکر است. در روایت وارد شده است که دعا «مخّ العبادة»؛ مغز عبادت، یا به تعبیر رایج ماها، روح عبادت، دعاست. دعا یعنی چه؟ یعنی با خدای متعال سخن گفتن؛ در واقع خدا را نزدیک خود احساس کردن و حرف دل را با او در میان گذاشتن. دعا یا درخواست است، یا تمجید و تحمید است، یا اظهار محبت و ارادت است؛ همهی اینها دعاست. دعا یکی از مهمترین کارهای یک بندهی مؤمن و یک انسان طالب صَلاح و نجات و نجاح است. دعا در تطهیر روح چنین نقشی دارد. ۱۳۸۴/۰۷/۲۹
* *در شبهای قدر برای مسائل خود، کشور و مسلمین دعا کنید*
شب قدر هم در میان این سه شب است. طبق روایتی که مرحوم «محدّث قمی» نقل میکند، سؤال کردند که کدام یک از این سه شب - یا دو شب بیستویکم و بیستوسوم - شب قدر است؟ در جواب فرمودند: چقدر آسان است که انسان، دو شب - یا سه شب - را ملاحظه شب قدر کند. چه اهمیت دارد بین سه شب مردّد باشد. مگر سه شب چقدر است؟ کسانی بودهاند که همه ماه رمضان را از اول تا آخر، شب قدر به حساب میآوردند و اعمال شب قدر را انجام میدادند! قدر بدانید.
این روزها را قدر بدانید. شبهای قدر را حقیقتاً قدر بدانید. قرآن صریحاً میفرماید: «خیر من الف شهر»؛ یک شب بهتر از هزار ماه است! این خیلی ارزش دارد. شبی است که ملائکه نازل میشوند. شبی است که روح نازل میشود. شبی است که خدای متعال آن را به عنوان سلام دانسته است. سلام، هم به معنی درود و تحیّت الهی بر انسانهاست، هم به معنای سلامتی، صلح و آرامش، صفا میان مردم، برای دلها و جانها و جسمها و اجتماعات است. از لحاظ معنوی، چنین شبی است! شبهای قدر را قدر بدانید و برای مسائل کشور، مسائل خودتان، مسائل مسلمین و مسائل کشورهای اسلامی دعا کنید. ۱۳۷۶/۱۰/۲۶
* *تفکّر و تأمّل در آیات خلقت و تأمّل در سرنوشت انسان در شبهای قدر*
از اوّل شب بیست وسوم، از هنگام غروب آفتاب، سلام الهی -«سلام هی حتّی مطلع الفجر» - شروع میشود، تا وقتی که اذان صبح آغاز میگردد. این چند ساعتِ این وسط، سلامِ الهی و امن الهی و خیمهی رحمت خداست که بر سراسر آفرینش زده شده است. آن شب، شب عجیبی است؛ بهتر از هزار ماه، نَه برابر آن؛ «خیرٌ من ألف شهر». هزار ماه زندگی انسان، چقدر میتواند برکات به وجود آورد و جلب رحمت و خیر کند! این یک شب، بهتر از هزار ماه است. این، خیلی اهمیّت دارد. این شب را قدر بدانید و آن را به دعا و توجّه و تفکّر و تأمّل در آیات خلقت و تأمّل در سرنوشت انسان و آنچه که خدای متعال از انسان خواسته است و بیاعتباری این زندگی مادّی و اینکه همهی این چیزهایی که میبینید، مقدّمهی آن عالمی است که لحظهی جان دادن، دروازهی آن عالم است، بگذرانید.
