انفجار و آتش سوزی در ناو جنگی آمریکایی
رسانهها از وقوع آتشسوزی در عرشه یک کشتی جنگی آمریکایی مستقر در بندر «سندیهگو» در جنوب غربی ایالات متحده خبر دادند.
به گزارش مشرق، منابع خبری شامگاه یکشنبه از آتش سوزی در عرشه یک کشتی جنگی آمریکایی در بندر «سن دیهگو» در جنوب غربی ایالات متحده خبر دادند.
به گزارش منابع خبری، چندین انفجار در کشتی جنگی «یواساس بونهام ریچارد» رخ داده و شماری مصدوم برجای گذاشته است. آتشنشانان و گروههای امدادی نیز با حضور در عرشه این کشتی جنگی در حال تخلیه ملوانان هستند. گزارشهای دریافتی از حضور پلیس سن دیهگو در این بندر حکایت دارد. در تصاویر منتشر شده از این کشتی جنگی برخاستن دود غلیظی مشاهده میشود.
خبرگزاری «آسوشیتدپرس» مدعی شده که در جریان این حادثه که قبل از ساعت ۹ صبح به وقت محلی رخ داد تاکنون یک نفر دچار خفگی ناشی از دود آتش شده است. به نوشته این منبع خبری، تحقیقات در زمینه علت این حادثه در دست بررسی است. نیروی دریایی ایالات متحده در این شهر حضور و پایگاه بسیار گستردهای دارد.
فارس نوشت: یک روزنامه آمریکایی با انتشار بخشی از جزئیات سند توافق همکاری جامع ایران و چین تأکید کرد که این مشارکت ضربه بزرگی به سیاستهای تهاجمی ترامپ علیه ایران وارد میکند.
روزنامه آمریکایی «نیویورکتایمز» در گزارشی تحت عنوان «چین و ایران، با ایستادگی و مقاومت در مقابل آمریکا به همکاری تجاری و نظامی نزدیک میشوند»، سند «برنامه ۲۵ ساله همکاریهای جامع ایران و چین» را اقدامی در جهت تضعیف تلاشهای ضدایرانی دولت دونالد ترامپ توصیف کرد.
این روزنامه آمریکایی با مطرح کردن این ادعا که نسخهای از این پیشنویس توافق پیشنهادی ۱۸ صفحهای را در اختیار دارد، نوشت که ایران و چین پیشنویس یک توافق همکاری گسترده اقتصادی و امنیتی را تهیه کردهاند که راه را برای سرمایهگذاری چندصد میلیارد دلاری چین در بخشهای انرژی و دیگر بخشهای ایران فراهم میکند و با این اقدام تلاشهای دولت «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا برای انزوای ایران را تضعیف خواهد کرد.
نیویورکتایمز ادامه داد که سند «برنامه ۲۵ ساله همکاریهای جامع ایران و چین»، مشارکت چین در پروژههای بانکداری، مخابرات، بنادر، راهآهن و دهها پروژه دیگر را به طرز وسیعی گسترش میدهد.
این گزارش سپس اینگونه نوشت که چین نیز در قبال مشارکت در پروژههای اقتصادی و نظامی، به مدت ۲۵ سال با تخفیفی ویژه نفت از ایران دریافت خواهد کرد.
این روزنامه آمریکایی در ادامه گزارش خود به توسعه همکاری نظامی میان ایران و چین اشاره کرد و نوشت که طبق سند جامع همکاری ایران و چین، آموزشها و رزمایشهای مشترک، تحقیقات مشترک و توسعه تسلیحات و اشتراکگذاری اطلاعات میان دو کشور برای مبارزه با «نبرد بیوقفه با تروریسم، قاچاق انسان و مواد مخدر و جرایم مرزی» افزایش مییابد.
برخلاف برخی ادعاهای رسانههای غربی از جمله نیویورکتایمز در خصوص محرمانه بودن این سند، در اعلام مراحل تدوین این سند تاکنون هیچ محرمانگی وجود نداشته است به طوریکه در بهمنماه ۹۴ و یک هفته پس از شروع اجرای برجام در سفر تاریخی «شی جین پینگ» رئیس جمهور چین به ایران بیانیه ای مشترک میان دو کشور تنظیم و منتشر شد که در بند ششم آن آمده است «نظر به اراده راسخ طرفین برای توسعه روابط دو کشور و با توجه به مکمل بودن ظرفیتهای اقتصادی و همچنین وجود زمینههای مختلف همکاری در عرصههای انرژی، زیرساختی، صنعتی، فناوری و دیگر زمینه های مشترک، دو طرف توافق میکنند رایزنیها و مذاکرات لازم برای انعقاد قرارداد همکاریهای جامع ۲۵ ساله را در دستور کار قرار دهند».
