.
من رضا ربع پهلوی هستم
شاه از ملک منزوی هستم
ولیعهد همیشه در راهم
وارث تاج مرگ بر شاهم
پادشاه معلق از کارم
شاهِ معکوس روی دیوارم
شده ام پادشاه لی لی پوت
عالم از اقتدار من مبهوت
از اروپا به سمتِ اسراییل
بهر شاهی شدم به هر که دخیل
از اروپای لیبرالِ ولرم
نشد آبی برای کارم گرم
پشت دیوارهای کاخ سفید
چشمم از انتظار گشت سفید
روزگاری دگر دخیلم بود
به قبای شیوخ آل سعود
چون عرب ها قبا تکانیدند
بنده را چون غبار رانیدند!
نا امید و ملول چون گربه
پای دیوار میکنم ندبه
حاجتم را روا کن ای دیوار
بنده را پادشا کن ای دیوار
#رضا_شیبانی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@mohammadsh1370
41.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎼 اجتماع #روزه_اولي
🎙 #محمدحسین_پویانفر
🗓 ۲۷ ماه رمضان ۱۴۰۲
📍تپههایعباسآبادتهران
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@mohammadsh1370
📸/ مادر روحالله
مادر شهید روح الله عجمیان
کرج، کمالشهر، فروردین ۱۴۰۲
عکاس؛ وهب رامزی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@mohammadsh1370
#وداع_با_رمضان
#غزل
🔹شام آخر🔹
آمدیم از سفر دور و دراز رمضان
پی نبردیم به زیبایی راز رمضان...
سر به آیینهٔ الغوث زدم در شب قدر
آب شد زمزمهٔ راز و نیاز رمضان
دیدم این قدر همان آینهٔ خلّصناست
دیدم آیینهام از سوز و گداز رمضان
بیش از این، ناز نخواهیم کشید از دنیا
بعد از این، دست من و دامن ناز رمضان
نکند چشم ببندم به سحرهای سلوک
نکند بسته شود دیدهٔ باز رمضان
صبح با بادهٔ شعبان و رجب آمده بود
آن که دیروز مرا داد جواز رمضان
شام آخر شد و با گریه نشستم به وداع
خواب دیدم نرسیدم به نماز رمضان
📝 #علیرضا_قزوه
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@mohammadsh1370
🔻نماز عید فطر در مصلی تهران
(02/02/02)
ساعت پنج صبح از منزل به سمت مصلی تهران حرکت کردیم. پنج و نیم در خیابان بهشتی بودیم. راهور اجازه نمی داد جلوتر برویم. با موتور بودیم. به سمت کوچه های موازی با بهشتی رفتم. تا نزدیکی های خیابان قنبرزاده. مجبور به پارک موتور شدم. همه پیاده از جنوب به سمت شمال قنبرزاده ضلع شرقی مصلی در حرکت بودند. سیل جمعیت بود. از زمین و زمان آدم می جوشید. هنوز بیش از دو ساعت به اقامه نماز رهبر انقلاب فرصت بود اما زن و مرد، پیر و جوان راهی مصلی بودند.
وارد مصلی که می شدی یک ورودی رو برای اینکه جمعیت نزدیک تر به رهبر انقلاب باشند گذاشته بودند. به آن سمت رفتیم. ده گیت بازرسی بدنی داشت. داخل بردن همه چیز ممنوع بود. یک ساعت در صف بازرسی بودیم. راس هشت رهبر انقلاب آمدند و نماز را اقامه کردند. خطبه های کوتاهی هم ایراد کردند.
نماز که تمام شد مردم صفوف را بهم زدند و نزدیک جایگاه شدند. همه آمده بودند تا بگویند "این همه لشکر آمده به عشق رهبر آمده"، "خونی که در رگ ماست هدیه به رهبر ماست" و... خطبه های آقا که تمام شد ما حدود نیم ساعت بعد از مصلی خارج شدیم و باز سیل جمعیت بود.
الان که این عکس را دیدم فهمیدم با چه جمعیتی رو به رو بودیم. امروز مردم تهران بی نظیر بودن در ابراز عشق و ارادت به رهبر انقلاب. این روز، صفحه ای ماندگار دیگر از تاریخ این مرز و بوم بود برای نشان دادن صبر، استقامت و پافشاری مردم بر آرمان های انقلاب اسلامی بود.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@mohammadsh1370
❇️ فیلم سینمایی "برزخی ها" آزمونی سخت برای مدیران فرهنگی پس از انقلاب اسلامی
شهرستان بودم. به دیدن مستندی با عنوان "برزخی" دعوت شدم. برای گذران وقت به دیدن مستند رفتم اما با مستندی رو به رو شدم که توقع نداشتم. مستند در خصوص فیلم سینمایی "برزخی ها" ساخته ایرج قادری در سال 1358 بود. نویسنده این فیلم سینمایی فردی به نام سعید مطلبی بود.
