📩 متن بیانات امروز رهبر انقلاب دربارهی کشف حجاب برخی افراد:
👈 کشف حجاب حرام شرعی و سیاسی است / خیلی از اینها اهل دیناند / دشمن با نقشه و برنامه وارد این کار شده، ما هم باید با برنامه و نقشه وارد بشویم؛ کارهای بیقاعده نباید انجام بگیرد
🔻 رهبر انقلاب، امروز در دیدار مسئولان و کارگزاران نظام: در مسئلهی پوشش، خب مسئلهی حجاب محدودیت شرعی و قانونی است. محدودیت دولتی نیست. قانونی است و شرعی است. کشف حجاب حرام شرعی است، حرام سیاسی است؛ هم حرام شرعی است، هم حرام سیاسی است.
🔹 خیلی از کسانی که کشف حجاب میکنند نمیدانند این را؛ اگر بدانند، بدانند که پشت این کاری که اینها دارند میکنند چه کسانی هستند، قطعاً نمیکنند.
🔹 من میدانم. خیلی از اینها کسانی هستند که اهل دیناند، اهل تضرعاند، اهل ماه رمضاناند، اهل گریه و دعا هستند؛ توجه ندارند که چه کسی پشت این سیاست رفع حجاب و مبارزه با حجاب است. جاسوسهای دشمن، دستگاههای جاسوسی دشمن دنبال این قضیه است. اگر بدانند حتماً نمیکنند. به هر حال این مسئله قطعاً حل خواهد شد. امام در اولین هفتههای انقلاب، مسئلهی حجاب را الزاماً و قاطعاً بیان کردند. جزو کارهای اوائل امام راحل (رضواناللهعلیه) این بود. حالا هم حل خواهد شد انشاءالله.
🔹 منتها خب همه توجه داشته باشند دشمن با نقشه و برنامه وارد این کار شده، ما هم باید با برنامه و نقشه وارد بشویم. بدون برنامه و اینها، کارهای بیقاعده نباید انجام بگیرد؛ با برنامه، مسئولین برنامه داشته باشند و دارند، انشاءالله این کار دنبال بشود. ۱۴۰۲/۱/۱۵
🏷 #بسته_خبری
🟢 صفحه رسمی حرم مطهر امامزاده محمدمسعود(علیهالسلام)
🆔 @mohamadmasudkhondab
10.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شما لطفا خفه شید !
⭕️تیکه سنگین استاد دانشمند
🟢 صفحه رسمی حرم مطهر امامزاده محمدمسعود(علیهالسلام)
🆔 @mohamadmasudkhondab
حفظ قرآن چه برکاتی دارد؟
حفظ قرآن کریم دارای آثار و برکات زیادی است که درباره ی برخی از آن ها نکاتی قابل بیان است:
۱. حافظ قرآن کریم از پاداش معنوی و اُخروی بسیار زیادی بهرهمند میگردد که عبارتند از:
الف. هم نشینی با فرشتگان: امام صادق ـ علیه السّلام ـ در این باره میفرماید: «حافظ قرآنی که به آن عمل کند، با فرشتگان پیغامبر و نیک رفتار هم نشین میگردد.[۲]»
ب. در شمار بزرگان امت جای گرفتن: امام صادق ـ علیه السّلام ـ میفرماید: «اَشراف و بزرگان امّت من، قاریان و حافظان و شب زندهدارانند.[۳]»
ج . ایمنی از عذاب الهی: امیرمؤمنان علی ـ علیه السّلام ـ در این زمینه میفرماید: «قرآن را تلاوت کنید و آن را به خاطر بسپارید، زیرا خداوند متعال دلی که قرآن در آن باشد عذاب نمیکند.[۴]»
حفظ قرآن مجید و انس با آن، انسان را در مسیر عمل به وحی و بهره جستن از معارف بلند آن قرار میدهد و در نتیجه او را از آتش دوزخ مصون میدارد. پیامبر اکرم ـ صلّی الله علیه و آله ـ میفرماید: «اگر قرآن در پوستی باشد، آتش بدان نخواهد رسید.[۵]»
د. آبادی قلب: پیامبر گرامی اسلام میفرماید: «کسی که در درونش چیزی (سوره یا آیهای) از قرآن نباشد، مانند خانه ی ویران است.[۶]»
چنان که خانه ی ویران نزد مردم ارزش ندارد، دل تهی از آیات الهی نیز نزد خداوند بیارزش است و از این روی پیامبر فرموده است: دلی که از کلام وحی بیبهره باشد، مرده و چون خانه ی خراب و ویران است.
