🔰 مردم سوریه قیمومیت ترکیه را نمیپذیرند (۲)
👤 #سعدالله_زارعی
🔸در طول این سالها حقوق و درآمد یک جوان عضو شاخه نظامی تحریرالشام حدود ۱۴ برابر حقوق یک ژنرال در ارتش بشاراسد بود! فاصله ۵۰ دلار تا ۷۰۰ دلار حقوق ماهانه برای ارتشی که از ۱۳ سال جنگ خسته است و افقی داخلی برای بهبود وضعیت ندارد، طبعاً وسوسهانگیز بود. در این میان اردوغان از بعضی از خطاهای دولت سوریه هم استفاده کرد و نفوذ خود در ارتش سوریه را وسعت داد. یکی از این خطاهای راهبردی سربازگیری از مخالفان دولت بود که این اواخر تعداد آنان از ۳۰ هزار نفر فراتر رفت. دولت بشار اسد با این گمان غلط که سربازگیری از مخالفان، آنان را نسبت به سوریه دلبسته کرده و به رفع اختلافات منجر میشود، این امکان طلایی برای تسلط بر بخشهای مختلف ارتش را در اختیار دولت ترکیه و سرویس اطلاعاتی آن قرار داد. در واقع روز هفتم آذر ماه که عملیات تحریرالشام علیه حلب شروع شد و سپس به سرعت به استانهای دیگر سوریه رسید، ارتش عملاً از سوی ترکیه و تحریرالشام تسخیر شده بود. کمااینکه از همان روز هفتم آذر ماه درگیری در ارتش میان وفاداران به دولت سوریه و عوامل داخلی سرویس امنیتی ترکیه یعنی همین سربازان و عناصر جذبشده ارتش در گرفت و آن را متلاشی کرد. این در حالی بود که دولت سوریه به دلیل بار مالی، به کاهش شدید «نیروهای دفاع وطنی سوریه» که نقش اساسی در آزادسازی سوریه از سیطره گروههای تروریستی تحتالحمایه داشتند، اقدام نمود و عدد آنان را از حدود 120 هزار نفر به حدود 12 هزار نفر رساند و از سیستم نظامی به بخش خدماتی منتقل نمود و عدد نیروهای سپاه تحت امر «سرلشکر سهیل حسن» که نقش اول در مهار گروههای تروریستی داشت و وجود آنان لرزه بر اندام گروههای تروریستی میانداخت از حدود ۳۰ هزار نفر به کمتر از ۵۰۰۰ نفر تقلیل داده بود. این یگان نیز در زمان حملات هفتم تا هجدهم آذر ماه دچار درگیری داخلی شد و عدد فعال آنان به حدود ۵۰۰ نفر! کاهش یافت. این اشتباهات که توجیه مالی داشت، عملاً به فرش قرمز پیش پای سرویس ترکیه و گروه تحریرالشام تبدیل شد تا کل سوریه را بدون درگیری و با سرعت به تصرف درآورند.
🔻۳- دولت ترکیه در حالی که دولت سوریه را به رسمیت نمیشناخت و بر براندازی آن اصرار داشت و برنامههای مختلفی را برای تحقق آن تنظیم کرده بود، تلاش کرد تا در جامعه تحت محاصره اقتصادی رسوخ کند و چهره خود را از یک دولت متخاصم به دولتی که درصدد بهبود وضعیت اقتصادی مردم این کشور است، تغییر دهد. سوریه بدون صادرات کشاورزی و واردات کالاهای اساسی قادر به ادامه حیات نبود. وقتی بحران امنیتی در سوریه شروع شد، این کشور تحت تحریم شدید غرب قرار گرفت و مرزهای ترکیه و اردن روی آن بسته شد. کشورهای عراق و لبنان هم که با سوریه هممرز بودند خود درگیر بحران شدید امنیتی یا اقتصادی بودند و عملاً قادر به حمایت مالی از دولت دمشق نبودند. این هم در حالی بود که طولانی شدن جنگ در سوریه هزینههای این کشور را به شدت افزایش داده بود و آمریکا، ترکیه و شبهنظامیان تروریست بر منابع اندک اقتصادی سوریه در شمال شرق این کشور تسلط پیدا کرده و دولت را از دستیابی به درآمدهای نفتی محروم کرده بودند. بدینصورت سوریه که در دهه اول حکومت بشار ـ 1379 تا 1390 ـ بهترین دوران اقتصادی خود را در مقایسه با دهههای پیش از آن تجربه کرده بود، به فلاکت افتاد که ترکیه در این دو موضوع ـ یعنی افزایش هزینههای دولت سوریه و به صفر رساندن درآمدهای آنـ نقش اساسی داشت.
