با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری؛
🔻کارخانه فرآوری لجن و پودرهای اکسیدی فولاد مبارکه افتتاح شد
🔹کارخانه فرآوری لجن و پودرهای اکسیدی فولاد مبارکه بهعنوان یکی از پروژههای شاخص اقتصاد چرخشی در حوزه صنعت فولاد، عصر امروز با حضور روحاله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری افتتاح شد.
🔹این پروژه با سرمایهگذاری هزار و ۹۰۰ میلیارد ریالی، با هدف تولید سالانه ۲۵ هزار تن کنسانتره از بازیابی پسماند و رفع مشکل زیستمحیطی پسماندهای انباشتشده در فولاد مبارکه و در مساحتی بالغ بر ۱۰ هزار متر مربع طی دو سال به بهرهبرداری رسید که فناوریهایی نظیر نانوکاتالیست، اکسیداسیون پیشرفته و خشککنهای آنی در آن بهکار گرفته شده است.
🆔 @mobarakehsteel_co
شکر خدا که عشق علی در تبار ما است
🔻«سپاس خدا را که ما را از کسانی قرار داد که به ولایت امیرالمومنین علی (ع) و ائمه اطهار (ع) تمسک میجویند»
💐فرا رسیدن عید ولایت و امامت را که شکرانه تکمیل دین و اتمام نعمت بر همگان است به شما تبریک عرض مینماییم.
🆔 @mobarakehsteel_co
با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری؛
🔻واحد فرآوری غبارهای شارژ حمل مواد ناحیه فولادسازی فولاد مبارکه کلنگزنی شد
🔹با حضور روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، مدیر عامل فولاد مبارکه، نماینده مردم شهرستان مبارکه در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و جمعی از مسئولان این شهرستان، واحد فرآوری غبارهای شارژ حمل مواد ناحیه فولادسازی این شرکت کلنگ زنی شد.
🔹فولاد مبارکه با احداث این کارخانه به دنبال بازسازی سالانه ۲۵ هزار تن غبار شارژ حمل مواد از طریق گرانول سازی، پیشگیری از پراکنش غبارها، امکان پذیری شارژ پیوسته محصول تولیدی به کوره و حذف هزینه های سرباره در روش قبلی است.
🔹این کارخانه با سرمایه گذاری ۱۲۰۰ میلیارد ریالی فولاد مبارکه در زمینی به وسعت ۱۰۰۰ متر مربع، کلنگ زنی شد و مقرر است طی یک سال و با استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان و سازنده داخل وارد مدار بهره برداری شود.
🆔 @mobarakehsteel_co
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻فولاد مبارکه موفقترین مجموعه کشور است که در حوزه سرمایهگذاری خطرپذیر به طور عملیاتی وارد شده است
روحاله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری:
🔹در طی این سالها مجموعه فولاد مبارکه در حوزه توسعه فناوری و استفاده از راهکارهای نوآورانه به یکی از مجموعههای خوشنام مبدل شده و درخشیده است. هر روز شاهد بودهایم که فولاد مبارکه در همکاری با شرکتهای دانش بنیان اتفاقات بسیار خوب و جدیدی توسط این شرکت رقم زده است.
🔹امروز شاهد افتتاح کارخانهای برای فراوری لجنها و پودرهای اکسیدی به همت یک شرکت دانش بنیان در همکاری با مجموعه فولاد مبارکه بودیم.
🔹روندی که فولاد مبارکه در حوزه اقتصاد چرخشی در پیش گرفته و در حال دنبال کردن است قطعاً میتواند این مجموعه را به یکی از مجموعههای نامدار و موفق در سطح فولاد دنیا تبدیل کند کما اینکه هم اکنون نیز در بسیاری از موارد این شرکت چنین است.
🔹ما در کشورمان چندین شرکت بزرگ داریم که دو ویژگی مهم دارند هم سهم بزرگی در حوزه اقتصاد دارند و هم به مسئله نوآوری و فناوری باور دارند به جرات میتوان گفت که مجموعه فولاد مبارکه از یکی از ۱۰ مجموعه برتر کشور است که این دو مولفه را باور دارد و به نظر من موفقترین مجموعه که در حوزه CVC به طور عملیاتی وارد شده است.
