دیوث سیاسی کیست؟
وقتی مسئول یک کشور روی مردم خودش غیرت نداشته باشه و زمینه دخالت بیگانگان را فراهم کند، آن مسئول دیوث سیاسی است.
مردم باید بدانند چه کسانی اجازه دادند تا امثال #اردوغان در امور ما دخالت کنند.
حذف نیروهای انقلابی با نظر بیگانگان و گماردن افراد ضعیف بجای آنان ، فقط از مسئولین ترسو برمیاد.
@moghavemat_ta_zohoor313
سفیر اسبق ایران در ترکیه:
همین الان مردم دو سر ارس همین شعر را میخوانند آنها از این فاصله و جدایی ناراحتند و به خاطر جدایی از ایران غبطه میخورند، زمانی که برخی روزنامههای وابسته به لاییک ترکیه این حرفها را میزدند من دیپلماسی را کنار گذاشتم و گفتم اتفاقا یکی شدن دو آذربایجان فکر خوبی است، چون اگر شما بچه را رها کنید در آغوش مادرش پناه میبرد و در دیداری که با حیدر علی اف رئیس جمهور سابق آذربایجان داشتم و این مثال را برای او بیان کردم او گفت در این روند مادر تبریز است
@moghavemat_ta_zohoor313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکتر «سام ترابی» در گفتوگو با «راشاتودی»:
هدف استراتژیک ایران اخراج آمریکاییها از غرب آسیا است؛ این اتفاق در حال انجام میباشد، تنها مسئله چگونگی وقوع آن است.
با کشته شدن تعداد زیادی از سربازان آمریکایی و یا درک دولت آمریکا که دیگر نمی توانند نیروهای خود را در این منطقه نگه دارند؟!
@moghavemat_ta_zohoor313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روزی که مردم آذربایجان به سمت وطن مادری آمدند.
اسفند سال ۷۰ با فروپاشی شوروی ساکنین مناطق شمالی ایران مشتاقانه برای بازگشت سرزمین شان به وطن اصلی و الحاق به ایران کنار رود ارس تجمع کرده بودند.
در این سوی رود ارس نیز هموطنان ایرانی به استقبال آنها رفته بودند.
پاسخ دولت هاشمی بجای پیشنهاد برگزاری همه پرسی برای الحاق آذربایجان به ایران و پیگیری این موضوع در مجامع بین المللی، این بوده نون خور اضافی و دردسر جدید نمی خوایم!!!!!
بعد هم با حمایت از ارمنستان و ... هلش دادن در دامان آمریکا و اردوغان
@moghavemat_ta_zohoor313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آذربایجان، سنگر دلیران
@moghavemat_ta_zohoor313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در برابر تمام شعرها و یاوهگوییهایشان همین رجز افسر نیروی زمینی ارتش با آن لهجه زیبایش کافیست.
#یاشاسین_آذربایجان
@moghavemat_ta_zohoor313
نارنجک را چه کسی زیر بغل اردوغان گذاشت؟
✍محمد ایمانی:
اردوغان، در منطقه مشغول کدام کار است؟ اگر قائل باشیم منطقه غرب آسیا، در معرض تهاجم «صهیونیسم مسیحی» قرار داشته، آن وقت باید دید مواضع چند سال اخیر اردوغان، چه نسبتی با نقشه این حلقه (انگلیس، آمریکا و اسرائیل) دارد؟
او خاماندیشانه، آرزوی احیای امپراتوری عثمانی را عنوان کرد و سپس، مدعی دلسوزی برای کشورهای منطقه شد! این توهم چنان بود که لباس ملیتهای مختلف را بر تن گارد نمایشی خود میکرد. با این وصف، آیا کسی میپذیرد که او مثلا دغدغه تمامیت ارضی جمهوری آذربایجان را دارد و حال آنکه خود، بخشهایی از خاک عراق و سوریه را اشغال کرده است؟
از زاویهای دیگر، آیا پذیرفتنی است دولتی مدعی تشکیل امپراتوری شود و حال آنکه کشور خود را تبدیل به مستعمره نظامی آمریکا و ناتو کرده؟
دولت ترکیه چند دهه است از موضع پایین میخواهد به اتحادیه اروپا ملحق شود اما تحقیر میشود. اردوغان مرداد 95 گفت «اروپا 53 سال است ما را فریب میدهد».
