فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥💯 سلام فرمانده (سلام یا مهدی) در کنار خانه خدا
لینک کانال موج خبر
sapp.ir/a0cdc1e392f1f8271eb9f61437decbd4a400bfa6
ایتا
eitaa.com/mojekhabar1400
لینک کانال موج خبر ۵ در واتساپ
https://chat.whatsapp.com/DfTv8vaSFMTBAKmLRirG1z
سان و گردانندگان مدارس غیردولتی برای ارائه خدمات آموزشی استاندارد و برخی دغدغههای تربیتی نیست، اما واقعیت آن است که حتی اگر نگاه سود محور را نیز با اغماض نادیده بگیریم، اما واضح است که طی سالهای اخیر فضای حاکم بر بسیاری از مدارس غیردولتی به سمت حاکمیت و غلبه نا متوازن آموزش نسبت به پرورش تغییر کرده است.
حال که شاهد این سیستم آموزشی نامتوازن و طبقاتی و مشکلات دوری از عدالت آموزشی و کمتوجهی به امور تربیتی و پرورشی هستیم باید پرسید؛ مگر نه اینکه تامین آموزش و پرورش استاندارد، مناسب، رایگان، فراگیر و در دسترس همه وظیفه دولت و حاکمیت است؛ پس چگونه میتوان این همه شکاف و فاصله طبقاتی که طی این سالهاگریبان نظام آموزشی کشور را گرفته است توجیه کرد؟ چگونه میتوان شاهد محرومیت بسیاری از فرزندان مستعد و استعدادهای ناب در اقصی نقاط کشور و حتی در پایتخت و شهرهای بزرگ از امکانات مناسب آموزشی به علت کمکاری یا کمتوجهی برخی دولتها در سالهای گذشته باشیم و از طرفی ببینیم عدهای نیز صرفاً به علت برخورداری از وضع مالی مناسب فرزندانشان را در بهترین و گرانقیمتترین مدارس ثبتنام میکنند؟ در ادامه نیز متاسفانه در چرخه معیوب گرفتار در دست مافیای کنکور و هزینههای آن چنانی کلاسهای تستزنی باز کسانی پیشتاز و برخوردار میشوند که پول بیشتری دارند.
آیا عمیق شدن این شکاف و حاکم شدن نظام طبقاتی در
آموزش و پرورش زیبنده نظام و انقلاب اسلامی ماست؟
این روزها موضوع بحران پیری جمعیت و نگرانی از کاهش جمعیت جوان و کاهش فرزندآوری یکی از مباحث داغ و البته مهم کشور است
تا آنجا که مسئولان دولت و مجلس را به سمت اتخاذ سیاستهای تشویقی برای فرزندآوری از جمله تصویب و اجرای قانون «جوانی جمعیت» پیش برده است. آیا مسئولان نمیتوانند از طریق یاری خانوادهها در رفع دغدغههای آموزشی و پرورشی فرزندان از جمله تقویت همهجانبه مدارس دولتی و تامین آموزش رایگان و باکیفیت، کاری کنند که خانوادهها به جای نگرانی درخصوص تأمین هزینههای گزاف تحصیل در مدارس غیردولتی و ترس از فرزندآوری و ناتوانی از تأمین چنین هزینههایی، به فرزندآوری تشویق شوند؟
پرداختن به موضوع «عدالت آموزشی» همواره یکی از نکات مورد توجه رهبر معظم انقلاب نیز بوده است. ایشان یازدهم شهریور سال 99 در ارتباط تصویری با وزیر و مسئولان آموزش و پرورش فرمودند:« بنده البتّه مکرّر در مورد عدالت آموزشی صحبت کردهام. اینکه باید دانشآموز ما در فلان نقطه دوردست با دانشآموز ما در فلان محلّه تهران از لحاظ نصیب آموزشی تفاوتی نداشته باشد، یک اصل است؛ حالا یک وقت، یک کسی استعداد بیشتری دارد -که اتّفاقاً در این مراکز دوردست استعدادهای برجسته، استعدادهای درخشان گاهی مشاهده میشود- [این اشکال ندارد]. بایستی ما کاری کنیم که همه بتوانند از سهم مناسب خودشان در آموزش و پرورش کشور استفاده کنند... یک نکته در باب عدالت آموزشی بحث مدارس دولتی است که مراقب باشیم مدارس دولتی جوری نباشد که دانشآموزی که در مدارس دولتی تحصیل میکند، احساس کند که مثلاً فرض کنید امکان قبولیاش در کنکور کمتر است؛ این [طور] نباید باشد. یعنی بایستی ما سطح مدارس دولتی را، هم از لحاظ آموزش و هم از لحاظ پرورش، جوری بالا بیاوریم که خود آن دانشآموز احساس اعتماد کند، خانواده او هم که میخواهند این فرزند را بفرستند به مدرسه دولتی، احساس نکنند که دارند او را به یک جایی بیپناه میفرستند و رها میکنند؛ این جوری نباید باشد. باید به مدارس دولتی به معنای واقعی کلمه رسیدگی بشود.»
امروز که دشمن با انواع و اقسام روشها نسل کودک و نوجوان ما را در فضای مجازی و حقیقی هدف گرفته است و قصد اثرگذاری بر فطرتهای پاک و نورانی آیندهسازان این کشور طبق میل خود را دارد، غفلت و کمکاری در موضوع آموزش و پرورش گناهی نابخشودنی است. تحقق عدالت آموزشی و توجه ویژه به رشد امکانات و روشهای نوین آموزش و پرورش و در دسترس قرار دادن آن برای همه فرزندان و خانوادهها از واجبات است. توجه ویژه به این موضوع انتظاری به حق از مجلس انقلابی و دولت خدمتگزار و مردمی است تا هم از حراج «عدالت آموزشی» جلوگیری شود و هم آینده بهتری برای کشور رقم زده شود.
عباس شمسعلی
لینک کانال موج خبر
sapp.ir/a0cdc1e392f1f8271eb9f61437decbd4a400bfa6
ایتا
eitaa.com/mojekhabar1400
لینک کانال موج خبر ۵ در واتساپ
https://chat.whatsapp.com/DfTv8vaSFMTBAKmLRirG1z
💯 مدارس دولتی و غیردولتی و عدالت آموزشی!
پایان فصل مدارس برای بسیاری از خانوادهها مصادف است
با زمان سرآمدن موعد اجاره خانه و شروع تلاش برای یافتن خانهای مناسب با قیمتی متعادل یا تمدید قرارداد با حداقل افزایش اجارهبها که البته این امر نیز با افزایش سرسامآور اجارهها سختیهای خود را دارد.
اما این ایام پایان سال تحصیلی برای بسیاری از خانوادهها صرفاً زمان یافتن مسکن و تعیین تکلیف اجاره خانه نیست و خیلی از آنها همزمان با این دغدغه مهم، درگیر یافتن مدرسهای مناسب برای فرزندانشان هم هستند. در شرایطی که گرایش به سمت مدارس غیردولتی روندی افزایشی دارد، برخی از این خانوادهها با سطح درآمدهای مختلف مجبورند در کنار جستوجو برای منزل به فکر یافتن یک مدرسه غیردولتی با شهریه معقول و خدمات قابل قبول هم باشند.
