لیبرال ها نیامده دست به کار شدند...
تغییر نامها، تغییر هویت ها و اگر هم بتوانند حذف کامل...
https://eitaa.com/mohammadreza_evaznia
🟥سخنان اخیر رهبر حکیم انقلاب به نوعی فعال کردن مجلس و نمایندگان برای مقابله با تفکر مذاکره به هر قیمتی و گره زدن مشکلات کشور به fatf بوده که نباید به سادگی از کنار آن گذشت...
رهبر انقلاب در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس:
ما در همین مسئلهی تحریم ــ که خب سر زبانها خیلی میچرخد بخصوص در ایام انتخابات، تکرار میشد در اظهارات گوناگون نامزدهای انتخاباتی و مردم و طرفدارانشان و اینها، مسئلهی تحریمها را ــ مجلس میتواند در آن حضور داشته باشد، واقعاً تأثیرگذار باشد.
✏️ ما میتوانیم هم تحریمها را میتوانیم با وسائل شرافتمندانه برطرف کنیم، هم بالاتر از برطرف کردن تحریمها، خنثی کردن تحریمها است. بنده مکرر گفتم این را، برداشتن تحریم دست شما نیست، باید شما تدبیر بیندیشید یکجوری، دست طرف مقابل است؛ اما خنثی کردن تحریم دست شماست. راههای خوبی وجود دارد برای خنثی کردن تحریم، بعضی از این راهها را هم رفتیم، اثرش را هم دیدیم؛ یعنی مسئولین دولتی رفتند، اثرش را هم دیدیم، خیلی هم خوب بوده، میتوان این کار را کرد. مجلس عزیز ما، میتوانند نقشآفرینی کنند. ۱۴۰۳/۴/۳۱
https://eitaa.com/mohammadreza_evaznia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ روايتي از دروغگویی و دستکاری اسناد و گزارش کذب به مردم و مسئولان ارشد توسط یک جریان سیاسی!
✨دکتر جمشیدی معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور شهید افشا می کند..
https://eitaa.com/mohammadreza_evaznia
پایینترین شکاف طبقاتی تاریخ ایران؛
بانک مرکزی ضریب جینی سال ۱۴۰۲ را اعلام کرد: ۰,۳۶۱۴
این رقم پایینترین مقدار ۵۵ سال اخیر بوده است.
پینوشت: ضریب جینی عددی بین صفر و ۱ است که هر چه کمتر باشد، اختلاف طبقاتی درآمدی مردم کشور را کمتر نشان میدهد.
https://eitaa.com/mohammadreza_evaznia
ازاینگذشته، در چنان لحظه حساسی، که نمیدانیم تحولات منطقه و جهان در چه وضعیتی هستند، نیز وجود یک رئیسجمهور گشودهتر که به تعاملات جهانی از منظر منافع ملی بنگرد و از دید سایر جهانیان دارای مقبولیت و مشروعیت باشد نیز میتواند به گذار کم هزینه ایران در لحظه جانشینی کمک کند.
آری در بزنگاههای تاریخی به همین سادگی ممکن است سرنوشت یک کشور به دو مسیر کاملا متفاوت برود. و اینجاست که تاثیر رأی امروز ما بر آینده ایران مشخص میشود. رای ما در این انتخابات، میتواند اثر پروانهای (اثر دومینو) ایجاد کند. یعنی یک تغییر کوچک در امروز، میتواند یک تحول بزرگ را در آینده رقم بزند.
https://eitaa.com/mohammadreza_evaznia
🚫متن زیر که توسط دکتر محسن رنانی از اعضای اصلی شورای راهبری دولت آبنده دکتر پزشکیان می باشد را مطالعه کنیم تا با اندیشه ی این جماعت وقیح و نیات شومشان بیشتر آشنا شویم.
*لحظه جانشینی*
نویسنده : دکتر محسن رنانی
به گمان من مهمترین خلقامکانی که با انتخاب پزشکیان برای جامعه ایران رخ میدهد مربوط به دوره یا لحظه جانشینی است.