آبان همان سال، در جریان دیدار وزیران خارجه آلمان و ترکیه، جدال لفظی شدیدی درگرفت و چاووش اوغلو گفت: «ترکیه از رفتار اتحادیه اروپا خسته شده. ما خواستار به رسمیت شناخته شدن، همچون شریکی برابر هستیم، نه شریکی درجه دو. رفتار اروپا پر از نخوت و تکبر است».
اروپاییها چند دهه است ترکیه را عضو شاخه نظامی خود (ناتو) کرده و بیگاری کشیدهاند، اما حاضر نیستند در مزایای اقتصادی شریک کنند.
خرجی این رویکرد، 437 میلیارد دلار بدهی بوده و پیشبینی میشود بزودی به ۴۶۵ میلیارد دلار برسد. معالاسف باخت در قمارهای پیاپی، به جای آنکه اردوغان را هوشیار کند، به سمت قمارهای بدتر کشانده است.
آیا غرب اجازه میدهد امپراتوری عثمانی که موی دماغش بود، پا بگیرد؟ ترکیه اردوغانی، فقط به یک کار صهیونیسم مسیحی میآید. توقع مسموم دولت اوباما، لای زرورق فریب پیچیده شد و کارگر هم افتاد. این خواسته چه بود؟
توماس فریدمن تحلیلگر دموکراتها و مشاور دولت اوباما ، آبان 1391 به روزنامه ملیت ترکیه گفت:
«ما دیگر حتی به اندازه یک بند انگشت، توان مداخله نظامی در بحرانهایی مانند سوریه را نداریم. البته میتوانیم پول و سلاح بدهیم، اما مداخله مستقیم نه. آمریکا وارد دورهای شده که باید کمی هم به مشکلات داخلی خود بپردازد.
اکنون بیتلحم پنسیلوانیا برای ما مهمتر از بیتلحم خاورمیانه است. مردم آمریکا برای خدمات کمتر، بهای بیشتری میپردازند و بیش از هر دورهای میپرسند که نیروهای ما در فلان منطقه جهان چه میکنند؟
ما در عراق ضامن نارنجک را کشیدیم و خود را روی آن انداختیم. همه ترکشهای جنگ به ما اصابت کرد. ما از ترکیه میخواهیم در حل این بحران ما را کمک کند. این اسمش، التماس است و نه استفاده از ترکیه»!
این یعنی هزینه سلطهطلبی آمریکا باید از جیب ترکیه پرداخت شود و ترکیه جای آمریکا انتحار کند!
@moghavemat_ta_zohoor313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نماینده ترابوزان در مجلس ترکیه میگوید:
اردوغان هر آنچه را که در طول سالهای گذشته در این کشور بنا شده و ساخته شده بود را چوب حراج زده است و از مسایلی میگوید که شاید کمی برای ما عجیب باشد اما شما هم این گفتهها را ببینید شاید کمی با واقعیت کشوری که اردوغان ۲۰ سال است بر آن حکومت میکند بیشتر آشنا شدید....
@moghavemat_ta_zohoor313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خلاصه "سیاستخارجی آمریکا" از نگاه تحلیلگر سیاسی آمریکایی:
فروش تسلیحات نظامی در خاورمیانه به جای رونق دموکراسی؛ این چیزی است که صد درصد دارد اتفاق میافتد و این سادهترین تعریف از سیاستخارجه آمریکاست!
@moghavemat_ta_zohoor313
روز جمعه، رجب طیب اردوغان، رئیسجمهور ترکیه که در مراسم رژه ارتش جمهوری آذربایجان در باکو شرکت کرده بود، در سخنرانی خود به یک بیت از شعری که به زبان آذری سروده شده بود اشاره کرد، با این مضمون که:
«ارس را جدا کردند و آن را با میله و سنگ پُر کردند / من از تو جدا نمیشدم، به زور جدایمان کردند»!
