📣آقایون شرکت فولاد❗️ ☝️
تاکی می خواهید مردم را زیر تصمیمات منفعت طلبانه خودتون له و لورده کنید❓
#فولاد
#مردمی_سازی
#سیره_اقتصادی
#اقتصاد_مردمی
#اقتصاد
#مردم_بنیادی
#اقتصاداسلامی
#اقتصادمقاومتی
#پست
⚜️رهام، رسانه اقتصاد مردمی
@raham_media
🚫مغالطه اقتصادی
☝️
چهار دهه است کل اقتصاد ایران را به دلار و بازار فلان کشور وصل کردید !
#دلار
#مردمی_سازی
#سیره_اقتصادی
#اقتصاد_مردمی
#اقتصاد
#مردم_بنیادی
#اقتصاداسلامی
#اقتصادمقاومتی
#پست
⚜️رهام، رسانه اقتصاد مردمی
@raham_media
زکات.mp3
8.78M
🎙#دادکست | قسمت سی و سوم
🗂موضوع: ترک انفاق و زکات
اگر در جامعهی اسلامی خلائی، نیازی وجود داشت، همهی افراد جامعه بدون استثنا، كسانی كه توانستهاند تحصیل مالی بكنند، موظفند بر حسب اختلاف تمكن خودشان آن خلأ را پر كنند. اسلام نمیگوید كه مردم تحصیل مال بكنند، اما آن مال را فقط صرف مصارف شخصی خودشان بكنند، بلكه اسلام میگوید مردم تحصیل مال بكنند و از آن مالی كه تحصیل كردهاند، حوائج معمولی زندگی و نیاز خود را برآورده بكنند و مابقی آن را در راه خدا انفاق بكنند. «و یسئلونك ما ذا ینفقون قل العفو»؛
از تو سؤال میكنند كه چه چیزی را انفاق بكنند - كه ظاهر قضیه این است كه سئوال كننده از جنس مورد انفاق سئوال كرده است - قرآن جواب را از سؤال او منصرف میكند، جواب نمیدهد كه از چه جنسی انفاق بكن و از چه جنسی نكن، بلكه جواب میدهد «قل العفو»؛
به آنها بگو كه زیادیها را، هرچه مورد نیاز لازم زندگی شماست، خرج كنید؛ اما هر چیزی كه مورد نیاز حقیقی زندگی نیست، آن را در راه خدا انفاق كنید. این یك اصل اسلامی است.
بنابراین خیلی طبیعی است كه ثروتاندوزی بر طبق نظر اسلام یك حركت #غیر_اسلامی است كه آیهی شریفهی «و الّذین یكنزون الذّهب و الفضّة و لا ینفقونها فی سبیل اللّه فبشرّهم بعذاب الیم» بشارت به عذاب دردناك میدهد. كه كنز ذهب و فضه و به عبارت امروز نگهداری ثروت و ندادن آن در راه خدا یك عمل مغضوب پروردگار است و شاید بشود گفت یك گناه كبیره است. این طرز فكر اسلام در باب انفاق است.
خطبههای نماز جمعه تهران ۱۳۶۶/۰۸/۲۹
تهیهکننده: رادیوسِداد
📻 @SEDAAD
📕کینز و هایک: برخوردی که علم اقتصاد مدرن را رقم زد
نویسنده: نیکلاس وَپشات
مترجم: محمدرضا فرهادیپور
ناشر: روزنه
#تاریخ_اندیشه_اقتصادی
#اقتصاد_سیاسی
#نقد_کاپیتالیسم
🆔 @SSL_Qasd
Dirk Philipsen
دیرک فیلیپسن مورخ اقتصادی و اقتصاددان سیاسی در مدرسه سیاست عمومی سنفورد و دپارتمان تاریخ است.
فیلیپسن در نقد شاخص GDP میگوید:
فکر میکنم این تنها معیاری است که در تاریخ وجود داشته است و رژیمهای سراسر جهان از آن پیروی کردهاند و مردم از راست تا چپ آن را پذیرفتهاند. این همان چیزی است که محققان آن را یک معیار «واقعاً هژمونیک» می نامند. این شگفتانگیز است، زیرا معیاری است که اساساً رفاه سرمایه - نه مردم و نه محیطزیست را اندازهگیری میکند. در واقع، اکنون به وضوح یک معیار بسیار خشن و بسیار مخرب است.
منبع
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar