#بصیرت_عاشورایی
🏴آثار گریه و عزاداری از لحاظ روانشناسی
✨✨سی سال پیش یک بیوشیمیست دریافت که اشکهای عاطفی نشان می دهد تغییرات روانشناختی و فیزیولوژیکی مهمی در هنگام ریختن اشک در بدن اتفاق می افتد.
✨ اشکهای عاطفی ، در لحظه های احساس شدید ریخته می شوند و هورمون های استرس را به راحتی خنثی می کنند.
با اندکی تامل در تاریخ عاشورا در می یابیم که مصیبت های جانگداز اباعبدالله علیه السلام از نوع مصائب عاطفی شدیدی هستند که قلب هر انسانی را جریحه دار و سوگوار می نماید
از همین روست که اهل بیت علیهم السلام سفارشات موکدی بر چنین گریه ای داشتند.
که در نتیجه چنین اشکی است که تغییرات اساسی در ظاهر وباطن فرد بوجود می آید!
✨ پر واضح است که گریه های هر صبح و امام زمان (عج ا...) بر مصائب جد غریبشان دلایل کاملا واضح و مشخصی دارد. چه خوب است پیروان و عاشقان آن بزرگوار نیز با تأسّی به آن حضرت در گریه های صبح و شب و مجالس روضه خصوصا در این ایام عزاداری پیش رو، تعادل و سلامتی روحی و جسمی خود را از هر لحاظ مد نظر قرار دهند.
🏴همانگونه که ثابت شد گریه های عاطفی سرشار از انرژی های مثبت اند و چه کسی لایق تر از وجود مقدس اباعبدالله علیه السلام بر اشک ریختن به پایش و به یادش؟!
🏴و چه کسی بهتر از امام حسین علیه السلام می تواند بدن بی تعادل و قلب و روح خسته و زنگار گرفته انسان گرفتار شده در این منجلاب دنیا را عافیت بخشد؟
امام صادق علیه السلام فرمودند: «براى هر چیزى ثوابى معین است؛ جز اشکى که براى ما ریخته مى شود که ثواب آن با خداست.»
📚( اکسیر العبادات فى اسرار الشهادات ص 99)
@mobaleghin_oghaf_kh
#نشاط_معنوی
#در_محضر_قرآن
📗ثُمَّ يَأْتِى مِن بَعْدِ ذَ لِكَ سَبْعٌ شِدَادٌ يَأْكُلْنَ مَا قَدَّمْتُمْ لَهُنَّ إِلَّا قَلِيلًا مّمَّا تُحْصِنُونَ* ثُمَّ يَأْتِى مِن بَعْدِ ذَ لِكَ عَامٌ فِيهِ يُغَاثُ النَّاسُ وَ فِيهِ يَعْصِرُونَ (يوسف، ۴۸-۴۹)
❇️شرايط يك مديريّت كارآمد در جامعه:
1⃣ اعتماد مردم.
🔸«انّا لنراك من المحسنين»
2⃣ صداقت.
🔹«يوسف ايّها الصديق»
3⃣ علم و دانايى.
🔸«علّمنى ربّى»
4⃣ پيشبينى صحيح.
🔹«فذروه فى سنبله»
5⃣ اطاعت مردم.
🔸زيرا مردم طرح يوسف را اجرا كردند.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
@mobaleghin_oghaf_kh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بصیرت_عاشورائی
داستان اقا ماشالله کرمانی و معجزه ارباب بی کفن 😭😭😭
@mobaleghin_oghaf_kh
🔸کرونا میتواند هیئتیها را از «لاک فردی» و «لاک جمعی» خارج کند
🔸خروج از «لاک جمعی» یعنی برگزاری هیئتها در فضاهای باز و کنار مردم
📌 گردهمایی مجازیِ فعالان عرصه هیأت (۱)
🔻 بنده از اصل پدید آمدنِ این فضایی که کرونا برای هیئتیها ایجاد کرده، نهتنها ناخرسند نیستم بلکه یکمقدار خوشحال هم هستم! البته کرونا چیز بدی است، ولی اینکه موجب شده هیئتیها از لاک فردی و لاک جمعیِ خودشان خارج بشوند، از الطاف خفیّۀ الهی است.
