19.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 ویژه برنامه احکام الصیام
#تصویری
🔹 احکام ماه مبارک رمضان براساس فتاوای فقهی حضرت آيت الله العظمی جوادی آملی دامت برکاته
جلسه: 16
#آیت_الله_جوادی_آملی
#رمضان
#احکام
🆔 @moflehoon
💠 مفاتیح الحیات
#شماره 637
#بخش_دوم
#تعامل_انسان_با_همنوعان
#فصل_ششم
#شهروندان
🔸 راهكار برون رفت از تزاحم اخلاقی
نمونههایی از تزاحم اخلاقی
1. امام صادق (ع) فرمود: همسر عثمان بن مظعون نزد رسول خدا (ص) آمد و گفت: ای پیامبر خدا! عثمان روزها روزه می گیرد و شب ها را به عبادت می گذراند. رسول خدا (ص) خشمگین و در حالی كه كفش هایش را به دست گرفته بود از خانه خارج شد و نزد عثمان رفت و او را در حال نماز یافت. عثمان وقتی پیامبر (ص) را دید از نماز دست كشید. پیامبر (ص) به وی فرمود: ای عثمان! خدا مرا برای رهبانیت نفرستاده، بلكه مرا به دین اعتدال و آسان و گذشت برانگیخته است؛ من روزه می گیرم و نماز می گزارم و با همسرم آمیزش می كنم، پس هر كس دین مرا دوست می دارد باید به سنّت من عمل كند و یكی از سنّت های من زناشویی است. [1]
[1]. (الكافى، ج5، ص494).
#آیت_الله_جوادی_آملی
#هر_روز_با_مفاتیح_الحیات
📚 مفاتیح الحیات ص 341
مرکز بین المللی نشر اسراء
🆔 @moflehoon
سحر شانزدهم؛ «کسب پاکی باطن با دینمداری»
آیتالله استاد محمدباقر تحریری
یکم؛ 👈 00:47
شبهای قدر فرصتی برای ایجاد تحول در اعمال و افکار خود است. هر فرد باید توجه کند که آیا زندگی و مسیری که انتخاب کرده در راستای آفرینش و زندگی مؤمنانه است یا خیر؟
دوم؛ 👈 02:19
پایبندی شخص مؤمن به اصولِ عملیِ بندگی در زندگی بسیار پُراهمیت است. ادای واجبات الهی، اولین اصل از اصول بندگی است. روزهداری نیز یکی واجباتِ عبادی است که مختصات خود را داراست.
سوم؛ 👈 04:54
توجه انسان به پاکی و حلّیّت اموالی که در زندگی از آن استفاده میکند، یکی دیگر از اصول بندگی است که مورد تأکید روایات نیز هست. شخص مؤمن باید مسکن، پوشاک و خوراکِ خود را از راه حلال کسب کرده و از ورود اموال حرام به زندگی خود بپرهیزید.
چهارم؛ 👈 06:05
لباس و غذا هر چند جدای از انسان است، در روح انسان تأثیرگذار است. اگر از راه حرام کسب شده باشد، پیامد آن تاریکی و سیاهی است. اگر این سیاهیها همراه انسان باشد، میتواند نورانیتهایی مثل ماه مبارک رمضان را تحت تأثیر گذاشته و آن را به تاریکی بکشاند.
پنجم؛ 👈 07:28
یکی دیگر از اصول بندگی، اهتمامورزی به نماز است. سفارشها و توصیهها به توجه داشتن به نماز، در همه زمانها جاری است. اما این موضوع، در ماه مبارک رمضان چندین برابر است. عبادات در این ماه عزیز، با رحمت خدای متعال بهطور خاص مورد پذیرش و تأثیر آن در روح انسان بیشتر است.
ششم؛ 👈 08:21
دومین اصل از اصول بندگی، ترک محرّمات الهی است. افعال و اعمال حرام که سبب آلودگی و ایجاد تاریکی است، مورد نهیِ شریعت است و باید از آن دوری جُست.
🆔 @moflehoon
video.mp4
11.32M
💠 ویژه برنامه ماه مبارک رمضان حکمت وحیانی
🔸 اگر کار خیر کردی نگویی من کرده ام! خدا غریق رحمت کند استاد الهی قمشه ای را فرمود:
من الهی هو الله گویم (نه أنا الله) ٭٭٭ ذرّه ام یا که خورشید از اویم
نگوید من به جایی رسیدم، خدا را شکر می کنم که این نعمت را به ما داد؛ این انسان هم بالاتر می رود هم راه کسی را نمی بندد. حضرت فرمود اگر کار خیر کردی بگو «الحمد لله» که این توفیق به دست من داده شد به ما هم گفتند که این را از خدا بخواهید... .
