علی رضوانی عزادار شد
🔹پدر علی رضوانی خبرنگار رسانه ملی و مجری برنامه بدون تعارف خبر ۲۰۳۰ دار فانی را وداع گفت.
🔹مراسم تشییع آن مرحوم ساعت ۱۰:۳۰ روز سه شنبه ۲۶ اردیبهشت در بهشت زهرا برگزار خواهد شد.
🔹همچنین مراسم یادبود آن مرحوم روز پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت در مسجد حجت ابن الحسن (عج) واقع در خیابان سهروردی شمالی از ساعت ۱۵ الی ۱۶:۳۰ برقرار خواهد بود.
13.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شفای دختر بچه فلج ایرانی در حرم مطهر امامین عسکریین (علیهم السلام) در شب جمعه۱۴۰۲/۰۲/۲۱
✅ #اعلامبرنامه
⚫️یادبودشهیدآیتاللهسلیمانی
👈 باسخنرانی؛
حجتالاسلاموالمسلمینقلیپـور
امامجمعهمحترمشهرستانبابلسر
📍شهر پردیس، فاز 4، مسجد الغدیر ـ مصلی نماز جمعه
🗓پنج شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲ بعد از نماز مغرب و عشا
هدایت شده از کانال خبر و تحلیل
6.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رومینا گوادالوپه پرز راموس، سفیر کشور بولیوی در ایران:
من جزو اولین افرادی بودم که با شنیدن خبر شهادت حاج قاسم سلیمانی ناراحت شدم و قلب من آکنده از درد شد و در مراسم گرامیداشت این شخصیت حاضر شدم.
سربند این شخصیت در غرفه بنیاد مکتب حاج قاسم نشاندهنده یک مبارز در راه خدا است که من را تحت تاثیر قرار داد
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وداع همسر و فرزندان با شهید عبدلی
🔹شهید سرگرد یاسر عبدلی در عملیات رهایی دو زن کرمانی از دست گروگانگیران پریشب در شهرستان خاش به شهادت رسید.
🌷شهید عبدالحمید حسینی
🔸در ۱۸ آذر ۶۰ وقتی پس از عملیات حصر آبادان به مرخصی آمد به اتفاق او و مادرم سر مزار یکی از دوستانش به نام شهید فرهاد شاهچراغی دارالرحمه شیراز رفتیم.
در آنجا متوجه شدم با تکه چوبی، جمله ای را روی زمین می نویسد.
نگاه کردم دیدم نوشته است:
«پاسدار فدایی امام زمان شهید عبدالحمید حسینی»
خیلی صمیمانه و خواهرانه به او گفتم :
داری جا رزرو می کنی؟ اول ثابت کن شهید میشوی بعد...
لبخندی زد و چیزی نگفت...
برادرم مرتب به جبهه میرفت تا اینکه آخرین بار در فروردین سال ۶۱ به منطقه رفت و در ۱۳ اردیبهشت در عملیات بیت المقدس به شهادت رسید.
هنگام دفن ایشان پدر شهید علی خضری به خاطر دوستی و رابطه ی صمیمی این دو شهید اصرار کرد تا قبری بالای سر علی، برای عبدالحمید آماده کنند.
ولی قبر به آب رسید! قبر دیگری آماده کردند آن هم به آب رسید تا اینکه بالاخره همان جایی که خود شهید ۵ ماه قبل معین کرده بود قبری آماده شد و در همانجا به خاک سپرده شد.
شهید #عبدالحمید_حسینی
✴️برنده و بازندههای انتخابات ترکیه
🔸اینکه نوشتم اردوغان باورش نمیشد انتخابات به مرحله دوم برسد را شاید به عنوان مزاح بدانید اما او در حالی که بامداد امروز از استانبول به آنکارا رفت تا در مقابل دفتر مرکزی حزبش با حامیانش سخن بگوید حتی امیدوار بود که آرای شهروندان ترکیهای خارجنشین کمکش کند و پیروز شود. او در این سالها حتی به صدها هزار سوریهای حق شهروندی داده بود و به نفعش رای دادند و به قولی، بیش از یک درصد آرا متعلق به همین شهروندان بود (هر چند برخی میگوید که تعدادشان فقط 150 هزار نفر است، اما گفته میشود بیش از 500 هزار شهروند سوری و غیرسوری شامل چچنی، داغستانی، چینی، عرب و ... حق رای داشتهاند)
🔸اینها را مینویسم تا در خاطر دوستان بماند و بعدها بدانند که در کشور همسایه چه اتفاقی افتاده است. به باور من، انتخابات ترکیه، پیروزی «فضای مجازی» بر «رسانههای دولتی» بود. از ماهها پیش به شکلهای مختلف انتخابات ترکیه را پیگیری میکردم و برایم خیلی از مسائل عجیب بود و اینکه چگونه یک تیم رسانهای قدرتمند کنار کمال قرار گرفتند و همین تیم کوچک اما حرفهای از سد تمام شبکههای تلویزیونی و رسانهای اردوغان که روزی دهها نظرسنجی در مورد پیروزیاش منتشر میکردند، عبور کرد. به باور من، این تیم رسانهای پیروز انتخابات بود که خوب و قوی، صحیح و به جای خود از ابزار رسانه و شبکههای اجتماعی برای ارتباط گیری با مردم ترکیه بهره گرفتند.