🔻 بیرون آمدن از «لاک فردی» یعنی تقویت ارتباطات اجتماعی بین مذهبیها و هیئتیها و بین مذهبیها و غیر آنها. فضای مجازی هم بسیار به این امر کمک میکند و حتماً موجب نشر بیشتر معارف اسلامی خواهد شد.
🔻 البته طبق آمارها، ارتباطات اجتماعی مؤمنین و هیئتیها نوعاً بیشتر از غیر هیئتیهاست، ولی به نظر میرسد این مقدار ارتباط، خیلی اندک است. هیئتیها باید خیلی بیشتر، اهل ارتباط گرفتن با دیگران و غریبهها باشند و روابط بین رفقای هیئتیِ خود را هم تقویت کنند.
🔻 قبلاً وقتی یک کسی را در هیئت میدیدیم یا در کنارش سینه میزدیم، بهسادگی از کنار هم رد میشدیم، امّا حالا که فضای عمومی هیئتها تعطیل شده، تکتک افراد هیئت میتوانند در این فراغتی که پدید آمده، همدیگر را با اسم بشناسند و بیشتر با هم ارتباط برقرار کنند.
🔻 نکتۀ بعدی، بیرون آمدن هیئتیها از «لاک جمعی» است. قبلاً برنامۀ بسیاری از هیئتها در فضاهای بسته برگزار میشد و خیلیها نمیدیدند و در جریان قرار نمیگرفتند که آنجا چه اتفاق عارفانه و عاشقانه و قشنگی دارد میافتد.
🔻 ولی الآن شرایطی پدید آمده که هیئتیها مجبور میشوند از تکیهها و محیطهای سربسته بیرون بیایند و با رعایت فاصلهگذاری اجتماعی، در محیطهای باز، عزاداری کنند و اشک بریزند و دیگران هم مشاهده کنند؛ و این اتفاق بسیار خوبی است.
┏━━━🍃🍂━━━┓
🆔 @mobaleghin_oghaf_kh
┗━━━🍂🍃━━━┛
🔸 محرم امسال در هیئتها به این سه موضوع بپردازیم: تحولخواهی، مواسات، مهدویت
🔸شاید تا آستانۀ ظهور، بحث «مواسات» خیلی شدیدتر از اینها بشود
📌 گردهمایی مجازیِ فعالان عرصه هیأت (۲)
🔻 ما باید به محتواهایی که در هیئتها منتقل میشود، دقت کنیم؛ از بنرها گرفته تا محتواهایی که در رسانههای مجازی ما هست، تا محتواهایی که در مداحیهای ما هست و...
🔻 «مهدویت» یکی از این موضوعات است؛ خصوصاً امسال باید مهدویت را پررنگتر از سالهای قبل قرار بدهیم. وقتی میبینیم که این بلای اجتماعی بزرگ، جامعه را فراگرفته، بیشتر باید درِ خانۀ امام زمان (ع) برویم. البته این توجّهات در دل هیئتیها هست، ولی بر زبان جاری شدنِ آن و در اشعار و نوحهها آمدنِ آن، باید رونق بیشتری پیدا کند.
🔻 «تحول» موضوع بعدی است. تحوّل یعنی استمرار انقلاب و انقلابیبودن، تحوّل یعنی ما امیدواریم که وضع بهتر بشود. رهبر انقلاب در سخنرانی ۱۴خرداد، به صورت مبسوط دربارۀ تحوّل صحبت کردند.