یکی از مهمترین وقایعی که احتمال دارد در دوره رئیسجمهور بعدی رخ دهد، مساله جانشینی است. بهگمان من اگر تمام «امکان»هایی که پیشتر در موردشان صحبت کردیم را هم نادیده بگیریم و تنها به امکانهای همین یک مساله توجه کنیم، مشارکت و رأی دادن به پزشکیان خیلی جدیتر توجیه مییابد.
تمام مساله این است که در دوره گذار فرصتهایی برای خلق امکان پدیدار میشود که فقط اگر یک فرد شرافتمند و توسعهخواه و معتقد به دموکراسی و متعهد به حق و رأی مردم در صندلی ریاست جمهوری نشسته باشد آن فرصتها امکان قابلیت بروز خواهند داشت. بنابراین رأی امروز ماست که تعیین میکند در لحظه جانشینی کدام خلق امکانی رخ بدهد یا ندهد.
این که در لحظه جانشینی حاکمان چه خواهند کرد، بستگی به این دارد که چیدمان ساختار قدرت و روسای قوا و بویژه رئیسجمهور در آن لحظه چه باشد. دقت کنیم که رئیسجمهور، رئیس «شورای عالی امنیت ملی» و نیز رئیس «شورای امنیت کشور» است که هماکنون نیز در شرایط بحران تصمیمات امنیتی اصلی کشور را آنها میگیرند. پس روشن است که در بحران احتمالی لحظه جانشینی، این دو شورا هستند که تصمیمگیرندگان اصلی برای نحوه برخورد یا تعامل با مردم میباشند.
باز دقت کنیم که رئیسجمهور که اکنون در حضور رهبری کاریزماتیک کنونی قدرتی ندارد یا قدرت دوم یا حتی سوم کشور محسوب میشود، در لحظه جانشینی یعنی وقتی هنوز رهبر ناشناخته و بیکاریزمای جدید مستقر و اقتدار پیدا نکرده است، بالاترین قدرت بالفعل کشور را دارا خواهد بود.
از آنجا که تمام ابزارهای اجرایی و مالی و بوروکراتیک دست رئیسجمهور است و رهبر جدید هنوز بر اوضاع مسلط نیست، در عمل رئیسجمهور قدرت اول را خواهد داشت. بنابراین در لحظه جانشینی و در غیاب کاریزما این رئیسجمهور که عملا تعیین میکند که رفتار نیروهای امنیتی و انتظامی در برابر حضور احتمالی مردم در خیابان چه باشد و آیا نیروهای نظامی هم در اوضاع مداخله کنند یا نه. مگر این که رهبر جدید با کمک نیروهای نظامی و بدون هماهنگی با شورای عالی امنیت ملی و رئیسجمهور، تصمیم به حضور نظامیان در مقابله با اعتراضات احتمالی بگیرد.
البته من بعید میدانم که رهبر جدید، هر که باشد، به سوی اتخاذ چنین تصمیمی برود؛ چون عواقب آن پیشبینی نشده است و احتمال آن که اعتراضات مردم را به سرعت وارد فاز انقلاب خونبار کند، بالا خواهد برد. بنابراین به احتمال خیلی زیاد در لحظه جانشینی همه تصمیمات اجرایی و امنیتی توسط شورای عالی امنیت ملی به ریاست رئیسجمهور اتخاذ خواهد شد.