عزیزان من! لحظهی جان دادن، ما وارد عالم دیگری میشویم. برای آن روز، خودمان را باید آماده کنیم. همهی این دنیا، همهی این ثروتها، همهی این انرژیهایی که خدای متعال در وجود شما در این عالم به ودیعه گذاشته است، همهی آنچه که خدا برای بشر خواسته است - حکومت عادلانه، زندگی مرفّه، چه و چه و چه - برای این است که انسان فرصت پیدا کند تا خود را برای نشئهی آن عالم آماده نماید. خود را آماده کنید، با خدا اُنس بگیرید، با خداوند مناجات کنید، ذکر بگویید و استغفار کنید. ۱۳۷۵/۱۱/۱۲
* *به برکت امام زمان خواستههایتان را از خدای متعال بگیرید*
من به همه شما مردم عزیزمان توصیه میکنم، امشب را که شب قدر است، قدر بدانید. دعا، تضرّع، توبه و انابه و توجّه به پروردگار،جزو وظایف همه ماست. مشکلات عمومی مسلمین، مشکلات کشور، مشکلات شخصیتان و مشکلات دوستان و برادرانتان را با خدای خودتان مطرح کنید. از خدای متعال توجّه بخواهید؛ از خدای متعال مغفرت بخواهید؛ از خدای متعال انابه و حال و توجّه بخواهید.
امشب را قدر بدانید. شب بسیار مهمی است؛ شب بسیار عزیزی است. به ولیّعصر، ارواحنافداه، توجّه کنید؛ به در خانه خدا - مسجد - بروید و به برکت امام زمان از خدای متعال خواستههایتان را بگیرید. بنده هم از همه شما ملتمس دعا هستم. ۱۳۷۱/۰۱/۰۷
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز در تلگرام، ایتا و سروش
http://telegram.me/mobahesegroup
https://eitaa.com/mobahesegroup
http://sapp.ir/mobahesegroup
https://www.instagram.com/mobahesegroup2
**معانی کلمات را در این دعاها مورد توجه قرار بدهید*
و من خواهش میکنم جوانان عزیز ما سعی کنند معانی این کلمات و این فقرات را در این دعاها مورد توجه قرار بدهند. الفاظ دعا، الفاظ فصیح و زیبائی است؛ لیکن معانی، معانی بلندی است. در این شبها با خدا باید حرف زد، از خدا باید خواست. اگر معانی این دعاها را انسان بداند، بهترین کلمات و بهترین خواستهها در همین دعاها و شبهای ماه رمضان و شبهای احیاء و دعای ابیحمزه و دعاهای شبهای قدر است. اگر کسی معانی این دعاها را نمیداند، با زبان خودتان دعا کنید؛ خودتان با خدا حرف بزنید. بین ما و خدا حجابی وجود ندارد؛ خدای متعال به ما نزدیک است؛ حرف ما را میشنود. بخواهیم با خدا حرف بزنیم؛ خواستههای خودمان را از خدای متعال بخواهیم. این انس با خدای متعال و ذکر خدای متعال و استغفار و دعا خیلی تأثیرات معجزآسائی بر روی دل انسان دارد؛ دلهای مرده را زنده میکند. ۱۳۸۷/۰۶/۳۰
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز در تلگرام، ایتا و سروش
http://telegram.me/mobahesegroup
https://eitaa.com/mobahesegroup
http://sapp.ir/mobahesegroup
https://www.instagram.com/mobahesegroup2
AUD-20200514-WA0107.mp3
8.19M
#روزیه_روضه
⚜بِحق مولانا علی الٰهی العَفو
علی ای ساقی کوثر...
شب قدر و شب وصل و شب دیدار یار آمد.....
🎤#میثم_مطیعی
#ساقیکوثر 👆👆
🌷 🌷
@mobahesegroup
باید زیاد مطالعه کنیم
تا متوجه شویم هیچ نمیدانیم !