ه . مشمول آمرزش الهی: رسول خدا ـ صلّی الله علیه و آله ـ فرمود: «کسی که قرآن را از حفظ بخواند و گمان کند خدای تعالی او را نمیآمرزد، در شمار کسانی است که آیات الهی را به تمسخر گرفتهاند.[۷]»
و. پاداش مضاعف: امام صادق ـ علیه السّلام ـ فرمود: «هر کس در فراگیری قرآن بکوشد و به سبب کمی حافظه آن را به سختی حفظ کند دو پاداش دارد. (پاداشی برای حفظ قرآن و پاداشی برای تحمل سختی آن»[۸].
ز. پذیرفته شدن شفاعت؛ پیامبر عظیم الشأن اسلام ـ صلّی الله علیه و آله ـ فرمود: «هر که (آن قدر) قرآن بخواند تا حفظ شود، خداوند او را به بهشت داخل خواهد کرد و شفاعتش را درباره ی ده تن از اعضای خانوادهاش که آتش بر آن ها واجب شده، میپذیرد.[۹]»
ح. بالاترین درجات بهشت: پیامبر اکرم ـ صلّی الله علیه و آله ـ فرمود: «درجات بهشت به تعداد آیههای قرآن است چون صاحب قرآن داخل بهشت شود، به وی میگویند بخوان و بالا برو که هر آیهای را درجهای است. پس برتر از درجه ی حافظ قرآن درجهای نیست.[۱۰]»
ط. دریافت پاداش انبیاء: پیامبر ـ صلّی الله علیه و آله ـ فرمود: «ای سلمان،… همانا بعد از انبیا بهترین بندگان نزد خداوند، عالمانند و سپس قاریان و حافظان قرآن. آنان همانند انبیا از دنیا میروند، همراه آنان از گورها برانگیخته میشوند، در کنار آنان از صراط میگذرند و پاداش همانند آنها (از خداوند) دریافت میکنند.[۱۱]»
______________________________
[۱] . جویباری، محمود، آموزش حفظ قرآن، ص ۱۱.
[۲] . کلینی، محمد بن یعقوب، اصول کافی، ج ۴، ص ۴۰۵.
[۳] . مجلسی، محمد باقر، بحارالانوار، ج ۹۲، ص ۱۷۷.
[۴] . همان، ص ۱۹.
[۵] . طبرسی، ابوعلی فضل بن حسن، مجمع البیان، ج ۱، ص ۴۵.
[۶] . هندی، علاء الدین علی بن حسام الدین، کنز العمال، ج ۱، ص ۵۱۲، ح ۲۲۷۶.
[۷] . نوری، میرزا حسین، مستدرک الوسائل، ج ۴، ص ۲۶۹.
[۸] . کلینی، محمد بن یعقوب، اصول کافی، ج ۴، ص ۴۰۹.
[۹] . طبرسی، ابوعلی فضل بن حسن، مجمع البیان، ج ۱، ص ۴۵.
[۱۰] . مجلسی، محمد باقر، بحارالانوار، ج ۹۲، ص ۲۲.
[۱۱] . همان، ص ۱۷
9.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 سرور من، شاید مرا از درگاهت راندهای...
🔸 #دعای_ابوحمزه_ثمالی
@mohamadmasudkhondab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎊🎉 فرا رسیدن میلاد فرخنده کریم اهل بیت علیهمالسلام حضرت امام حسن مجتبی علیهالسلام را تبریک میگوییم.
~~~~~~~~~~~~
@mohamadmasudkhondab