بنابراین در این لحظه تاریخی، سرنوشت آینده ایران بستگی به این خواهد داشت که ساختار و چیدمان روسای قوا چگونه باشد و بویژه رئیسجمهور چه کسی باشد. آیا رئیسجمهور از اقتدارگرایان و جزماندیشانی است که برای آنها تقدس باورهایشان از تقدس خون مردم بیشتر است؟ یا انسان با شرافتی است که به دموکراسی و حقوق ملت و عهد خود با مردم پایبند است و پای آن خواهد ایستاد؟
و چنین است که تحریم یا مشارکت امروز ما نتایج بزرگی برای سرنوشت نسلهای امروز و فردای ایران خواهد داشت و احتمالا دو مسیر تاریخی متفاوتی را در برابر ایران قرار خواهد داد. این که در لحظه جانشینی یک تندروی جزماندیش بدون اعتقاد به حقوق مردم رئیسجمهور باشد یا یک دموکراسیخواهِ توسعهگرا، آینده ایران را به دو مسیر متفاوت خواهد برد. اگر اولی باشد، به احتمال زیاد به سوی یک رویارویی عظیم با مردم خواهند رفت و یکی از دوگانه فاشیزم یا فروپاشی رخ خواهد داد. که هر کدام رخ دهد به این معنی است که ایران نهایتاً ایرانستان خواهد شد.
اما اگر دومی باشد، به احتمال زیاد با مذاکره بین رهبران جامعه و مقامات اصلی حکومت، به یک راه حل معقول غیرخشونتبار که از دل یک همه پرسی یا یک فرایند توافق شده بگذرد، دستخواهند یافت و میتوانند ایران را بدون خون و خشونت به دوره بعد منتقل کنند.
💢 ستون پنجم هم زمان جنگ به اندازه اصلاح طلبها خیانت نکرد.
🔹اسناد محرمانه مالی رو همتی
🔹اسناد محرمانه هسته ای رو تیم ظریف
🔹اسناد محرمانه زنان رو مولاوردی
🔹اسناد محرمانه محیط زیست رو تیم ابتکار
🔹اسناد محرمانه میادین نفت رو مهدی هاشمی
🔹اسناد محرمانه دفاعی رو اکبری
در اختیار دشمن گذاشتند!
🔹اکبری اعدام شد
🔹مهدی هاشمی زندانی شد
🔹کاووس سیدامامی در بازداشت خودکشی کرد
🔹دری اصفهانی زندانی شد
🔹مولاوردی محکوم شد
خیلیهاشون هم هنوز لو نرفتن یا...
https://eitaa.com/mohammadreza_evaznia
🔻 بر اساس تصویری که در فضای مجازی منتشر شده زنگنه از اسفند ۱۴۰۰ تا کنون به علت اتهاماتش در پرونده کرسنت ممنوع الخروج است
هرچه می کشیم از عدم اطلاع رسانی به موقع نهادهاییست که واکنش و عملکرد به موقع آنها می توانست جلوی بسیاری از فتنه ها و تهمتها را بگیرد.
https://eitaa.com/mohammadreza_evaznia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیتالله میرباقری : اسم مقاومت را میگذارند دعوا...
https://eitaa.com/mohammadreza_evaznia
17.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهید رئیسی در تمام سفرهای استانی در مهمانسراهای ادارهها اقامت میکردند
معاون پیگیریهای ویژۀ دفتر رئیسجمهور:
🔹حتی در یک مورد از سفرهای داخلی خاطرمان نیست که شهید رئیسی در هتل اقامت کرده باشد.
دلم برای رییس سوخت...
https://eitaa.com/mohammadreza_evaznia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ قدرت #هوش_مصنوعی دارد به جاهای ترسناکی میرسد!!!
📌رسماً هوش مصنوعی می تواند با صدای خود شخص به هر زبانی بخواهیم دوبله کند به طوری که تشخیص اینکه این دوبله شده بسیار سخت است و اینگار خود شخص است که دارد صحبت می کند
📌صحبتهای #سید_حسن_نصرالله به زبان انگلیسی که با هوش مصنوعی ساخته شده است ببینید که حسابی تعجب خواهید کرد.