۱- اردوغان با اشاره به این بیت، برخلاف آنچه در پی آن بود، به صراحت اعتراف میکند که جمهوری کنونی آذربایجان بخشی از ایران است که به زور -بخوانید با بیکفایتی شاهان قاجار- از سرزمین مادری خود جدا شده است.
توضیح آنکه، جمهوری کنونی آذربایجان همراه با بخشهای وسیع دیگری از قفقاز در سال ۱۱۹۲ شمسی (۱۸۱۳ میلادی) و در جریان معاهده استعماری و ننگین گلستان از خاک ایران جدا شد.
بیتی که اردوغان به آن استناد میکند، از جمله اشعار حماسی فراوانی است که مردم آذربایجان در هر دو سوی باقی مانده و جداشده آن سامان، در اعتراض به بیکفایتی شاهان قاجار و در غم جدایی این بخش از سرزمین ایران سروده و زمزمه میکردند.
۲- اردوغان نمیداند که خواندن و انتشار اینگونه اشعار(شعر حسرت) نه فقط در آذربایجان تحت اشغال شوروی سابق، بلکه در جمهوری آذربایجان هم به این علت که نشانه نارضایتی مردم از این جدایی است، جرم تلقی میشده و هنوز هم میشود.
از این روی باید گفت اردوغان با بیخبری خود از تاریخ، به جای خودشیرینی برای دشمنان ایران و اسلام -بخوانید آمریکا و اسرائیل و عربستان- کام آنها را تلخ کرده است!
۳- مشکل اردوغان تنها بیخبری از بدیهی ترین مسائل تاریخی نیست، بلکه مشکل اساسیتر، بهره بسیار اندک ایشان از هوش و درک سیاسی است.
رئیسجمهور ترکیه باید میدانست که آذربایجان بخش جدا شدهای از سرزمین ایران است و اگر از کمترین بهره هوشی برخوردار بود، این نکته بدیهی را درک میکرد که فقط کسانی میتوانند از «جدایی ارس» نگران و ناراضی باشند که ارس بخشی از سرزمین مادری آنها بوده است. این نکته به وضوح از شعری که اردوغان به آن اشاره کرده است نیز قابل فهم است.
شاعر از جدایی ارس گلایه میکند و به کسانی که آن را از ایران جدا کردهاند اعتراض دارد.
خُب، مگر نه اینکه ارس متعلق به ایران بوده است؟ بنابراین اردوغان با اندک بهره هوشی میتوانست بفهمد که نه فقط ایران مخاطب شاعر در اعتراض به جدایی ارس نیست، بلکه آرزوی او، بازگشت بخش جدا شده به سرزمین مادری است.
به بیان دیگر، اردوغان درحالی که قصد مجیزگویی برای دولت جمهوری آذربایجان را داشته است، حاکمیت آن را زیر سؤال برده و خواستار الحاق جمهوری آذربایجان به سرزمین مادری خود شده است.
۴- متن کامل شعری که اردوغان فقط یک بیت از آن را خوانده است، شامل ۱۹ بیت است که درج تمامی ابیات آن از محدوده وجیزه پیشروی بیرون است ولی برای اطلاع خوانندگان و عبرت اردوغان به چهار بیت از آن اشاره میکنیم؛ بخوانید!
