اعتراض
🔻تعجب میکنم یک عده میخواهند تلاش کنند بگویند آن درصدی که شرکت نکرده اند معترض بوده اند و آنانکه آمده اند معترض نبودند. این دروغ است. همه معترض بودند.
🔻حتی همتی هم میخواست بزند زیر میز، چهار تا انتقاد هم به دولت کرد که بگوید من هم معترضم و نماینده این وضع نیستم. رای آوردن رییسی هم معنایش همین بود.
🔻صحنه را درست ببینیم. آنها که رای ندادند معنای رفتارشان چه بود؟ اعتراض بود. اما سبک رفتارشان به ضرر نظام اسلامی بود و به نفع دشمن. من و شما البته میدانیم بخش قابل توجهی از این مردم اساسا چنین منظوری هم نداشتند اما بالاخره چنین برداشتی از این رفتار میشد. البته در بین کسانی که رای ندادند حساب ریزش آرا را باید از حساب جماعتی که اساسا معمولا رای نمیدهند جدا کرد.
🔻ریزش آرا حدود هجده درصد بود نسبت به متوسط ۶۶٫۸ درصد حضور در انتخابات های ریاست جمهوری. من از آن جماعت بی خیال ۳۳٫۲ درصد بیشتر نگرانم آنها بی خیالها هستند که حدود ده پانزده درصدشان با دو قطبی ها میایند و بدون دو قطبی ها هم نیستند ما بقی هم اساسا نیستند. جامعه ایران حتی سال ۵۸ هم که رای به جمهوری اسلامی داده شد، در انتخابات ریاست جمهوری بعد آن همین مقدار ریزش داشتند حضور ۶۷ درصدی مردم. در اوج جنگ و دهه شصت هم همینطور. یعنی برایش خیلی اعمال اراده در ریاست جمهوری مهم نیست. اما این هجده درصد اعتراض داشتند و رای ندادند. این هجده درصد رفتارشان معنا دار است.
🔻جماعت آرای باطله اما روش دیگری انتخاب کرده بودند. اینها میخواستند رفتارشان به ضرر نظام تمام نشود ولی اعتراض هم نشان دهند. شخصا سه چهار مبلغ و مروج از جریانات مختلف را دیدم که با همین استدلال ترغیب به رای سفید میکردند. برخیشان با رفتار این بار شورای نگهبان کدورت داشتند برخیشان هم با دولت برخیشان هم کسی را مفید نمیدیدند. اما حاضر نبودند پازل احمدی نژاد و بی بی سی را پر کنند.
نگاه نکنید اگر بی بی سی و احمدی نژاد اینها را به نفع خود فاکتور میکنند دلیلش این است که میخواهند شکست خوردن پروژه شان را ماست مالی کنند. بله اینها هم معترضند اما رایشان به سبد شما که نخواهد رفت.
🔻آرای آقای رضایی هم برایم جالب است و آن اینکه خیلی ها فکر میکردند مشکل این مردم فقط گرسنگی است. اشتباه کردند. فهم مردم ایران کار هر کسی نیست. حقوق دادن به زنان خانه دار و یارانه فلان مقداری هم مردم را نمیتواند همراه کند. البته یقین دارم رای به رضایی هم حتی به دلیل این موارد نبود صرفا. ولی به هر حال شعارهای اقتصادی رفاهی صرف هم شکست خورد.
🔻خلاصه محاسبه انتزاعی و دور از واقعیت نباید کرد. همه فشارها برای رای ندادن شکست خورد. هجده درصد ریزش آرا که آنهم انصافا با کارشکنی دولت روحانی رخ داد و الا قطعا چند درصد آرا بیشتر از این میبود. بازی بی بی سی و احمدی نژاد و میرحسین شکست خورد. بد هم شکست خورد. نظام اسلامی سربلند شد و منشا و رهبر تغییر و تحول شد و این ارزشمند است. ایران نیز هم اراده مقاومتش را به رخ کشاند چه با اصل حضور چه با نوع انتخابش، و هم صدای اعتراضش را به اعلی صوت فریاد زد. اینها زیبایی رفتار جامعه ایران است.
#علی_مهدیان
@mojekhabar1400
❌به رشد بخش مسکن در دوره رئیسی خوش بینم
رئیس اتحادیه مشاوران املاک:
🔻آیتالله رئیسی، مسکن را در اولویت برنامههای خود قرار داده و اعلام کرده که از روز اول مساله مسکن را پیگیری میکند.