✍️حالا فرض کنید یک فیلمی تهیه بشه که در آن سیدحسن، داره به مردم ایران توهین میکنه...
https://eitaa.com/mohammadreza_evaznia
یه عکس و متن کوتاه از امام در اول کتابهای درسی ما گذاشته شده و همون هم صدای خیلی ها رو درآورده ولی این حجم از بزرگنمایی و دستاوردسازی در کتابهای درسی امارات باید درسی برای ما بعنوان تالیف کنندگان دروس مدارس کودکان و نوجوانان ایرانی باشه
https://eitaa.com/mohammadreza_evaznia
صحبت های رهبری انقلاب اسلامی درباره دولت چهاردهم بسیار دقیق است
🔺معیارهای دقیق انتخاب کابینه
🔺ضرورت تعامل مجلس و دولت
🔺ضرورت دیپلماسی علمی و تحقیقاتی مجلس در مسائل بین المللی
(ورود نمایندگان مجلس به نشست های علمی و امنیتی)
🔺آرامش نسبی مجلس برای نظارت و قانون گذاری بجای تشنج و شلوغ بازی
موفقیت دولت موفقیت همه ما است،جوری رفتار کنیم که موفقیت دولت آقای پزشکیان موفقیت همه ما باشد
صحبت های رهبری انقلاب اسلامی تبلوری از نگاه ملی به عرصه سیاسی کشور است که متاسفانه در جامعه انقلابی ما و جناح مقابل وجود ندارد
رفتار مسئولانه نسبت به آینده ایران بسیار مهم است و باید آن را تقویت کنیم،دولت آقای پزشکیان دولت جمهوری اسلامی است
نگاه های جناحی افراد در جایگاه های ملی باعث تصمیم گیری های غلط و احساسی میشود که روند کشور را با چالش روبه رو می کند.
https://eitaa.com/mohammadreza_evaznia
🔻شرایط انتخاب مسئولان دولت توسط رهبرانقلاب و کار سخت نمایندگان انقلابی مجلس، پایبندی روی این اصول بدون ایجاد حواشی و دعواهای سیاسی
🔹اعتقاد عمیق به جمهوری اسلامی
🔹ایمان
🔹امین
🔹امید به آینده
🔹نگاه مثبت به افق
🔹تشرع
🔹متدین
🔹اشتهار به پاکدستی
🔹صداقت
🔹عدم سوءسابقه
🔹نگرش ملی
🔹کارآمد
🔹انقلابی
🔺در پایان هم ابراز امیدواری کردند که مجموعه هیئت وزیران خوب، کارآمد، انقلابی، متدین و به دردبخور سرکار بیاید و بتواند مسائل کشور را پیش ببرند
https://eitaa.com/mohammadreza_evaznia
🔰علم انسان کشی و روضه های مکشوفه مدرنیته در ایران!
پسری را گفتند: پدرت مُرده، رخت عزا بر تن کن به قبرستان رویم. گفت: حتما اتفاقی افتاده که شما نمی خواهید بگویید!!! فی الواقع مرگ پدر را خبر بد نمی دانست و منتظر چیز دیگری بود.
راستش را بخواهید، بسیاری از اوقات این داستان برایم تداعی می شود. انگار خیل کثیری از #انقلابی های عزیز ما منتظر خبرهای دیگری هستند که به مصیبتهای زنده و در جریان نمی پردازند. مگر ما چقدر فرصت داریم که اینقدر راحت درگیر حواشی کم اهمیتی می شویم که به #ظرافت برایمان طراحی می کنند و بازیمان می دهند؟
بیش از ده ماه از نسل کشی شبه انسانهای صهیون در #غزه می گذرد. در این مدت حدود چهل هزار نفر در خاک و خون غلطیده اند. چه زخمهای زهرآلودی که بر قلبها نشسته و چه دیدگانی که بر خون. از آن سوی، داستان غزه میلیون ها نفر در جهان را بیدار کرده و به جبهه مقابل صهیونیستها کشانده.
اما این تمام ماجرا نیست! شاید بیراه نباشد اگر بگویم: مصیبتهای بسیار تلخ و سنگین دیگری هم وجود دارد. غصه هایی که شاید عمیق تر، سازمان یافته تر و دیرپاتر از قصه غزه باشد.
مثلا طبق اعلام رسمی #وزیر_بهداشت، هر سالی حدود ۳۸٠ هزار نفر در ایران می میرند که از این تعداد، مرگ صد هزار نفر به خاطر #فشار_خون است(اینجا).