آی آراز (ارس) بیر دالغا وور، دریا کیمی توفان ائله / ظالمین ییخ قصرینی، اوز باشینا ویران ائله
«ای ارس موجی بزن، همچون دریا توفان کن / کاخ ظالم را بیفکن، بر سرش ویران کن»
سو ده ییل سندن آخان، قانه دؤنن گؤز یاشی دیر / بو اسف احوالی گؤر، توفان قوپار عصیان ائله
«آنچه که از تو سرازیر است، آب نیست بلکه اشکی است که به خون تبدیل شده
این احوال تأسفبار را ببین و عصیان کن»
قاضی اُول، انصافه گَل، حکم زمان وئر تازه دن / غصب اولان تورپاقلاری وابسته ایران ائله
«قاضی باش! انصاف کن، دوباره حکم بده / سرزمینهای غصبشده را به ایران ملحق کن»
یا اؤزون چک بیر کناره، غصب اولان مرزی گؤتور / یا ایکی روحو سازاشدیر، دل لری شادان ائله
«یا خودت را کنار بکش و مرز غصب شده را از میان بردار یا دو روح را آشتی بده و دلها را شادمان کن»
و...
حسین شریعتمداری
@moghavemat_ta_zohoor313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه کسی ترکیه را از کودتا نجات داد؟
از زبان کارشناس ترکیه:
نجات #ترکیه توسط فرمانده سپاه قدس #سپهبد_شهید_سلیمانی در سال ۲۰۱۶
قدرت #سپاه_قدس در منطقه مثال زدنی است.
@moghavemat_ta_zohoor313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خبرنگار: آقای روحانی آیا این امکان وجود دارد که با بایدن دیدار کنید؟
روحانی: اگر همین ساعت هم بتوانیم تحریمها را برداریم به ساعت بعد موکول نخواهم کرد و هیچ چیزی مانع اقدامات ما نخواهد شد.
#دولت_واداده #دولت_سازش #دولت_ذلت
@moghavemat_ta_zohoor313
مراقب بازگشت آمریکا به برجام و مکانیسم ماشه باشید
خبرگزاری اسپوتنیک در مقالهای درباره سیاست دولت آتی آمریکا برای بازگشت به برجام نوشت:
پیش از این آمریکا تلاش کرد بند ماشه را علیه ایران اجرا کند و چون آمریکا از برجام خارج شده بود، شکست خورد، حالا اگر مجددا بدون هزینه وارد برجام شود، ممکن است دوباره بخواهد همان بند ماشه را اجرا کند و اینبار چون جزء برجام است، دیگر کسی نتواند حرفی بزند.
به همین دلیل، باید ایرانیها حتما اصرار کنند که بازگشت آمریکا به برجام، هزینه داشته و مشروط باشد، مثلا آمریکا حق اجرای بند ماشه را نداشته باشد و قبل از بازگشت به برجام آمریکا حداقل باید کلیه مفاد قطعنامه 2231 شورای امنیت را اجرا کند و تمام تحریمهایی که ترامپ به ناحق علیه ایران گذاشته، لغو کند و برجام به عنوان یک قانون در کنگره آمریکا تصویب شود.
در این صورت، منطقیست ایران تمام تعهدات خود در برجام را اجرا کند
@moghavemat_ta_zohoor313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا دولت به دنبال احیای لوایح مرتبط با FATF است؟
مسعود براتی در برنامه ثریا مورخ ۱۶ آذر به بررسی علت احیای لوایح مرتبط با FATF توسط دولت پرداخت و گفت:
این بار نیز موضوع از سمت غربیها دیکته شده است.
@moghavemat_ta_zohoor313
گفتوگوی تاریخی رهبرانقلاب و هاشمی درباره آمریکا
«سید مرتضی نبوی» در مصاحبه اختصاصی با تسنیم گفت:
در سال ۹۱ که دوره جدید مجمع تشخیص مصلحت نظام بود، همه اعضاء خدمت رهبر معظم انقلاب رسیدیم. بعد از آنکه جلسه رسمی تمام شد، از آنجایی که پیش از آن، آقای هاشمی در مصاحبهای با یک فصلنامه مواضعی درباره مذاکره و رابطه با آمریکا گرفته بودند که موجب سوء استفاده در داخل و خارج شده بود، حضرت آقا در آن جلسه تذکر دادند و خطاب به آقای هاشمی فرمودند این موضع شما سبب سوءاستفاده دشمن شد.
