eitaa logo
تبیین
7 دنبال‌کننده
168 عکس
592 ویدیو
2 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فواید و ثمرات مشارکت در انتخابات  🌷مشارکت مردم در انتخابات از لحاظ بین‌المللی نشان‌دهنده اقتدار ملی و اعتبار بین‌المللی ۲- از جهت وجهه‌ی خارجی انتخابات و حضور مردم و مشارکت مردم، نشان‌دهنده‌ی اقتدار ملّی است. وقتی همه احساس کنند در دنیا -دشمن و دوست- که این ملّت هوشیار است، بیدار است، سرِ پا است، عازم است، پُرانگیزه است، این کشور یک اقتداری، یک هیبتی در چشم همه پیدا می‌کند؛ چه دوست و چه دشمن.
۶ بهمن ۱۴۰۲
🌷مشارکت مردم در انتخابات یک عمل صالح ۳- وَلایَطَئونَ مَوطِئًا یَغیظُ الکُفّارَ وَ لا یَنالونَ مِن عَدُوٍّ نَیلًا اِلّا کُتِبَ لَهُم بِهٖ عَمَلٌ صٰلِح؛ ((هیچ گامی که موجب خشم کافران می‌شود برنمی‌دارند، و ضربه‌ای از دشمن نمی‌خورند، مگر اینکه به خاطر آن، عمل صالحی برای آنها نوشته می‌شود؛ زیرا خداوند پاداش نیکوکاران را تباه نمی‌کند!)) هر عملی و اقدامی که دشمن از آن ناخشنود باشد، در پیشگاه پروردگار یک عمل صالح است. دشمنان دین، دشمنان اسلام، دشمنان ایران با انتخابات بشدّت مخالفند، بنابراین اقدام به انتخابات یک عمل صالح است. -اِلَّا الَّذینَ ءامَنوا وَ عَمِلُوا الصّالِحٰت- حضور در انتخابات یک عمل صالح از طرف مردم است.
۶ بهمن ۱۴۰۲
💐 حضور در انتخابات دژ مستحکم کشور در مقابل مداخله بیگانه در امور کشور 🌹اگر حضور مردم ضعیف شود، آن وقت [دشمن] استنتاج می‌کنند که بین مردم و نظام فاصله افتاده است؛ در این صورت راه را برای دخالت و سلطه و پنجه انداختنِ دوباره بر کشور هموار می‌بینند؛ از این جهت متوجّه انتخاباتند. پس اهمیت اوّلِ انتخابات به‌خاطر این است که انتخابات سنگر کشور است؛ حضور مردم در پای صندوقهای رأی، مصون‌ساز سرنوشت ملت و مردم است و دشمن را از تعرّض و تجاوز و پُرروییِ بیشتر باز می‌دارد.
۶ بهمن ۱۴۰۲
💐انتخابات مقدمه تحول در کشور انتخابات در کشور تحوّل ایجاد میکند. بعضی‌ها اسم تحوّل را می‌آورند، اظهار طرف‌داری از تحوّل میکنند، امّا عملاً آن چیزی که مقدّمه‌ی حتمی تحوّل است، مورد بی‌اعتنائی‌شان قرار میگیرد؛ یعنی انتخابات. راه حل اینکه صاحبان دیدگاه‌های گوناگون سیاسی و اقتصادی و فرهنگی به نفع دیدگاه سیاسی یا فرهنگی یا اقتصادی خودشان تحوّل ایجاد کنند «این است که با انتخابات ــ حالا چه انتخابات مجلس، چه انتخابات مجلس خبرگان، چه انتخابات ریاست جمهوری، چه انتخابات شوراها ــ کسانی را که با آن فکر سیاسی آنها و جهت‌گیری سیاسی یا اقتصادی یا فرهنگی آنها همراهند، سر کار بیاورند؛ این میشود تحوّل.