حال وقتی به صحبتهای رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش درخصوص تعیین حداقل شهریه ثابت
چهار میلیونی و حداکثر شهریه ۳۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تومانی برای مدارس غیردولتی در سال جدید توجه میکنیم و البته شهریههای ظاهراً اختیاری همچون کلاسهای فوق برنامه، ایاب و ذهاب، لباس فرم و تغذیه و... را نیز به شهریه ثابت میافزاییم بیشتر سختی کار خانوادههایی که در کنار همه مخارج و مشکلات اقتصادی و از جمله افزایش هزینه اجاره مسکن و در شرایطی که بنا بر اعلام رئیس مرکز پژوهشهای مجلس، سهم هزینههای مسکن در سبد خانوارهای شهری ایران بین ۶۰ تا ۷۰ درصد
برآورد میشود، باید هزینه چند ده میلیونی تحصیل فرزندشان را نیز تامین کنند درک میکنیم. ناگفته نماند که شهریه چهار میلیون تومانی برای یک مدرسه غیردولتی بیشتر به شوخی میماند و بسیاری از مدارس غیردولتی شهریههای چند ده میلیونی دارند.
سالهاست که تمایل خانوادهها برای تحصیل فرزندانشان در مدارس غیردولتی روندی افزایشی داشته است که دلایل مختلفی برای این موضوع میتوان برشمرد. در کنار موضوع تبلیغات و القای این فکر که تضمین آینده تحصیلی در مدارس غیردولتی ممکن است، متاسفانه طی سالهای گذشته شاید تعمداً یا به علت کمتوجهی دولتهای مختلف به امر تجهیز و تقویت مدارس دولتی به صورت فراگیر و سراسری و تامین امکانات برابر آموزشی برای همه دانشآموزان در همه مناطق یا به عبارتی ناکافی بودن کارهای انجام شده و همچنین تراکم بالای دانشآموزان در مدارس دولتی، رضایت خانوادهها در بسیاری از مناطق نسبت به سطح آموزشی این مدارس کاهش پیدا کرده است.
در این شرایط بسیاری از خانوادهها و حتی آنهایی که توان مالی بالایی ندارند به مدارس غیردولتی گرایش پیدا کردهاند. اینکه درخصوص کمتوجهی به تقویت مدارس دولتی از احتمال تعمد دولتها سخن گفته شد به این علت است که با توجه به هزینه بالای تامین سرانه دانشآموزی و تجهیز و تقویت مدارس دولتی، شاید برخی دولتها بیتمایل نبودهاند که بار و هزینه این کار به دوش بخش خصوصی و به عبارتی مدارس غیردولتی گذاشته شود. این در شرایطی است که با توجه به اهمیت فوقالعاده امر آموزش و پرورش و نقش این بخش در ساختن آینده کشور و تربیت نسل شایسته و توانمند، شاید بتوان گفت دولتها جایی مهمتر از بخش آموزش و پرورش برای هزینه کردن و رسیدگی نداشته باشند و اینجا جای صرفهجویی و کمکاری نیست.
هرچند هنوز هم تعداد دانشآموزان مدارس غیردولتی نسبت به کل جمعیت دانشآموزان کشور و محصلان مدارس دولتی نسبتا اندک است اما میتوان گفت که روند گسترش مدارس غیردولتی و افزایش تمایل خانوادهها به تحصیل فرزندانشان در این مدارس قابل کتمان نیست.
با وجود اینکه به جرأت میتوان گفت ساختار وسطح علمی و کیفیت کادرآموزشی بسیاری از مدارس دولتی اگر از برخی مدارس غیردولتیِ پرسروصدا بالاتر نباشد حداقل هم سطح با آنهاست اما مشکل آن است که این مدارس خوب دولتی در همه مناطق و در دسترس همه دانشآموزان نیست.
از لحاظ امور تربیتی و پرورشی نیز متاسفانه با غلبه بیشتر بخش آموزش بر پرورش در مدارس غیردولتی و مورد قضاوت قرار گرفتن موفقیت این مدارس با معیار موفقیت صرفاً علمی، گرایش بسیاری از مسئولان این مدارس به بحث آموزش است تا پرورش، لذا شاید بسیاری از مدارس دولتی از این منظر وضعیت بهتری داشته باشند.
مشکل دیگر این است که نگاه سود محور در مدارس غیردولتی به شدت رو به رشد است. این مدارس که ابتدا قرار بود غیر انتفاعی باشند اکنون در فضای کمکاری دولتهای مختلف درخصوص مدارس دولتی،
نه صرفاً یک مرکز فرهنگی و آموزشی بلکه تبدیل به کسبوکاری جذاب و پرمنفعت شدهاند تا جایی که در مواردی عدهای سرمایهگذار با قرار گرفتن در پشت پرده و استفاده ازمجوز تاسیس این مدارس که طبیعتاً در دسترس همه نیست و مثلاً فرهنگیان و بازنشستگان فرهنگی امکان گرفتن آن را دارند، به مدرسه داری به عنوان یک تجارت پر سود مثل هر تجارت دیگری نگاه میکنند. البته این به معنی نفی تلاش همه مؤس
💯 کرباسچی: شاه و جمهوری اسلامی در سرکوب منتقدان شباهت دارند!!!!
«غلامحسین کرباسچی» فعال اصلاح طلب در مصاحبه با روزنامه اعتماد گفت: «شاه اگر به اصلاحات تدریجی تن میداد که کار به اینجا نمیرسید. امام (ره) در اوایل شروع نهضت، نمیخواستند وضعیت کشور را به هم بریزند و برنامهای برای انقلاب نداشتند. اولین اعلامیههای امام درباره مسائل جاری و ساده کشور بود، اما توجهی به این خواستهها و مطالبات نمیشد. گروههای سیاسی مانند فعالان جبهه ملی و مذهبیها و مهندس بازرگان و...هم مدام به شاه و کارگزارانش در این خصوص هشدار میدادند. حتی امام (ره) که راس هرم مخالفتها و معمار انقلاب بودند، خواستههای سادهای برای اصلاح امور داشتند. بحث این بود که شکنجه کنار گذاشته شود، زندانی سیاسی نداشته باشیم، رفتار نهادهای امنیتی اصلاح شود. در مملکت فقر و بیعدالتی نباشد. ابتدا منتقدان که اسلحه نداشتند. اگر شاه به این تذکرها توجه میکرد، مسیر متفاوتی طی میشد. اما هر کسی انتقاد میکرد با شدیدترین برخوردها مواجه میشد.»