🔻 البته تحوّل، دشمنانی دارد. امروز غربزدهها دشمن تحول هستند؛ میخواهند همان اتفاقی که در خیلی از کشورهای دنیا افتاده و الان به بنبست رسیدهاند، در اینجا هم رخ بدهد! خُب اگر نتیجة خوبی داشت، حرفی نبود اما واقعیت این است که تا حالا از غربگرایی، نتیجه نگرفتهایم.
🔻 «مواسات» موضوع بعدی است. ممکن است تا در آستانۀ ظهور قرار بگیریم بحث «مواسات» خیلی شدیدتر از این بشود و ما باید آمادگیِ آن را داشته باشیم و در هیئت، این مواسات را تمرین کنیم.
🔻 بیایید هیئت را جدی بگیریم، هیئت صرفاً مسئول برگزاری مراسم نیست؛ مسئول به نمایش گذاشتن یک مدینۀ فاضله است. کرونا موجب شد هیئتیها یکمقدار اطعام کنند، پول و امکانات جمع کنند و به نیازمندان برسانند، اما داستان به این سادگی تمام نخواهد شد. شاید ما در معرض ابتلائاتی قرار بگیریم که نیاز به مواساتِ بیشتری داشته باشیم. پس کمرهای همّت را ببندیم و آمادگی پیدا کنیم.
┏━━━🍃🍂━━━┓
🆔 @mobaleghin_oghaf_kh
┗━━━🍂🍃━━━┛
#بصیرت_عاشورائی
تکیه در هر برزن و هر کوچه راهی می زنند
شاعران هم بیتهای قتلگاهی می زنند
آن قدر شور محرم در سر عشاق هست
ارمنی ها هم کلیسا را سیاهی میزنند
@mobaleghin_oghaf_kh
#بصیرت_عاشورایی
امام صادق (علیهالسلام):
«همه در آخرالزمان به خطا میافتند
و جدا جدا میشوند ..
جز آن گروهی که بر جدم
اباعبدالله الحسین
گریه میکنند»
سفینةالبحار ج ۱۲، ص ۳۵۰
@mobaleghin_oghaf_kh
#بصیرت عاشورایی
🏴از بزرگی پرسیدند:
زندگی چند بخش است؟
گفت: کودکی و پیری...
گفتند: پس جوانی چه؟
گفت: به فدای حسین!!!
◾اَلسَّلامُ عَلَیک یا اَبا عَبدِ الله
@mobaleghin_oghaf_kh
#بصیرت_عاشورائی
💠امام حسین علیه السلام:
🔶 هرکس گره ای از مشکلات مؤمنی باز کند و مشکلش را برطرف نماید خداوند متعال مشکلات دنیا و آخرت او را اصلاح می نماید.
📚بحار، ج۷۵، ص۱۲۲
@mobaleghin_oghaf_kh
#بصیرت_عاشورائی
"بصیرت" به افق کربلا (5)
4- محور زمان شناسی
يكى از كسانى كه در طول راه كربلا به سیدالشهدا علیه السلام پيوست و همراه او شد. امام حسين علیه السلام كسى را مىخواست كه به راه آشنا باشد، تا از بيراهه به سوى كوفه رود.
طرماح بن عدى اعلام كرد كه من راه را مىشناسم و جلو افتاد و به سوى كربلا روان شدند. وقتى جلو افتاد، اشعارى را هم مىخواند كه با اين مطلع، آغاز مىشود:
يا ناقتى لاتذعرى من زجر وامضى بنا قبل طلوع الفجر.( اعيان الشيعه، ج7، ص396.)
و مضمون اشعار، در ستايش از دودمان رسول خدا صلی الله علیه و آله و سیدالشهداست. در ميانه راه، اجازه طلبيد كه به قبيله خود سر زده و به خانواده رسيدگى كند و برگردد. رفت و پس از چند روز وقتى دوباره برگشت به «عذيب الهجانات» كه رسيد، خبر شهادت امام را شنيد. اندوهگين شد و گريست، از اين كه توفيق شهادت در ركاب امام، نصيب او نشد (حياة الامام الحسين علیه السلام، ج 3، ص 83)
مقام معظم رهبری در باب لحظه شناسی و انجام تکلیف در زمان خود ، فرمایشات متعددی دارند و از جمله مصادیقی که بارها و بارها در بیانات به آن اشاره نموده اند بحث توابین است که به 3مورد از این فرمایشات اشاره می شود.
