بهرام شکوری، رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، در نشست مشترک کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران:
🔻مانعتراشی سازمانهای مختلف برای اکتشاف معادن در کشور/ نباید از هیچ شرکتی به دلیل سودآور بودن آن انتظار بیجا داشت
مشروح خبر در ادامه ⬇️⬇️
🆔 @mobarakehsteel_co
🔻مانعتراشی سازمانهای مختلف برای اکتشاف معادن در کشور/ نباید از هیچ شرکتی به دلیل سودآور بودن آن انتظار بیجا داشت
بهرام شکوری، رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، در نشست مشترک کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران:
🔹فولاد مبارکه مجموعه پیشرانی است که باعث افتخار کشور است. استنباط غلطی درخصوص مسئولیتهای اجتماعی در کشور رواج پیدا کرده که نیازمند اطلاعرسانی است. مسئولیتهای اجتماعی صنایع شامل محافظت از محیط زیست، ارتقای بهرهوری و توانمندسازیهاست. اقدامات خوبی در فولاد مبارکه و دیگر بنگاههای اقتصادی بزرگ کشور انجام شده که نباید از صنایع براساس سود آنها انتظارات بیجایی ایجاد شود.
🔹فولاد مبارکه در کنار کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی ایران باید کمک کند تا تفکر غلط انتظار از صنایع سودآور در کشور اصلاح شود. شرکتی مثل فولاد مبارکه که قیمت تمامشده خود را کاهش میدهد ناشی از مدیریت خوب آن است و باید تشویق شود، نه اینکه مالیات بیشتری از آن گرفته شود.
🔹حمایت از ایدههای دانشگاهی و استفاده از ظرفیتهای شرکتهای دانشبنیان از دیگر مواردی است که باید در دستور کار صنایع قرار گیرد. ناترازی انرژی آسیب جدی به صنایع وارد کرده و دولت در این زمینه نباید به بنگاههای اقتصادی فشار وارد کند. شاید صنایعی همچون فولاد مبارکه بتوانند برای تأمین بخشی از نیاز خود نیروگاه احداث کنند اما صنایع کوچکتر چنین امکانی را ندارند.
🔹مدیریت زنجیره فولاد کشور دارای مشکل است چراکه نیاز صنایع فولادی به مواد اولیه همچنان برطرف نشده است. یکی از معضلات صنعت فولاد کشور این است که سازمانهای مختلف برای اکتشافات مواد معدنی مانع ایجاد میکنند. امروز صنعت فولاد جهان در حال حرکت به سمت فولاد سبز و کمکربن است و اگر ایران به این سمت حرکت نکند در آینده امکان صادرات محصولات خود را نخواهد داشت.
🔹بسیاری از صنایع و ارگانهای دولتی با تفکر بخش خصوصی اداره میشود که یکی از آنها فولاد مبارکه است. اگر موفقیتهایی در صنایعی همچون فولاد مبارکه حاصل شده به واسطه مدیریت خوب این شرکتهاست.
🆔 @mobarakehsteel_co
🔻بازدید سرزده کمیته اضطرار آلودگی هوای اصفهان از فولاد مبارکه
منصور شیشهفروش، مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان در بازدید از فولاد مبارکه(۱):
🔹با توجه به شرایط اقلیمی و وارونگی هوا که از آبانماه سال جاری بر منطقه شده است، حاکم شدن شرایط سکون و پایداری مطلق جوّی منجر به افزایش غلظت آلودگی هوای شهر اصفهان و ۸ شهر مجاور آن شد؛ مطالعاتی درخصوص سیاهه انتشار آلایندههای هوا توسط کنسرسیوم محیط زیست اصفهان و با نظارت اداره کل حفاظت از محیط زیست استان انجام گرفته است که سهم منابع آلاینده را به تفکیک مشخص نموده است.
🔹در کمیته اضطرار آلودگی هوای اصفهان، برای پیشگیری و کنترل اثرات آلاینده معمولاً دو نوع تصمیم اتخاذ میشود که شامل اعمال محدودیتها برای عدم مواجه(غیر حضوری شدن مدارس) و اعمال محدودیت بر میزان فعالیت آن دسته از واحدهای صنعتی می شود که میتوانند در کاهش انتشار آلایندهها مؤثر باشند.
🔹۴۳۰ واحد صنعتی در شعاع ۵۰ کیلومتری شهر اصفهان قرار دارند که اداره کل محیط زیست استان اصفهان روی این واحدها پایش انجام داده و احتمال حضور این واحدهای صنعتی در لیست آلایندهها وجود دارد. البته فولاد مبارکه در فاصله ۷۵ کیلومتری جنوب غربی اصفهان واقع شده است و از این محدوده خارج است.