وی در ادامه گفت: «به نظر من اگر هر دو طرف یک روش دیگر را به کار میگرفتند، خروجی فرق میکرد. اگر حاکمیت آن روز گوش میکرد و تن به اصلاح میداد، این سرنوشت را پیدا نمیکرد. صحبتهای امام درباره کاپیتولاسیون بود، میگفت، دست آمریکا را اینقدر در کشور باز نگذارید، نیروهای خارجی را اجازه ندهید که به منابع کشور مسلط شوند و... حکومت در پاسخ به این انتقادها، امام (ره) را تبعید و منتقدان را سرکوب کردند. همین بحثها امروز هم به گونهای دیگر مطرح است، سیستم اگر با نقدها و بحثهای ایجابی فعلی درست برخورد کند و صداها را بشنود، بسیاری از مسائل حل میشود. هم اپوزیسیون و پوزیسیون باید به درستی شنوای صداهای متفاوت باشند.»
کرباسچی در بخش دیگری از این مصاحبه گفت: «من موافق استفاده از عنوان "جنبش" برای اصلاحات نیستم. مجموعه افراد و جریاناتی که در یک کشور فعالیت میکنند در طول زمان دچار تغییر و تحول میشوند. این تحولات در اشخاص گوناگون هم متفاوت است و یک نسبت واحد ندارد. مثلا آقای تاجزاده امروز که چهره آوانگارد اصلاحطلبان است با تاجزاده سال ۶۴ و ۶۵ متفاوت است. حتی سیدمحمد خاتمی دهه ۶۰ که تلاش میکرد با ویدیو VHS مقابله کند و بخشنامه میداد، با خاتمی امروز فرق دارد. همه ما دچار این تغییرات شدهایم، از قیافهها و ظواهر گرفته تا افکار و نگاهی که به مسائل سیاسی و مدیریتی داریم، فرق کرده است.»
کرباسچی و رفقای وی در سالهای گذشته در شهرداری تهران و کارخانه رشت الکتریک پرونده های فساد اقتصادی دارند. در سال ۱۳۸۲، ۷۲ درصد از سهام یکی از بزرگترین کارخانههای تولیدی دولتی در رشت، باسابقه ۵۰ ساله و در وسعتی به میزان ۱۲ هکتار، به بهانه اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی با مبلغی در حدود ۲ میلیارد تومان بهصورت اقساط ۱۳ ماهه، به خیرالنساء عسگریان (همسر غلامحسین کرباسچی) ، فاطمه صدیقیان(همسر عبدالله نوری) ، گیتا شاهنواز (همسر غلامرضا قبه، معاون کرباسچی در دوران شهرداری تهران و از متهمان اصلی پرونده فساد شهرداری در سال ۷۷) و سوده جبلی (دختر باجناق کرباسچی) واگذار شد.
این کارخانه طی سالهای متمادی، ۱۱۲ محصول الکتریکی را تولید و ضمن توزیع در سراسر کشور، به سایر کشورها نیز صادرات داشت و حدود ۲ هزار کارگر در آن اشتغال داشتند. این کارخانه یکی از تولید کنندههای اصلی محصولات الکترونیک در ایران بود، اما واگذاری مشکوک و مفسدهانگیز آن در سال ۸۲، آن را به مخروبه تبدیل کرد. این یکی از دستپخت های آقای کرباسچی و نزدیکان وی است.
در دوران حضور کرباسچی در شهرداری تهران نیز فساد بزرگی رخ داد. پرونده این فساد با داشتن ۱۰۴ متهم و هزاران صفحه، بزرگ ترین فساد مورد رسیدگی در قوه قضاییه جمهوری اسلامی تا آن زمان بود. کرباسچی در پایان ۸ جلسه محاکمه که در اقدامی قابل تحسین و بی سابقه به صورت زنده از تلویزیون پخش می شد، از سوی قاضی دادگاه، غلامحسین محسنی اژه ای به ۳ سال حبس و ده سال انفصال از خدمات دولتی محکوم شد و به زندان افتاد و البته با گذراندن کم تر از ۸ ماه حبس، با وساطت هاشمی رفسنجانی از زندان آزاد شد.
نکته قابل توجه اینجاست ک جریان اصلاح طلب در آن مقطع با شلوغ بازی و با نمایش بدون روتوش رفتار قبیله ای و باندی در پی سیاسی جلوه دادن این پرونده فساد و مظلوم نمایی از کرباسچی برآمد.
به این نمونه نیز توجه کنید: روزنامه منتسب به حزب کارگزاران در دولت روحانی تصویر جهانگیری را در لباس سوپرمن در صفحه اول منتشر کرد. حزب کارگزاران یکی از حامیان جدی دلار ۴۲۰۰ تومانی بود. این در حالی است که دولت قبل با تصمیم غلط و غیرکارشناسی دلار ۴۲۰۰ تومانی، حدود ۶۰ تن طلا و همچنین حدود ۱۸ میلیارد دلار ارز دولتی را بر باد داد. دلار ۴۲۰۰ تومانی در تبعیضی آشکار موجب شده بود که پول متعلق به همه مردم ایران تنها به جیب حدود ۴۰۰۰ ن
فر برود.
کرباسچی همان شخصی است که در اسفند ۹۹ و در شرایطی که دولت روحانی ماههای پایانی خود را سپری می کرد، گفت: «از انتخاب روحانی نه پشیمان هستیم و نه توبه میکنیم»!
کرباسچی در پرونده خود موارد قابل تأملی را ثبت کرده است، از توهین به مدافعان حرم و سربازان حاج قاسم تا فساد در شهرداری. و حالا چنین شخصی با چنین سابقه ای مدعی است که شاه و جمهوری اسلامی در سرکوب منتقدان شباهت دارند.
واقعیت امر این است که بخشی از جریان اصلاح طلب آلوده به «نفاق» است؛ رذیله ای اخلاقی که خود کرباسچی در بخشی از این مصاحبه به آن اذعان کرده است.
لینک کانال موج خبر
sapp.ir/a0cdc1e392f1f8271eb9f61437decbd4a400bfa6
ایتا
eitaa.com/mojekhabar1400
لینک کانال موج خبر ۵ در واتساپ
https://chat.whatsapp.com/DfTv8vaSFMTBAKmLRirG1z
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لینک کانال موج خبر
sapp.ir/a0cdc1e392f1f8271eb9f61437decbd4a400bfa6
ایتا
eitaa.com/mojekhabar1400
لینک کانال موج خبر ۵ در واتساپ
https://chat.whatsapp.com/DfTv8vaSFMTBAKmLRirG1z
💯 ماجرای بازداشت مدیرکل برق گیلان به دستور استاندار / تا آخر بخوانید
شاقاجی، روستایی در حوالی سنگر رشت است که آن زمان چهل - پنجاه خانوار جمعیت داشت
استاندار وقت گیلان، مهندس علی انصاری یک شب در جمع مردم شاقاجی حاضر و سخنرانی کرد. بعد از سخنرانی مردم روستا دور انصاری جمع شدند و گفتند: آقای استاندار! برق فشار قوی از بالای روستای ما برای معدن سنگرود رد میشود، اما ما اینجا برق نداریم فکری به حال ما کنید.