🔹بسیاری از مجموعههای خصوصی و دولتی امروز از فولاد مبارکه الگوبرداری میکند و ارزش این اتفاقی که رخ داده از خود کارهای فولاد مبارکه بیشتر باشد.
🆔 @mobarakehsteel_co
شرکت فولاد مبارکه
با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری؛ 🔻کارخانه فرآوری لجن و پودرهای اکسیدی فو
#فولادینفو
🔻اهداف و ویژگیهای کارخانه فرآوری لجن و پودرهای اکسیدی فولاد مبارکه
🆔 @mobarakehsteel_co
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻رقم زدن اتفاقات بزرگ با اتکا به دانش روز دنیا و ظرفیتهای داخلی در دستور کار فولاد مبارکه
محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل فولاد مبارکه:
🔹موضوع اقتصاد دانش بنیان و روی آوردن به حرکتهای نوآورانه امروز در دنیا به یک رقابت مبدل شده است. شرکتهای برتر دنیا امروز پیش از رقابت در بازار در حوزه دانشبنیان و نوآوری در حال رقابت هستند. امروز ۵ شرکت برتر دنیا بالغ بر ۱۴۰ میلیارد دلار سرمایهگذاری در حوزه نوآوری و فناوریهای جدید داشتهاند. به جهت اینکه فولاد مبارکه نیز از عرصه رقابتهای جهانی عقب نماند ضرورت دارد که سرمایهگذاری جدی در این حوزهها داشته باشد. از این رو فولاد مبارکه حمایت از شرکتهای دانش بنیان را در دستور کار خود قرار داده و رقم زدن اتفاقات بزرگ با اتکا به دانش روز دنیا و ظرفیتهای داخلی را با جدیت دنبال میکند.
🔹در حال حاضر فولاد مبارکه با حمایت معاونت محترم علمی فناوری ریاست جمهوری حرکتهای خوبی را آغاز کرده است و معاونت علم فناوری ریاست جمهوری نیز با حمایتهای خوبی که از شرکتهای مانند فولاد مبارکه انجام داده است شرکتها را ترغیب نموده که با جدیت بیشتر در این حوزه ورود کنند.
🆔 @mobarakehsteel_co
🔻فولاد مبارکه در حوزه نوآوری و فناوری شماره یک ایران و نوک پیکان پیشرفت کشور است
روحالله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در آئین امضای فاز اول قراردادهای احداث کارخانه تبدیل هماتیت به مگنتیت به روش (RHF) و پایلوت توسعه فناوری استحصال معادن کم عیار به روش بسترسازی (SMR) -۱:
🔹 من در ابتدا حرکت جدی فولاد مبارکه در حوزه نوآوری را کار شیک و مجلسی میدانستم اما امروز در محضر خداوند متعال و پیشگاه حضرت علی (ع) شهادت می دهم که طی ۲ سال گذشته بدون شک این شرکت یکی از دو مجموعه پیشروی واقعی در این حوزه بوده که برپایه آدمهای فهیم و مدیرانی که فهم واقعی از نظام فناوری و نوآوری دارند، شکل گرفته است.
🔹شرکت فولاد مبارکه حمایت جدی از توسعه و بکارگیری فناوری داشته و آن جاهایی که امید به خط شکنی بوده با توسعه فناوری به سمت پیروی هوشمندانه رفته است که این را به مدیرعامل، مدیران نوآوری فولاد مبارکه، اعضای هیئات مدیره، سهامداران، کارکنان و موثران این شرکت به عنوان کسی که اکوسیستم نوآوری کل کشور از جمله شرکتهای پتروشیمی، صنایع دیگر فولادی و به ویژه فولاد مبارکه را رصد میکنم، تبریک میگویم.
🆔 @mobarakehsteel_co
با حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری صورت گرفت؛
🔻امضای فاز اول قراردادهای احداث کارخانه تبدیل هماتیت به مگنتیت به روش RHF و پایلوت توسعه فناوری استحصال معادن کمعیار به روش بستر سیال (SMR)
🔹فاز اول قراردادهای احداث کارخانه تبدیل هماتیت به مگنتیت به روش RHF و پایلوت توسعه فناوری استحصال معادن کمعیار به روش بستر سیال (SMR) با ظرفیت سالانه یک میلیون تن امروز با حضور روحاله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری و بین شرکتهای فولاد هرمزگان جنوب و صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر فولاد مبارکه و توسط نمایندگان این دو مجموعه منعقد شد.