☑️1- «عدّهی توّابین، چند برابر عدّهی شهدای کربلاست. شهدای کربلا همه در یک روز کشته شدند؛ توّابین نیز همه در یک روز کشته شدند. اما اثری که توّابین در تاریخ گذاشتند، یک هزارم اثری که شهدای کربلا گذاشتند، نیست! بهخاطر اینکه در وقت خود نیامدند. کار را در لحظهی خود انجام ندادند. دیر تصمیم گرفتند و دیر تشخیص دادند.»( بیانات در دیدار فرماندهان لشکر ۲۷ محمد رسولالله (ص) ۲۰/۳/۷۵)
☑️2- «فرق بین شهدای کربلا و توّابین همین است. شهدای کربلا هم شهید شدند، توّابین هم شهید شدند. فاصلهی زمانی بین آنها هم خیلی زیاد نبود؛ اما شهدای کربلا در عرش انسانیت قرار دارند، شهدای توّابین نه؛ مقامشان با آنها خیلی فرق دارد. چرا؟ چون شهدای کربلا به ندای حسین بن علی علیهالسّلام در وقتِ خود پاسخ دادند؛ ولی توّابین به ندای آن حضرت، بعد از گذشتن وقت پاسخ دادند. فرقش این است.»( ۱۳۷۸/۰۶/۰۸بیانات در دیدار خانوادههاى شهیدان قائن)
☑️3- «توّابین آنوقتی که باید میآمدند -که عاشورا بود- نیامدند، وقتی آمدند که کار از کار گذشته بود. یا قیام مردم مدینه با رهبری عبدالله بن حنظله. آمدند در مقابل یزید ایستادند، قیام کردند، حاکم مدینه را بیرون کردند، امّا دیر؛ آنوقتی که شنیدند که حسینبنعلی (علیهماالسّلام) از مدینه خارج شد، آنوقت باید به این فکر میافتادند، نیفتادند؛ دیر به فکر افتادند، یک سال بعد [به فکر افتادند]؛ نتیجه هم همانی شد که تاریخ ثبت کرده است؛ قتلعام شدند، تارومار شدند، نابود شدند، هیچ کاری هم نتوانستند بکنند. کار را در وقت باید انجام داد.»( ۱۳۹۵/۱۰/۱۹بیانات در دیدار مردم قم)
☑️ادامه دارد.
@mobaleghin_oghaf_kh
1_437553543.mp3
6.88M
#بصیرت_عاشورائی
مداحی کودکانه برای اباعبد لله علیه السلام
@mobaleghin_oghaf_kh
#بصیرت_عاشورائی
شعر محرم کودکانه
خیلی ها میشناسنش وقتی که اسم اون میاد
غم تو دلاشون میشینه دوستش دارن خیلی زیاد
وقتی کسی تشنه میشه وقتی کسی آب میخواد
وقتی که سیراب میشه فقط یه اسم یادش میاد
بهش میگن امام حسین امام خوب و مهربون
امامی که بچه هاشو هدیه داده به آسمون
کاش که ما بچه ها بودیم باهاش تو کربلا بودیم
تو روز عاشورا بودیم کاش هممون اونجا بودیم
کاش که ما بچه ها بودیم باهاش تو کربلا بودیم
تو روز عاشورا بودیم کاش هممون اونجا بودیم
امامی که گفته روی حق کسی پا نذارید
رفیق نیمه راه نشیم هیچ کسو تنها نذاریم
وقتی شنیدم که امام واسه خدا جونشو داد
بدجوری عاشقش شدم چطور بگم خیلی زیاد
بدجوری عاشقش شدم چطور بگم خیلی زیاد
کاش که ما بچه ها بودیم باهاش تو کربلا بودیم
تو روز عاشورا بودیم کاش هممون اونجا بودیم
کاش که ما بچه ها بودیم باهاش تو کربلا بودیم
تو روز عاشورا بودیم کاش هممون اونجا بودیم
@mobaleghin_oghaf_kh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بصیرت_عاشورائی
یک قطره اشک برای اباعبدالله شفاعت بخش همهی گناهان ماست!