➖استاندار قول داد که این کار را پیگیری کند. صبح فردا رئیس شرکت برق گیلان را به استانداری دعوت کردیم و ماجرا را برایش توضیح دادیم و گفتن چون مشکل شبکه وجود ندارد، این کار عملی است اما نیاز به اعتباری در حدود ۹ میلیون تومان دارد و بر اساس آیین نامه نیمی از این مبلغ را باید اهالی بپردازند
➕قضیه را به استاندار گفتیم. مهندس انصاری گفت مردم آن روستا توان پرداخت چهار و نیم میلیون تومان را ندارند. سهم مردم را ما از استانداری میدهیم. در نتیجه این مبلغ را از اعتبارات استانداری در وجه ادارهی برق چک کشیدند. مدتی از این ماجرا گذشت و اتفاقی نیفتاد. علت را از رئیس اداره ی برق جویا شدیم. گفت اعتبارات دولتی تامین نشده است.
➕مهندس انصاری چک دوم را هم کشید و گفت این هم سهم دولت، هر چه زودتر مشکل برق شاقاجی را حل کنید. مدتی گذشت اما باز هم خبری نشد. رئیس ادارهی برق بهانه آورد که تیر و کابل و ... موجود ندارند. مهندس انصاری از طریق شرکت چوکا، این تجهیزات را تهیه کرد. ولی باز مدتی گذشت و خبری از برق روستا نشد.
➖قضیه را به مهندس گفتند. ایشان ناراحت شد و گفت اعتبار و کابل و مقره بهانه بود این آقا مریض است
➕ اتفاقا آن روز قاضی کریمی دادستان گیلان در اتاق مهندس انصاری حضور داشت و متوجه قضایا شد. با ناراحتی گفت علی رغم فراهم نمودن این مقدمات، از دستور شما سرپیچی کردن جرم است و اگر شما از ایشان شکایت کنید من به عنوان دادستان ایشان را جلب میکنم.
➖گذشت تا آنکه یک روز ما جلسه کمیته برنامه ریزی استان را در اتاق همین رئیس اداره برق داشتیم. شهید محمود قلی پور، فرمانده وقت اطلاعات عملیات سپاه، درحالی که نام کسی را در دست داشت، وارد شد. پرسید این آقا کیست؟ گفتم رئیس اداره ی برق است.
➕گفت: ایشان بازداشت هستند.
➖اینطور شد که مدیرکل اداره برق در اتاق کارش بازداشت شد
➕کمتر از ۱ ساعت بعد از دفتر وزیر وقت نیرو زنگ زدند و گفتند با استاندار کار داریم. عباسپور بود. علت بازداشت مدیرکل اداره ی برق را جویا شد. مهندس انصاری موضوع را برایش توضیح داد.
➕مهندس عباسپور گفت شما ایشان را آزاد کنید من دستور می دهم به آن روستا برق بکشند ولی مهندس انصاری خیلی سریع پاسخ داد؛ خیر اول باید برق روستا وصل بشود. من به عنوان شاکی خصوصی از ایشان شکایت دارم.
➕ تا پایان آن شب از دفتر نخست وزیری گرفته تا دفاتر بقیه وزرا بارها با ما تماس گرفتند و درخواست آزادی رئیس اداره ی برق را کردند اما مهندس انصاری لحظه ای از نظری که داده بود عقب نشینی نکرد
➖صبح ساعت ۷ دیدیم هواپیمایی اختصاصی در فرودگاه رشت به زمین نشست. آنها تعدادی از کارشناسان و مسئولین وزارت نیرو، وزارت کشور و ریاست جمهوری بودند که یک راست آمدند استانداری و رفتند به اتاق استاندار.
➕استاندار در حالی که پشت میزش نشسته بود پرسید چه شده و برای چه تشریف آورده اید؟ پاسخ دادند آمده ایم بررسی کنیم چرا مدیرکل برق استان را بازداشت کرده اید.
➕مهندس انصاری با دلخوری گفت: من خیلی متاسفم که می بینم سالها تعدادی از مردم مظلوم، اینجا از نعمت برق در این کشور محروم بودند اما کسی نه با هواپیما، بلکه با الاغ هم نیامد تا به وضعشان رسیدگی کند. ولی برای یک آدم متمرد و مدیری که از فرمان مافوق خود سرپیچی کرده و فقط یک شب در بازداشت بوده این همه کارشناس با یک هواپیمای اختصاصی به اینجا میآیند تا به وضعش رسیدگی کنند. واقعا برای این وضع متاسفم
➖آن روز آفتاب غروب نکرده بود که از روستا تماس گرفتند و اعلام داشتند که برق روستا وصل شده است!
➕ بعد از آزادی مدیرکل برق، مهندس انصاری به ایشان گفت: در سطح استان گیلان حق ندارید بمانید و حق ندارید در هیچ جایی مشغول خدمت شوید. از این استان بروید.
منبع: کتاب استاندار آسمانی
💠 15 تیر ماه، سالروز شهادت پر افتخار مهندس علی انصاری استاندار سابق گیلان ... روحش شاد و یادش گرامی ، برای شادی روح پرفتوح و مطهرش برمحمد و آل محمد(ص) ((لّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم ))
لینک کانال موج خبر
sapp.ir/a0cdc1e392f1f8271eb9f61437decbd4a400bfa6
ایتا
eitaa.com/mojekhabar1400
لینک کانال موج خبر ۵ در واتساپ
https://chat.whatsapp.com/DfTv8vaSFMTBAKmLRirG1z
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💯 پیشنیاز زمانشناسی، داشتن مبانی محکم در ولایتمداری، عدم وابستگی به جریانات خُرد سیاسی و شناخت درست از حوادثی است که در اطرافمان رخ میدهد.
امام خامنه ای : تاریخ شما را به مواضعتان قضاوت خواهد کرد نه به نماز و روزه اتان
لینک کانال موج خبر
sapp.ir/a0cdc1e392f1f8271eb9f61437decbd4a400bfa6
ایتا
eitaa.com/mojekhabar1400
لینک کانال موج خبر ۵ در واتساپ
https://chat.whatsapp.com/DfTv8vaSFMTBAKmLRirG1z
لینک کانال موج خبر
sapp.ir/a0cdc1e392f1f8271eb9f61437decbd4a400bfa6
ایتا
eitaa.com/mojekhabar1400
لینک کانال موج خبر ۵ در واتساپ
https://chat.whatsapp.com/DfTv8vaSFMTBAKmLRirG1z
💯 پاسخ عالی محسن مقصودی مجری، کارشناس و مستندساز برنامه ثریا درباره اظهارات اخیر ظریف که گفته است: اسرائیل شهید فخری زاده را زد، که برجام را نابود کند!
۱. صحبتهای اخیر آقای #ظریف خجالت آور است. میگوید #شهید_فخریزاده در حوزه امنیت، بسیار بی مبالات بود و اسراییل به راحتی ترورش کرد تا #برجام را نابود کند.