👤 #پروفسور_حسابی
🆔️ eitaa.com/clinicAdabiat
کتابخانه تخصصی ادبیات به همراه عناوین جذاب دیگر 😍
در زمینه های #رمان#روانشناسی#مذهبی#مدیریت#کودک#نوجوان#کتاب_صوتی و کلی مطالب جذاب و خواندنی در قالب #یک_جرعه_کتاب
هدیه ماه مبارک رمضان ترتیل کامل قرآن به اضافه ترجمه صوتی استاد فولادوند و روزانه بارگذاری تند خوانی قرآن کریم و کتاب صوتی #سه_دقیقه_در_قیامت با تفسیر استاد امینی خواه
💌 به ما بپیوندید 👇
🆔️ eitaa.com/clinicAdabiat
نکاتی ناب از زیارت امین الله - <unknown>.mp3
7.18M
🎤استاد زاهدی
#قطعه_صوتی
#شب_قدر_حرم_زمانی_امیرالمومنین
◾ویژگیهای زائر امیرالمومنین(ع) بر اساس #زیارت_امین_الله
📕برگرفته از جلسه ۱۵۹ نظام شناسی
⬅️موسسه قرآن و عترت صابره(س)
@OstadZahedi 🏴
♦️زیارت امام حسین علیهالسلام در شبهای قدر
💠السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ رَسُولِ اللهِ السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ أَمِيرِالْمُؤْمِنِينَ السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ الصِّدِّيقَةِ الطَّاهِرَةِ فَاطِمَةَ سَيِّدَةِ نِسَاءِ الْعَالَمِينَ
💠السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا مَوْلاَيَ يَا أَبَا عَبْدِاللهِ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَكَاتُهُ
💠أَشْهَدُ أَنَّكَ قَدْ أَقَمْتَ الصَّلاَةَ وَ آتَيْتَ الزَّكَاةَ وَ أَمَرْتَ بِالْمَعْرُوفِ وَ نَهَيْتَ عَنِ الْمُنْكَرِ
💠وَ تَلَوْتَ الْكِتَابَ حَقَّ تِلاَوَتِهِ وَ جَاهَدْتَ فِي اللهِ حَقَّ جِهَادِهِ وَ صَبَرْتَ عَلَى الْأَذَى فِي جَنْبِهِ مُحْتَسِباً حَتَّى أَتَاكَ الْيَقِينُ
💠أَشْهَدُ أَنَّ الَّذِينَ خَالَفُوكَ وَ حَارَبُوكَ وَ الَّذِينَ خَذَلُوكَ وَ الَّذِينَ قَتَلُوكَ مَلْعُونُونَ عَلَى لِسَانِ النَّبِيِّ الْأُمِّيِ
💠وَ قَدْ خَابَ مَنِ افْتَرَى لَعَنَ اللهِ الظَّالِمِينَ لَكُمْ مِنَ الْأَوَّلِينَ وَ الْآخِرِينَ وَ ضَاعَفَ عَلَيْهِمُ الْعَذَابَ الْأَلِيمَ
💠أَتَيْتُكَ يَا مَوْلاَيَ يَا ابْنَ رَسُولِ اللهِ زَائِراً عَارِفاً بِحَقِّكَ مُوَالِياً لِأَوْلِيَائِكَ مُعَادِياً لِأَعْدَائِكَ مُسْتَبْصِراً بِالْهُدَى الَّذِي أَنْتَ عَلَيْهِ عَارِفاً بِضَلاَلَةِ مَنْ خَالَفَكَ فَاشْفَعْ لِي عِنْدَ رَبِّكَ
💠السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ اللهِ فِي أَرْضِهِ وَ سَمَائِهِ
💠صَلَّى اللهِ عَلَى رُوحِكَ الطَّيِّبِ وَ جَسَدِكَ الطَّاهِرِ وَ عَلَيْكَ السَّلاَمُ يَا مَوْلاَيَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَكَاتُهُ
💠السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا مَوْلاَيَ وَ ابْنَ مَوْلاَيَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَكَاتُهُ
💠لَعَنَ اللهِ مَنْ ظَلَمَكَ وَ لَعَنَ اللهِ مَنْ قَتَلَكَ وَ ضَاعَفَ عَلَيْهِمُ الْعَذَابَ الْأَلِيمَ
🔴#زیارت_امام_حسین_علیهالسلام
📕کانال شرح و تفسیر زیارت عاشورا
♦️ t.me/joinchat/AAAAAD_F-evdWPkirBuWKQ
کفر مقدس .mp3
8.5M
🔴کفر مقدس
😳اگر شب تا صبح نماز بخونی و ولایت علی داشته باشی ولی کافر نباشی،ذره ای و پشیزی ارزش نداره!!!
