مُدآفِعآنِحَریمِعِشق🇵🇸
ما گم شدگانیم که اندر خم دنیا تنها هنرِ ماست که مجنونِ حسینیم ؛
و حسینِ فاطمه باشد دیگر رفیق لازم نیست :) ♥️
سلام، امروزه تفسیر اشتباهی برای
آیه لا اِکْراهَ فِی الدّین بین مردم شایع شده و خیلی ها دارن اشتباهی این آیه رو واسه مردم تفسیر میکنن .
لا إِکرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَینَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَی فَمَن یکفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیؤْمِن بِاللهِ فَقَدِ اسْتَمْسَک بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَیٰ لَا انفِصَامَ لَهَا وَالله سَمِیعٌ عَلِیمٌ .
در دین هیچ اجباری نیست. و راه از بیراهه بخوبی آشکار شده است. پس هر کس به طاغوت کفر ورزد، و به خدا ایمان آورد، به یقین، به دستاویزی استوار، که آن را گسستن نیست، چنگ زده است. و خداوند شنوای داناست. [ آیه ۲۵۶، سوره بقره ]
خدا در این آیه به مسلمانان توصیه میکند غیرمسلمانان را به پذیرش دین اسلام مجبور نکنند و بر آزادی و اختیار انسان در پذیرش دین تأکید دارد. این آیه هنگامی نازل شد که عدهای از انصار قصد اجبار فرزندان خود به پذیرش دین اسلام را داشتند.
این آیه برای پذیرش دین است نه احکام دین .
یعنی کسی را که مسلمان نیست و پیرو دین دیگری است، نباید با زور مسلمان کرد و اجبار کرد که باید مسلمان شوی .
در عین حال طبق گفته قرآن «مؤمن و مؤمنه» یعنی زن و مرد مسلمان موظف هستند که دستورات خدا و پیامبر (ص) را اجرا کنند و اتفاقاً در اجرای آن اکراه و اجبار هم وجود دارد.
وَمَا کَانَ لِمُؤْمِنٍ وَلَا مُؤْمِنَةٍ إِذَا قَضَی اللَّهُ وَرَسُولُهُ أَمْرًا أَنْ یَکُونَ لَهُمُ الْخِیَرَةُ مِنْ أَمْرِهِمْ وَمَنْ یَعْصِ اللَّهَ وَرَسُولَهُ فَقَدْ ضَلَّ ضَلَالًا مُبِینًا .
و هیچ مرد و زن مؤمنی را در کاری که خدا و رسول حکم کنند، اراده و اختیاری نیست (که رأی خلافی اظهار کنند) و هرکس نافرمانی خدا و رسول او کند، دانسته به گمراهی سختی افتاده است. [ آیه ۳۶، سوره احزاب ]
پس کسی که در برابر قانون خدا و سنّت پیامبر، قانونی بیاورد، باید در ایمان خود شک کند
خستهام…
مثلدرختسرویکهسالهادربرابرطوفانایستاد!
وروزیکهبهنسیمیدلداد؛
شکست...!
به هر کس دل ببندم بعد از این خود نیز میدانم،به جز اندوهِ دل کندن ندارد حاصلی دیگر..
_فاضلنظری
فاطمیه از کدامین غصه باید جان سپرد ؟
دردمادر ، داغحیدر ، یاغریبیِحسن . .