از طرف دیگر، رئیسجمهور چین، موضوع همکاری های ۲۵ ساله را در دیدار با رهبر انقلاب نیز مطرح کرد که ایشان هم ضمن تایید فرمودند: «توافق رؤسای جمهوری ایران و چین برای یک روابط استراتژیک ۲۵ ساله، کاملاً درست و حکمتآمیز است».
نیویورکتایمز در ادامه گزارش خود نوشت مشارکت میان ایران و چین، نقطه اشتعال خطرناک و جدیدی در روابط رو به وخامت چین و ایالات متحده آمریکا ایجاد خواهد کرد و ضربه بزرگی به سیاست تهاجمی ترامپ در قبال ایران از زمان خروج از برجام در سال ۲۰۱۵ تاکنون وارد خواهد آورد.
طبق این گزارش، علیرغم آنکه ایران یکی از بزرگترین تولیدکنندگان نفت جهان است اما به واسطه تحریمهای سال ۲۰۱۸ دولت ترامپ، صادرات نفت ایران کاهش داشته است. از طرف دیگر، چین حدود ۷۵ درصد از نفت مورد نیاز خود را از خارج وارد میکند و بزرگترین واردکننده نفت جهان محسوب میشود و سال گذشته میلادی، روزانه بیش از ۱۰ میلیون بشکه نفت وارد کرده بود.
نیویورکتایمز با اشاره به ایستادگی ایران و چین در مقابل سیاستهای خصمانه آمریکا ادامه داد که برخلاف اکثر کشورها، چین خود را در جایگاه ایستادگی و مقاومت در مقابل ایالات متحده میبیند و به اندازهای خود را قدرتمند میداند که در مقابل اقدامات تنبیهی آمریکا مقاومت و ایستادگی کند.
نیویورکتایمز سپس تصریح کرد که در عبارات اولیه سند همکاری جامع ایران و چین نوشته شده است: «دو فرهنگ باستانی آسیا، دو شریک در بخشهای تجارت، اقتصاد، سیاست، فرهنگ و امنیت با چشمانداز مشابه و بسیاری از منافع متقابل دوجانبه و چندجانبه، یکدیگر را شرکای راهبردی در نظر میگیرند».
آنطور که در این گزارش آمده است، سرمایهگذاری چین در ایران بالغ بر ۴۰۰ میلیارد دلار در ۲۵ سال خواهد بود.
یکی از سخنگویان وزارت خارجه آمریکا اخیراً در واکنش به سند همکاری جامع ایران و چین با لحنی تهدیدآمیز گفت: «ایالات متحده همچنان هزینههایی را به شرکتهای چینی که به ایران کمک میکنند، تحمیل خواهد کرد».
وی ادامه داد: «دولت چین با صدور مجوز و ترغیب شرکتهای چینی به انجام فعالیتهای قابل تحریم با رژیم ایران، هدف اعلام شده خود در خصوص تقویت ثبات و صلح را تضعیف میکند».
طبق گزارش نیویورکتایمز، توسعه همکاری نظامی میان ایران و چین نیز یک زنگ هشداری برای ایالات متحده آمریکا
است.
«ژائو لیجیان» یکی از سخنگویان وزارت خارجه چین هفته گذشته درباره توسعه همکاری میان ایران و چین گفت: «چین و ایران از روابط دوستی قدیمی برخوردار هستند و دو طرف در زمینه توسعه روابط دوجانبه با یکدیگر در ارتباط بودهاند. ما آمادگی همکاری با ایران برای پیشبرد تدریجی همکاریهای عملی را داریم».
نیویورکتایمز در خصوص جزئیات این سند نوشت، پروژهای همکاری چین در ایران شامل فرودگاهها، قطار و مترو سریعالسیر می شود و چین، مناطق آزاد تجاری را در «ماکو» شمال غربی ایران، آبادان و جزیره قشم ایجاد خواهد کرد.
طبق این گزارش، در پیشنویس سند همکاری جامع ایران و چین همچنین پیشنهاد ساخت زیرساختی برای شبکه ارتباطات از راه دور «۵G» نیز مطرح شده است.
بر اساس گزارش نیویورکتایمز، سند همکاری جامع چین و ایران نمایانگر بیحوصلگی چین در مقابل دولت ترامپ بعد از خروج یکجانبه واشنگتن از برجام است زیرا چین بارها از واشنگتن درخواست کرده است که به توافق هستهای ایران احترام بگذارد و به شدت از تحریمهای یکجانبه این کشور علیه ایران انتقاد کرده است.
از طرف دیگر، آنطور که در این گزارش نوشته شده است، ایران نیز از کشورهای اروپایی دلزده شده است که علیرغم آنکه با سیاست ترامپ در قبال برجام مخالف هستند، به طور پنهانی از انواع تعاملات وعده داده شده با ایران در برجام عقبنشینی کردهاند.