🔹خلاصه داستان فیلم:
در روز ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ گروهی مجرم عادی از زندان میگریزند. آنها که قصد دارند از کشور خارج شوند، در دهکدهای مرزی با مردی به نام سید یعقوب آشنا میشوند که میکوشد با اعمال و گفتارش زندانیان را از فرار بازدارد. آنها ابتدا موعظههای سید یعقوب را به ریشخند میگیرند، اما به مرور پس از تجاوز ارتش بیگانه به خاک میهن، تحت تأثیر فداکاری سید یعقوب و اهالی دهکده قرار میگیرند و از روستا دفاع میکنند و جان خود را از دست میدهند.
این فیلم در طول یک ماه اکران، با استقبال گسترده مردمی مواجه می شود به گونه ای که در تهران یک میلیون و 600 هزار نفر آن را تماشا می کنند که خود یک رکورد جدید در تاریخ سینمای کشور تا آن زمان به حساب می آمده است.
ایرج قادری عامل توقیف این فیلم سینمایی را افرادی همچون محسن مخملباف قلمداد می کند که معتقد بودند که انقلاب شده و چون این فیلم از هنرپیشگان دوران طاغوت استفاده کرده باید اکران آن متوقف گردد. آن زمان محسن مخملباف فعال فرهنگی در حوزه هنری بوده است.
🔶درباره اهداف و انگیزه ساخت فیلم سینمایی برزخیها
سعید مطلبی نویسنده برزخیها در مستندی که عارف افشار ساخته است میگوید "با توجه به اینکه در اوایل انقلاب احساس میکردم عدهای در حال خطکشی بین مردماند، تصمیم به نوشتن فیلمنامهای بر این اساس گرفتم."
◽️واکنش اطراف ماجرا به حضور هنرمندانی همچون فردین در سینمای پس از انقلاب
مستند برزخیها آیتالله خامنهای را به عنوان رئیس جمهور وقت موافق فیلم سینمایی برزخیها معرفی و نظر ایشان را مبنی بر اینکه "صرف بازی کردن فردین یا دیگری در این فیلم دلیل بر توقیف آن نمیشود" را مطرح میکند. طبق آنچه در این مستند مطرح میشود، عبدالمجید معادیخواه وزیر وقت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مهدی کلهر معاون سینمایی وقت نیز جزو مدافعان ساخت و اکران این فیلم سینمایی بودهاند.
البته در این مستند آقایان میرحسین موسوی نخست وزیر وقت و سید محمد خاتمی مدیر مسول روزنامه کیهان را هم در کنار دیگر مخالفان این فیلم سینمایی قرار می دهد. مستند برزخی ها با بازنمایی عملکرد موافقان و مخالفان حضور چهره هایی همچون فردین در سینمای پس انقلاب، تبعات تصمیمات مدیران فرهنگی وقت را به نمایش می گذارد. اما آن چیزی که مشخص است فردین پس از انقلاب هم محبوب ماند و نهایتاً در در ماه محرم سال 1421 قمری مصادف با 18 فروردینماه 1379 درگذشت. او همیشه دوست داشت در محرم فوت کند.
جالب است برخی از مدیران فرهنگی و سینمایی دهه شصت، که با نگاه های افراطی خود زندگی هنری و شخصی آدم های مذکور را به ورطه نابودی کشانده بودند در دولت یازدهم و دوازدهم هم باز در سمت های دولتی قرار گرفتند. تصمیمات آنها ایندفعه 180 درجه متفاوت از دهه شصت بود و آنها زمینه را برای مجوزگیری بسیاری از فیلم های مسئله دار را هموار کرده بودند. می گویند پس هر افراطی، تفریط است اینجا به چشم دیدیم اما به چه قیمتی؟!
هزینه تصمیمات دهه شصت آنها برای نظام جمهوری اسلامی و خانمان سوزی تعدادی از آدم ها اصلاً قابل جبران نیست.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@mohammadsh1370
📸 #کتاب_باز| در ۵ دقیقه کتاب «پس از ۲۰ سال» را بخوانید
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@mohammadsh1370