+چطور میشه به این سادگی با روضه اباعبدالله و برگزاریش مخالفت کرد...
@mobaleghin_oghaf_kh
#بصیرت_عاشورائی
🖤حواسمون به دینمون باشه...
🤔شمر کی بود مگه؟
👈🏻تو جنگ صفین اگه جراحتش بیشتر میشد شهید میشد..میفهمی یعنی چی؟؟
❓میدونی چندین بار پای پیاده حج رفته بود؟؟
❓میدونی چنتا معصوم رو با چشم سر دیده بود؟؟
✴تو این موارد که ما از شمر خیلی عقبتریم....
❔ولی میدونی چی باعث شد شمر بشه قاتل امامِ زمانش؟
✳اینکه فقط با چشم سر میدید..چشم دلش کور شده بود، مُهر زده بودن به قلبش...👌🏻
🤔خوده شما تو همین ماه محرم چندین هزار بار لعنش کردی؟
📌نشه که بعدِ ما بخاطر تنها گذاشتن امام زمانمون لعنمون کنن!
رفقا این شبا چشم دلمونو باز کنیم...
روضه هارو با گوشت و خونمون حس کنیم...
بفهمی امام حسین _علیه السلام_ چیکار کرد؟
بفهمیم اطرافیانشون، واسه امام زمانشون چیکار کردن...
بیاییم مث حضرت عباس وفادار به امام زمانمون باشیم!
بیایم مث حاج قاسم تا پای جون وفادار باشیم...
@mobaleghin_oghaf_kh
#بصیرت_عاشورائی
🌿🌺امام حسین عليه السلام:
خدایا با تدبیر خودت مرا از تدبیر خودم مستغنی(بی نیاز) گردان
إِلَهِي أَغْنِنِي بِتَدْبِيرِكَ لِي عَنْ تَدْبِيرِي
فرازی از دعای عرفه
🔹 گاهی ما یک چیزی را از خدا میخواهیم و یک شرایطی را از خدا طلب میکنیم که برایمان خوب نیست یا به مصلحت ما نیست، اما اینقدر اصرار میکنیم که خدا به ما می دهد.
🔹 وقتی خدا آن را به ما داد، میبینیم که شرایط ما برای گناهنکردن، خیلی سخت شده؛ یعنی در فضایی قرار گرفتهایم که نمیتوانیم از عهدۀ امتحاناتِ آن فضا، بر بیاییم...
🔹 مثل اهلبیت علیهم السلام دعا کنیم: خدایا با تدبیر خودت مرا از تدبیر خودم مستغنی(بی نیاز) کن «أَغْنِنِي بِتَدْبِيرِكَ لِي عَنْ تَدْبِيرِي» البته خودمان هم باید فکر کنیم و برنامهریزی کنیم اما از خدا بخواهیم که برای ما تدبیر کند
🔹 برخی از خواستههایمان را چون به مصلحت ما نیست، خدا به ما نمیدهد، اما در برخی موارد هم خدا به خاطر اصرار خودمان به ما میدهد، آن وقت در شرایطی قرار میگیریم که میبینیم امتحاناتش سخت است و از عهدۀ آن بر نمیآییم و دچار خطا و گناه میشویم!
@mobaleghin_oghaf_kh
🔻نمازِ روزِ آخرِ ماهِ ذیالحجّه🔻
❌، روزِ آخرِ سالِ قمری است.❌
😔 یک سال دیگه از عمر ما گذشت..