او نمیفهمد که قهرمان ها از مرگ نمیهراسند و اسم این نترسیدن، شجاعت است. او نمیفهمد کسی که بیست سال در صدر لیست ترور موساد بود،
۲. خانه نشین شدن و محدود کردنش از ترس ترور، دقیقا همان خواست موساد است. شهیدی که در طول عمرش برای حفظ مسائل امنیتی یک روز هم از ایران خارج نشد و حتی از مرز خوزستان با اشک و حسرت به امام حسین (ع) سلام میداد و کربلا نرفته، کربلایی شد.ظریف نمیفهمد که چرا حاج قاسم باید وسط میدان باشد
۳. ظریف نمیداند، چرا حاج قاسم به #آقای_اصغر میگوید من را از دو تا گلوله میترسانی و خودش در عملیاتهای اصلی در وسط میدان است؟
او از خودش نمیپرسد چرا مسوولان کم خاصیت ماشین های ضدگلوله داشتهاند و دانشمند هستهای ما که در صدر لیست ترور موساد است، نه!
۴. ظریف که یک روز فیلم التماسش به البرادعی مخفیانه توسط بی بی سی ضبط و پخش میشود و یک روز فایل صوتی اش از اسرار نظام و مذاکرات و دوگانه سازی میدان و دیپلماسی مخفیانه منتشر میشود و نفوذی ها در تیم مذاکراتش جولان میدهند، برای ما از بیمبالاتی امنیتی میگوید. خنده دار نیست!
۵. ظریف دراین مصاحبه قانون مجلس دراقدام متقابل علیه بدعهدی آمریکا در برجام را چرت میخواند. عشق برجام، باعث شده همه چیز را فدای توافقی کند که حتی نتوانست خود او را از تحریم نجات دهد. اشتباهات متعدد در برجام که باعث شد هستهای برود و تحریم ها بماند، را با این حرفها نمیتوان توجیه کرد.
محسن مقصودی
لینک کانال موج خبر
sapp.ir/a0cdc1e392f1f8271eb9f61437decbd4a400bfa6
ایتا
eitaa.com/mojekhabar1400
لینک کانال موج خبر ۵ در واتساپ
https://chat.whatsapp.com/DfTv8vaSFMTBAKmLRirG1z
💯 * پاسخ فرزند شهید فخریزاده به اظهارات اخیر ظریف که گفته است: اسرائیل شهید فخری زاده را زد، که برجام را نابود کند!*
*🔸جناب آقای ظریف! ای کاش من هم میتوانستم مثل شما تقوا را زیر پا بگذارم و بدون توجه به مصالح کشور و مسائل امنیت ملی، بگویم آنچه را نباید گفت.*
*🔹 با اندکی هوش سیاسی میتوانید وقایع داخلی و خارجی پیرامون شهید فخریزاده را از ۱۰ سال قبل از شهادت تا امروز مطالعه کنید تا بتوانید تحلیلهای درستتری داشته باشید.*
*🔸 این انقلاب بیش از ۱۸۰۰۰ شهید سهلانگاری دارد (به تعبیر شما) که ترور شدهاند.*
*🔹 آمریکا و اسرائیل کسانی را ترور میکنند که برای آنها مزاحمت و برای کشور اعتلا و اقتدار میآفرینند، نه اشخاص منفعلی که مزاحمتی ندارند.*
*🔸 شهید فخریزاده مرد عمل و مرد میدانِ جهاد بود و هیچگاه از ترس جان خود، نه پشت القاب و عناوین سیاسی قایم شد و نه خانهنشینی را انتخاب کرد.*
*🔹 صحبتهای شما در مورد شهید فخریزاده مرا یاد دوگانه سازی میدان و دیپلماسی در مورد شهید حاج قاسم سلیمانی انداخت.*
*🔸 یقینا یکی از برکات خون شهید فخریزاده بر ملا شدن جریان نفوذی است که بیش از سی سال در این کشور ریشه دوانده است.*
*🔹 نمیدانم با اظهارات و تحلیلها سیستم امنیتی و اطلاعاتی کشور را هدف قرار دادهاید یا شهید فخریزاده را؟!!!*
*🔸 اگر نمیدانید بدانید، آدرس آسیابی که در آن آب میریزید را اشتباه به شما دادهاند.*
*یک عکس بجا مانده ز تو پشت نگاهت*
*خشمی ز دو صد فتنهی دوشیزه نهان است*
*عمری نگران بودهای از مکر نفوذی*
*چشمان تو در عکس هنوزم نگران است*
*✍️ حامد فخریزاده، ۱۶ تیرماه ۱۴۰۱*
لینک کانال موج خبر
sapp.ir/a0cdc1e392f1f8271eb9f61437decbd4a400bfa6
ایتا
eitaa.com/mojekhabar1400
لینک کانال موج خبر ۵ در واتساپ
https://chat.whatsapp.com/DfTv8vaSFMTBAKmLRirG1z
💯 *به مناسبت سالروز آزادی «بوکمال»*
🌎 شهرهای "سوریه" دومینو وار سقوط می کردند "داعش" به چند صد متری حرم حضرت "زینب" رسیده بود و دواعش روبروی حرم بی بی زینب فریاد می زدند: "زینب یا جای تو اینجاست یا جای ما"
✍کودک و سالخورده، زن و مرد سربریده می شدند! یکی از تروریستها، قلب فردی را به دندان گرفته و درمقابل دوربین می خورد به گونه ای که "پوتین" رییس جمهور روسیه هم از دیدن آن متاثر می شود و آمریکا را به خاطر حمایت ازاین وحشی ها سرزنش می کند
🔹همه در شوک تحولات سوریه بودند که ناگهان و در کمتر از 24 ساعت، موصل عراق در نتیجه خیانت ته مانده های حزب "بعث" و برخی ارتشی های این کشور، سقوط کرد موصلی که به شهر نظامیان عراق معروف بود و از همین جا بود که سقوط دومینووار شهرهای عراق آغاز شد!
🔹موصل، الانبار، تلعفر، سنجار، صلاح الدین، کرکوک، دیاله، هیت، الرمادی و... در عراق متحیرانه سقوط کردنددر وصف اوضاع وحشتناک عراق، همین بس که یک روحانی ایرانی با خانواده در مسیر "نجف" به "کربلا" توسط داعش دستگیر و سر بریده شد. مسیری که الان میلیون ها زائر در مراسم اربعین تردد می کنند...
*🔹داعش به دیاله عراق رسید،*
*فاصله دیاله با مرز ایران فقط یک کیلومتر است.*
*فاصله روستای زلزله زده ازگله تا "دیاله" تحت تصرف داعش، فقط 10 کیلومتر!!!*
*فاصله ثلاث باباجانی تا دیاله فقط 40 کیلومتر !!!*
*فاصله سرپل ذهاب تا دیاله تحت تصرف داعش فقط 45 کیلومتر!!!*
صدای توپ و تانک داعش، امان از مردم روستاهای مرزی ایران بریده بود. دواعش به نقل از فرمانده نیروی زمینی ارتش، مهمات خود را دپو کرده بودند و آماده حرکت نهایی یعنی حمله به ایران بودند...
*🔹ایران باید چه می کرد؟* عده ای بی بصیرت در داخل کشور، عنوان می کردند عراق و سوریه به ما چه ارتباطی دارد، در حالی که نمی دانستند سقوط سوریه و عراق، سکوی پرش داعش برای ضربه نهایی به ایران بود.