آقا در این جلسه با تاکید ضمنی بر ضرورت مواجهه عقلانی و هوشمندانه با آمریکا، فرمودند:
این روزها درباره صحبت های آقای هاشمی بحث هایی پیش آمده که خواستم در این جلسه عرض کنم برای این کار (صحبت های آقای هاشمی) بدترین وقت ممکن انتخاب شد.
آقا گفتند که البته ما درباره نظریه مذاکره یا عدم مذاکره با آمریکا با آقای هاشمی سالهاست بحث داریم و از زمان ریاست جمهوری ایشان در این زمینه بحث میکردیم. اما اظهاراتی که آقای هاشمی اخیراً کردند نبایستی انجام میشد چرا که الان آمریکاییها در مقابل ما جبهه گرفتهاند، اقدامات و تحریمهایشان را تشدید کردند و امید آنها این است که این تحریم ها ما را به عقب نشینی وادار میکند.
در واقع آقا در ضمن بیانات شان به آقای هاشمی تذکر دادند که اینطور دم از ضرورت مذاکره و رابطه با آمریکا زدن، سیگنال چند پارچگی و انشقاق در طرف ایرانی و همچنین ضعف و استیصال ایران را به طرف مقابل میفرستد و باعث میشود روحیه دشمن تقویت و به کسب امتیازات زیاد از ایران امیدوارتر شود و نفعی برای ایران در این بین نباشد.
لذا این اصولاً خلاف مقتضای تشخیص مصلحت است. به عبارت روشنتر، در این نحو موضعگیری، مصلحتی برای ملت و کشور نیست.
البته جالب اینجاست که خود آقای هاشمی در این دیدار اذعان میکرد و البته جای دیگری هم گفته است که با امام (ره) درباره -فکر میکنم- ۷ موضوع صحبت کردم و گفتم این مسائل باید در زمان حیات شما حل شود. مثلاً درباره عربستان و جنگ و ... بود.
خود آقای هاشمی میگوید امام به بقیه موضوعات اعتنا کردند اما درباره رابطه با آمریکا کاری نکردند یعنی تغییر موضع ندادند. که البته با ارجاع به بقیه مواضع و فرمایشات امام (ره) کاملاً مشخص است که نظر امام (ره) خلاف نظر آقای هاشمی بوده است.
رهبر معظم انقلاب در این دیدار به آقای هاشمی گفتند که نباید این حرفها را میزدید.
مقام معظم رهبری در ادامه نکته بسیار مهمی گفتند که به نظرم تعیینکننده است.
ایشان اشاره کردند که درباره مسئله نحوه مواجهه با آمریکا از همان دوران ریاست جمهوری آقای هاشمی مباحثاتی وجود دارد.
آقا اشاره کردند که در زمان ریاست جمهوری آقای هاشمی این بحث در شورای عالی امنیت ملی -که خود آقای هاشمی ریاستش را بر عهده داشت- مطرح شده بود.
صورت مذاکرات برای آقا میآید که در آن منافعی در رابطه با آمریکا قید شده بود. آقا گفتند که با آقای هاشمی در این باره جلسات متعددی صحبت شده و حتی صدای آقای هاشمی هم همانطور که خودش میداند ضبط است که در شورای عالی امنیت ملی گفتهاند آیتالله خامنهای در رد مواضع ما در زمینه نحوه عمل در برابر آمریکا استدلال هایی دارد که ما جواب آن استدلال ها را نداریم.
آقای هاشمی در همین جلسه این نقل قول آقا را تایید کردند. یعنی گفتند که بله من این حرف را زدهام {که جوابی به استدلال های شما نداریم}.
آقا بر همین اساس ادامه دادند پس مشخص است که این حرف های ما بر مبنای استدلال است نه بر مبنای عصبیت و عصبانیت و پایبندی به امور موهوم و این را خود آقای هاشمی هم میدانند.
📝متن کامل این گفتوگو را اینجا بخوانید
http://tn.ai/2409076
@moghavemat_ta_zohoor313
اصرار روحانی و آمریکا برای تصویب FATF
روحانی علی رغم تمام استدلال های محکم و قوی کارشناسان دلسوز انقلاب در خصوص اثرات زیانبار تصویب FATF باز به دنبال تصویب آن در مجمع تشخیص مصلحت نظام است.