🔻این نشان میدهد که منتخب مردم، درک صحیحی از تاثیر بخش مسکن بر معیشت مردم و همچنین رونق اقتصادی دارد.
🔻به هر حال مسکن یک حوزه کلیدی و صنعت مادر است که دست کم ۱۸۴ شغل کلیدی را در بر میگیرد. یعنی اگر مسکن به رونق برسد اقتصاد کشور راه میافتد.
🔻به دلیل آنکه نگرش آقای رئیسی به ساخت و ساز است بسیار خوشبین هستیم که با افزایش عرضه، قیمتها در بازار مسکن کنترل شود.
🔻پیشبینی بنده این است که در آینده متغیرهایی که منجر به کاهش قیمت مسکن میشود، بر متغیرهای افزایشی غلبه میکند. بدین ترتیب انتظار داریم قیمتها به ثبات برسد. همچنین از رکود فعلی خارج خواهیم شد.
🔹جدول رشد قیمت مسکن در ۸ سال دولت روحانی را مشاهده میکنید.
@mojekhabar1400
والاستریتژورنال: آمریکا در حال خارج کردن سامانههای دفاع موشکی از خاورمیانه است
یک روزنامه آمریکایی در گزارشی نوشت که آمریکا در حال خارج کردن سامانههای دفاع موشکی و نیروهای خود از کشورهای غرب آسیاست.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» در گزارشی نوشت که آمریکا در حال خارج کردن سکوهای پدافند هوایی و نیروهای خود از غرب آسیا است.
بر اساس گزارش این رسانه آمریکایی، وزیر دفاع آمریکا به «محمد بن سلمان» ولی عهد سعودی درباره گامهای خروج نیروهای نظامی از این کشور گفتوگو کرده است.
در این گزارش آمده است که دولت بایدن تصمیم گرفته تا دفاع موشکی در خاورمیانه را با هدف تمرکز بر روسیه و چین کاهش دهد.
والاستریتژورنال اضافه کرد که پنتاگون 8 سامانه پاتریوت را از عراق، کویت، اردن و عربستان سعودی خارج میکند و یک سامانه موشکی تاد را از عربستان سعودی خارج خواهد کرد.
خروج نیروهای آمریکایی شامل صدها نظامی فعال در زمینه راه اندازی سامانههای موشکی می شود و روند خروج نیروها و سامانههای موشکی از ابتدای ماه جاری میلادی آغاز شده است.
این روزنامه آمریکایی نوشت که پنتاگون شاهد آن است که روند تنشها میان آمریکا و ایران با آغاز مذاکرات هستهای کاهش یافته و سامانههایی که آمریکا به دنبال خروج آنها از عربستان سعودی است از دو سال پیش در این کشور مستقر شده است.
@mojekhabar1400
🔴 اینو چی میگی؟
🔰 حمید رسایی: جناب احمدینژاد! حدود ۹ ماه پس از مشارکت ۹۸ درصدی مردم در همهپرسی جمهوری اسلامی در سال ۵۸ ، رفراندم قانون اساسی برگزار شد و میزان مشارکت در آن به ۷۵ درصد کاهش یافت.
بهمن همان سال در سومین انتخابات کشور که اولین انتخابات ریاست جمهوری بود، مشارکت مردم به ۶۷ درصد رسید!
آیا آن روز هم شما را رد صلاحیت کرده بودند که بخواهید عدم مشارکت مردم را به نام خود ثبت کنید؟!
اگر ادعای وزارت کشور دولت روحانی مبنی بر مشارکت ۴۸ درصدی این انتخابات توسط شورای نگهبان تأييد شود، مطابق منطق شما ما از مشارکت ۶۷ درصدی سال ۵۸ رسیدهایم به مشارکت ۴۸ درصدی آن هم پس از ۴۲ سال جنگ تحمیلی، تحریم، فشار بینالمللی و ۸ سال دفاع مقدس مردم در برابر هجمه روحانی و تیم غربگرایش، تازه شما هم طرف آمریکا، اسرائیل، منافقین و وطنفروشان پناه برده به غرب، بودید.
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
❌🔴 اینو چی میگی؟
🔰 حمید رسایی: جناب احمدینژاد! حدود ۹ ماه پس از مشارکت ۹۸ درصدی مردم در همهپرسی جمهوری اسلامی در سال ۵۸ ، رفراندم قانون اساسی برگزار شد و میزان مشارکت در آن به ۷۵ درصد کاهش یافت.