*برخی می گفتند چرا در عراق هزینه می کنید یا در سوریه! غافل از این که اگر داعش به ایران حمله می کرد ما می بایست صدها برابر هزینه بدهیم.*
🔹برآورد کارشناسان از هزینه ایران درجنگ تحمیلی با عراق، از سال 59 تا 67 رقمی بالغ بر 10/04 تریلیون دلار است. برای درک این رقم، خوب است بدانید امارات قرارداد ساخت بزرگ ترین برج دنیا را با یک میلیارد دلار بست، یعنی ایران بیش از 10000برابر قیمت بزرگ ترین برج دنیا، فقط هزینه داد... ورود ایران به جنگی دیگر، رقم چنین زیان را برای کشور خواهد ساخت اما ما با حداقل هزینه نه تنها جنگ را به اتمام رساندیم بلکه تغییرات استراتژیکی در منطقه ایجاد شد که قدرت ایران در خاورمیانه بیش از پیش فزونی یافت
🔹مدافعان حرم با امکانات چند صد میلیونی نجنگیدند، نویسنده که در بین مدافعان حرم حضور داشته است گواهی می دهد که عزیزان مدافع حرم، با مهمات تولید حتی قبل از سال 70 و با سلاح های حداقلی جنگیدند. خبری از وعده غذایی مرتب نبود اگر غذایی می رسید می خوردیم و در غیر این صورت، با گرسنگی، کار را ادامه می دادیم.
🔹بله مدافعین حرم با کمترین هزینه، بزرگ ترین کار را انجام دادند و با ورود ایران به معرکه، تحولات میدانی در سوریه شروع شد. خدا رحمت کند سردار شهید همدانی را... خطاب به سوری ها عنوان کرده بود: اگر می خواهید سوریه را نجات دهید باید دو شهر را حفظ کرد "حلب" و "دمشق"... کم کم مناطق سوریه باز پس گرفته شد.
🔹ایران با هوشیاری تمام و توجیه روسیه نسبت به خطر دواعش بخصوص "چچنی"های داعش، روسیه را وارد سوریه کرد. نیروی هوایی روسیه و قدرت مستشاری ایران روی زمین، دو عامل شکست پله به پله تروریست ها شد.
البته روس ها اقدامات ناهماهنگی انجام می دادند ولیکن در برابر هزینه ای که کردند، چیز مهمی به حساب نمی آید.
🔹مع الوصف بعد از تقدیم بیش از 2000 شهید مدافع حرم، اعم از ایرانی، افغانستانی، عراقی، پاکستانی، لبنانی، سوری و... آخرین پایگاه داعش یعنی بوکمال هم پس گرفته شد و ژنرال قاسم سلیمانی این چنین به فرمانده اش گزارش داد:"آخرین قلعه را هم زدیم و پرچم داعش را پائین کشیدیم"
*🔹بله؛ مدافعین حرم، به جای هزینه 10/04 تریلیون دلاری با کمترین هزینه، کشور را از ورود مستقیم به یک جنگ وحشتناک نجات دادند.* بیش از 2 هزار شهید دادند که دیگر شاهد پرپر شدن 230 هزار شهید نباشیم. روحتان شاد و راهتان پر رهرو
*🙏«شادی روح حاج قاسم سلیمانی سیدالشهدای مدافع حرم و تک تک شهدای عزیز مدافع حرم صلوات».*
*🌷سالگرد_فتح_بوکمال*
لینک کانال موج خبر
sapp.ir/a0cdc1e392f1f8271eb9f61437decbd4a400bfa6
ایتا
eitaa.com/mojekhabar1400
لینک کانال موج خبر ۵ در واتساپ
https://chat.whatsapp.com/DfTv8vaSFMTBAKmLRirG1z
💯 دشمن شناسی
🔹 #شناخت_درست از #دشمن داشته باشیم. دشمن یک #جبهه است؛ دشمن یک فرد که نیست، یک دولت خاص که نیست، یک جبهه است؛ ما باید این جبهه را بشناسیم و ببینیم چه کسی وابستهی به این جبهه است و از کجا این جبهه، جوری حرکت میکند که میتواند ما را نسبت به خودش مشتبه کند.
🔹 #جبهه_دشمن را بشناسیم، #شیوههای_دشمنی را هم بشناسیم؛ بدانیم [دشمن] چه جوری دشمنی میکند. گاهی هست که دشمن وارد میشود، یک کاری را شروع میکند، به قصد یک هدف خباثتآمیز، و ما درست نمیدانیم آن هدف چیست؛ ظاهر کار را نگاه میکنیم، میبینیم کار خوبی است و از آن استقبال میکنیم؛ در حالیکه او دارد آن هدف [خودش] را دنبال میکند.
🔹داشتهایم؛ از این قبیل در کشور داشتهایم و داریم مواردی را که آنها یک کاری را شروع کردند با یک هدفی، ما هم ظواهر کار را نگاه کردیم، گفتیم عجب! خب اینکه کار خوبی است، اینکه اشکالی ندارد؛ در حالیکه اگر #بصیرت داشته باشیم، اگر #اهداف_دشمن را بشناسیم، اینجوری گول نمیخوریم.
بیانات در دیدار با اعضای مجلس خبرگان ۹۵/۳/۶
منبع: وبسایت دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری
#امام_خامنه_ای
لینک کانال موج خبر
sapp.ir/a0cdc1e392f1f8271eb9f61437decbd4a400bfa6
ایتا
eitaa.com/mojekhabar1400
لینک کانال موج خبر ۵ در واتساپ
https://chat.whatsapp.com/DfTv8vaSFMTBAKmLRirG1z
💯 ایران در روسیه گندم تولید میکند!/ علت پیشنهاد «کشاورزی فراسرزمینی» چیست
در میانه جنگ اوکراین، بحران جهانی غذا، بحران انرژی و البته شوک افزایش قیمتها در بازارهای کشور، یک پیشنهاد جالب توجه روی میز ایران قرار گرفته است.
یک هیئت تجاری روسی، چند روز پیش به ایران آمد و در گفتگو با برخی اعضای اتاق بازرگانی تهران، پیشنهاد کردند که ایران حدود ۱۰۰ هزار هکتار زمین کشاورزی در روسیه در اختیار بگیرد و به «کشاورزی فراسرزمینی» بپردازد.
این پیشنهاد در نوع خود کمسابقه است و به دلیل شرایطی که ایران و روسیه در آن قرار دارند، شاید از همیشه هم به اجرا نزدیکتر باشد. اما «کشاورزی فراسرزمینی» چیست و چرا ایران باید این پیشنهاد روسیه را جدی بگیرد؟
جایی که شاید نامش را هم نشنیده باشید
ماجرا اما زمانی جالبتر میشود که بدانیم روسها، پیشنهاد کردهاند زمینهایی را در «جمهوری باشقیرستان» (Republic of Bashkortostan) در اختیار ایران قرار بدهند.
«باشقیرستان» حدود ۴ میلیون نفر جمعیت دارد و در واقع بخشی از خاک «فدراسیون روسیه» به حساب میآید. یکی از جاذبههای این منطقه هم اسبهای نژاددار باشقیر هستند که بسیار معروفاند.