🆔 @mobarakehsteel_co
🔻خوشبختانه گزارشات محیط زیست با آنچه که امروز در فولاد مبارکه مشاهده کردیم، مطابقت داشت
منصور شیشهفروش، مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان در بازدید از فولاد مبارکه(۲):
🔹محدودیت فعالیت در شرایط اضطرار به فولاد مبارکه ابلاغ گردیده بود که این شرکت براساس تعهدات قبلی میزان فعالیتهای خود در واحد تولید آهن اسفنجی را به میزان بیش از ۵۰ درصد کاهش داده است. براساس بازدیدهایی که امروز از واحدهای گندلهسازی، احیای مستقیم و فولادسازی و ریختهگری مداوم فولاد مبارکه انجام شد، متوجه شدیم که علاوه بر کاهش میزان فعالیت، میزان مصرف گاز نیز کاهش یافته که این امر منجر به اختصاص گاز به نیروگاهها شده که نتیجه این اقدام جلوگیری از مازوت سوزی نیروگاههای اصفهان و کاهش آلودگی هوا است.
🔹فولاد مبارکه ۳ ایستگاه اندازه گیری شاخص آلودگی هوا راه اندازی کرده و روی کلیه دودکشهای فولاد مبارکه دستگاههای پایش لحظهای آلایندگی را قرار داده و به صورت بر خط میزان آلودگی هوا در اداره کل حفاظت از محیط زیست قابل مشاهده است، در ضمن مهپاشهایی برای کنترل گرد و غبار در واحد احیای مستقیم و غبارگیرهایی را نیز در واحد گندلهسازی نصب کرده است.
🔹خوشبختانه گزارشات سازمان محیط زیست با آنچه که امروز در بررسی میدانی و عملیاتی از فولاد مبارکه به عینه مشاهده کردیم، مطابقت داشت؛ براساس گزارشات محیط زیست، پروژه نصب سیستمهای غبارگیر برای کورههای قوس الکتریکی واحد فولادسازی و ریختهگری مداوم شرکت فولاد مبارکه پیشرفت ۷۰ درصدی داشته و برای تکمیل فرایند آن نظارت کاملی از سوی محیط زیست صورت خواهد گرفت.
🆔 @mobarakehsteel_co
🔻راستیآزمایی گزارشات زیستمحیطی فولاد مبارکه از طریق بازدید میدانی
منصور شیشهفروش، مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان در بازدید از فولاد مبارکه(۳):
🔹همه اقدامات کمیته اضطرار آلودگی هوای اصفهان با این هدف است که میزان انتشار آلایندههای هوا در بخشهای مختلف کاهش پیدا کند؛ طی روزهای گذشته این کمیته به صورت خاص و بدون اطلاع قبلی در نیروگاه شهید منتظری، ذوبآهن اصفهان، شهرک صنعتی سجزی و واحدهای دیگر صنعتی حضور پیدا کرد.
🔹طی دو ماه اخیر بیش از ۳ هزار پایش شبانهروزی از واحدهای آلاینده توسط عوامل اداره کل محیط زیست استان اصفهان صورت گرفته و منجر شده تا به بیش از ۶۰۰ واحد صنعتی اخطار داده شود و حدود ۲۸۰ واحد صنعتی همچون کورههای تولید مصالح آجر و گچ و کورههای تولید زغال با حکم قضایی پلمب شوند.
🔹سازمان محیط زیست و پایشهایی که این سازمان انجام میدهد، مرجع اعلام نظر درخصوص آلایندههای زیستمحیطی است. گزارشات سازمان محیط زیست در رابطه با میزان آلایندگی فولاد مبارکه نیز به ما اعلام شده که در همین راستا کارگروه اضطرار آلودگی هوای اصفهان شامل عوامل اداره کل حفاظت محیط زیست استان و ادارات گاز و محیط زیست شهرستان مبارکه امروز برای راستیآزمایی و اطمینان از صحت این اطلاعات در این شرکت به صورت سرزده حضور پیدا کرد تا از نزدیک در جریان اقدامات پیشگیرانه این شرکت برای کاهش میزان آلایندگی قرار گیرند.
🆔 @mobarakehsteel_co
🔻فولاد مبارکه اقدامات مؤثری برای پیشگیری از آلودگی هوا انجام داده است
منصور شیشهفروش، مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان در بازدید از فولاد مبارکه(۴):
🔹۵۰ تا ۶۰ درصد حمل و نقل مواد اولیه شرکت فولاد مبارکه به صورت ریلی انجام میشود که این کار ارزشمندی است. ناوگان حمل و نقل بار و مسافر شرکت فولاد مبارکه هر ۳ ماه یک بار ملزم به انجام معاینات فنی است و این امر تحت نظارت سازمان محیط زیست در حال انجام است.
🔹براساس برنامهریزیهای انجامشده و تعهد فولاد مبارکه، مقرر شده ۲ ایستگاه سنجش آلودگی هوا به سازمان محیط زیست جهت نصب در مناطق مورد نظر تحویل داده شود.
🔹بازدیدهای میدانی از مراکز صنعتی کمک قابل توجهی به شفافسازی بیشتر درخصوص آلایندگیها خواهد کرد و انصافاً فولاد مبارکه اقدامات مؤثری برای پیشگیری از آلودگی هوا انجام داده است. اخیراً فیلمی توسط یکی از رسانهها در فضای مجازی مبنی بر ایجاد آلایندگی از سوی شرکت فولاد مبارکه منتشر شد که در همین راستا عوامل کمیته اضطرار آلودگی هوای اصفهان بلافاصله در محل تصویربرداریشده حاضر شدند و متوجه شدند که دود و غبار ناشی از این مجموعه نبوده است.
🔹براساس تصمیمات اتخاذشده در آخرین جلسه شورای برنامهریزی استان اصفهان، اداره کل حفاظت از محیط زیست استان اصفهان یک ماه فرصت دارد تا طبق مطالعات انجامشده قبلی و با رصد و پایش لازم، سهم هر بخش در ایجاد آلودگی هوای اصفهان را اعلام کند.
🆔 @mobarakehsteel_co
🔻نظارت حضوری، برخط و هفتگی بر عملکرد زیستمحیطی فولاد مبارکه
مهدی انصاری، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان مبارکه در بازدید از فولاد مبارکه:
🔹خوشبختانه فولاد مبارکه در حوزه پسماند و تصفیه و بازچرخانی پسابها اقدامات بسیار خوبی انجام داده که امیدواریم این روند همچنان ادامه داشته باشد. اداره حفاظت از محیط زیست شهرستان مبارکه به صورت حضوری، برخط و هفتگی بر عملکرد زیستمحیطی فولاد مبارکه نظارت دارد و خوشبختانه روند اقدامات این شرکت در حوزه بهبود فرایندهای محیط زیستی رو به پیشرفت است. این در حالی است که اداره حفاظت از محیط زیست شهرستان مبارکه در صورت مشاهده هرگونه کوتاهی، یقیناً اقدامات قانونی خود را انجام خواهد داد و هر بخش که اقدامات لازم در زمینه محیط زیست را به خوبی رعایت نکند بلافاصله در لیست بخشهای آلاینده قرار خواهد گرفت.
🔹بررسیها نشان میدهد فولاد مبارکه نظارت کاملاً جدی و موثری بر انجام به موقع معاینات فنی اتوبوسهای ناوگان ترابری سنگین و خودروهای سواری خود دارد.
🆔 @mobarakehsteel_co
🔻رونمایی از «سامانه جامع بومیسازی فولاد مبارکه» در پنجمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران
مهدی شهیدی، رئیس واحد بومیسازی فولاد مبارکه:
🔹نیازهای خرید خارج فولاد مبارکه با در نظر گرفتن میزان تکرار پذیری آنها برای ترغیب سازندگان و شرکت های دانش بنیان در اکتساب دانش و سرمایه گذاری تولید این اقلام در سامانه جامع بومی سازی بارگذاری خواهد شد. بر این اساس شرکتهای سازنده و دانشبنیان میتوانند به این سامانه مراجعه و آمادگی خودشان را در این سامانه اعلام کنند.
🔹«سامانه جامع بومیسازی فولادمبارکه» روز سه شنبه ۱۹ دی ماه در نخستین روز پنجمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران با حضور محمدیاسر طیبنیا مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه، در برج میلاد تهران رونمایی خواهد شد.
🔺گفتنی است پنجمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران از ۱۹ تا ۲۱ دی ماه در محل برج میلاد تهران برگزار میشود.