وزیر خارجه آمریکا بر تصویب این کنوانسیون در ایران اصرار دارد و رئیس FATF مسئول تحریم های ایران است و در این شرایط تحریمی ایران کدام عاقلی اطلاعات کامل بانکی و اقتصادی کشور را در اختیار دشمن قرار می دهد؟!!
روحانی با برجام شرایط را برای بازرسی های زیاد و غیر عادی توسط آژانس هسته ای از سایت های هسته ای ایران فراهم نمود و اطلاعات هسته ای ایران لو رفت و امروز با تصویب FATA جاسوسان آمریکایی با داشتن اطلاعات بانکی ایران، برای تحریم های ایران نقطه زن خواهند شد
کدام عاقلی با اعتماد به این کنوانسیون های بین المللی زیر نظام سلطه، در شرایط جنگ اقتصادی اطلاعات بانکی خود را در اختیار دشمن برای ضربات سنگین تحریمی به ملت ایران قرار می دهد؟!!
مجمع تشخیص مصلحت نظام با بررسی دقیق این کنوانسیون با رای قاطع لوایح مرتبط با FATF را رد نماید و اجازه ندهد بیگانگان و دشمنان این ملت بر اطلاعات اقتصادی کشور حاکم شوند.
@moghavemat_ta_zohoor313
پیام تلویحی اروپاییها به دولت روحانی:
فعلا عزادار جاسوس خود هستیم و از پذیرفتن میهمان معذوریم/ تنظیم احترام اروپا به ظریف با جاسوسی به نام روح الله زم!
اتحادیه اروپا به خاطر تنبیه یک فرد با کارنامه مشخص ضدامنیتی و اغتشاشگری همانند روح الله زم، علاوه بر اینکه عصبانی شده و بیانیههای تند صادر کرده، جلسه شورای اقتصادی خود با ایران را نیز به تعویق انداخته است.
معنای این اقدام اروپا آن است که ایران باید بداند زمانی همین مقدار گفتگوی اقتصادی نیز در صورتی خواهد بود که حق برخورد با اقدامات ضدامنیتی اروپا را نداشته باشد.
کشورهای غربی که حق دفاع ایران در برابر تروریست ها را به رسمیت نمی شناسند و در برابر ترور یکی از دانشمندان هسته ای ایران نیز حاضر به یک محکومیت رسمی ساده هم نیستند، برای نیت خوانی آنها برای کشاندن برجام به مذاکرات موشکی و نظامی دیگر نیازی به تحلیل های پیچیده سیاسی نیست.
همین اروپا که تنبیه یکی از عوامل جاسوسی و محرک اغتشاشات در ایران را تحمل نمیکند؛ کف خواستههای او درباره قدرت موشکی و نظامی ایران چه خواهد بود؟!
خنده دار نیست که باید به کشورهایی که تروریست ها را به ایران می فرستند، برد اسلحه خود را هم باید متناسب با خواسته آنها تنظیم کنیم؟
در این میان شورای برگزاری نشست اقتصادی اروپا با ایران در اطلاعیهای اعلام کرده این همایش سه روزه که قرار بود از فردا شروع شود، به تعویق افتاده است.
در این اطلاعیه اشارهای به موضوع اعدام زم نشده ولی رسانه های غربی مدعی شدند مسئولین برگزاری جلسه تحت فشار بودند که نشست خود را لغو کنند.
علاوه بر سفرای آلمان، ایتالیا، فرانسه و اتریش، جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، محمدجواد ظریف وزیر خارجه ایران، پاملا کاک همیلتون مدیر مرکز تجارت بینالملل و مایکل باک رئیس اینستکس از سخنرانان این همایش بودند.