بهمن همان سال در سومین انتخابات کشور که اولین انتخابات ریاست جمهوری بود، مشارکت مردم به ۶۷ درصد رسید!
آیا آن روز هم شما را رد صلاحیت کرده بودند که بخواهید عدم مشارکت مردم را به نام خود ثبت کنید؟!
اگر ادعای وزارت کشور دولت روحانی مبنی بر مشارکت ۴۸ درصدی این انتخابات توسط شورای نگهبان تأييد شود، مطابق منطق شما ما از مشارکت ۶۷ درصدی سال ۵۸ رسیدهایم به مشارکت ۴۸ درصدی آن هم پس از ۴۲ سال جنگ تحمیلی، تحریم، فشار بینالمللی و ۸ سال دفاع مقدس مردم در برابر هجمه روحانی و تیم غربگرایش، تازه شما هم طرف آمریکا، اسرائیل، منافقین و وطنفروشان پناه برده به غرب، بودید.
@mojekhabar1400
معنای خرداد ۱۴۰۰
🔻اینکه بر اساس محاسبات کمی متوسط حضور مردم در تمام انتخابات های ریاست جمهوری قبلی حدود ۶۶.۸ درصد بوده و در این انتخابات به عدد ۴۸.۸ رسیده و این یعنی ۱۸ درصد از متوسط انتخابات های قبلی کمتر شرکت کرده اند، ظاهر ماجرا است.
اینکه این میزان شرکت کننده در انتخابات های ایران، نرم متوسط پذیرفته شده در دنیای امروز هست نیز ظاهر ماجرا است.
🔻آنچه برای من مهم است و در این چند روز منتهی به انتخابات تا الان مرا محو خودش کرده، معنای این انتخابات است. معنایی که حقیقتا اعجاب آور است. حدود ۴۹ درصد شرکت کرده اند و حدود ۵۱ درصد هم شرکت نکرده اند و حدود ۱۸ درصد هم ریزش آرا داشته ایم.
🔻آنانکه آمده اند چرا آمده اند؟ این حدود سی ملیون نفر واقعا چرا آمده اند؟ سفره هاشان که کوچک شده بود. بمباران تبلیغات ناامیدی هم که شده بودند. توسط بی بی سی و دبلیو سی های خارج، توسط عدالتخواه ها و خوحقیرپندارهای داخل، توسط نانجیبان پوششی و روکشی دولت پنهانکار و تنبل، توسط احمدی نژاد نمک به حرام و عمالش، خوب پس چرا آمدند؟ چرا فقط هجده درصد ریزش آرا؟ چرا؟
🔻من با رفقایم وقتی وارد کرمان شدیم، کارگری را دیدیم که بالای جرثقیل رفته بود که خودکشی کند از فشار، پیمانکارش هم در فشار بود. مردی را دیدم که بعد از شنیدن نطق آتشین مثل منی آمد و گفت ساعتها است از خجالت دارم در خیابان راه میروم، صاحبخانه ام گفته بروید بیرون، قاضی به نفعش حکم داده، اجاره را چند برابر کرده، الان نمیدانم چه کنم؟ کرمان محروم حدود ۵۷ درصد در انتخابات شرکت کرده بودند. یزد استان بومی اصلاحات و خاتمی، همین مقدار شرکت کرده بودند چرا؟ آنها را که نیامدند میتوانم تحلیل کنم، آنها که آمدند چرا آمدند؟
🔻توی صف انتخابات در قم از اول وقت سه ساعت معطل دولت بی خاصیت و دروغگو و فرسوده روحانی بودیم که بتوانیم رای بدهیم. عده ای رفتند جای دیگر، عده ای از جای دیگر آمده بودند اینجا، مردم سرگردان که کجا رای بدهند، کجا؟ در قم. خانه هایی را در قم میشناسم که خجالت میکشم واردش شوم، از نداری، از رنج همراه آبروداری، ۵۳ درصد شرکت کردند چرا؟ شب زنگ زدیم به دانشجویان در خارج کشور میگفتند صندوقها کمتر از سال نود و شش است در فلان کشور پهناور فقط دو صندوق بر خلاف همیشه، دولت خیلی گویا برایش مهم نبوده یا هر چه، نمیدانم، اراذل و اوباش هم کتک میزدند ایرانی ها را، فحش میدادند، تهدید میکردند، باز هم رای دادند چرا؟
🔻من به جوانانی که ساعتهای آخر با هیجان تلاش میکردند همتی رای بیاورد و انتخابات به دور دوم برود تا نگذارند جریانی که غلطش میدانند رای بیاورد غبطه میخوردم. امید میدادند، دیگران را راضی میکردند، با اینهمه عدم شفافیتهای حاکمان و با این همه نارضایتی شان از روال ها، اینها چرا پای کار آمده بودند چرا رای میدادند؟ این درصد آرای همتی برای من خیلی ارزشمند است خیلی معنا دار.