❌چهار جا باید کافر مطلق باشی...
🎙استاد پورآقایی
@mobahesegroup
🌫⚜️🌫⚜️🌫⚜️
🌫⚜️🌫⚜️
🌫⚜️
#حقیقت_لیلة_القدر (قسمت اول)
⚜️حضرت فاطمة زهراء (سلام الله علیها)
حقیقت «لیلة القدر » در آیات حضرت قرآن
✨بسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم✨
✨انَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْر✨
*️⃣منظور از لیلة القدر ، وجود خاتون حضرت صدیقه طاهره (سلام الله علیها) است که هر کس ایشان را به حقِ معرفت بشناسد، شب قدر را درک کرده است.
🔘گرچه درک شب قدر به میزان معرفت به ولایت فاطمی میسر و ممکن می گردد، اما حضرت خاتون که بطن و حقیقت و سرّ لیلة القدر هستند، هیچ گاه به کنه معرفت شناخته نخواهند شد ، چرا که خلق از رسیدن به کنه معرفت ایشان بریده شده اند.
🔹همان طور که حضرت اصدق الصادقین جعفر بن محمد (علیه السلام) در تفسیر آیه اول سوره قدر به این مطالب اشاره فرمودند.
✨إنَّا أَنْزَلْناهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ
(سوره قدر، آیه ۱)
➖عنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ أَنَّهُ قَالَ إِنَّا أَنْزَلْناهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ
▫️اللَّيْلَةُ فَاطِمَةُ وَ الْقَدْرُ اللَّهُ
▫️فمَنْ عَرَفَ فَاطِمَةَ حَقَّ مَعْرِفَتِهَا فَقَدْ أَدْرَكَ لَيْلَةَ الْقَدْرِ
▫️و إِنَّمَا سُمِّيَتْ فَاطِمَةُ لِأَنَّ الْخَلْقَ فُطِمُوا عَنْ مَعْرِفَتِهَا
📔تفسير فرات الكوفي ؛ ص۵۸۱
📔بحار الأنوار ؛ ج۴۳ ؛ ص۶۵
🔹لیله القدر، شبی است که در آن حضرت قرآن به صورت واحد و دفعتا بر قلب مبارک اول شخص عالَم امکان حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه و اله و سلم) نازل شد.
☑️به عبارت دیگر، لیله القدر، ظرف نزول حضرت قرآن است و مطابق روایت زیر ، اگر لیله القدر برداشته شود، حضرت قرآن نیز برداشته می شود.
🌫⚜️
🌫⚜️🌫⚜️
🌫⚜️🌫⚜️🌫⚜️
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز در تلگرام، ایتا و سروش
http://telegram.me/mobahesegroup
https://eitaa.com/mobahesegroup
http://sapp.ir/mobahesegroup
https://www.instagram.com/mobahesegroup2
🌫⚜️🌫⚜️🌫⚜️
🌫⚜️🌫⚜️
🌫⚜️
#حقیقت_لیلة_القدر (قسمت دوم)
◀️به عبارت دیگر، آن ظرفی که در آن حضرت قرآن می تواند از نقطه وحدت ، نازل شده و در قلب اول شخص عالَم امکان مستقر گردد، تنها لیله القدر فاطمی است. محل استقرار و نزول آن نیز تنها بر قلبی است که مُهجه آن قلب ، حضرت صدیقه طاهره (سلام الله علیها) می باشد.