#یادداشت_روز
🔻ادامه دارد...
@Kayhan_online
🔰 مردم سوریه قیمومیت ترکیه را نمیپذیرند (۳)
👤 #سعدالله_زارعی
🔸در این میان آنکارا برای جداسازی مردم سوریه از دولت چهره جدیدی از خود به نمایش گذاشت. دولت ترکیه بهصورت مدیریت شده و محدود در بازار اقتصادی سوریه رسوخ کرد تا نشان دهد تنها کشوری است که غم مردم را میخورد و در صدد کمک به آنان برآمده است. حتماً شما هم بارها شنیدهاید که چطور ایران که روابط راهبردی با دولت سوریه دارد از ترکیه که هیچ رابطهای با دولت این کشور ندارد و در حال جنگ با آن است، سهم کمتری در بازار سوریه دارد. پاسخ به این سؤال در آن زمان دشوار بود و چون واقعیت روشن نبود، گفته میشد این از خاصیت تجارت محور بودن ترکیه در مقایسه با ایران است که به دلیل اتکاء به نفت، واردات محور میباشد. در حالی که گسیل کردن کنترل شده کالاهای غذایی ترکیه به بازار سوریه با هدف انتفاع اقتصادی ترکیه صورت نمیگرفت. نشانه آن هم این بود که مواد غذایی ترکیه با قیمتی بسیار کمتر از قیمتی که این کالاها در کشورهای دیگر به فروش میرسید، در سوریه عرضه میشد و این از یک هدف مهم غیراقتصادی خبر میداد.
هدف دولت ترکیه اثرگذاری بر جامعه سوریه، جداسازی آن از دولت و سفیدسازی چهره ترکیه نزد مردم سوریه بود که به دلیل سوابق در دوره عثمانی و پس از آن، دشمن خود میدانستند.
🔸اما نقش ترکیه در سوریه در سالهای پیشرو ضرورتاً تغییر میکند. ترکیه درصدد ایجاد یک دولت وابسته به خود در سوریه است و در عین حال به دلیل شکننده بودن اقتصاد آن، برداشتن بار دولتی که هماینک به یک دهان باز تبدیل شده و به همه چیز احتیاج دارد، برای آنکارا به شدت دشوار است و بازگشت ذهنیت مردم سوریه از همسایه شمالی خود که اصرار دارد هم بخشهایی از سوریه را در اشغال داشته باشد و هم به عنوان قیم آن ایفای نقش کند، چندان دور نیست.
#یادداشت_روز
@Kayhan_online
🌹به عضویت شما افتخار میکنیم 👈https://eitaa.com/mohsendoaei
🎥نظر پزشکیان راجع به مدیریت نرخ ارز
✍خدا لعنت کنه اونی که این حرفها رو تو گوش این جراح متخصص قلبِ بی اطلاع از اقتصاد خونده.
آقای پزشکیان ارز کالا نیست که از طریق سیستم عرضه و تقاضا و شناورسازی قیمتش تعیین بشه!
بلکه ارز ابزار مبادله کالاست و واضحه که گران سازیش اثر مستقیم روی سایر کالاها خواهد داشت.
حاکمیت از طریق تثبیت نرخ ارز موظف هست جلوی تورم و به هم ریختگی اقتصاد رو بگیره و حافظ ارزش پول ملی خودش باشه!
حالا به جدول سمت راست توجه کنید.
نتیجه نهایی تورم در کشورهایی که نرخ ارز رو به صورت دستوری، تثبیت کردند و کشوری که با همین نگاه پزشکیان، نرخ ارز رو با شناورسازی آزاد کردند رو ببینید خودتون متوجه میشید و نیاز به تحلیل بیشتر نیست.
🔴 #بیداری_ملت
🌹به عضویت شما افتخار میکنیم 👈https://eitaa.com/mohsendoaei
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیشتر از هر زمان
دلتنگتیم حاج
🎬 #بیداری_مدیا برای بیداری وجدانها
@Bidari_Media
May 11
10.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️صمصامی نماینده مجلس:
یارانۀ پنهان یک مفهوم جعلی و دروغ بزرگ است
ما چنین چیزی در مبانی علم اقتصاد نداریم!