🆔 @mobarakehsteel_co
🔻پخش زنده گلبانگ اذان ظهر و نماز جماعت ظهر فولاد مبارکه از شبکه سه، ورزش و آموزش سیما
🗓امروز دوشنبه ۱۸ دی ماه همزمان با اذان ظهر
🆔 @mobarakehsteel_co
🔺دغدغه فولادمبارکه در ثبات بازار ورق مشهود است
نواده اباذر، رئیس هیئت مدیره انجمن فولاد آذربایجان:
🔹بازدید چهارساعته ما از خطوط تولید فولاد مبارکه دو دستاورد مهم به همراه داشت؛ اول این که اعضای این انجمن بزرگ که عمدتاً از مصرفکنندگان ورق فولاد مبارکه در فرایند تولید محصولات خود هستند، با فرایند تولید ورق در بزرگترین تولیدکننده انواع محصولات فولادی در کشور، خاورمیانه و شمال آفریقا که مایع افتخار ملی است از نزدیک آشنا شدند دوم اینکه این بازدید شرایطی فراهم کرد که بتوانیم از با مدیران مسئولان و دستاندرکاران تولید ورق در فولاد مبارکه آشنا شویم و مباحث موردنظر خود را به اشتراک بگذاریم.
🔹بهطورکلی سنگ بنای فولاد مبارکه بر اساس پویایی، توسعه و رشد کمی و کیفی بنا نهاده شده است به همین دلیل میبینیم که از ابتدا تا امروز همچنان این شرکت برای بهبود کیفیت خود برنامههای مستمری را تدارک و اجرا نموده است. همچنین باید گفت دغدغه فولادمبارکه در ثبات بازار ورق مشهود است.
🔹نکته قابلتوجه در فرایند عملیات فولاد مبارکه این است که این شرکت بهخوبی از محصولات خود پشتیبانی میکند و خدماتی را ارائه میکنند که نمونه آن را میتوان در بخش خصوصی کشورهای پیشرو جهانی ملاحظه کرد.
🆔 @mobarakehsteel_co
🔻رشد ۳۰ درصدی تولید محصولات ویژه در فولاد مباركه
غلامرضا سلیمی، معاون بهرهبرداری فولاد مبارکه:
🔹در فولاد مبارکه طی ۹ ماه ابتدایی سال جاری علاوه بر تحقق ۱۰۱ درصدی برنامه تولید آهن اسفنجی و ۱۰۶ و ۱۰۸ درصدی برنامه تولید تختال و کلاف گرم، موفق به تولید ۲ میلیون و ۵۵ هزار تن محصولات ویژه شدیم که علاوه بر تحقق ۱۱۱ درصدی برنامه، رشد ۳۰ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل دارد.
🔹سال گذشته در فولاد مبارکه ۱۴ گرید جدید و امسال نیز تا اوایل دیماه ۸ گرید جدید تولید شده است و بنا داریم تا پایان سال از عدد سال قبل عبور کنیم و طی دو سال به ۲۰ گرید برسیم.
🔻مشروح خبر:
http://msc.ir/s/oY
🆔 @mobarakehsteel_co
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#انعکاس_خبری
🎥بازدید اعضای کارگروه هماهنگی شرایط اضطرار آلودگی هوای استان اصفهان از شرکت فولاد مبارکه
🆔 @mobarakehsteel_co
🔻ساخت داخل فولاد مبارکه در مسیر رشد و تعالی/ برندسازی سیاست نهایی بومیسازی است
مهدی شهیدی رئیس واحد بومیسازی فولاد مبارکه:
🔹سیاست نهایی بومیسازی فولاد مبارکه ایجاد همه زیرساختهای مورد نیاز طراحی، توسعه و راهاندازی خطوط تولید فولاد است؛ برای دستیابی به این منظور باید شرکتهای سازنده و دانش بنیان محصولاتی تولید کنند که از نظر کیفی، فنی، نوآوری و پایداری تامین، قابلیت رقابت با محصولات مشابه خارجی را داشته باشند.
🔹نیازهای بومیسازی فولاد مبارکه در حوزه قطعات، تجهیزات، ماشین آلات و مواد مصرفی است که سیاست فولاد مبارکه بر این اصل است که با استفاده از فرایند بومیسازی نسبت به تولید داخل این قطعات اقدام کند.
🔹ما برای شناسایی منابع رفع نیازهایمان نیاز داریم که درابتدا نیازهای خودمان را به جامعه صنعتی کشور ارائه کنیم، خاستگاه ارائه این نیازها چند مجرای مختلف است، اول تبادل نظرهایی است که در بستر نمایشگاهها و جشنوارهها ایجاد میشود.
🔹مورد دوم آن راهاندازی «سامانه جامع بومی سازی» است که نیازهایی که در حال حاضر از خارج کشور تامین میشود با در نظر گرفتن تکرار پذیری خرید در داخل این سامانه بارگذاری میشود، شرکتهای سازنده و دانش بنیان میتوانند به این سامانه مراجعه و آمادگی خودشان را جهت رفع این نیاز در این سامانه اعلام کنند.
🔻مشروح خبر:
https://irasin.ir/xqZ9
🆔 @mobarakehsteel_co