۶ بهمن ۱۴۰۲
💐مشارکت کم در انتخابات زمینه ساز فشار بیشتر بیگانه به کشور 🌷اگر انتخابات درست برگزار نشود، ضعف کشور و ضعف ملّت را نشان میدهد؛ ضعف دولت را، ضعف مسئولین را، ضعف آحاد مردم را و ضعف کشور را نشان میدهد. هر چه ما ضعیف بشویم، تهاجم و فشار دشمنان ما بیشتر خواهد شد. اگر میخواهید جلوی فشار دشمن گرفته بشود، باید قوی بشویم. انتخابات میتواند مظهر قوّت ملّی باشد.
۶ بهمن ۱۴۰۲
💐انتخابات لازمه ایران قوی 🌷ایران قوی» یک شعار عمومی است،مسلّماً ایران قوی بهتر از ایران ضعیف و ناتوان و توسری‌خور است؛ ایران قوی، ایران عزیز و دارای عزّت. ملّت هستند که این قوّت را به کشور می بخشند و حضور ملّت و مشارکتشان هم -اصل مشارکتشان، اندازه‌ی مشارکت شان- مسلّماً در این قوّت ملّی تأثیر دارد.
۶ بهمن ۱۴۰۲
10.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبت های دیوید مناشری- مدیر مرکز مطالعات ایران در دانشگاه تلاویو در مورد قدرت ایران
۶ بهمن ۱۴۰۲
26.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نظرات پاتریک کلاوسون، مدیر تحقیقات اموسسه واشنگتن در مورد قدرت اقتصادی ایران
۶ بهمن ۱۴۰۲
15.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
 ❤️نماهنگ "پیام قدرت و مقاومت"حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: «همه‌ی کارهای شماها و ماها، همه، و حرفهایمان و حرکاتمان یک پیامی به بیرون کشور میفرستد. مواظب باشیم ببینیم ما چه پیامی میدهیم. پیام لازم نیست به زبان باشد؛ گاهی کیفیّت نشستن شما پیام دارد؛ گاهی تجمّع شما در یک جا پیام دارد.
۶ بهمن ۱۴۰۲
27.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مردم میدان- دیدگاه سردار سلیمانی و رهبری مسأله انتخابات از دیدگاه رهبری و سردار سلیمانی سردار سلیمانی: ما باید در انتخابات حضور میلیونی داشته باشیم رهبری: خدا با شماست، خدا با شماست. «من کان للَّه کان اللَّه له»؛ وقتی ملت در راه خدا حرکت میکند، خدا به او کمک میکند، سنتهای الهی به او کمک میکنند. دلهای مردم دست خداست. این عزم و اراده‌های راسخ، مصنوع ید قدرت الهی است و ان‌شاءاللَّه خدای متعال در این انتخابات هم به این مردم کمک خواهد کرد.
۶ بهمن ۱۴۰۲
امیرالمؤمنین(ع) فرمود این ۵ مطلب را از من فرابگیرید؛ شرح حدیث در ابتدای جلسه درس خارج فقه امیر المومنین علیه السلام فرمودند این این ۵ مطلب را از من فرا بگیرید که هر چه سِیر کنید در این دنیا، نخواهید توانست بهتر از این کلمات حکمت‌آمیز را پیدا کنید. عَن اَمیرِ المُؤمِنین (عَلَیهِ السَّلام) اَنَّهُ قالَ: خُذوا عَنّی کَلِماتٍ‌ لَو رَکِبتُمُ المَطِیَّ فَاَنضَیتُموها لَم تُصیبوا مِثلَهُنَّ اَلا لا یَرجو اَحَدٌ اِلَّا رَبَّهُ وَ لا یَخافَنَّ اِلَّا ذَنبَهُ وَ لا یَستَحیِی العَالِمُ اِذا لَم یَعلَم اَن یَتَعَلَّمَ وَ لا یَستَحیی اِذا سُئِلَ عَمّا لا یَعلَمُ اَن یَقولَ اللهُ اَعلَمُ وَ اعلَموا اَنَّ الصَّبرَ مِنَ الایمانِ بِمَنزِلَةِ الرَّأسِ مِنَ الجَسَدِ وَ لا خَیرَ فی جَسَدٍ لا رَأسَ لَه.(۱) توضیح و نکات حدیث در لینک زیر: https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=45928
۶ بهمن ۱۴۰۲