یک مشت بیسواد نشسته و این مزخرفات را تحویل دولت دادهاند تا بر سر مردم بکوبند!
اگر حق و حقوق مردم را #دلاری و جهانی دادید، آنوقت بیایید منابع ملی را هم در داخل دلاری محاسبه کنید.
⭕️ریختوپاش ۲۶۶ همتی ۲۲ بانک برای اشخاص مرتبط / بانک آینده در صدر
آمارهای رسمی از میزان تسهیلات پرداختی بانک ها به اشخاص مرتبط نشان میدهد تا پایان شهریورماه ۲۲ بانک جمعاً رقمی حدود ۲۶۶ هزار میلیارد تومان به خودیهایشان وام دادهاند.
بانک آینده همچنان رکوردار بیشترین تسهیلات پرداختی به اشخاص مرتبط است؛ مانده غیرجاری تسهیلات پرداختی این بانک به اشخاص مرتبط که عمدتا مربوط به ایران مال میباشد، ۸۳ هزار و ۹۰۵ میلیارد تومان است.
🌹به عضویت شما افتخار میکنیم 👈https://eitaa.com/mohsendoaei
هشتم دیماه سالروز راهاندازی بیبیسی فارسی
#کارنامه سیاه انگلستان را که استحضار دارید!
۲٠٠ سال خیانت با این سرفصلها:
* قراردادهای تجزیه ایران
* قراردادهای مستعمره کردن ایران
* قراردادهای غارت ایران
* دخالت در تمام امور سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ایران
* انحراف انقلاب مشروطه
* تحمیل قحطیهای بزرگ اول و دوم
* اشغال ایران(بخشی و کلی)
* دو کودتای براندازی
* بعد از انقلاب که دیگر بماند...
این دشمنیها قبل از انقلاب اسلامی بوده است. بنابراین انقلاب، سرآغاز دشمنیها نیست، بلکه شروعی است برای پیروزی ملت ایران و پایان کار دشمنانش!
اما از جمله خیانتهای انگلیس، تأسیس رادیوی فارسی بیبیسی است.
این رادیو، در ۲۹ دسامبر ۱۹۴۰ میلادی (۸ دی ۱۳۱۹ خورشیدی)، مدتی پیش از اشغال ایران در شهریور ۱۳۲۰ برای زمینهسازی افکار عمومی ایرانیان تأسیس شد.
تلویزیون فارسی بیبیسی نیز، از سال ۲۰۰۹ میلادی،(۲۵ دی ۱۳۸۷ خورشیدی) راهاندازی شد.
بودجه شبکه تلویزیونی بیبیسی فارسی در سال ۲۰۱۴ به گفته رئیس سابق بخش فارسی بیبیسی برابر با ۱۵ میلیون پوند در سال بوده که توسط وزارت امور خارجه بریتانیا پرداخت شدهاست.
#راهبرد سهضلعی بیبیسی فارسی
۱. یأسآفرینی
۲. هراسافکنی
۳. اختلافافکنی
شبکههایی مثل BBC فارسی، ۹۰ خبر راست بیاهمیت میگویند تا بتوانند ۱٠ دروغ و تحریف اصلی خود را در مواقع لازم، در ذهن مخاطب القا کند.
با ۹٠ خبر راست بیاهمیت، عملیات اعتمادسازی را انجام میدهد، تا در بزنگاههای حساس، ضربهاش را وارد کند.
#از خرمشهر ذهنی تا خرمشهر خاکی
به گفته برخی، رادیو بیبیسی با انتشار خبر دروغ سقوط خرمشهر پیش از وقوع آن، به تضعیف روحیه رزمندگان ایرانی پرداخت و همین یک جنایت خبری، برای بیآبرو شدن یک رسانه و مغرض بودن آن کافی است.
سالیانه ۲۲ میلیون دلار، هزینه بیبیسی فارسی است. بخشی از مالیات دولت انگلستان از مردم، مربوط به حق پخش شبکه بیبیسی است. اما بودجه بیبیسی فارسی، از محل اعتبارات وزارت امور خارجه بریتانیا تأمین میشود.
نژاد انگلوساکسون(انگلیسی و آمریکایی) به خسیس بودن معروف است.
در خصوص این خصلت، اینها یک ضرب المثل دارند: «یک پوند(یا یک دلار)، زیر پای فیل است.