«علی قلی زاده» محقق انرژی ایران در دانشگاه علوم و فناوری چین در پکن در خصوص توسعه همکاری ایران و چین میگوید: «ایران و چین هر دو این توافق را یک مشارکت راهبردی نه تنها برای توسعه منافع خود بلکه برای تقابل آمریکا میدانند. در نوع خود اولین بار است که ایران تمایل دارد یک قدرت جهانی را بعنوان همپیمان خود داشته باشد».
نیویورکتایمز گزارش کرد که این سند توسط فردی مطلع از تدوین پیشنویس با هدف به نمایش گذاشتن حجم پروژههای مورد بررسی دو کشور، در اختیار این روزنامه قرار داده شده است.
«محمد جواد ظریف» وزیر خارجه ایران اعلام کرده است که این توافقنامه برای تأیید نهایی در اختیار مجلس قرار خواهد گرفت.
پیش از این برخی منتقدان شایعه کرده بودند که در این سند همکاری جامع، جزیره کیش به مدت پنج سال در اختیار چین قرار گرفته است اما در این متن راهبردی هیچ اشارهای به کیش نشده و تنها در یک بند آمده «سرمایه گذاری و توسعه جزایر منتخب در حوزه گردشگری،صنایع پتروشیمی ، شیلات و... توسط چین» که البته این جزایر نیز از سوی ایران و با توجه به مصالح و نیازهای ما انتخاب و معرفی خواهند شد.
17.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ : چه چیزی رزق را زیاد می کند؟
خانوما برا کمک اقتصادی به مرداشون میتونن از طریق........
👤 #حجت_الاسلام_عباسی_ولدی
#سخن_بزرگان
🌹 امیرالمومنین امام علی (علیه السلام) :
✅ لقمان چنین به فرزندش وصّیت کرد:
همانا خداوند بنده را در سه حالت ، روزی عطا کرده است.
پس در حالت چهارم نیز روزی خواهد داد.
🔶واما حالت اول:
زمانی بود که او در شکم مادر بود و خدا او را در آن قرارگاه ، از گرما و سرما حفظ کرد و به او روزیِ کافی داد.
🔷حالت دوم:
وقتی که او را از شکم مادر خارج کردو از شیر مادر به او روزی داد و او را کفایت کردو پرورش داد ؛ بدون اینکه او تاب و توانی داشته باشد.
🔶حالت سوم:
او را از شیر مادر باز داشت و روزی او را در کسب و کار پدر و مادرش قرار داد.
دلهای آنان را با او مهربان ساخت بطوری که نمیتوانستند جز این کنند و او را بر خود مقدّم ساختند.
🔴حالت چهارم:
تا اینکه بزرگ و عاقل شدو وقتی کارِ زندگی برایش سخت شد، درباره ی پروردگارش گمانهای بد کرد و حقوق الهی (زکات و خمس) را در اموالش انکار کردو در خرج کردن بر خود و خانواده اش سخت گرفت.
🔴این از ترس کم شدن روزی و بخاطر نداشتن یقین به اینکه خدا در دنیا و آخرت به او روزی خواهد داد، صورت گرفت.
✅فرزندم؛ این چه بد بنده ای است!!!!!
📚الخصال شیخ صدوق ص۱۷۶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 نگاه دختر باید به زمین باشد نه اینکه به طور معمولی به مردان و مردم نگاه کند و قدم بزند
🌹 حضرت زینب(س) دختر امام علی(ع) را هرگز کسی او را ندید
🌹چقدر دقیق شهید احمد مشلب(شهید مقاومت لبنان) تحریف حجاب را تشریح میکند...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اقای ترامپ قمار باز ، بدان آنجا که فکر نمیکنی ما در نزدیکی شما هستیم، جمهوری اسلامی نمیخواهد! سپاه نمیخواهد! حاج قاسم سلیمانی حریف شماست....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصاویر زیبا از فاصله نزدیک از نابود شدن ناو شونصد میلیارد دلاری آمریکاUSS Bonhomme Richard،در سواحل زیبای سن دیگو
(آتش از وسط ناو شروع و به جلوی ناو کشیده شده. منتظر تصاویر زیباتر از نابودی این ناو شونصد میلیارد دلاری باشید. وطن فروشها مثل ... عزا گرفتن)
🔻العربیه و فاکس نیوز و وطن فروشها که انفجار گاز پیک نیکی در خانه مسکونی در تهران رو خبر فوری کرده بودن، الان خفه خون گرفتن
✴️حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان در یاداشتی در این روزنامه نوشت: آقای علی ربیعی سخنگوی محترم دولت طی یادداشتی در روزنامه ایران نوشته است: «اگر برخی از دوستان حقیقتاً به آن چیزی که علیه برجام میگویند اعتقاد دارند چه طرح جایگزینی دارند و چرا آن را مکتوب نمیکنند که به شکل یک سیاست و راهبرد مدون در معرض ارزیابی قرار گیرد؟
🔶بهتر است چنین طرحی ارائه و به منظر افکار عمومی رسانده شود و تکلیف برجام و آژانس و... - همانند افایتیاف که روشن شد- مشخص شود»!