🔹بنابراین در خاتون کوثر الرسول (علیها السلام) است که حضرت قرآن از نقطه وحدت به کثرت تنزل یافته و سپس در قالب آیات و سُور بر لسان حضرت ختمی مرتبت جاری شده و به دست حضرت یدالله امیرالمومنین علی (علیه السلام) مکتوب و مضبوط می گردد.
🔹آن شبی که در آن ارزاق تقسیم می گردد، تنها شأنی از شئون حضرت صدیقه طاهره (سلام الله علیها) می باشد.
◽️از حضرت باقرالعلوم (علیه السلام) راجع به شب قدر سوال شد. حضرت فرمودند:
▪️فقَالَ تَنَزَّلُ فِيهَا الْمَلَائِكَةُ وَ الْكَتَبَةُ إِلَى سَمَاءِ الدُّنْيَا فَيَكْتُبُونَ مَا هُوَ كَائِنٌ فِي أَمْرِ السَّنَةِ وَ مَا يُصِيبُ الْعِبَادَ فِيهَا
▪️در آن شب، آنچه که برای بندگان تا سال آینده خواهد بود، نوشته می شود
▪️قالَ وَ أَمْرٌ مَوْقُوفٌ لِلَّهِ تَعَالَى فِيهِ الْمَشِيئَةُ يُقَدِّمُ مِنْهُ مَا يَشَاءُ وَ يُؤَخِّرُ مَا يَشَاءُ وَ هُوَ قَوْلُهُ تَعَالَى يَمْحُوا اللَّهُ ما يَشاءُ وَ يُثْبِتُ وَ عِنْدَهُ أُمُّ الْكِتابِ.
▪️اما برای خداوند عزوجل در آن مشیت وجود دارد تا آنچه را بخواهد، جلو انداخته و یا به تأخیر بیندازد
▪️ و آیه ۳۹ سوره رعد به این حقیقت اشاره دارد:
خداوند هر آنچه را بخواهد، محو کرده و به اثبات می رساند ، در حالی که نزد او ام الکتاب است
📔بحار الأنوار ؛ ج۴ ؛ ص۱۰۲
📔الأمالي (للطوسي) ؛ النص ؛ ص۶۰
🔹آنچه که در لیله القدر فاطمی، از ارزاق بین خلق تقسیم می شود، برای آن مطابق ام الکتاب، محو و اثبات وجود دارد.
✔️به عبارت دیگر تغییر در قَدر بندگان نیز به دست حضرت صاحب لیله القدر است، چرا که مطابق ام الکتاب، این تغییر و محو و اثبات در ارزاق خلق صورت می گیرد و حقیقت ام الکتاب، نیز حضرت صدیقه طاهره (سلام الله علیها) می باشند.
🌫⚜️
🌫⚜️🌫⚜️
🌫⚜️🌫⚜️🌫⚜️
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز در تلگرام، ایتا و سروش
http://telegram.me/mobahesegroup
https://eitaa.com/mobahesegroup
http://sapp.ir/mobahesegroup
https://www.instagram.com/mobahesegroup2
🌫⚜️🌫⚜️🌫⚜️
🌫⚜️🌫⚜️
🌫⚜️
#حقیقت_لیلة_القدر (قسمت سوم)
◀️این رزق همان رزق ولایت مولا امیرالمومنین علی (علیه السلام) است که در لیله القدر فاطمی نازل می شود و بندگان هر کدام به میزان ظرف وجودی خویش می توانند از نزول حضرت قرآن، بهره ببرند، چرا که بطن نزول قرآن نیز چیزی جز نازل شدن امر ولایت نیست.
➖عنِ الْمُفَضَّلِ بْنِ عُمَرَ قَالَ: ذُكِرَ عِنْدَ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ
▫️قالَ مَا أَبْيَنَ فَضْلَهَا عَلَى السُّوَرِ.