آن وقت چطور میشود که میلیون میلیون برای این مسئله خرج میکنند؟
یک بار فکر کنیم چرا بریتانیا، سالی ۲۲ میلیون دلار خرج بیبیسی فارسی میکند؟
ترکیهای که گرفتار تورمهای سنگین ۵٠٪ است، چرا اقدام به تأسیس تلویزیون فارسی میکند؟
رسانه رژیم صهیونیستی، چرا چند سخنگوی فارسیزبان دارد؟
دشمنان متوجه اهمیت رسانه شدهاند.
ارتش امروز، فقط تفنگ و توپ و تانک نیست؛ یک ارتش قدرتمند امروزی، رسانه است.
میخواهند با رسانه، ایران را اشغال و تجزیه کنند.
فرهنگ تبیّن(ان جائکم فاسق بنبأ فتبینوا) راهکاری مهم برای مقابله با این بوق روباه پیر است.
وقتی ماهیت بیبیسی فارسیِ ۸۴ساله را شناختیم، ماهیت سایر شبکههای معاند مثل ووآ، ایران اینترنشنال، منوتو؛ و به همین نسبت، شبکههای تلگرام، اینستاگرام، توئیتر، واتساپ و... نیز روشن میشود.
همه برای شکستن مقاومت ایران بزرگ!
🌹به عضویت شما افتخار میکنیم 👈https://eitaa.com/mohsendoaei
10.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 دفاع از فساد و هرزگی در حضور رئیس جمهور با تهمت های ناجوانمردانه به نظام
🔹 توطئه فتنه گران زن زندگی آزادی با هدف تخریب کرامت زن که یک دختر موج سبز با تفکرات فمنیستی را دعوت کرده اند.👇
🔸 برای تخریب حجاب
🔸و تخریب جمهوری اسلامی
🔸و تهمت ناجوانمردانه به نظام
🔸و زمینه انحراف افکار جامعه بر ضد حجاب.
💠 قطعا از این سناریویی که توسط غربگراها اجرا شده اعلام برائت می کنیم و امیدواریم پزشکیان مراقب اطرافیان خودش در حوزه زنان باشد.
🔸این صحنه تکریم از زن نبود دفاع از فساد و هرزگی و دفاع از فرهنگ ابتذال غرب بود
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🚨 نبرد نهایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴بیحجاب بساز، جایزه بگیر
🔹وقتی مجید توکلی کارگردان سینما پیشنهاداتی دریافت میکند که اگر فیلمش را بیحجاب بسازد در جشنواره برلین موفق خواهد شد
▪️حضرت آیتالله خامنهای: «مسئلهی حجاب محدودیّتِ شرعی و قانونی است؛ آنجا محدودیّتِ دولتی نیست، قانونی است و شرعی است؛ کشف حجاب، حرام شرعی و حرام سیاسی است؛ هم حرام شرعی است، هم حرام سیاسی است. خیلی از کسانی که کشف حجاب میکنند نمیدانند این را؛ اگر بدانند که پشت این کاری که اینها دارند میکنند چه کسانی هستند، قطعاً نمیکنند؛ من میدانم. خیلی از اینها کسانی هستند که اهل دینند، اهل تضرّعند، اهل ماه رمضانند، اهل گریه و دعایند، [منتها] توجّه ندارند که چه کسی پشت این سیاستِ رفعِ حجاب و مبارزهی با حجاب است. جاسوسهای دشمن، دستگاههای جاسوسی دشمن، دنبال این قضیّه هستند. اگر بدانند، حتماً نمیکنند. به هر حال، این مسئله قطعاً حل خواهد شد. امام، در اوّلین هفتههای انقلاب، مسئلهی حجاب را الزاماً و قاطعاً بیان کردند؛ جزو کارهای اوایلِ امامِ راحل (رضوان الله علیه) این بود.» ۱۴۰۲/۰۱/۱۵
◀️کی دست جاسوسان دشمن را از روسری زنان این سرزمین کوتاه خواهیم کرد؟
✍عالیه سادات
🍃__________________________
🔴 #بیداری_ملت
🔴امروز در اقتصاد ایران با گرانسازی مواجهایم نه تورم طبیعی.
🔹نه نقدینگی نه تحریم، بلکه گرانسازی دلار (که شده مبنای قیمت فروش مواداولیه ایرانی به هزاران تولیدکننده ایرانی) دلیل افزایش لحظهای قیمتها در ایران است
#ریالسوزی_عامدانه
دکتر حسین زمانی میقان