✍ مرحوم «سیّدبن طاووس»، در کتاب اقبال الاعمال، دو رکعت نماز برای امروز نقل کرده است، به این کیفیّت:
✌️ دو رکعت نماز، در هر رکعت:↶
☜ یک مرتبه سوره «حمد»،
☜ ده مرتبه سوره «قل هو الله»،
☜ و ده مرتبه «آیةالکرسی».
☜ و بعد از نماز، این دعای کوتاه خوانده شود:
⚡️ اللَّهُمَّ ما عَمِلْتُ فی هذِهِ السَّنَةِ مِنْ عَمَلٍ نَهَیْتَنی عَنْهُ وَ لَمْ تَرْضَهُ، وَ نَسیتُهُ وَ لَمْ تَنْسَهُ، وَ دَعَوْتَنی الَی التَّوْبَةِ بَعْدَ اجْتِرائی عَلَیْکَ.
⚡️ اللَّهُمَّ فَانّی اسْتَغْفِرُکَ مِنْهُ، فَاغْفِرْ لی، وَ ما عَمِلْتُ مِنْ عَمَلٍ یُقَرِّبُنی الَیْک،َ فَاقْبَلْهُ مِنّی، وَ لا تَقْطَعْ رَجآئی مِنْکَ یا کَریمُ.
💢 خدایا! از تو آمرزش میطلبم، بخاطر اعمالی که در این یک سال گذشته از من سر زد. گناهانی که تو مرا از آنها نهی کردی، و من آنها را انجام دادم.
💢 من آنها را فراموش کردم، ولی تو فراموش نکردی، و تو مرا به بازگشت به سویت خواندی.
💢 خدایا! من از همه آن اعمال آمرزش میطلبم، پس آنها را بیامرز.
💢 و هر عمل خیری که در این سال انجام دادم، از من قبول کن، و امید مرا از خودت قطع مکن.
✍ در روایت آمده است که، وقتی شخص این نماز را در روز آخر سال بخواند، شیطان میگوید:↶
«وای بر من! هرچه در مدّت این یک سال زحمت کشیدم، و او را وسوسه کردم، با این عمل، همه را از بین برد و سالش را به خیر و خوبی به پایان برد.»😌😊
📚 اقبال الاعمال، صفحه ۵۳۰.
انشالله این نماز رو بخونیم، که پاک وارد ماه محرّم بشیم.
@mobaleghin_oghaf_kh
#بصیرت_عاشورایی
استاد میرباقری:
💥 چهار شرطِ همراهی با کاروان امام حسین(ع)
«سیدالشهدا(ع) وقتی میخواستند در روز هشتم ذیالحجه ( روز ترویه) از مکه بیرون بیایند، یک خطبهای دارند که ظاهرِ آن، خطاب به کسانی است که در سال ۶۰ هجری در مکه هستند و حضرت دارند آنها را دعوت میکنند، ولی خطابِ ایشان عام است و همۀ ما هم گویا مخاطبِ این خطابِ حضرت هستیم. اگر اجابت کنیم حضرت از ما هم دستگیری میکنند و ما را هم به کاروان خودشان ملحق میکنند؛ حضرت میفرمایند:
«مَنْ كَانَ بَاذِلًا فِينَا مُهْجَتَهُ وَ مُوَطِّناً عَلَى لِقَاءِ اللَّهِ نَفْسَهُ فَلْيَرْحَلْ مَعَنَا».
در همین فراز کوتاه، چهار شرطِ همراهی با کاروان عاشورا ذکر شده است:
🔹 شرط اول: از جان گذشتن
«بَاذِلًا فِينَا مُهْجَتَه». این مسیر، مسیری است که انسان باید از جان خودش عبور کرده باشد. اگر کسی میخواهد با امام حسین حرکت کند، باید جانش را در کفِ دست بگیرد و همه سرمایهاش را بیاورد. کسی که به تعلقات خودش چسبیده، و به مالش، به زندگیاش، به جانش علاقمند هست و میخواهد اینها را حفظ کند، نمیتواند به این کاروان راه پیدا کند.