🔻به خدا اگر میشد جلوی موجودی سجده کرد غیر از خدا ، من جلوی ایران سجده میکردم. عجب هویتی عجب امتی، همه عالم و آدم ، همه اراذل و اوباش از منافقهای داخلی نمک به حرام تا یزیدهای خارجی همه خواستند اراده عمومی اینها، معنای مقاومت ندهد و این مردم مظلوم و زخم خورده باز هم پای کار آمدند. بچه ها این انتخابات با هجده درصد رای کمتر از متوسط همه انتخاباتها، برایم ارزشش از همه انتخاباتهای دیگر بیشتر بود. اینجا اراده عمومی بیش از هر زمان هویت مقاومت ایران را نشان داد. این را همه فهمیده اند، همه دنیا فهمید.
خدا را شکر حقیقتا شکر که در دامن چنین امتی زاییده شدم.
@mojekhabar1400
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۳۹
به گزارش بولتن نیوز، رئیس اسبق سازمان صدا و سیما گفت: آقای دکتر حسن خجسته هرگز از معاونت صدا برکنار نشد بلکه به دلیل درخواست خودشان پس از ده سال ریاست رادیو، برای تمرکز بر حوزه های پژوهشی و مطالعاتی صدا و سیما در سال ۱۳۸۷ بعنوان معاون برنامه ریزی و نظارت سازمان منصوب شد.
مهندس ضرغامی تاکید کرد: ادعای آقای احمدی نژاد درباره ارتباط یک شرکت اسرائیلی با آقای دکتر خجسته و اقدام ایشان برای سفر به تل آویو بسیار عجیب و غیرواقعی است و در آن زمان هیچ گزارشی در این رابطه از سوی حراست سازمان یا نهادهای ذیربط به دست اینجانب بعنوان رئیس وقت سازمان صدا و سیما نرسید.
مهندس ضرغامی در پایان این گفتگو همه را به پایبندی به اخلاق و انصاف و پرهیز از خلاف گویی دعوت کرد.
@mojekhabar1400
❌✒️ تحلیل سیاسی روز
انتخابات حماسه بود/ خام خونآشامان نشوید !
محمد ایمانی
انتخابات 28 خرداد از جهات مختلف، حائز اهمیت است و نباید اجازه داد سارقان حرفهای سیاست و رسانه، «حقیقتربایی» کنند. سارقان حرفهای، سوژه را سرگرم میکنند، یا شوک به او میدهند، و هنگامی که گیج شد، سرمایهاش را میربایند. «مردمربایی» یا «ربودن افکار عمومی»، کار روتین کلاهبرداران سیاست است. چنانکه روایت انتخابات را از پله دوم، بلکه چهارم و پنجم انجام میدهند!
گفتنی درباره انتخابات، بسیار است و در این مجال، تنها به چند مورد اشاره میشود:
1- آمریکا، انگلیس و اسرائیل، به واسطه انتخاب آقای رئیسی و پیشبینی روی کار آمدن دولتی باانگیزه و انقلابی، ضربه کمنظیری از ملت ایران خوردهاند. اما پادوهای آنها پس از ناکامی در مأموریت اول، اکنون تقلا میکنند حقیقت پیروزی بزرگ ملت ایران و شکست سهمگین دشمنان او را تحریف کنند. حتما میزان مشارکت و تحلیل علل نوسان آن مهم است و باید آسیبشناسی شود. اما مهمترین اتفاق انتخابات، شکست اردوگاه دروغی است که به مدت چند ماه، در حال اجرای سنگینترین عملیات روانی برای تمدید «مدیریت منفعل نسبت به غرب» و ممانعت از انتخاب رئیسجمهور انقلابی بود. انتخابات 28 خرداد، روز عزای بزرگ آمریکا و انگلیس و اسرائیل (و ارتجاع سعودی) است که برای جبران سرشکستگیهایشان در منطقه، روی انتخابات ایران سرمایهگذاری وسیعی کرده بودند. هزاران وطنفروش در داخل و خارج هم در این میان، عارشان نبوده که با خیانت به مردم خود، کاسبی کنند.