درباره اظهار نظر آقای ربیعی که با ایشان دوستی دیرینه دارم، اگرچه گفتنی بسیار است ولی از آن میان تنها به چهار نکته بسنده میکنیم؛
1️⃣ فرمودهاند منتقدان برجام چه طرح جایگزینی دارند؟! که باید گفت مثل اینکه برادر عزیزمان آقای ربیعی همین دیروز از یک جزیره دورافتاده که در آن هیچ رسانه مکتوب و دیداری و شنیداری وجود نداشته و ندارد بار سفر بسته و به کشور وارد شدهاند! و به همین علت از انبوه نظرات و پیشنهادهای منتقدان برجام که از قضا تمامی آنها نیز به واقعیت پیوسته است بیخبرند! وگرنه نمیفرمودند چرا منتقدان طرح جایگزین خود را مکتوب نمیکنند که مورد ارزیابی قرار بگیرد؟! منتقدان صدها بار با استناد به مبانی حقوق بینالملل و با نگاهی کارشناسانه به دستاندرکاران مذاکرات اعلام کرده بودند راهی که در پیش گرفتهاید خطای فاحش است و ادامه آن به فاجعه منجر خواهد شد که شد! مگر طرح جایگزین غیر از این است؟!
2️⃣ برادر ربیعی عزیز! فرمودهاید چرا منتقدان نظراتشان را مطرح نمیکنند تا به شکل یک سیاست و راهبرد مدون در معرض ارزیابی قرار گیرد؟ و ظاهراً فراموش کردهاید که دوستان شما اجازه نمیدادند کسی بگوید بالای چشم برجام ابروست! یادتان رفته که دولتمردان دستاندرکار مذاکرات هرگز حاضر نبودند در یک نشست رودررو با منتقدان روبهرو شوند و نظرات آنها را بشنوند! آقایان یکسره با حضور در برنامههای صدا و سیما و روزنامههای تحت فرمان خود و یا سخنرانی و... به تقدیر از برجام و بَه بَه و چَه چَه درباره آن مشغول بودند، فتح الفتوح! بزرگترین دستاورد تاریخ! تسلیم قدرتهای بزرگ در مقابل ایران! لغو بالمُره همه تحریمها و...! آنوقت جنابعالی از ارزیابی نظر منتقدان سخن میگویید؟!
3️⃣ برادر گرامی، جناب ربیعی! این جملات به نظر شما آشنا نمیآید؟! «بیسواد، بیشناسنامه، مزدور، کاسب تحریم، کودکصفت، حسود، بزدل، ترسو، جیببر، بیقانون، مستضعف فکری، بیکار، متوهم، غوطهور در فساد، سوءاستفادهگر، خرابکار، عقبمانده، تازه به دوران رسیده، عصرحجری، هوچیباز، منفیباف، یأسآفرین، ناشکر، باید به جهنم بروند، انقلابیون نفهم!، یک مشت لات! و...»! اینها بخشی از پاسخ رئیسجمهور محترم به منتقدان است! حالا نظرتان درباره «ارزیابی در یک راهبرد مدون» که پیشنهاد کردهاید چیست؟!
4️⃣ و بالاخره، کفاشی که کفش ناقص و کج و کوله به مشتری داده است حق ندارد در مقابل اعتراض مشتری، بگوید؛ اگر بهتر از من کفش میدوزی بیا بدوز! بلکه باید ضمن جبران خسارت مشتری، از او عذرخواهی کند و اگر از حرفه کفاشی سررشتهای ندارد، این کار را به کفاش حرفهای بسپارد!
🔶برادر عزیزم جناب ربیعی! داستان کفشهای میرزانوروز را که به خاطر دارید؟ نه بهدرد خودش میخورد و نه هیچکس دیگری آن را قبول میکرد. هر روز هم برایش دردسر تازهای به بار میآورد. حالا خودمانیم برجام شبیه کفشهای میرزانوروز نیست؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سردار قاآنی:
یه غلطی کرد آمریکا که راه برخورد با خودش را برای همه جوانمردان عالم باز کرد و امروز هر جوانمردی در دنیا حس میکند که اگر آمریکا را در هر جا پیدا کرد، یک مشتی بر دهان او باید بزند، و میزنند؛