خاک روسیه، از منظر مرغوبیت برای کشاورزی در جهان مشهور است و منابع آب در این سرزمین پهناور هم محدودیت بسیار کمی دارند. بنابراین، تا اینجا همه چیز منطقی به نظر میرسد.
اما چرا «باشقیرستان» و چرا حالا
احتکارِ ۵۰ درصد از غذای جهان در چین/ چین از حمله به اوکراین با خبر بود؟
روسها چه میخواهند؟
روزنامه دنیای اقتصاد چند روز پیش در گزارشی به حضور هیئت روسی در اتاق بازرگانی ایران اشاره کرده بود و از قول «سرگئی گریکوف»، رییس این هیئت تجاری آورده بود: «جمهوری «باشقیرستان» یکی از قطبهای تولید محصولات کشاورزی است و ما آمادهایم که در این زمینه به شرکتهای ایرانی خدماتی ارائه کنیم.»
او ادامه داده بود: «این آمادگی وجود دارد که ۱۰۰ هزار هکتار زمین برای کشت فراسرزمینی در اختیار ایران قرار گیرد تا در آن، انواع غلات و ذرت کشت شود. این همکاری نهتنها به حوزه کشت محصولات کشاورزی، بلکه به تولید محصولات ثانویه از این تولیدات هم قابل تعمیم است.»
هیئت روسی این را هم اضافه کرده بود که «باشقیرستان»، یکی از قطبهای تولید گوشت قرمز و روغن آفتابگردان است و از قضا، ایران اکنون به دلیل بحران آب و تحولات جهانی، احتمالا به هر دو نیاز خواهد داشت.
روسیه برای دورزدن تحریمها (و تزریق ارز به اقتصادش) به ایران نیاز پیدا کرده است.
این هم گفته شده بود که روسیه میتواند به این ترتیب، از تجربه ایران برای دور زدن تحریمها هم استفاده کند. منطق این پیشنهاد اینجا شکل میگیرد.
تجارت جایی شکل میگیرد که نفع دوطرفه وجود داشته باشد: ما آب نداریم و گندم میخواهیم؛ روسها آب و امکان کشاورزی دارند و میخواهند به اقتصادشان دلار تزریق کنند.
از قضا، ایران هم که خودش کشوری تحریمشده است، یکی از بهترین گزینهها برای تزریق ارزهای خارجی به اقتصاد روسیه است، آن هم بدون ترس از تحریمهای ثانویه آمریکا و اروپا.
روسیه میخواهد به زور به ایران جنس بفروشد؟/ زمزمه واردات ۱۴۵ هزار میلیارد تومانی لوکوموتیو از روسیه
یک نگرانی جدی
اما نگرانیها در مورد وضعیت منابع آبی در ایران و (شاید از آن مهمتر و فوریتر) نگرانی در مورد کمبود گندم و محصولات جانبی آن در ایران، چارهای برای ما نمیگذارد که پیشنهادهایی از این دست را جدی بگیریم.
«کشاورزی فراسرزمینی» ایده به نسبت تازهای است و هنوز به شکلی گسترده در جهان اجرایی نشده است.
به شکل ساده، منظور از این ایده این است که صاحب سرمایه، در زمینهای کشاورزی در کشوری دیگر سرمایهگذاری کند و محصول برداشتشده را یا خودش بردارد یا از همان نقطه به جایی دیگر صادر کند.
این ایده دستکم در یک دهه اخیر (از اوایل دهه ۱۳۹۰ خورشیدی) در ایران مطرح بوده، اما تقریبا هرگز رنگ اجرا به شکل گسترده را به خود ندیده است.
ایران در قدم نخست نیاز دارد تا محصولات کشاورزی تولید شده در کشورهای دیگر را برای مصرف داخلی اختصاص بدهد: بخش بزرگی از غلات مورد نیاز کشور وارداتی هستند و این موضوع در تامین نهادههای دام و طیور هم وجود دارد.
در قدم بعدی، شاید زمانی برسد که محصولات کشاورزی تولیدی به صورت فراسرزمینی، توسط ایران به کشورهای ثالث صادر شوند.
کشاورزی در داخل خاک ایران هم باید به شکل برنامهریزی شده به سمت تولید محصولات کم آب بر تغییر کند.
ایران به برزیل «کود» میدهد و «غذا» میگیرد/ چرا ایران و چین برای «بحران غذا» آماده شدهاند؟
کجا کشاورزی کنیم؟
گزینههای مطرح برای کشاورزی فراسرزمینی توسط ایران، عموما کشورهای آسیای مرکزی (همچون قزاقستان، قرقیزستان و ازبکستان)، کشورهایی مانند برزیل و کشورهای منطقه قفقاز (آذربایجان، گرجستان و ارمنستان) بوده اند
در مورد کشوری مانند ارمنستان (که پس از ج
نگ «قرهباغ» به شدت به ایران نزدیک شده)، حتی این پیشنهاد هم طرح شده که ایران در این کشور محصول تولید کند و با برند ارمنستان، با تعرفهای بسیار اندک، محصول را به اروپا صادر کند. (به دلیل تعرفه اندک تجاری میان ارمنستان و اروپا)
از آنسو، ایران با «مجمع اقتصادی اوراسیا» (Eurasian Economic Community) توافقنامه تجارت آزاد امضا کرده است. این مجمع شامل کشورهای روسیه، قزاقستان، قرقیزستان، بلاروس و تاجیکستان است و به این ترتیب، تجارت ایران با این کشورها مشمول تعرفههای گمرکی نخواهد بود.
همزمان، ایران به تازگی در «سازمان همکاری شانگهای» (Shanghai Cooperation Organisation) هم عضو شده که تقریبا تمام قدرتهای اقتصادی آسیایی (به غیر از ژاپن، کرهجنوبی و اندونزی) را در بر میگیرد.
ایران با «مجمع اقتصادی اوراسیا» توافقنامه تجارت آزاد امضا کرده و این فرصتی است برای توسعه «کشاورزی فراسرزمینی».
چین، هند، روسیه، پاکستان، قزاقستان و قرقیزستان هم عضو این پیماناند و ترکیه هم شریک گفتوگوی این پیمان است. در واقع، نفوذ اقتصادی این سازمان بسیار زیاد است.
از قضا اما کشورهایی مانند قزاقستان و قرقیزستان، در زمره بهترین گزینهها در جهان برای «کشاورزی فراسرزمینی» هم قرار دارند: کشورهایی بسیار پهناور، با دسترسی فراوان به منابع آب و خاک، تراکم جمعیت بسیار پایین و ساختارهای اقتصادی به شدت متکی به کشاورزی
است.
صفآراییِ «شرق» در مقابل «غرب»/ آیا «پیمان شانگهای» چین، روسیه و ایران را با آمریکا سرشاخ میکند؟
تقریبا هیچ
بر اساس آمارها، در سال زراعی ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۰، سطح زیر کشت محصولات زراعی در ایران حدود ١٢ میلیون هکتار گزارش شده که در این بین، سطح زیر کشت گندم بیش از ۶ میلیون هکتار بوده است.