🔹گفتنی است، روحاله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری و هیات همراه، عصر امروز جهت افتتاح کارخانه فرآوری لجن و پودرهای اکسیدی و کلنگزنی واحد فرآوری غبارهای شارژ حمل مواد ناحیه فولادسازی فولاد مبارکه در این شرکت حضور پیدا کرد.
🆔 @mobarakehsteel_co
محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در آیین امضای فاز اول قراردادهای احداث کارخانه تبدیل هماتیت به مگنتیت به روش RHF و پایلوت توسعه فناوری استحصال معادن کمعیار به روش بستر سیال (SMR):
🔻فولاد مبارکه در حوزه تکنولوژیها و فناوریهای نوین میتواند یک دنبالکننده هوشمند باشد
مشروح خبر در ادامه ⬇️⬇️
🆔 @mobarakehsteel_co
شرکت فولاد مبارکه
محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در آیین امضای فاز اول قراردادهای احداث کارخانه تبدیل هماتیت
🔻فولاد مبارکه در حوزه تکنولوژیها و فناوریهای نوین میتواند یک دنبالکننده هوشمند باشد
محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در آیین امضای فاز اول قراردادهای احداث کارخانه تبدیل هماتیت به مگنتیت به روش RHF و پایلوت توسعه فناوری استحصال معادن کمعیار به روش بستر سیال (SMR):
🔹حضرت علی(علیهالسّلام) میفرمایند: «دانش، سلطنت و قدرت است، هر كه آن را بيابد با آن يورش برد و پیروز شود، و هر كه آن را نیابد بر او يورش برند و مغلوب گردد»؛ نگاه و استراتژی ما در فولاد مبارکه همین کلام امیرالمؤمنین(ع) است و استراتژیهای خود در حوزه فناوری و نوآوری را بر همین اساس تعریف میکنیم. پایداری و ماندگاری فولاد مبارکه و صنعت فولاد در گرو میزان به خدمتگیری نوآوریها و فناوریها با شرایط روز دنیاست. برای برنامهریزی بهتر و الگوبرداری در این حوزه، باید به عملکرد پیشتازان این حوزه در جهان بنگریم، در این صورت میتوانیم بفهمیم در چه نقطهای قرار داریم و باید چه کنیم.
🔹اتحادیه اروپا همهساله آماری از وضعیت تحقیق و توسعه شرکتها منتشر میکند که میزان سرمایهگذاری در زمینه تحقیق و توسعه ۵ شرکت برتر فولادسازی دنیا در سال ۲۰۲۲ بالغ بر ۱۴۰ میلیارد دلار بوده و این میزان سرمایهگذاری بهطور متوسط نزدیک ۲۰ درصد میانگین درآمدی این شرکتهاست. از سال ۲۰۱۸ تا سال ۲۰۲۳ میلادی، میزان سرمایهگذاری ۱۰ شرکت برتر فولادساز جهان در حوزه تحقیق و توسعه ۳۰۰ درصد رشد داشته است.
🔹به عبارت دیگر سرمایهگذاری ۱۰ فولادساز برتر جهان در حوزه تحقیق و توسعه بهطور میانگین بیش از ۲ درصد بوده است. سرمایهگذاری شرکت فولادسازی "بائواستیل" در حوزه تحقیق و توسعه نزدیک به ۴ درصد درآمد آن بوده است. به عبارت دیگر، این شرکت که ۵۹ میلیون تن تولید دارد، در حوزه تحقیق و توسعه بیش از یک میلیارد دلار سرمایهگذاری میکند. نکته قابل توجه اینجاست که ۴ فولادساز از بین ۵ فولادساز برتر دنیا با بیشترین بودجه برای تحقیق و توسعه، چینی هستند. این در حالی است که شرکت فولادساز پوسکوی کره جنوبی بهعنوان یک شرکت معتبر و صاحبنام رتبه پنجم هزینهکرد تحقیق و توسعه را کسب کرده است.