▫️قالَ قُلْتُ وَ أَيُّ شَيْءٍ فَضْلُهَا ؟
▫️قالَ نَزَلَتْ وَلَايَةُ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ عليه السلام فِيهَا
▪️ حضرت جعفر بن محمد الصادق (علیه السلام) فرمودند ولایت امیرالمومنین علی (علیه السلام) در لیله القدر، نازل شده است
▫️قلْتُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ الَّتِي نَرْتَجِيهَا فِي شَهْرِ رَمَضَانَ ؟
▫️قالَ نَعَمْ هِيَ لَيْلَةٌ قُدِّرَتْ فِيهَا السَّمَاوَاتُ وَ الْأَرْضُ وَ قُدِّرَتْ وَلَايَةُ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ عليه السلام فِيهَا.
▪️همچنین در این شب، رزق مادی آسمانها و زمین و همچنین رزق معنوی ولایت امیرالمومنین (علیه السلام) تقدیر می گردد
📔معاني الأخبار ؛ النص ؛ ص۳۱۶
📔بحار الأنوار ؛ ج۹۴ ؛ ص۱۸
🔘به عبارت دیگر در لیله القدر فاطمی ، کل امر یعنی حضرت قرآن که بطن آن همان ولایت امیرالمومنین در وجه اتم آن است، بر قلب حضرت ولی امر و صاحب هر زمان (علیه السلام) نازل می شود.
🔘سپس رزق ولایت برای تمام خلق ، در آسمان ها و زمین ، تقسیم و تقدیر می گردد. یعنی برای هر خلقی به میزان ظرف وجودی اش بهره ای از نازل شدن حضرت قرآن در این شب، مکتوب می گردد.
🔹اما این رزق نیز با مشیت حضرت صدیقه (سلام الله علیها) که حقیقت لیله القدر هستند، قابل تغییر است و می تواند افزون و یا کاسته شده و یا تقدیم و تأخیر در آن رخ دهد.
🖋بنابراین حضرت فاطمه زهراء (سلام الله علیها) حقیقت «لیلة القدر» می باشند.
🌫⚜️
🌫⚜️🌫⚜️
🌫⚜️🌫⚜️🌫⚜️
کانال رسمی پاسخ به شبهات ، شایعات و مطالب روز در تلگرام، ایتا و سروش
http://telegram.me/mobahesegroup
https://eitaa.com/mobahesegroup
http://sapp.ir/mobahesegroup
https://www.instagram.com/mobahesegroup2
AUD-20200515-WA0053.mp3
4.82M
خدا حافظ ای کوفه ای شهر غمها
@mobahesegroup
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥📽جنجالی ترین کلیپ این روزهای فضای مجازی
❌از رقاصی با خواننده آمریکایی نشین تا مناجات امام زمان در تلویزیون
⭕️از انتشار عکس های لختی و صحنه دار تا مجری گری برنامه افطار ماه رمضان
⚠️از حذف #رائفی_پور و یامین پور و ثابتی تا آوردن چاپلوس هایی مثل رشید پور
❌از دزدی های میلیاردی بابک زنجانی و شهرام جزایری تا نذری و سفره امام زمان
📽🔥سخنرانی فوق جنجالی استاد #پورآقایی
@mobahesegroup
tahdir 21.mp3
4.1M
#جزء_بیست_و_یکم به روش تحدیر (تندخوانی)
@mobahesegroup
شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِيٓ أُنْزِلَ فِيهِ الْقُرْآنُ هُدًى لِلنَّاسِ وَبَيِّنَاتٍ مِنَ الْهُدَىٰ وَالْفُرْقَانِ ۚ ...
[این است] ماه رمضان كه قرآن در آن نازل شده، قرآنی كه سراسرش هدایتگر مردم است و دارای دلایلی روشن از هدایت میباشد، و مایه جدایی [حق از باطل] است... (بقره،۱۸۵)
🍀 طرح بهار قرآن 🍀
1⃣ فایل صوتی قرائت جزء 21 به روش تحدیر (تندخوانی)
2⃣ فایل صوتی چکیده تفسیر جزء 21
👇👇👇
@mobahesegroup