صاحب و سیاستهایش برای نفوذ!
🔹به این خاطره جالب از مرحوم آیت الله حائری عنایت بفرمایید: "یادم هست روزی از مادرم پرسیدم که شما یکبار گفتی این خانۀ ما، برای «ممدابراهیم صاحب» است، کلمۀ «صاحب» یعنی چه؟! مادرم گفت این فرد، وقتی در دستگاه انگلیسها بود، مردم موقع صدا زدنش، کلمۀ «صاحب» را پشت سر اسمش ذکر میکردند. «محمد ابراهیم» را «ممدابراهیم صاحب» میگفتند. یعنی چه؟ یعنی این وابسته به انگلستان و صاحب ماست! این را هم روی دیوار و هم در نامهها مینوشتند تا مسلمان، باورش این باشد که انگلیسی صاحب اوست!"
🔹 عجیب آنکه این صاحبان و دولتهای متبوعشان آنقدر نسبت به سیاستهای نفوذ در ارکان مختلف کشور ما اهتمام داشتند که حتی از نفوذ در سبک ابنیه و البسه ما نیز غفلت نمیکردند. برای مثال در یکی از اسناد خیلی محرمانه ساواک (مربوط به سند شنود انجمن بهاییان) چنین آمده است: "از آمریکا و لندن صریحا دستور داریم در این مملکت مد لباس و یا ساختمانها و ... و بیحجابی را رونق دهیم"!
🔹بدیهی است که دلالت منطقی چنین اسنادی آن است که غربیها حتی از نفوذ در مواردی همچون سبک معماری و سبک پوشاک و لباس ما نیز غافل نبودهاند، تا چه رسد به نفوذ در مسائل مهمتری همچون مسائل نظامی و امنیتی. آنچه مسلّم است این است که مقابله با سیاستهای این خودصاحب پنداران پر نفوذ، جز با تشخیص دقیق و اقدام قاطع میسر نمیشود. حال، به نظرتان رویکرد ما در قبال چنین دشمنان خودصاحبپنداری چه باید باشد؟ با دشمنان مدارا؟! و یا به فرموده قرآن کریم أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّار؟
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
عراقچی داره میگه هدف اسرائیل از این ترور سد کردن راه دولت در ابتدای راهه!!
این درک از هدف عملیات دشمن واقعا نوبره!! اینها پدیدهاند در دشمن شناسی ...
آمریکا و اسرائیل در یک شب بیروت ، عراق و ایران رو هدف قرار دادند بعد طرف میگه هدفش سد راه دولت جدید ایرانه!!!!
#حسین_دارابی |
25.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 انتشار برای اولین بار.... 😭😭
خیلی حیف شد خیلی ...
صحبت های آقای مخبر در بیت شهید رئیسی و نقل قولی از رهبر انقلاب درمورد شهید رئیسی!
#اسماعیل_هنیه
#غزه
#شهید_خدمت
#شهید_جمهور
8.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
التماس دعا خیلی قشنگه ببینید واقعا🥺🥺😭😭🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 یادآوری| مجری: اقای جلیلی، گفته میشود که وقتی شما بیایید، بورس ریزش میکند/ مسعود پزشکیان: شک نکن
🔹 با ریزش شدید بورس در روزهای اخیر فیلمی از کنایه پزشکیان به جلیلی در حوزه بورس در جریان مناظرات انتخاباتی در حال وایرال شدن است.
"با پیروزی مسعود پزشکیان در انتخابات دوره چهاردهم ریاست جمهوری و بازگشت تیم دولت روحانی، نگرانیها برای تکرار معضلات گذشته از جمله حضور دوتابعیتیها در بدنه دولت بیش از پیش شده است.