2- بخشی از این سامانه سیاسی و رسانهای آلوده، همان است که «اکبر- گ» (از عناصر فراری مدعی اصلاحطلبی)، اواخر اسفند 98 درباره یک قلم خیانتشان نوشت: «ما کارمندان دولتهای راست افراطی، از طریق کروناهراسی، ایران و ایرانیان را نابود خواهیم کرد. ما کارمند رسمی بخش پروپاگاندای دولت ترامپ، بوریس جانسون، نتانیاهو و سعودی هستیم. وظیفه ما وحشتافکنی پیرامون شیوع کرونا در ایران است تا با فروپاشاندن سازمان اجتماعی، مردم را به خشونت جمعی بکشانیم... گمان باطل نکنید که ما «مخالف سیاسی»، «مدافع حقوق بشر»، «فمینیست» و... هستیم؛ نه، ما فقط کارمند پروپاگاندای دولتهای راست افراطی هستیم. تلویزیون مال بنسلمان است و «منبع معتبر» هم کسی جز خود او نیست... ما تشنه مرگ و خون مردم ایرانیم. کاری را که شدیدترین تحریمهای تاریخ نتوانست با ایران انجام دهد، ما موظفیم انجام دهیم».
3- موضوع کاهش مشارکت را باید درست روایت کرد. از تأثیر حداقل ده درصدی کرونا بر اساس پیشبینی همه مراکز نظرسنجی که بگذریم، بسیاری از مردم چند سال است با نتایج سوءمدیریت برخی دولتمردان، دست و پنجه نرم میکنند. در واقع کشور همزمان با تحریم دشمن، گرفتار سوءمدیریت داخلی بوده است. مردم در هفت، هشت ماه گذشته، شاهد دستورهای پیاپی گرانی از سمت دولت، دپوی چندباره میلیونها تن کالا در گمرکات و بنادر، کمیابی کالاهای اساسی، و معضل مسکن و اجارهبها بودهاند. برخی مدیران، متأسفانه چنان قبل از انتخابات با معیشت طبقات ضعیف تا کردند که گویا نه غم مردم را میخورند و نه متولی تدارک امید و نشاط برای مشارکت انتخاباتی هستند.
4- این خبر را مرور کنید؛ سردبیر نشریه صدا (ارگان حزب اتحاد ملت)، ۱۶ آذر ۱۳۹۸ درباره شوک بنزینی سال 97، به سایت انصافنیوز گفت: «چرا روحانی چهار روز قبل از گرانی بنزین آنگونه سخنرانی میکند؟ کدام رئیسجمهور اعلام کرده بود که فلان قدر کسری بودجه داریم؟ آقای روحانی در یزد از کسری بودجه گفت و یکسری حملات هم به رئیسی انجام داد. همین روش را در کرمان به شکلی دیگر ادامه داد. مهمتر از همه اینها اعلام کرد به توافقات پشتپرده هم پایبند است؛ همه اینها، یعنی روحانی میخواهد به هر قیمتی شده، دوباره با آمریکا مذاکره کند. اینجا بود که قمار کرد. وقتی دید چیزی دستش ندارد، بنزین را گران کرد تا جامعه به شرایط اقتصادی واکنش نشان دهد؛ فشار از پایین اتفاق بیفتد تا در بالا چانهزنی کنند که مذاکره انجام شود. میگویند وزیر اطلاعات در جلسه دولت هشدار داده اگر بنزین را گران کنید، جامعه بههم میریزد و روحانی خندیده است. اینکه میگویند گران کردن بنزین تصمیم غیرکارشناسی و اطلاعرسانی آن هم غلط بوده؛ اتفاقاً از نظر روحانی، تصمیم هم کارشناسی بوده و هم نحوه اطلاعرسانی- در واقع اطلاعنرسانی- درست بوده تا جامعه بیشتر عصبانی شود»!
5- همزمان با انتشار این روایت، دبیرکل حزب اتحاد ملت، سخنانی قابل تأمل را بر زبان راند: «اعتراضات اخیر، موجب ریزش رای اصلاحطلبها نشده یا اگر شده خیلی کمتر از میزانی است که از رای اصولگراها ریزش کرده. اعتراضات معمولا در حواشی شهرهای بزرگ و در مناطقی که مردم از برخورداری مالی کمتری بهرهمند هستند، اتفاق افتاد. اینجاها بهطور سنتی جاهایی بوده که مردم مناسکی رای میدادند، یع