33.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هوالعلیم
🎥 این چهار نفر از افراد سطح بالا در علم واکسن سازی،
ژنتیک، سایبرنتیک، باکتریولوژی کشورمان هستند.
در نشستی با اجرای آقای حیاتی گوینده خبر صدا و سیما
به مطالبی که بصورت خیلی مختصر و مفید در کلیپ در خصوص روش اشتباه واکسیناسیون در کشور و عوارض بالای واکسن در ایران و... بیان کردند با دقت گوش کنید.
1⃣ پروفسور منصور امین،
متخصص باکتریولوژی، استاد تمام
دانشگاه علوم پزشکی جندیشاپور
اهواز
2⃣ مهندس شکوهیانراد،
متخصص مطالعات سایبرنتیک،
مدرس دانشگاه تهران
3⃣ دکتر فرامرزی،
متخصص میکروبیولوژی و
ساخت واکسن
4⃣ دکتر فروهرمنش متخصص ژنتیک
" شهریور ۱۴۰۰'"
👌👌👌👌👌👌👌👌👌
https://eitaa.com/modafezist
📣 امروزه عرصه اقتصاد
به خاطر سیاستهای خصمانه آمریکا
یک عرصه ی کارزار است✅
یک عرصه جنگ است ✅
جنگی ازنوع خاص✅
دراین عرصه و کارزار،
هرکسی بتواند به نفع کشور
تلاش کند ، جهاد کرده است.✅
«۹۴/۱/۲_بیانات درحرم رضوی»
https://eitaa.com/modafezist
sapp.ir/modafezist
فهرست کانالها و گروه های ما
🌺🌿 فهرس 🌿🌺
https://eitaa.com/fehres
✅ خیلی ضروریست ‼️
نهادهای مسئول مراقبت کنند که
چنین اتفاقی نیافتد‼️
نهال مضر در کشور کاشته نشود‼️
« امام خامنهای ۹۷/۱۲/۱۵»
https://eitaa.com/modafezist
خدای ببخشاید بی توجهی مرا 🤲🌱
و آبیاری گیاهان بیثمر و غیر بومی و بیماری زا را🌱🤲🌱
https://eitaa.com/modafezist
برای از بین بردن این انگل ها باید سبزی که می خواهید مصرف کنید ابتدا آب نزده بگیرید بعد هیچ کدوم از اجزاء سبزی ( نعنا/ ریحان سبز / ریحان قرمز / جعفری / شاهی / پیازچه و تربچه / مرزه/ ترخون / تره و ... ) به صورت سالم نه گندیده و پلاسیده باشد و نه زرد باشد و خشک شده کاملا سالم و تازه در یک ظرفی دونه دونه پاک می کنید تره را دست می کشید که خاک و گل داخلش بسته نماند به تربچه هر چی چسبیده بود رو جدا می کنید و ریحان و نعنا و ترخون ومرزه و خرفه و هرنوع را دقت کنید برگ را از ساقه جدا نکنید و کم کم پاک کنید وقتی که دستتان وارد شد به روش این انگل زدایی سرعتی از یک دقیقه پاک قبل از شستن طول نمیکشد بعد از این که سالم گذاشتید توی ظرف مثل یک کاسه بزرگ بعد اب را به اندازه دم موشی روی آن باز می کنید وقتی که خوب سر ظرف را اب گرفت خیلی آرام سبزی ها را بیرون می آورید و بعد از این که اب ته آلودگی ته ظرف جمع شده را دیدین متوجه می شوید که ظرف سبزی پرآب رو نباید تکون بدهید تا خوب ریزه های کود و گل و... ته ظرف می ماند بعد سبزی را ارام برمیدارید و آب ظرف را میریزید و بعد 8 بار باید سبزی اب کشیده شود و این شستن نیازی اصلا به هیچ گونه مواد شوینده و سرکه و... ندارد بعد از شستشوی کامل دوباره شروع به پاک کردن و چیدن در سبد میکنید و سر سفره میگذارید.
https://eitaa.com/modafezist
پیازچه هم یادم رفته بود ببنید ریسه های انتهای پیازچه خودش عاملی برای جمع شدن گل و... است اگر اب نزده باشه راحت خشک شده و جدا می شود و با بقیه سبزی ها می شوییید
هدایت شده از 🍃 یا صاحب الزمان 🍃
سلام علیکم
📢📢نحوه ی شستشوی سبزی خوردن باحضور گرم استاد کرزبر✅✅
آیا تا کنون به نحوه صحیح شستشوی سبزیجات توجه کرده اید؟
آیا تا به حال به میزان پاتوژن ها و عوامل بیماریزای ناشی از مصرف سبزی و صیفی جات در بانوان دقت داشته اید؟
برای اشنایی با بهترین روش شستشوی سبزی خوردن در این کلاس شرکت کنید.
ساعت 16:30روز چهازشنبه مورخه ۳۱شهریور ۱۴۰۰
ابتدا حضور درگروه وسپس بهمراه استاد در اسکای روم
https://daneh.ir/demo2/mod/lmskaranskyroomtwo/view.php?id=18477
با کلیک بر روی لینک و گزینه مهمان وارد اتاق ثقلین راه زندگی بشوید
خواص سبزی خوردن -خواص مرزه
مرزه سبزی دیگر موجود در سبزی خوردن است از خانواده ی نعناع که بوی خیلی نافذی دارد و به دلیل تند و تیزی مزه اش، کمتر به شکل تازه استفاده می شود ولی برخی خانواده ها در سبزی خوردن شان مقادیری مرزه می گذارند.
https://eitaa.com/modafezist