🔹از سوی دیگر، در سال ۲۰۲۳ میلادی بین ۱۵ فولادساز برتر دنیا با بیشترین اعتبار تحقیق و توسعه، ۷۵ درصد اعتبارات به شرکتهای فولادساز چینی تعلق دارد. نتایج این آمارها نشان میدهد که شرکتهای فولادساز چینی با اراده زیادی در حوزه تحقیق و توسعه سرمایهگذاری میکنند، چراکه دریافتهاند که تحقیق و توسعه، رمز پیشرفت، توسعه و تحول کشورشان است. این آمار و ارقام نشان میدهد، اتفاقات قابل توجهی در صنعت فولاد و دیگر صنایع در حال وقوع است و ما حتماً باید خود را برای این اتفاقات آماده کرده و با استفاده حداکثری از ظرفیتهای داخلی متناسب با آنها حرکت کنیم تا از رقبای خود باز نمانیم.
🔹فولاد مبارکه طی دو سال اخیر فعالیتها و اقدامات زیادی برای ریلگذاری و ایجاد زیرساختها، نهادسازی و تدوین فرایندهای تحقیق و توسعه انجام داده تا زمینه یک حرکت بزرگ را برای خود و کشور فراهم کند. قطعاً ما نیازمند تداوم این روند و جهش در حوزه تحقیق و توسعه هستیم تا بتوانیم به حرکت خود در این مسیر با قوت بیشتری ادامه دهیم. فولاد مبارکه در حوزه تکنولوژیها و فناوریهای نوین، میتواند یک Smart Follower (دنبالکننده هوشمند) باشد که برای رسیدن به این هدف باید ظرفیت رصد و هضم تکنولوژی را در خود به وجود آورد؛ در فولاد مبارکه سعی شده زیرساختها و فرایندهای لازم برای تحقق این هدف ایجاد و از پیشتازان حوزه نوآوری و فناوری دنیا الگوبرداری شود.
🔹فولاد مبارکه در حوزههایی که خود توانایی توسعه دارد، باید توسعه دهد و در حوزههایی که نمیتواند باید دنبالکننده هوشمند باشد، بهگونهای که تکنولوژیهای روز دنیا را بررسی کند و با مهندسی معکوس بتواند در فاصله کمی آن را در کشور خود توسعه دهیم. این مسیری است که ما در حوزه تحقیق و توسعه برای فولاد مبارکه ترسیم کردهایم و امیدواریم با عزم جدی که تاکنون همکارانمان دنبال کردهاند، بتوانیم با حمایت سهامداران این مجموعه عظیم صنعتی، قدرتمندتر از گذشته حرکت کنیم.
🆔 @mobarakehsteel_co
🔻صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر فولادمبارکه در کشور بی نظیر است
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در فولاد مبارکه-۲:
🔹 تاسیس صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر شرکت فولاد مبارکه با اعتبار یک هزار میلیارد تومان، اقدامی بی نظیر است. این صندوق خیلی زود عملیاتی شد، جذب سرمایه و جذب اعتبار مالیاتی این صندوق در تمام صنایع بزرگ کشور و ۲۰۰ شرکت دانش بنیانی که مورد بررسی قرار دادیم بینظیر و شماره یک است.
🔹 نوع پروژههایی که برای سرمایهگذاری از سوی صندوق خطرپذیر فولاد مبارکه تعریف شدند، واقعا خطرپذیر هستند و صرفا دهان پرکن و گزارش پرکن نیستند؛ دو پروژه فاز اول قراردادهای احداث کارخانه تبدیل هماتیت به مگنتیت به روش (RHF) و پایلوت توسعه فناوری استحصال معادن کم عیار به روش بسترسازی (SMR) که امروز فاز مطالعاتی آن آغاز میشود، برای بزرگترین بحران پیشروی صنعت فولاد کشور بسیار مناسب است.
🔹زمانی در جبهه ۱۰ افسر هستند و چنانچه یکی خسته شود، بترسد و یا کوتاه بیاید اتفاقی نمیافتد چرا که ۹ افسر دیگر وجود دارند، اما زمانی فردی که خط شکنی میکند چندین نفر را به دنبال خود میبرد و الگوی تعداد دیگری است و اگر خدای ناکرده خط شکن برگردد ۱۰۰ لشکر دنباله رو نیز بر میگردند، اینکه من تبریک میگویم که فولاد مبارکه طی دو سال گذشته رتبه برتر کشور را در زمینه اجرای قانون جهش تولید و سیاستهای کلان رهبری در سرمایهگذاری در نوآوری و فناوری را به دست آورده، به هر دلیلی عقب نشینی کند و کوتاه بیاید لشکری که دنباله روی آن هستند، برخواهند گشت، که این گناهی غیر قابل پذیرش و بخشش است.