وقتی اروپا یک گفتگوی نیم بند اقتصادی را نیز به خاطر تنبیه یک فردی همانند زم که همین دیروز جیش العدل که دستش به خون صدها ایرانی آغشته است، با صدور بیانیهای تاکید کرده زم همکار آنها بوده و در بزنگاههای ضروری کمکهای جدی به آنها کرده، به تعویق میاندازد، باید انتظار داشت اگر دوباره برجامی هم شکل بگیرد و حتی اگر بر فرض محال یک باغ بزرگ پر از گلابیهای برجامی هم به نام ما سند بزنند، باید هر لحظه متنظر باشیم که به بهانه یک موضوع همانند پروند زم از باغ بیرونمان کنند!
صد رحمت به صداقت ترامپ که به بهانه اینکه برجام توافق کاملی نیست با یک خط خطی از برجام بیرون رفت، ولی اروپاییها هم در برجام میمانند و هم به بهانه برخورد با یکی از عوامل جاسوسی خود حتی میوههای پلاسیده برجام را مصادره میکنند.
تلخ است به ظریف که چمدان مسافرتی خود را برای سفر به همایش اقتصادی اروپا بسته بود، بگویند فعلا عزادار زم هستیم و از پذیرفتن میهمان معذوریم.
باید امیدوار بود که ظریف بداند کار او به جایی رسیده که اروپا قدر و احترام خود را با وزارت خارجه دولت روحانی با فردی همانند زم که جاسوسی او مشخص و محرز است، تنظیم میکند!
@moghavemat_ta_zohoor313
کُد بازی با اعداد و حروف کلید خورد؛ کلید واژه «۴۴۴ و جنگ» را دریابید!
🔓 محمدجواد ظریف:
در طول تاریخ چند هزار ساله و پرافتخار ما، تمام ایرانیان - فارغ از نژاد، گویش و اعتقاد - متحد و در کنار هم بیش از ۴۴۴ جنگ تحمیلی علیه خود را دفع کردهاند؛ بیدلیل نیست که ایران کهنترین کشور تداوم دار در تمدن بشری است.
#52
#290
#IR655
#444
#StandingTall
@moghavemat_ta_zohoor313
مطابق کتابهای کدهای کالپر، عدد ۴۴۴ معادل کلمه Occur است؛ به عبارتی یعنی چیزی در حال «اتفاق افتادن» است!
https://www.mountvernon.org/george-washington/the-revolutionary-war/spying-and-espionage/the-culper-code-book/
@moghavemat_ta_zohoor313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واکنش ذلیلانه به اراجیف اخیر اردوغان
روحانی: اردوغان همیشه شعر میخوانَد
با سابقهای که در این ۷ سال با اردوغان دارم بسیار بعید میدانم که قصد توهین به تمامیت ارضی ایران را داشته باشد. او همواره در سخنرانیهایش شعر میخواند. با صراحتی هم که مقامات ترکیه نشان دادند مشخص شد که نیتی در این زمینه نداشتهاند.
همه دنیا بداند میلیمتر به میلیمتر سرزمین ما برای ما مهم است و باید در سخنرانی به این مورد توجه کنند.
@moghavemat_ta_zohoor313
رسانه نزدیک به شورای عالی امنیت ملی:
اثر انگشت برندا شیفر افسر اطلاعاتی اسراییل در سخنرانی اردوغان
منبع آگاه در ترکیه به «نورنیوز» خبر داد که سناریوی مذکور از سوی جریانهای پانترکیستی با هدایت شخص خانم «برندا شیفر» عضو صهیونیست بنیاد دفاع از دموکراسیها (FDD) طراحی و به واسطه برخی مشاورین آقای اردوغان اجرایی شده است.
برندا شیفر استاد دانشگاه حیفا در سرزمینهای اشغالی و از لابیستهای فعال در آمریکا است که فعالیت در سازمان ضداطلاعات ارتش اسرائیل (آمان) را در کارنامه خود دارد.
او که در دو کتاب خود در زمینه منطقه قفقاز، «مانیفیست پان ترکیسم در ایران» را تبیین کرده در تحولات اخیر «قرهباغ» نیز بسیار فعال بود.
