مرحوم علامه طباطبایی:
🔹آقایان! ما ابد در پیش داریم...
⛔️ نارسایی کلمات بشر برای توصیف ابدیت!
درک همین یک جمله در باره ابدیت، کافیست؛
✨تا زندگی انسان متحول شود
✨تا انسان لحظه ای از تلاش برای "ابد" بازنایستد
✨تا هیچ مانعی او را از حرکت بازندارد
✨تا خواب را از چشمان و راحت را از زندگی انسان برباید
و...
اما "ابد" آنقدر وسیع است که ظرف کلمات و مفاهیمی که انسان با آن سر و کار دارد، برای درک آن بسیار تنگ و ناهمگون است از جمله وصف "در پیش داشتن" برای توصیف ابدیت!
✨ابدیت؛ به مفهومی اطلاق می شود که نه آغازی برای آن قابل تصور است و نه انجامی... پس چگونه بتوان گفت که "ابدیت در پیش داریم" بلکه انسان، هم اکنون و همواره در ابدیت جاری بوده و هست و حتی دنیا با همه وسعت مکانی و ظرفیت زمانی آن، نقطه ای از همان ابدیت است، به سان ذره خورشید و متعلقات آن در بیکرانه کهکشانها!
✨بلکه هر آنچه که گفته شد در باره "ابدیت" جز آن که آن را محدودتر نمود، حاصلی در پی نداشت! شاید که لب فروبست و هیچ نگفت که نه تنها کاربست کلمات، که حتی جولان فکر، به گَرد "ابد"، نمی رسد، بلکه انسان را از کُنه و حقیقت آن دورتر می کند...
✨برای رسیدن به ابد؛ باید از لحظه لحظه عمر برای توشه ی ابد کوشید، تلاشی بدان سان که خواب را از چشمان علامه طباطبایی و شاگردان او همچون علامه حسن زاده، آیت الله جوادی آملی و سایر علمای ربّانی می رباید، همانان که تالی تلو انبیاء اند که امیرالمؤمنین علیه السلام در وصف شان می فرماید:
💎"امواج علم بر اساس حقیقت ادراک و بصیرت، بر آنها هجوم بُرد و به یکباره آنان را احاطه نمود و جوهره ایمان را بجان و دل خود مسّ کردند و آنچه را خوشگذران ها، سخت و ناهموار داشتند؛ نرم و ملایم و هنجار انگاشتند و به آنچه جاهلان از آن در وحشت و ترس بودند؛ انس گرفتند.
فقط با بدن خاکی خود همنشین دنیا شدند، با روح هایی که به بلندترین قله از ذِروهء[۱] قدس عالم ملکوت آویخته بود. ایشانند در روی زمین، جانشینان خدا و داعیان بشر بسوی دین خدا.
آه آه! چقدر اشتیاق زیارت و دیدارشان را دارم!"[٢]
_پ
۱. اوج، ستیغ، قله، تارک، چکاد، فرق، نوک
٢. نهج البلاغه، حکمت ۱۴٧
عشاق بقیت الله
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
✓بیانات حجه الاسلام والمسلمین سید محمد محسن دعایی روز دهم ماه مبارک رمضان
✓تعریف جدید از قرآن
✓قرآن کتاب زندگی
✓اشاره ای گذرا به جایگاه برجسته حضرت خدیجه
#مجلس تمدن ساز
34.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵 فیلم معرکه و کامل حضور استاد مرتضی خدامی اعجوبه بابلسری
👈در برنامه تلویزیونی محفل که همه را شگفت زده کرد
🔹بخاطر مطالبی که در باب بزرگی اسلام و قرآن در این ویدیو مطرح میشود، شک نکنید با نشر حداکثری این ویدئو میتوانید در ثواب آن شریک شوید.
🔰موسی نجفی :
✅وقتی بازار معبود انسانهای ساکن جامعه جهانی باشد ، نو لیبرالیسم دیگر یک علم تنها نیست بلکه نوعی ایدئولوژی هدایت گر بشری خواهد بود که خود را تا حد جانشینی مذهب بالا میبرد.
#مجلس تمدن ساز
جهش تولید با مشارکت مردم یعنی رشدی که توسط چند شرکت بزرگ با حداقل ارتباط پسین و پیشین ایجاد شود، مورد قبول نیست.
دوری از خام فروشی و تکمیل و توسعه زنجیرههای تولید با محدودیت صادرات مواد اولیه و خام و تمرکز بر صادرات با ارزش افزوده بالاتر، از راهکارهای اصلی تحقق این شعار است.
@DrRezaGholami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑📸تصویری نادر از پروفسور هانری کربن در مسجد مقدس جمکران در حدود ۶۰ سال قبل
#امام_زمان
#پیس به سوی تمدن مهدوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
8.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️چرا نسل جدید گرفتار #ساسی_مانکن تا #سلبریتیهای داخلی شد؟
🔻افشاگری #استاد_رحیم_پورازغذی از خیانت برخی نهادهای فرهنگی که به بهانه جذب خاکستری ها پول های هنگفت بپای عناصر بدنام و زباله دان ها میریزند!
#صدا و سیمای تمدن ساز
#عدول از راهبردهای رهبری
#لزوم بازسازی صدا و سیما
امام علي (ع) :لا نَدِمَ مَنِ اسْتَشارَ. آن كس كه مشورت كند پشيمان نشود.
*گاهی یک مشاوره مناسب می تواند انسان را از ۵۰ سال تباهی نجات بدهد*
#پیش به سوی مجلس تمدن ساز
💌چرا ضیافت الهی با گرسنگی است❗️
💥علامه طهرانی (ره) به نقل از علامه طباطبایی (ره):
گرسنگی موجب سبکی و نورانیت نفس میگردد. فکر در حال گرسنگی میتواند به پرواز در آید. غذای زیاد خوردن و سیر بودن، نفس را ملول، خسته و سنگین میکند و از سیر در آسمان معرفت باز میدارد. #صوم و #روزه از عبادات #بسیار_ممدوح است و در روایت معراجبه – که تکلم خداوند با رسول الله (ص) است – خطابات عجیبی درباره جوع وجود دارد و مزایای این امر را در سیر و سلوک به طرز شگفتانگیزی بیان میکند.
📧مرحوم استاد قاضی روایتی غریبی درباره جوع بیان میفرمود و محصلش آنکه:
«در زمان انبیاء سلف سه نفر رفیق گذرشان به دیار غربت افتاد. شب فرا رسید؛ هر یک برای تحصیل غذا به نقطهای متفرق شدند لیکن با یکدیگر میعاد نهادند که فردا در وقت معین در آن میعادگاه یکدیگر را ملاقات کنند.
یکی از آنها میهمان بود و دیگری به میهمانی شخصی درآمد و چون سومی جایی نداشت، با خود گفت به مسجد میروم و میهمان خدا میشوم و تا صبح در آنجا به سر برد و همچنان گرسنه باقی ماند. صبحدم در میعاد، هر سه نفر حضور یافتند و هر یک سرگذشت خود را بیان کردند.
👈از جانب خدایتعالی به نبی آن زمان وحی رسید که به آن میهمان ما بگو: ما میهمانی این میهمان عزیز را قبول کردیم و خود میزبان او شدیم و برای او درصدد تهیه #بهترین_غذاها برآمدیم لکن در #خزانه خود تفحص کردیم، بهتر از #گرسنگی غذایی را برای او نیافتیم».
📘رساله لب اللباب
🌺https://eitaa.com/baqiatalah313az09110