امام حسین(ع) با همه سرمایۀ ما کار دارند. با خودِ ما کار دارند؛ میخواهند این جان را از ما بگیرند و به خدا برسانند؛ کسانی پا به این میدان میگذارند که میدانند جان دادن در رکاب سیدالشهداء «غرامت» نیست، بلکه «غنیمت» است.
🔹 شرط دوم: آمادگی لقاء
اگر کسی خودش را آمادۀ لقاءالله کرده و مشغول به دنیا نیست، بلکه از دنیا بزرگتر شده و دلش از دنیا بیرون رفته است، میتواند با سیدالشهدا(ع) حرکت کند.
کسانی که هنوز از دنیا بزرگتر نشدهاند و تمام هَمّشان این است که به چربوشیرین دنیا برسند، با امام همراه نمیشوند.
🔹 شرط سوم: کوچ از دنیا
طالبان همراهی با امام حسین(ع) باید از دنیا کوچ کنند. «فَلْيَرْحَل». کوچ بهمعنی مسافرت نیست. «مسافر» غیر از «راحل» است. وطنِ مسافر در پشتسرش قرار دارد؛ میرود و برمیگردد! اما راحلْ آن کسی است که دل از وطن شسته، چشم از وطن برداشته و وطنش پیشِ روی اوست؛ لذا به فکر برگشتن نیست. اگر کسی مشتاق لقاء خدا شده، همه سرمایهاش را در دست گرفته که این سرمایه را ببرد و به لقاء خدا برساند، او باید از دار دنیا کوچ کند و دیگرْ دنیا را وطنش قرار ندهد و به هیچ وجه قصد برگشت نداشته باشد.
🔹 شرط چهارم: معیت با امام
شرط چهارم که مهمترین شرط است این است: فَلْيَرْحَلْ «مَعَنَا». باید خودش را به امام برساند. مهمترین نکته در سفر الی الله همین است: راهی به سوی خدا نیست الا با امام. این راه با پای ما رفتنی نیست؛ نه با پای دل، نه با پای عقل.
آنهاییکه با امام حرکت نمیکنند طعمۀ شیطان میشوند؛ گاهی اشتیاق و بیقراری هم دارد، شوری هم در دلش میافتد، دلش گرم میشود، میخواهد به سمت خدا حرکت کند، ولی اگر با امام حرکت نکند به مقصد نمیرسد.
الان هم مسئله همین است، الان هم اگر کسی میخواهد به خدا برسد، باید خود را بسازد و با کاروان امام حسین(ع) حرکت کند.
@mobaleghin_oghaf_kh
#تمثیل_و_داستان
💠تعبير نماز نسبت به ساير عبادات اين است که نماز گذرنامه است . وقتي ما ازاين دنيا مي رويم و وارد محشر مي شويم درست مثل کسي که ميخواهد از کشور خارج بشود . اگر ارز داشته باشد ، وسايل هم داشته باشد ، بليط هم داشته باشد ، باز مي گويند : گذرنامه ات کجاست ؟ و اين را مي خواهند . نماز اساس است . اگر اين گذرنامه بود ، وسايل ديگر هم به درد مي خورد ولي اگر گذرنامه نبود ، بقيه کارها هم مقيد نخواهد بود.
💠 جاي ديگر داريم : مسلمان کسي است که از نمازش محافظت مي کند . تمام سفارش انبياء و آخرين سفارش انبياء نماز بوده است و روايت هم داريم . پيامبر فرمودند : چطور گرسنه شَديد ، غذا برايش لذيذ است ؟ تشنه شَديد ، آب برايش لذيذ است ؟ همين طور نماز پيش من محبوب است . با يک فرق ، گرسنه وقتي ميخورد سير ميشود ولي من هيچ وقت از نماز سير نمي شوم .