🆔 @mobarakehsteel_co
🔻فولاد مبارکه الگوی سایر صنایع بزرگ کشور در حوزه فناوری و نوآوری/ ضرورت مراقبت از پرچمداری فولادمبارکه در این حوزه
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در فولاد مبارکه-۳:
🔹به عنوان صریحترین و بی تعارفترین مدیران این کشور فولاد مبارکه را در حوزه نوآوری و فناوری شماره یک کشور میدانم، بسیاری از شرکتهای پتروشیمی که بزرگتر از فولاد مبارکه هستند، زمانی که میپرسند چکار باید در حوزه فناوری و نوآوری انجام دهند، ما الگو گرفتن از فولاد مبارکه را به آنها پیشنهاد میدهیم.
🔹برخی از شرکتها یک سال زودتر از فولادمبارکه برای فعالیت در حوزه نوآوری آمده بودند اما به آنها پیشنهاد الگو گرفتن از این شرکت را دادهایم.
🔹مسئولان فولاد مبارکه باید مراقب پرچمداری فولاد مبارکه در حوزه توسعه نوآوری در کشور باشند، همه صنایع میدانند که رقابت دقیقا در خطهای فناوری و ارزش افزوده در این محور تعریف میشود، ما در کشور یک پرچمدار به عنوان رهبر انقلاب داریم که بزرگترین داعیهدار حمایت از جریان نوآوری است، سیاستهای کلان کشور که توسط رهبر معظم انقلاب انتخاب شده تاکید بر این دارد که ضریب تحقیق و توسعه باید به ۴ یا ۵ درصد برسد، این دستور رهبر معظم انقلاب است، این چهار درصد را مجموعه زیان ده نمیتواند انجام دهد از این رو فولاد مبارکه به عنوان سرمایه ملی در این زمینه باید تا هشت درصد پیشرفت خود را برساند.
🔹انتظار داریم که سرمایه صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر پیشروی فولاد مبارکه امسال به سه هزار میلیارد تومان برسد و ما هر کمکی لازم باشد خواهیم داشت تا این کار به سرانجام برسد.
🆔 @mobarakehsteel_co
#گزارش_تصویری
🔻حضور معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری در شركت فولاد مباركه
🔹روحاله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری روز دوشنبه ۴ تیرماه ۱۴۰۳ با حضور در فولاد مبارکه، علاوه بر افتتاح کارخانه فرآوری لجن و پودرهای اکسیدی این شرکت، واحد فرآوری غبارهای شارژ حمل مواد ناحیه فولادسازی این مجموعه را کلنگزنی و از خطوط تولید فولاد مبارکه بازدید به عمل آورد و در آیین امضای فاز اول قراردادهای احداث کارخانه تبدیل هماتیت به مگنتیت به روش RHF و پایلوت توسعه فناوری استحصال معادن کمعیار به روش بستر سیال (SMR) نیز حضور پیدا کرد.
🔻 تصاویر بیشتر:
🔗 msc.ir/s/v0
🆔 @mobarakehsteel_co
دیدوان (چشم همیشه باز مدیران)
🔻دلایل شكست كسب و كارها
🔹 مؤسسه مکنزی (Mckinsey) طبق تحقیقاتی گزارش کرده که میانگین طول عمر شرکتهایی که در شاخص S&P500 فهرست شدهاند در سال ۱۹۵۸ میلادی برابر با ۶۱ سال بود. این عدد در ۲۰۱۶ میلادی به کمتر از ۱۸ سال رسید. مکنزی بر این باور است که تا سال ۲۰۲۷ میلادی ۷۵ درصد از شرکتهایی که در سال ۲۰۱۶ میلادی در S&P500 قرار گرفته بودند، از صحنه روزگار محو خواهند شد.
🔻 مشروح خبر:
Https://msc.ir/s/u2
🆔 @mobarakehsteel_co