🔹 جلسه 16
#حضرت_آیت_الله_جوادی_آملی
#حکمت_وحیانی
#باز_نشر
🆔 @moflehoon
هدایت شده از محسن مجتهدزاده « شیخ قمی »
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پخش زنده ماه رمضان شیخ قمی
پاسخ به شبهات حجاب و عفاف و طرح عفاف
🔗لینک پخش زنده در آپارات
https://www.aparat.com/sheijqomi/live
🔗لینک پخش زنده در ایتا
https://eitaa.com/TablighGharb/5742
🔷 سپاس خدا را که هر گاه بخواهم،
براى رفع حاجتم صدایش میکنم؛
و هر جا که بخواهم
براى راز و نیاز با او بىپرده خلوت میکنم؛
و او حاجتم را برآورَد.
🔶 الْحَمْدُ للهِ الَّذِی أُنَادِیهِ کُلَّمَا شِئْتُ لِحَاجَتِی
وَ أَخْلُو بِهِ حَیْثُ شِئْتُ لِسِرِّی بِغَیْرِ شَفِیعٍ
فَیَقْضِی لِی حَاجَتِی
🔸 دعای ابوحمزه ثمالی
تفکّر برای تذکّر #قطره_باران
🆔 @moflehoon
9.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 «بر ساحل سحر» - رمضانیههای ۱۴۰۲
سحر هفدهم؛ «حقایقی بلند از شبهای قدر»
حجتالاسلاموالمسلمین استاد وطنخواه
پخش از شبکه افق سیما - تــلــوبــیــون
پس از اذان صبح (به افق تهران)
🆔 @moflehoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 دعای #روز_هفدهم ماه مبارک رمضان
بسم الله الرحمن الرحیم
اللَّهُمَّ اهْدِنِي فِيهِ لِصَالِحِ الْأَعْمَالِ وَ اقْضِ لِي فِيهِ الْحَوَائِجَ وَ الْآمَالَ يَا مَنْ لاَ يَحْتَاجُ إِلَى التَّفْسِيرِ وَ السُّؤَالِ يَا عَالِماً بِمَا فِي صُدُورِ الْعَالَمِينَ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِينَ
خدایا مرا در این ماه به سوی کارهای شایسته هدایت فرما و حاجت ها و آرزوهایم را برآور، ای آن که نیاز به روشنگری و پرسش ندارد، ای آگاه به آنچه در سینه جهانیان است. بر محمّد و خاندان پاکش درود فرست.
#رمضان
#دعای_روز
🔷🔸💠🔸🔷
#آیت_الله_جوادی_آملی
🆔 @moflehoon
بسم الله الرحمن الرحیم
🌙 رمضان 🌸 بهار قرآن
📋 آزمون شایستگی سلیمان؛ آیه از یک پرونده قضایی سخن می گوید که در آن داود حکمی داد و سلیمان از باب مشورت حکم دیگری که به عدالت نزدیکتر بود و بنابر آیه بعد، خداوند آن حکم را به سلیمان فهماند. پرونده این بود که گوسفندان فردی شبانه به کشتزار فردی دیگر وارد شدند و محصولش را نابود کردند. داود گفت که صاحب کشتزار گوسفندان را برای خسارت بردارد. ولی سلیمان پیشنهاد داد که صرفا عواید گوسفندان تا زمانی که اوضاع کشتزار روبه راه شود، به شاکی تعلق گیرد. به هر حال در تاریخ انبیاء موارد زیادی داریم که خداوند صحنه هایی را ترتیب می دهد که در آن، گزینه های جانشینی انبیاء، شایستگی های خود را به دیگر مدعیان اثبات کنند. در این صحنه، شاهدان فهمیدند که اینکه صرفا سلیمان فرزند داود است، ملاکی برای جانشینی او نیست. در تاریخ صدر اسلام هم بارها و بارها پیامبر اسلام در کوران حوادث شایستگی های امیر المومنین را به رخ مسلمانان کشیدند، ولی چه سود که شد آنچه نباید می شد.
🔷 آیه روز:
وَ دَاوُودَ وَ سُلَيْمَانَ إِذْ يَحْكُمَانِ فِي الْحَرْثِ إِذْ نَفَشَتْ فِيهِ غَنَمُ الْقَوْمِ وَ كُنَّا لِحُكْمِهِمْ شَاهِدِينَ (انبیاء / آیه 78)
🔶 ترجمه:
و داود و سليمان را (بخاطر آور)، هنگامي كه در باره كشتزاري كه گوسفندان قوم آن را شبانه چريده (و خراب كرده) بودند داوري مي كردند، و ما شاهد قضاوت آنها بوديم.
📅 شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۲
#قضاوت، #داود ، #سلیمان ، #نبوت
🌼#هر_روز_یک_آیه🌼
🆔 @moflehoon
دعای عهد - سید حجت بحرالعلومی.mp3
8.21M
📝 بـیا آقا
جـهان سامان بـگیـرد
کـه با عـطرِ حـضورت جان بـگیرد 🌺
صوت قرائت #دعای_عهد
قرار صبحگاهی منتظران ثابت قدم ظهور
سرعت مناسب برای قرائت روزانه
🆔 @moflehoon