در واقع، پیشنهاد تخصیص ۱۰۰ هزار هکتار زمین زراعی به ایران در روسیه، معادل حدود ۰٫۸ درصد (یا کمتر از یک درصد) از تمام سطح زیر کشت در ایران خواهد بود.
پیشنهاد روسیه به ایران برای «کشاورزی فراسرزمینی»، برابر با کمتر از یک درصد از سطح زیر کشت کنونی در ایران است.
این میزان، هیچ تاثیری، چه مثبت و چه منفی بر بازارهای داخلی بر جای نخواهد گذاشت. در واقع، نه جایِ کشاورزی داخلی را تنگ میکند و نه میتواند کمبودها را در داخل جبران کند.
بنابراین، ایران برای آنکه بتواند مشکل کمبود آب در داخل را به شکلی اصولی رفع و رجوع کند، به دهها مورد قرارداد تجاری مشابه نیاز خواهد داشت.
لینک کانال موج خبر
sapp.ir/a0cdc1e392f1f8271eb9f61437decbd4a400bfa6
ایتا
eitaa.com/mojekhabar1400
لینک کانال موج خبر ۵ در واتساپ
https://chat.whatsapp.com/DfTv8vaSFMTBAKmLRirG1z
💯 تکذیب خبری با موضوع رد مصوبه مجلس درباره طرح صیانت در مجمع تشخیص مصلحت نظام*
روابط عمومی مجلس:
🛑از ساعاتی پیش مطلبی خلاف واقع در فضای مجازی و رسانه ای کشور مبنی بر رد مصوبه مجلس درباره طرح صیانت در مجمع تشخیص منتشر شده که اولا در بدنه همین خبر هیچ اشاره ای به طرح صیانت نشده و به موضوعی غیر مرتبط اشاره شده که نشان دهنده غلط بودن تیتر و عدم ارتباط آن با طرح موسوم به صیانت است.
🛑دوم اینکه؛ با فرض اینکه مجمع مصوبهای درباره طرحهای اخیر مجلس داشته است، موضوع ادعا شده ارتباطی به طرح صیانت ندارد بلکه درباره طرح «اصلاح قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری» است که مرتبط به نظارت دیوان عدالت اداری بر شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی فضای مجازی بوده و هیچ ارتباطی به طرح صیانت ندارد.
🛑سوم اینکه مجلس به طور کلی مصوبه ای درباره طرح صیانت نداشته است تا بخواهد مجمع تشخیص آن را رد یا تأیید کند که این مسئله نیز نشان دهنده خلاف واقع بودن محتوای منتشر شده است.
لینک کانال موج خبر
sapp.ir/a0cdc1e392f1f8271eb9f61437decbd4a400bfa6
ایتا
eitaa.com/mojekhabar1400
لینک کانال موج خبر ۵ در واتساپ
https://chat.whatsapp.com/DfTv8vaSFMTBAKmLRirG1z
💯 هشدار پوتین به غرب درباره اوکراین
ما هنوز حتی (کارهایمان را) شروع هم نکردهایم!
🔹پوتین در سخنانی به غرب و اوکراین هشدار داد که «ما امروز میشنویم که آنها میخواهند ما را در میدان نبرد شکست بدهند؛ چه میتوانم بگویم؟ بگذارید تلاششان را بکنند؛ ما هنوز حتی هیچی چیزی را شروع نکردهایم»!
🔹وی همچنین گفت که ما (روسیه) از مذاکرات صلح امتناع نمیکنیم اما آنها که امتناع میکنند باید بدانند که هرچه بیشتر از این مذاکرات امتناع کنند کار برای مذاکره دشوارتر میشود.
#اخبار_استراتژیک_موج_خبر
لینک کانال موج خبر
sapp.ir/a0cdc1e392f1f8271eb9f61437decbd4a400bfa6
ایتا
eitaa.com/mojekhabar1400
لینک کانال موج خبر ۵ در واتساپ
https://chat.whatsapp.com/DfTv8vaSFMTBAKmLRirG1z
💯 *ناکامی صهیونیست ها در اجماع علیه ایران*
🛑در شرایطی که رژیم صهیونیستی با تهدیدسازی از ایران، تحرکات گستردهای را در ابعاد روانی، رسانهای، دیپلماتیک و امنیتی برای تشکیل یک اجماع منطقهای علیه ایران به کار گرفته است، این روزها در پایتخت برخی کشورهای عربی تلاشهای معناداری برای تعامل با ایران دیده میشود.
🛑 وزیر امور خارجه کشورمان در سفری که در روزهای گذشته به دمشق داشت، در اظهاراتی گفت: «در پاسخ به پیامی که نخستوزیر عراق از طرف عربستان برای ایران آورد، میگوییم که ایران از عادیسازی روابط با عربستان استقبال میکند.
🛑چند روز پیش از سخنان امیرعبداللهیان، فؤاد حسین، وزیر امور خارجه عراق نیز در گفتگو با شبکه تلویزیونی العربیه اعلام کرده بود: «دیدارهای مقدماتی میان هیئتهایی از ایران با طرفهای مصری و اردنی در بغداد انجام شده است تا بهاینترتیب این کشورها نیز به سمت گسترش روابط با ایران حرکت کنند». دکتر احمد الصحاف، سخنگوی وزارت امور خارجه عراق دراینباره گفته است: «بهزودی خبرهای خوبی در این زمینه اعلام خواهد شد».
🛑گسترش همکاریهای دوجانبه و چندجانبه با کشورهای همسایه و مسلمان، اولویت اول سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است که در دولت سیزدهم در چهارچوب «سیاست همسایگی»، برنامههای جامع و مدونی در این زمینه تهیه نموده و تمرکز اصلی سیاست خارجی کشور را در کشورهای همسایه و جهان اسلام قرار داده است. اظهارات مقامات مصری در گفتگو با ایران و همچنین روند روبهپیشرفت گفتگوهای صلح ایران و عربستان و نیز موضعگیری پادشاه اردن در دیدار با جو بایدن که حتماً به گوش مقامات صهیونیستی رسیده است، خبری خوبی برای رژیم صهیونیستی نیست. آنهم در شرایطی که رژیم صهیونیستی نیز در پیشبرد سیاستهای ضدایرانی خود و تشکیل یک ائتلاف منطقهای علیه جمهوری اسلامی حساب خاصی روی این سه کشور عربی باز کرده و آنها را بهعنوان اضلاع مهم اجماع و ائتلاف منطقهای علیه ایران تعریف کرده است! جمهوری اسلامی ایران در یک هدفگذاری دقیق و هوشمندانه، تحرکات رژیم صهیونیستی برای پیشبرد طرحهای ضدایرانی ازجمله اجماع عربی و منطقهای علیه خود را ناکام گذاشته است.
✍ حمید خوشآیند
لینک کانال موج خبر
sapp.ir/a0cdc1e392f1f8271eb9f61437decbd4a400bfa6
ایتا
eitaa.com/mojekhabar1400
لینک کانال موج خبر ۵ در واتساپ
https://chat.whatsapp.com/DfTv8vaSFMTBAKmLRirG1z