@mobaleghin_oghaf_kh
#بصیرت_عاشورائی
🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃
برای غم ما غمگین باش تا با ما باشی
قال الإمام الرضا علیه السلام:
يَا ابْنَ شَبِيبٍ إِنْ سَرَّكَ أَنْ تَكُونَ مَعَنَا فِي الدَّرَجَاتِ الْعُلَى مِنَ الْجِنَانِ فَاحْزَنْ لِحُزْنِنَا وَ افْرَحْ لِفَرَحِنَا وَ عَلَيْكَ بِوَلَايَتِنَا فَلَوْ أَنَّ رَجُلًا تَوَلَّى حَجَراً لَحَشَرَهُ اللَّهُ مَعَهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ.
🏴 امام رضا علیه السلام فرمود:
ای پسر شبیب، اگر خوشحالت میکند اینکه در درجات بالای بهشت همراهِ ما [اهل بیت] باشی،
🏴 برای اندوه ما اندوهگین شو و
برای شادی ما شادمان باش. و ملازم ولایت و دوستی ما باش که به راستی چنانچه شخصی سنگی را دوست بدارد خدای متعال وی را در روز قیامت با آن محشور خواهد کرد.
📚الأمالي (للصدوق)، ص130
عيون أخبار الرضا عليه السلام، ج1، ص300
بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج98، ص103
مواسات با اهل بیت نور و عصمت -علیهم السلام- و شراکت در اندوه و مصیبت ایشان، مطلوبِ پروردگار متعال و شیوهی انبیای الهی و مایهی تقرّب و کسب درجات برای آنان و دیگران بوده و هست. موسم محرم و مصیبت عظمای سیدالشهداء -علیه السلام- را برای ورود و حرکت در این مسیر مغتنم بشماریم و این فرصت را به دروغها و نیرنگِ دشمنان کینهتوزِ قبلا آزموده شده نبازیم.
@mobaleghin_oghaf_kh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بصیرت_عاشورائی
صحبت از جایزه ملک ری و گندم بود
خواهرت دل نگران است
بیا برگردیم...
روضه سوزناک صابر خراسانی
@mobaleghin_oghaf_kh
1_431802982.mp3
2.93M
#بصیرت_عاشورائی
محرم سلام قدم رنجه کردی به روی چشام...
سلام بر #محرم و بیرق و علم ابوالفضلیاش
سلام بر محرم و سوز آه و گریههای زهراییاش
مداحی حمید علیمی
@mobaleghin_oghaf_kh
Mahmood karimi - Salam Bar Moharam (128) (1).mp3
2.6M
شب اول محرم♣️
سلام بر شعر محتشم
سلام
@mobaleghin_oghaf_kh
#بصیرت_عاشورائی
سوره ی غم می رسد ، آیات مریم می رسد
عطر سیب و بوی اسپند محرم می رسد
🖤
دست خود را روی سینه می گذارم با ادب
آه دارد مادری با قامت خم می رسد
🖤
میزبان زهرا که باشد من خیالم راحت است
چون که الطافش به مهمان ها دمادم می رسد
🖤
انبیا پشت سر هم یک به یک صف بسته اند
حضرت خاتم برای خیر مقدم می رسد
🖤
بار عام است و ضیافت خانه ی هیئت شروع
نامه های دعوت از عرش معظم می رسد
🖤
زیر و رو کردن فقط کار حسین بن علی ست
در محرم ارمنی هم زیر پرچم می رسد
🖤
چایی روضه دوای درد بی درمان ماست
بین این دارالشفا پیوسته مرهم می رسد
🖤
با لباس مشکی اَم از قبر می آیم بُرون
یک نخ این پیرهن فردا به دادم می رسد
🖤
جبرئیل عرش خدا را آب و جارو می کند
کاروان کربلا از راه کم کم می رسد
پیشاپیش ایام سوگواری اباعبدالله الحسین (ع) تسلیت باد 🖤
@mobaleghin_oghaf_kh