در سال ۱۳۹۷ و طی گزارش نهایی تحقیق و تفحص نمایندگان مجلس شورای اسلامی مشخص شد بیش از ۲۰۰ نفر از مدیران در بین سالهای ۹۵ تا ۹۷، دارای تابعیت از کشورهای بیگانه بودند. در این تحقیق و تفحص به تابعیت مضاعف فرزندان و بستگان مدیران دولتی از جمله وزاری عالیرتبه دولت هم اشاره شده و گفته شده بود: « بسیاری از فرزندان مسئولین به دلایل متعدد نظیر تحصیل و تولد، تابعیت دیگر کشورها را اخذ نمودهاند و یا تابعیت سایر کشورها بر آنان تحمیل شده است؛ و هم اکنون بدون ترک تابعیت آن کشورها مشغول فعالیتهای اقتصادی و یا کارمندی در آن کشورها هستند فرزندان مسئولین عالی رتبه ای، نظیر وزیر محترم امورخارجه، نفت و برخی از مشاوران و دستیاران رئیس جمهور تنها نمونه ای از این دست افراد هستند.»
شاید عجیبترین نفوذ دوتابعیتیها در دولت حسن روحانی مربوط به حضور دری اصفهانی (تبعه کانادا)در تیم مذاکرهکننده هستهای بود که در رأس حساسترین بخش مذاکرات یعنی کمیته مالی ـ بانکی حضور داشت. او در بهمنماه سال ۱۳۹۴ در جریان تقدیر از تیم مذاکرهکنندهٔ هستهای از حسن روحانی، نشان درجه سه خدمت دریافت کرد اما در مرداد ماه ۱۳۹۵ به اتهام جاسوسی دستگیر شد و دو سال بعد معاون اول وقت قوه قضاییه هم با تایید جاسوسی او اعلام کرد: «در مورد دری اصفهانی دادگاه این فرد را محکوم کرده و تجدید نظر هم حکم را تایید کرده و با حضور وکیل هم رسیدگی شده و بنابراین ایشان از نظر دادگاه جرمش ثابت و حکمش قطعی است.»
حالا اما پس از به روی کار آمدن دولت پزشکیان و انتصابهای اخیر وی بار دیگر اخباری در این باره منتشر شده است. در آخرین شنیدهها دختر یکی از مسئولان دولت پزشکیان که در روزهای اخیر توسط وی منصوب شده است، تابعیت آمریکا داشته و در این کشور مشغول به کار است. شایسته است دولت به مردم اعلام کند که آیا این خبر صحت دارد یا نه؟ و در صورت صحت این فرد چگونه به یکی از پستهای مهم دولت منصوب شده است؟
"
https://www.rajanews.com/news/381963/%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DA%AF%D8%B4%D8%AA-%D9%85%D8%AC%D8%AF%D8%AF-%D8%AE%D8%B7%D8%B1-%D8%AF%D9%88%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%B9%DB%8C%D8%AA%DB%8C%E2%80%8C%E2%80%8C%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1-%DB%8C%DA%A9%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C%D8%A7%D9%86%D8%8C-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%9F#:~:text=%D8%A8%D8%A7%20%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B2%DB%8C%20%D9%85%D8%B3%D8%B9%D9%88%D8%AF,%D9%85%D9%86%D8%B5%D9%88%D8%A8%20%D8%B4%D8%AF%D9%87%20%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%9F
✍مبارکه
باش تا صبح دولتی که سرتا پا غربگرا ست بدمد
⏰( زنگ بصیرت)
👇 بحث با آدم وقیح
1⃣ تحریم که شدیم، تحلیل کردند که:«به خاطر دشمنی تان با آمریکا است.»
▪️اما وقتی امریکا از برجام خارج شد، نوشتند: «به خاطر حمله شما به سفارت عربستان بود!»
2⃣ رییسی بدون برجام، تحریم را بی اثر کرد، گفتند:«پولش رو که نمیتونید بیارید چه فایده!»
▪️پولها که آزاد شد، گفتند:«همه رو دادید فلسطین!»
3⃣ به همت دانشمندان جوانمان، واکسن ساختیم. توییت زدند که:«آب مقطره.»
▪️واکسن را با پیگیری آقای رئیسی وارد کردیم، نوشتند:«چینیه به درد نمیخوره!»
4⃣ باعربستان جنگ دیپلماتیک داشتیم، فریاد زدند: «دیپلماسی بلد نیستید.»
▪️با عربستان ارتباط برقرار کردیم، ناگهان گفتند: «چی شد! از شعارهای انقلاب عقب نشینی کردید؟!»
