eitaa logo
محبّ علی
322 دنبال‌کننده
8هزار عکس
1.9هزار ویدیو
63 فایل
رصد بازار های مالی ایران و جهان خدمات مالی اعم از تدریس، مشاوره، پرتفو چینی و... هیچکس دربازار مالی استادتمام نیست ارتباط با خادم کانال: @AliMohebali بازار سرمایه بازار ریسک است، کلیه محتوا و مطالب این کانال شخصی و غیر تعهد آور بوده.
مشاهده در ایتا
دانلود
من با نوع معاملات این بازار زیاد آشنا نیستم. میشه یکی توضیح بدید لطفا 🙏
پاسخ: تو بازار . تابلو ج دوتا مچینگ هست ۸.۳۰ تا ۹ هر قیمتی کشف بشه تا ۱۲ رو اون قیمت معامله میشه و ۱۲ تا ۱۲.۳۰ که هر قیمتی مچ بشه ۱۲.۳۰ معامله میشه. محدودیت دامنه نوسات هم نداره. تو بازه مچینگها معامله ای نمیشه یعنی مثلا اگر تو قیمت 1000 تومان مچینگ بشه، تا 12 رو 1000 تومان معامله میشه و دیگه بالا و پایین نمیره این قیمت؟
محبّ علی
پاسخ: تو بازار #پایه . تابلو ج دوتا مچینگ هست ۸.۳۰ تا ۹ هر قیمتی کشف بشه تا ۱۲ رو اون قیمت معامله
تویه این کشور خیلی چیزها مسخره است . ولی من باز هم ایران رو دوست دارم😜
♦️👈 خبر فوری ... ♦️👈نتایج جلسه کمیته فقهی سازمان بورس با موضوع بررسی قوانین بازار پایه اعلام شد 🔴🔵⚫️👈 کمیته فقهی، شرعی بودن قوانین جدید بازار پایه را تایید کرد 🔷👈 به گزارش و به نقل از سنا، صبح امروز جلسه کمیته فقهی سازمان بورس و اوراق بهادار با موضوع بررسی ابهامات و شبهات فقهی مطرح‌شده از سوی فعالان بازار و اعضای کانون‌ها در خصوص دستورالعمل جدید بازار پایه فرابورس ایران برگزار شد. 🔷👈 نایب رئیس کمیته فقهی، حجت الاسلام و المسلمین سید عباس موسویان، نتیجه این جلسه را در پاسخ به چهار سوال مطرح‌شده جمع‌بندی کرد: ♦️👈سوال اول: در صورتی که در معامله سهام، هریک از متقاضیان خرید و فروش بر اساس تحلیل اقتصادی از اطلاعات مالی شرکت (که در دسترس عموم متقاضیان است)، قیمت پیشنهادی خود را «بدون اطلاع از قیمت پیشنهادی سایر خریداران و فروشندگان» ارائه کند و معامله بر مبنای بهترین قیمت پیشنهادی که حین انشاء عقد مشخص و معلوم است توسط بورس (به عنوان برگزارکننده حراج و ناظر معاملات) انجام و اعلام شود، آیا چنین معامله‌ای صحیح است؟ 🔷👈 پاسخ کمیته فقهی به این پرسش این است که بله این معامله صحیح است. ♦️👈سوال دوم: آیا عدم علم و اگاهی هر یک از متقاضیان خرید و فروش نسبت به قیمت پیشنهادی سایر خریداران و فروشندگان تاثیری در صحت عقد دارد؟ 🔷👈 خیر ندارد. ♦️👈سوال سوم: آیا عدم اطلاع متقاضیان خرید و فروش از قیمت پیشنهادی سایر خریداران و فروشندگان خللی در ارکان معامله ایجاد و آن را غرری می‌کند و موجب بطلان آن می‌شود؟ 🔷👈 پاسخ منفی است موجب غرری بودن آن نمی‌شود. 🔷👈سوال چهارم: آیا آنچه از دیدگاه فقهی و شرعی برای صحت عقد لازم و ضروری است معلوم و مشخص بودن قیمت سهام در زمان انشاء عقد و تحقق معامله است یا علم و آگاهی خریداران بالقوه (متقاضیان خرید) به قیمت‌های پیشنهادی همدیگر، آن هم قبل از انجام و تحقق معامله؟ 🔷👈 پاسخ این است که خیر علم و آگاهی خریداران نسبت به قیمت پیشنهادی دیگران ضرورتی ندارد. 🔷👈نکته دیگری که در جلسه مطرح شد این بود که این مساله باعث قیمت گذاری نشود. به این معنا که سازمان بورس و نهاد ناظر ، کشف قیمت تعادلی را از محل قیمت های پیشنهادی به دست آورد و آن قیمت تعادلی را رعایت کند. به عبارتی ریسک حداقلی و حداکثری را به عنوان منطقه تصمیم گیری در نظر بگیرد. برای مثال قیمت توافقی A ریال به علاوه یا منهای ۲ درصد یا ۳ درصد است، که نتیجه این باشد که افراد اختیار داشته باشند با قیمت کمتر یا بیشتر نسبت به قیمت تعادلی معامله کنند. البته در حد دامنه‌ای که سازمان بورس اعلام می‌کند. (به علاوه یا منهای ۲ تا ۳ درصد).
محبّ علی
جواب استفتاء از مقام معظم رهبری در مورد قوانین جدید بازار #پایه (پیگیری یکی از اعضا)
۱۴ خرداد به دوستان‌گفتم که با یک خط سوال نمیشه بحث فقهی را دراورد لازم است توضیحات جامع و مانه داده شود
محبّ علی
#شاخص_کل_هم_وزن 56866(890واحدافزایش) مورخ:20/ 3 / 98 - دوشنبه
#شاخص_کل_هم_وزن_57259(393واحد افزایش) مورخ:21/ 3 / 98 - سه شنبه
🔴🔴🔴🔵🔵🔵#عرضه_اولیه #جم_پیلن ☑️زمان دوشنبه 3.27 🔹نقدینگی مورد 1.125.000 تومان
نکته جالب توجه بازار امروز ارزش معاملاتی سه سهم و بود که تقریبا برابر هم معادل ۵۷ میلیارد تومان صورت گرفت... این بین ارزش معاملاتی ، سهمی از بازار پایه ج بسیار عجیب به نظر می رسید ،ظاهرا در هفته آتی تغییرات کلی در سهام داران اصلی این شرکت را شاهد خواهیم بود که احتمالا در قیمت های بالاتری این اتفاق صورت پذیرد 3.22