تصور کنید: هشت سال با تمام دنیا جنگیده ایم و حدود ۲۵٠ هزار شهید در میدان جنگ داده ایم. حالا در شرایط صلح، سالی فقط صدهزار کشته فشار خون داریم. خود مسئولین هم مکرر اعلام کرده اند که از اصلی ترین عوامل فشار خون، همین #نمک هایی است که اتفاقا بر اساس استاندارد های غذایی خود وزارت بهداشت، تولید و توزیع می شود و #سیب_سلامت هم دارد!
#روضه مکشوفه ی دیگر، وضعیت #سقط جنین در کشور است. باز طبق اعلام رسمی مسئولین امر، سالی حدود یک میلیون و سیصد هزار سقط جنین در کشور اتفاق می افتد (اینجا).
در ظاهر دشمنی به ما حمله نکرده، اما می بینید که چند ده برابر حالت جنگی کشته داریم و چندصد برابرش مجروح.
آیا نباید بر این مصیبتها مانند دردهای غزه گریست؟ آنهم برای کشوری که در وضعیت جمعیتی نامساعدی است.
بر این سیاهه می توان روضه های مکشوفه دیگری هم افزود: آمار حدود چهل درصدی #طلاق، بیست میلیون نفر جمعیت #حاشیه_نشین کشور و ورود سالانه حداقل پنج میلیون پرونده به قوه قضائیه.
حال باید پرسید: ریشه این مشکلات سنگین و عمیق چیست؟ آیا می توان گفت که همه مسئولین در همه دولتها بی سواد بوده اند و علم مدیریت لازم را نداشته اند؟ یا اتفاقا مشکل از همان علم و سواد است که هرجا بیشتر و درست تر عملیاتی شده، کار را خراب تر کرده؟
اکنون که در آغاز فصل جدیدی از جریان مدیریت کشور هستیم، مهم ترین مسئله برای جریان های انقلابی بویژه #تشکل_های_خودجوش_مردمی، توجه به این نکات بنیادین است:
این علم اقتصاد مدرن است که منشا ایجاد بی عدالتی است.
این علم سلامت و پزشکی مدرن است که منشا ایجاد بیماری است.
این علوم تربیتی و روانشناسی مدرنند که منشا بی تربیتی ها و دور ماندن آدمی از فضائل انسانی است.
این علم آموزش و پرورش مدرن است که منشا بیسوادی انسانها در اساسی ترین امور زندگی است.
در این میان فاجعه حقیقی این است که انگیزه #جهادی را ضربدر اجرایی کردن پیشنهادها و طرحهای این شبه علمهای مدرن کنیم. شاید این بزرگترین خطری باشد که تشکل های خودجوش مردمی را تهدید و در نهایت عقیم خواهد کرد که فرمود: اَلْعَامِلُ عَلَى غَيْرِ بَصِيرَةٍ كَالسَّائِرِ عَلَى غَيْرِ اَلطَّرِيقِ لاَ يَزِيدُهُ سُرْعَةُ اَلسَّيْرِ إِلاَّ بُعْداً (الکافی ج۱ص۴۳).
متن برگرفته از کانال بسلام آمنین
https://eitaa.com/mohammadreza_evaznia
.
🔻متهم پرونده کرسنت، عضو کارگروه انتخاب گزینه های تصدی وزارت نفت!
در سایر کارگروهها هم متاسفانه حضور عناصر نفاق، فتنه، برانداز، فعالان ضد امنیتی و فمنیستی و یاران غار ابرمفسدان اقتصادی حضوری پررنگ دارند.