5⃣هیاتها رونق گرفت، نوشتند:«عزا بسه مردم نیاز به شادی دارند.»
▪️جشن شادی چند کیلومتری غدیر برگزار شد، گفتند: «امارات ماهواره فرستاده هوا شما ایستگاه صلواتی می زنید.»
6⃣ ماهواره فرستادیم هوا، ناجوانمردانه گفتند: «وقتی مردم تو اجاره خونه موندن، ماهواره چه فایده داره؟»
▪️با چین قرارداد ساخت مسکن و با روسیه قرار داد همکاری بلند مدت نوشتیم، تحلیل نوشتند: «کشور رو فروختید به چین و روسیه.»
7⃣ روسیه اسلحه از ما خرید: «گفتند در جنگ اوکراین دخالت کردید!»
▪️اعلام بی طرفی کردیم: «گفتند از اسرائیل ترسیدید.؟»
8⃣ اسرائیل رو بزنیم، میگن: «مقصر مائیم، چرا چوب کردیم لانه زنبور.
▪️نزنیم میگن: «ایران ترسید.»
🔹بر مرده دلان پند مده ، خویش میازار
🔹زیرا که ابو جهل مسلمان شدنی نیست
هرگز با آدم وقیح، بحث و جدل نکن، چون او چیزی برای از دست دادن ندارد.
کلید میخورد! و فردای آن روز همان که او پیشبینی (بخوانید به سران فتنه دیکته) کرده بود اتفاق میافتد.
۵- مخالفت با صنایع موشکی جمهوری اسلامی ایران که اگر به بار نشسته بود، امروزه آمریکا و اسرائیل تمام خاک کشورمان را شخم زده بودند! اعتراض به حضور رزمندگان اسلام در سوریه و عراق برای مقابله با تروریستهای تکفیری داعش، که اگر خواسته آنها تحقق یافته بود داعشیهای ساخته و پرداخته آمریکا و اسرائیل (اعتراف ترامپ و فیلم و عکس مداوای مجروحان داعشی در بیمارستانهای تلآویو و حیفا و ملاقات نتانیاهو با آنها) از کشتههای مردم این مرز و بوم، صدها پشته ساخته و با قتل عام مردم کشورمان حمام خون به راه انداخته بودند!جنابعالی بر ضرورت انتقام خون میهمان عزیزمان شهید اسماعیل هنیه اصرار ورزیده بودید و حتی از شدت تاثر،گریه امانتان نداده بود که به پرسش خبرنگار پاسخ بدهید، حالا به بیانیه جبهه اصلاحات و مقالات و اظهارنظر مدعیان اصلاحات نیم نگاهی بیندازید. دقیقاً همسو با دشمنان بیرونی اصرار دارند که از واکنش و انتقام در مقابل جنایت هولناک اسرائیل صرفنظر کنیم! و با لطایفالحیل این خواسته نامشروع و دشمنپسند خود را در پوشش «اسرائيل سزاوار تنبيه جهانى است»! پنهان میکنند. یعنی تنبیه اسرائیل را به شورای امنیت سازمان ملل بسپارید! و...
۶ - جناب آقای پزشکیان این قصه سر دراز دارد و پرداختن به آن مثنوی هفتاد من کاغذ است. بسیاری از این جماعت هماکنون در اطراف جنابعالی حضور دارند و شواهد موجود حکایت از آن دارد که متاسفانه در موارد حساسی سررشته امور ریاست جمهوری را در دست گرفتهاند! انتظار آن است که درباره سوابق و کارنامه آنها تحقیق کنید و در این خصوص از مراکز ذیربط نیز استعلام بفرمایید. شماری از جماعت یاد شده به جای نفی مستندات ارائه شده، به ناسزاگویی علیه کیهان روی میآورند و «آب را گِل میکنند»! که تحقیق و بررسی جداگانه شما میتواند باطلالسحر این ترفند باشد.#حسین_شریعتمداری
✨جوانان انقلابی و دولتسازی اسلامی: تاملی در مفهوم هدایت قدرت
بخش اول
اگر بپذیریم اصلیترین دغدغه انقلاب اسلامی در عصر حاضر، «تشکیل دولت اسلامی» است، باید به این ۲ پرسش پاسخ دهیم که اولا کدام موانع، میان حرکت انقلابی مردم ایران و هدف «دولت اسلامی» فاصله ایجاد کرده است؟ و ثانیا لوازم پیمودن این مسیر و کاهش آن فاصله کدام است؟ بلاتردید اگر میان نخبگان جریان انقلابی درباره پاسخ این پرسشها اجماع وجود نداشته باشد، فرآیند حرکت به سمت دولت اسلامی دچار کندی و اخلال خواهد شد.