🔸کمپین رسانههای اجتماعی که توانستند با صحبت کردن با رایدهندگان در کلیپهای جالبی که از آشپزخانه او با کاشیکاریهای قدیمی ضبط شده بود،توانستند از سد تبلیغات تلویزیون دولتی که بطور کامل در اختیار اردوغان بود گذر کند. این چتهای صمیمانه میلیونها بازدیدکننده داشت و اغلب به موضوعاتی پرداخته که به ندرت در رسانههای حامی دولت ظاهر میشوند. یکی از معروف ترین آنها صحبت کردن قلیچداراوغلو از علوی بودنش بود که تابوها را شکست. این گروه هدف دههها سرکوب خشونتآمیز بوده است. اردوغان زمانی علویان را به اختراع «دین جدید» متهم کرد. قلیچداراوغلو در این ویدئو گفت: «خدا جانم را به من داد. «من گناهکار نیستم.» این پست اواخر شب تا صبح روز بعد نزدیک به ۵۰ میلیون بازدید در توییتر داشت.
🔸بارها در در همین جا نوشتم که اگر اردوغان نتواند بحران آوارگان سوری را با دولت سوریه حل کند، دچار مشکل میشود. حل مساله این آوارگان که سالانه میلیاردها دلار هزینه برای اقتصاد تورمزده و بحرانزده ترکیه دارد میتوانست اردوغان را همان دور اول به پیروزی برساند. اما به نظرم، بشاد اسد و مردم سوریه به خاطر همه جنایتهایی که در کشورشان کرده بود از او انتقام گرفتند و باوجود اصرارهای روسها، کسی در دمشق حاضر نشد روی دیوار ویرانه اردوغان یادگاری بنویسد. همین موضوع به کمال فرصت داد تا به مردم بگوید که ظرف دو سال مساله آوارگان را حل خواهد کرد و او نباید فراموش کند که سوریها چه امتیاز بزرگ و چه فرصت مغتنمی برایش فراهم کردند. (هر چند سوریها و شخص آقای اسد منت سر اردوغان گذاشته و با فرستادن وزیر خارجهاش به نشست چهارجانبه مسکو کمی وضعیت را متعادل کرد)
🔸پیروز دیگر انتخابات ترکیه را باید تکنوکراتهایی دانست که در دوران اردوغان به هزار و یک دلیل و بهانه ازمتن به حاشیه رفتند. اگر مشاهده کرده باشید اردوغان در شهر خودش که استانبول باشد هم موفق به کسب رای اول نشد. حالا برای این مساله دلایل بسیاری اعلام میکنند اما در دوره او کم برای استانبول هزینه نشد ولی قلع و قمعی که پس از سال 2016 در ترکیه راه انداخت و نزدیک به یک میلیون شهروند را از هست و نیست ساقط کرد، صدایش را در این انتخابات شنید. آنها هم آمده بودند تا به رجب بگویند که برای به زیر کشیدنش هر کاری بتوانند خواهند کرد. رفتاری که اردوغان با مخالفانش کرد اگر جمهوری اسلامی کرده بود، میدانید چه بلوایی درست میشد؟
🔸در آخر باید نوشت که برنده دیگر این انتخابات امریکا بود و بازندهاش انگلیسیها بودند. نوع واکنش بایدن نسبت به این انتخابات نشان میدهد که او از آنچه پیش آمده راضی است و در این دو هفته میتواند خیلی ساده ترکیه و اردوغان را به خاک سیاه بنشاند الا آنکه امیر قطر به عنوان متحد واشنگتن ورود کند و برای اردوغان کارت بسوزاند. امریکاییها به هیچ عنوان رفتارهای اردوغان را دوست ندارند، چون خودشان متکبر و بدرفتار هستند، از چنین افرادی بدشان میآید. اما انگلیسیها که فکر میکردند همه چیز تمام است و تمام نشد.
#کریم_جعفری