هرچند که دکتر پزشکیان از سایر کاندیداها برای معرفی افراد مناسب برای کابینه درخواست داشته اما اگر بهترین های کشور نیز به این شورای راهبری معرفی شوند قطعا خروجی و ملاک گزینش ها، آن چیزیست که لیبرالها و فتنه گران بدسابقه ی عنود که همه کاره ی این شورا هستند خواهد بود نه سلامت و درستکاری افراد معرفی شده، کما اینکه بعنوان مثال در کارگروه مسکن و شهرسازی، بالاترین رای را عباس آخوندی کسب کرده که بعنوان بدترین وزیر ادوار جمهوری اسلامی مشهور است و این نشان دهنده ی ترکیب مافیایی این شوراست.
https://eitaa.com/mohammadreza_evaznia
حکیم انقلاب پیش از برگزاری دور اول انتخابات ریاست جمهوری اخیر با این تعابیر زیبا خط سیر رفتارهای فرد پیروز در انتخابات را ترسیم کرده و انگار که ایشان پیش بینی پیروزی دکتر پزشکیان و تشکیل حلقه ی خطرناک غربگرای افراطی اطراف او را پیش بینی نموده بودند.
https://eitaa.com/mohammadreza_evaznia
🛑بازگشت شاه مهره های نهاده ی دامی در کمیته تعیین وزرای کابینه چهاردهم
در لیست منتشره اعضای کمیته راهبردی انتخاب وزرای کابینه دولت چهاردهم که توسط ظریف منتشر شد آقای احمد ترک نژاد عضو شورای راهبردی است.
ترک نژاد شریک و مباشر گروه مدلل بزرگترین وارد کننده غلات و نهاده دامی در ایران است.
گروه مدلل به تنهایی بیش از پنجاه درصد واردات نهاده های دامی و غلات را در اختیار دارد. در جدول ۱۰۰ وارد کننده اول ایران که گمرک مدتی قبل منتشر کرد دومین سهم واردات ازان شرکت آوا تجارت صباست که یکی از شرکتهای گروه مدلل است.
ترک نژاد در زمان خاتمی استاندار کرمانشاه و مدتی معاون وزیر جهاد بوده است و از آنجا وارد گروه تجاری مدلل و شریک تجاری آنها می شود.
https://eitaa.com/mohammadreza_evaznia
عکس سمت چپ علینقی کاشانی از تجار یهودی متمول ایران و پدربزرگ مادری محمد جواد ظریف
کاش این مطالب تکذیب می شدند...
یهودیت از مادر به فرزند به ارث می رسد.
https://eitaa.com/mohammadreza_evaznia
🔸 برنامه توسعه یا ضد توسعه
🔻کوچ یا اسکان عشایر؛
کدام یک ضامن خودکفایی است؟؟
▪️ مقدمهٔ اول: برنامه دوم توسعه (سال ۷۴ تا ۷۸) به صورت تشویقی اقدام به اسکان عشایر کوچرو نمود!
کوچروی یعنی بهرهمندی دامدار از چند مرتع رایگان و دیم که به طور طبیعی باعث هرس علفهای بلند و جلوگیری از #آتش_سوزی مراتع میگردد؛ لذا در خودکفایی کشور هم تاثیر بسیار مهمی دارد.
▫️ با اسکان عشایر کوچرو، بخشی از آنان دامداری را رها کردهاند و بخش کمی هنوز به دامداری مشغولند که به طور طبیعی متمرکز در مرتعی واحد هستند؛ یعنی چرایی بیش از حد مرتع و تخریب آن!
🔻 بدین ترتیب کارشناسان گفتند:
دام مرتع را تخریب میکند!!
🔻 ولی حق آن است که بگوییم:
به اسم توسعه و پیشرفت، عامل قدرت عشایر و کشور یعنی کوچروی را گرفتیم و مراتع را به آتش سپردیم و باز هپ تکرار کردیم این دام است که مرتع را خراب می کند!
▪️مقدمهٔ دوم: در فهرست واردات ملاحظه کنید؛ ۳ قلم عمده واردات کشور به غذای دام مرتبط میشود: ذرت دامی، کنجاله و سویا.
☑️ نتیجه: هرگاه افرادی به نام #کارشناس(!) از محدودسازی دامداری سنتی سخن گفتند، بدانید از واردات گستردهٔ نهادههای دامی سخن میگویند.
https://eitaa.com/mohammadreza_evaznia