باید گفت متاسفانه این اجماع تاکنون آنگونه که باید حاصل نشده و هرچند مباحثهکنندگان درباره چیستی موانع اشتراک نظر دارند اما اولا درباره کارکرد موانع و ثانیا پیرامون مسیری که باید برای رفع موانع و تدارک لوازم تشکیل دولت اسلامی طی شود، اختلاف نظر وجود دارد.
همگان اتحاد نظر دارند که «لیبرالیسم»، دشمن و مانع اصلی تحقق دولت اسلامی است؛ چه، متفقالقولیم که از آغاز نهضت اسلامی به رهبری امام خمینی(ره)، لیبرالها با این نهضت زاویه داشتهاند. آنها همواره به این گفته «فردریش هایک» معتقد بودهاند که «یک حکومت اقتدارگرا ممکن است بر اساس اصول لیبرالی عمل کند»، لذا با سلطنت پهلوی مشکلی مبنایی نداشتند و به شرط برخی «اصلاحات لیبرالی»، اصل آن را پذیرفته بودند اما از آنجا که تعارض لیبرالیسم با نظام اسلامی بسیار گستردهتر از تباین این مکتب با نظام سلطنتی است، مطالبه «اصلاحات لیبرالی» را به شکلی بسیار رادیکالتر در نظام اسلامی ادامه دادند.
از همان ابتدا با اصل جمهوری اسلامی مخالفت کردند، سخن از جمهوری دموکراتیک گفتند و هنگامی که در رفراندم فروردین ۵۸ شکست خوردند، همه ظرفیت خود را به میدان آوردند تا قانون اساسی نظام جدید بر اساس قوانین اسلام نوشته نشود. پیرو ناکامی در مقابله با تشکیل نظام اسلامی، وارد فاز جلوگیری از تشکیل «دولت اسلامی» شدند.
تا اینجا میان ما و دوستانمان اختلافی نیست. اختلاف نظر آنجاست که برخی دوستان انقلابی معتقدند شیوه مانعتراشی لیبرالها در مسیر تحقق دولت اسلامی، تصرف نهادهای انتخابی توسط افراد غیرانقلابی و لیبرال و سپس اجرای سیاستهای لیبرالی در حوزه اقتصاد و فرهنگ و سیاست خارجی و… است، لذا برای رفع این مانع، باید تلاش کرد و در انتخابات به پیروزی رسید اما ما معتقدیم مانعتراشی در مسیر تشکیل دولت اسلامی، فراتر از حضور لیبرالها در نهادهای انتخابی است. هدف لیبرالها، مقابله با رویکرد و عملکرد اسلامی و ممانعت از تحقق برنامههای اسلامی در سطوح مختلف حاکمیتی است و چه در قدرت باشند و چه نباشند، از ابزارهای مختلف برای لیبرالیزه کردن رفتار نهادها استفاده میکنند. لیبرالها قصد دارند نهادهای قدرت در مسیر ارزشهای لیبرالیسم حرکت کنند و دولتسازی اسلامی مستلزم این است که نهادهای مذکور در مسیر اسلامی پیش روند. اگر بخواهیم صریحتر باشیم، باید بگوییم لیبرالها همه ابزارهای خود را به کار میگیرند که کشور نه تنها در جهتی که رهبری انقلاب ترسیم میکنند، حرکت نکند، بلکه مسیر مخالف طی شود. طبیعتا هنگامی که به قدرت میرسند، یکسری «ابزارهای اختصاصی» در اختیارشان قرار میگیرد؛ اما برای پیشبرد مقصود خود، نه هیچگاه معطل تصاحب دولت و مجلس بودهاند و نه لیبرالیزه کردن رفتار نهادها را محدود به دستگاه تحت امر خود کردهاند. لذا مبارزه انتخاباتی، تنها یکی از حوزههای منازعه با لیبرالیسم است و عرصه اصلی، نه «کسب قدرت» که «هدایت قدرت» است. ما بر این باوریم که جریان انقلابی حتی در دورانی که خارج از قوای مجریه و مقننه قرار دارد، ابزارهای بسیار قدرتمندتری برای هدایت نهادها در ریل انقلاب اسلامی و جامه عمل پوشاندن به مطالبات و منویات رهبر انقلاب در اختیار دارد.