@moghavemat_ta_zohoor313
سبقت از مُرسی در خدمت به اسرائیل
محمد مُرسی، دوست اخوانی اردوغان در مصر که مدتی در زندان به سر برد و حین محاکمه جان سپرد، یک عبرت است. او به اندازه اردوغان خوششانس نبود که از کودتا جان به در ببرد.
مرسی به آمریکا و عربستان اعتماد کرد و وارد بازی آنها علیه ملتهای منطقه شد اما در عین حال با کودتای همانها ساقط گردید.
اولین سفر خارجی مُرسی پس از ریاست، به عربستان بود؛ حامی اصلی حسنی مبارک دیکتاتور ساقط شده!
باور کردنی نیست اما روزنامه صهیونیستی هاآرتص، دوران ریاست مرسی را یکی از بهترین دوران تاریخ اسرائیل لقب داده و نوشت:
«اسرائیل گمان میکرد با روی کار آمدن عضو اخوانالمسلمین، روابط دچار تنش مضاعف میشود، ولی در دوران مرسی، مصر و اسرائیل بیشتر از گذشته به هم نزدیک شدند.
در این دوره اسرائیل توانست امتیازاتی دریافت کند که کسب آنها در دوره مبارک نیز ممکن نبود. مرسی از همان ابتدای کار، پایبندی کامل خود را به پیمان کمپ دیوید اعلام کرد و در جهت آن کوشید.
با توجه به نزدیکی و نفوذ اخوانالمسلمین بر حماس، در طول دولت مرسی، حملات موشکی به اسرائیل متوقف شد. او توانست در مدت یک سال، تونلهای زیرزمینی به داخل غزه را که در شبه جزیره سینا حفر شده بود، منهدم و ارسال سلاح را متوقف کند.
برخلاف وعدههای گذشته، گذرگاه رفح باز نشد. اظهارات ضد محور مقاومت توسط مرسی، موجب شد اختلافات مذهبی بین شیعیان و سنّیان منطقه افزایش یابد».
فراز و فرود مُرسی، عبرتی برای اردوغان است. او خود، بخشی از این خاطرات را زیسته است. اردوغان با وجود خدمات انتحاریاش به دولت اوباما، از همان دولت خنجر خورد.
اظهارات 11 مرداد 95 اردوغان درباره دوستان و دشمنان واقعی ترکیه، تکان دهنده است، هر چند که وی، فراموشی گرفته باشد. او یک ماه بعد از کودتا گفت:
«با وجود دشمنی میان من و بشار اسد، اما او کودتا را محکوم کرده، در حالیکه همپیمانان ما، آمریکا و اروپا و عربستان، در زمانی که ما نیازمند کمکشان بودیم، از پشت به ما خنجر زدند».
اردوغان همچنین شهریور 98، ضمن سخنانی در چهلمین سالگرد کودتای نظامی۱۲ سپتامبر در جزیره یاسی آدا گفت: «محافلی که چهره ای تاریک دارند، کودتای ۱۲ سپتامبر ۱۹۸۰ را طراحی کردند.
هنگامی که خبر به واشنگتن رسید، گفتند بچههای ما باز هم موفق شدند. شب کودتای ۱۵ ژوئیه ۲۰۱۶ هم، منتظر بودند همان سخنان را تکرار کنند».
اردوغان دو روز بعد از شکست کودتا گفت: «فردا خبر مهمی درباره کنار گذاشتن اختلافات با برخی کشورهای همسایه اعلام میکنم»، اما باز هم به سوریه و عراق خیانت کرد.
#محمد_ایمانی
@moghavemat_ta_zohoor313
اسرائیل و ترکیه در حال تشکیل یک محور با تفکرات اخوانالمسلمین به رهبری #ترکیه در مقابل محور #مقاومت در منطقه هستند ، امری که اگر محقق بشه ، منطقه رو آبستن تنشه ای جدی خواهد کرد.
عقبه این محور جدید به معاونت اسرائیل و تدارکات مرتجعین منطقه تامین خواهد شد.
@moghavemat_ta_zohoor313