این اختلاف نظر، باعث شده است حامیان رویکردی که مبارزه با لیبرالیسم را محدود به رقابت انتخاباتی میداند و البته طیف غالب و صاحب ابزار و امکان جریان انقلابی است، تا حدود زیادی از مساله «هدایت قدرت» غفلت کند. نتیجه این رویکرد این است که اولا مساله و دغدغه تشکیل دولت اسلامی، به قوای مجریه و مقننه محدود میشود و سایر دستگاهها در دایره توجه قرار نمیگیرند و ثانیا در صورت پیروزی انتخاباتی جریان رقیب، جریان انقلابی در لاک انفعال فرو میرود و از ابزارهای قدرتمندی که در اختیار دارد برای هدایت طیف حاکم در ریل انقلاب اسلامی و اجرای سیاستها و تحقق اهداف نظام، استفاده نمیکند یا به صورت بسیار محدود این راهبرد را در پیش میگیرد.
جدیت و تلاش لیبرالها در «هدایت قدرت» حقیقتا تحسینبرانگیز و درسآموز است.
بخش دوم را از اینجا بخوانید
@syjebraily
✨جوانان انقلابی و دولتسازی اسلامی: تاملی در مفهوم هدایت قدرت
بخش دوم
(بخش اول را از اینجا بخوانید)
بررسی رفتار سیاسی این طیف در طول تاریخ انقلاب اسلامی نشان میدهد برای لیبرالها، هدایت قدرت برای محقق کردن ارزشهای لیبرالی بر کسب قدرت اولویت دارد و چه منتخب مردم باشند چه نباشند، برای تحقق گام به گام ارزشهای لیبرالیسم همه ابزارهای خود را با تمام ظرفیت به میدان میآورند. آنان نیک میدانند اگر بتوانند رفتار نهادها را لیبرالیزه کنند، مسیر تصرف قدرت برایشان هموارتر میشود. جالب اینکه لزوما در پی تحقق آمال خود در سطوح کلان نظام نیستند و در هر مساله کوچک و کماهمیتی نیز که پای ارزشها و اصول لیبرالیسم در میان باشد، تمام ظرفیت خود را بسیج میکنند. این جماعت شبها با این دغدغه سر بر بالین میگذارند که فردا یک قدم، ولو در سطح روابط شخصی خود، برای عقب راندن اسلام و پیش بردن آمال لیبرالیسم بردارند.
در این سو اما متاسفانه نگاه انتخاباتی طیف غالب جریان انقلابی به منازعه با لیبرالیسم، تا حدودی ما را از مساله هدایت قدرت غافل کرده است؛ نه آنگونه که باید از ابزارهای قدرتمند موجود بدین منظور بهرهبرداری میشود و نه دغدغه گسترش کم و کیف ابزارهای هدایت قدرت وجود دارد. در چنین وضعیتی، وقتی رهبر انقلاب سیاستی را ابلاغ یا انجام اقدامی را مطالبه میکنند، این نگاه وجود ندارد که جبهه انقلاب باید تمام ظرفیت خود را بسیج کند تا این دستورها در یک مدت زمان مشخص عملی شود و یک گام به سمت دولت اسلامی نزدیکتر شویم و سپس سراغ اجرای دستور بعدی برویم. متاسفم که بگویم به همان اندازه که لیبرالها میتوانند از برخی موضوعات فرهی مسئله بسازند، زمین بازی تعریف کنند و از شخصیتهای جبهه انقلاب نیز بازی بگیرند، ما در این سو از مسالههای اساسی غفلت میکنیم.
جوان مومن انقلابی اگر حرکت به سوی دولت اسلامی بر مبنای رهنمودهای ولایت را از همان نقطهای که خود قرار دارد آغاز کند، سپس به «پیرامون ممکن» خود بپردازد و در گام بعدی متشکل شود و محیطهای بزرگتر را تحت تاثیر قرار دهد، بسیار موفقتر از آن خواهد بود که منتظر یک انتخابات دیگر بماند تا بلکه طیفی از جریان خودی به قدرت اجرایی و تقنینی برسد و «شاید» یک «موقعیت رسمی» برای یک حرکت انقلابی پیش بیاید. این نگاه انتخاباتی به دولتسازی اسلامی، باعث شده است ما نهتنها از ظرفیتهای عظیمی که در اختیار داریم برای هدایت قدرت بهره نبریم، بلکه از یک واقعیت مهم نیز غفلت کنیم که بخش قابلتوجهی از گامهایی که باید برای تحقق دولت اسلامی برداشته شود، مربوط به نهادهای حاکمیتی است و در این نهادها نیز اشکالات و ضعفهای جدی وجود دارد.
ما ابتدا باید بپذیریم منازعه اصلی درباره دولتسازی اسلامی در این باره نیست که کدام طیف بر کرسیهای قدرت انتخابی تکیه زند، بلکه مساله این است که رفتار دستگاهها بر سر کدام اصول و معیارها باشد. دوستان ما قبول کنند هدایت هر طیف حاکمی در ریل انقلاب اسلامی ممکن است. ابزارهای کافی هم برای این هدایت وجود دارد و همین امر، ضمن پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی، جریان انقلابی را در عرصه انتخابات نیز تقویت خواهد کرد. البته عکس این گزاره نیز صادق است. هرگاه ما در هر نهادی اجازه عدول از اصول را دادیم و به آن راضی شدیم یا در برابر آن سکوت کردیم، لیبرالیسم را در عرصه انتخابات نیز تقویت کردهایم. اتفاقا رابطه جریان انقلابی با مردم نیز از آنجا به سردی گرایید که در دوران ریاستجمهوری مرحوم هاشمی رفسنجانی، این عدول از اصول پایهگذاری شد و بهرغم انتقادات و مطالبات جدی رهبر انقلاب از دستگاه اجرایی، به جای تلاش برای هدایت دستگاه اجرایی در ریل انقلاب، توجیه سیاستها و برنامههای دولت کارگزاران در میان مردم، تحت عنوان «دفاع از نظام»، کارویژه بخشی از بدنه حزبالله شد.
کاهش فاصله ما با دولت اسلامی، مستلزم شناخت ما از بایدها و نبایدهایی است که در رابطه با سطوح مختلف حاکمیت، به روشنی از سوی رهبر انقلاب اسلامی تشریح شده است. مرحله پس از حصول این شناخت، اقدام به شناسایی و بهکارگیری همه ظرفیتهای موجود برای تحقق این بایدها و نبایدهاست. جوان مومن انقلابی برای انجام این مهم، لزوما نیازی به تکیه زدن به کرسیهای مسؤولیت ندارد.
@syjebraily
عزیزان عضو گروه
بیانات جناب دکتر جبراییلی بسیار مهم و مغتنم است به همه نخبگانی که می شناسید ارسال کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️تفاوت ادب دو رئیسجمهور در تفأّل زدن به قرآن هنگام ورود به نهاد ریاست جمهوری
📌😍برای شهید رئیسی معلوم است آیه خیلی خوب آمده و خوشحال و با ادب، قرآن را میبندد و میبوسد
📌😏برای مسعود پزشکیان آیه ۳۸ سوره اعراف باز میشود، با محتوای ورود به آتش!
ناراحت میشود و اینگونه قرآن را به هم میزند...
✍بیادب را به زر مگو که نکوست
ادب مرد بِه ز دولت اوست