یادداشت|رأی مثبت یا منفی کمک به رئیسی از زاویه دیگر
🔹حسین شریعتمداری در سرمقاله کیهان نوشت: رئیسجمهور محترم برای گزینش اعضای کابینه خود دست به تلاش گسترده و متراکمی زدهاند تا آنجا که میتوان گفت این حجم از بررسی و کاوش و دقت نظر برای انتخاب گزینههای مطلوب بیسابقه بوده است.
🔹الف: اگرچه در صداقت رئیسجمهور محترم و نگاه کلان ایشان به مسائل و مشکلات پیشروی کمترین تردیدی نیست و درستی این نکته را در کارنامه درخشان و مثالزدنی ایشان به وضوح میتوان دید.
🔹با این وجود وزرای پیشنهادی برآمده از بررسیها و ارزیابیهای - هرچند عمیق و دقیق- جمعی از یاران همفکر و همسو با ایشان بوده است و هرچند که جناب رئیسی نیز ارزیابی تیم یاد شده را به دقت زیر نظر داشته و نظر نهایی را دادهاند ولی با این وجود، احتمال از قلم افتادن یک یا چند نکته دور از انتظار نیست و از این روی، بررسی سوابق و کارنامه وزرای پیشنهادی از سوی نمایندگان مجلس و ارزیابی میزان توانمندی آنها در انجام مسئولیتی که قرار است بر عهده بگیرند میتواند کمک شایستهای به جناب رئیسی در انتخاب شایستهترینها باشد.
@mojekhabar1400
🔴امام خامنه ای: نگذارید احساس غیرت انقلابی و تکلیف در مقابل انقلاب،در دلهای شما ضعیف بشود
@mojekhabar1400
🔺منظور سیدحسن نصرالله از "جنگ بزرگ" چه بود؟
🔹سید حسن نصرالله در سخنان خود در روز عاشورا برای اولین بار تعبیر عجیبی بکار برد. سید گفت؛” صهیونیست ها از مقاومت عراق و هر نقشی که عراق در "جنگ بزرگ" داشته باشد بیمناک هستند.“حاج قاسم نیز قبلاً در خصوص یک جنگ بزرگ در عراق که همه شهدا آرزوی حضور در آن را خواهند داشت، اشاراتی داشتند. سردار عزیز جعفری فرمانده سابق کل سپاه نیز قبل تر از یک نبرد و جنگ سرنوشت ساز در منطقه خبر داده بود. حال این چه جنگ بزرگی است که #سید_مقاومت و #حاج_قاسم به آن اشاره کرده اند؟ هرچه هست با اشاره دیروز سیدحسن می توان گفت این جنگ خیلی دور نیست و بی ربط به تحولات اخیر منطقه و تحرکات و جابجایی های تاکتیکی ارتش آمریکا در منطقه بخصوص در اردن و افغانستان نیست. بدون شک عرصه اصلی این نبرد بزرگ، زمین عراق است و قدرت حشدالشعبی و گروههای مقاومت عراق یک سد بزرگ در برابر پیشروی احتمالی دشمن به سمت هدف نهایی آنها یعنی مرزهای ایران خواهد بود. حال نگرانی طراحان این سناریوی شیطانی یعنی صهیونیستها توسط سید حسن نصرالله افشا شد و بدون شک جبهه مقاومت برای این جنگ بزرگ آماده خواهد بود.
#اخبار_استراتژیک_موج_خبر
@mojekhabar1400
🔴 فریبکاری غربزده ها در ایران تمامی ندارد
⏪میدونید فرق این دوتا جدول چیه ؟
از زمان شروع کرونا در جهان هر روز یک جدول به این شکل در شبکه های اجتماعی برای نشان دادن آمارهای روزانه کرونا در جهان منتشر میشد . اما اخیرا در ایران بدون سر و صدا این جداول را تغییراتی داده اند و کانالهای زنجیره ای غربگرایان تنها آمار کرونا در آسیا را منتشر میکنند و هیچ آماری از تلفات کرونا در غرب نمیدهند. هم زمان هم به کمک سلبریتی ها به نظام جمهوری اسلامی میتازند که چرا واکسن از غرب وارد نمیکنید جان مردم را نجات دهید.
آمار روزانه در غرب که در ایران سانسور میشود نشان از خیز دوباره کرونا در کشورهایی میدهد که مردم خود را کاملا واکسینه کرده اند .
دیروز در آمریکا بیش از هزار نفر بخاطر کرونا جان باختن . در انگلیس و فرانسه و اسپانیا آمار تلفات کرونا دوباره صعودی شده است.
@mojekhabar1400
✍با عناصر اصلی مستند گاندو ۲ بیشتر آشنا شوید
(این اسامی و اسامی دیگر درخبرهای ویژه که در شورای تحلیل سه شنبه ها در طول سالهای گذشته ارائه می شد در آرشیو خبرها موجود است)
۱- محمدعلی شعبانی (مشاور وزارت خارجه در حوزه تبلیغات و ارتباطات بین الملل)
= با نام محمدعلی موسی پور در سریال گاندو2
۲- عبدالرسول دری اصفهانی (عضو تیم مذاکره کننده برجام که به اتهام جاسوسی در زندان است)
= با نام اشرفی
۳- علی صدقی (صرافی صدقی و شرکا فعال در التهابات ارزی سال 91 و سال 97 که دیگر شریکش در صرافی حسین فریدون است)
= با نام صادقی
۴- حسین فریدون (شریک صدقی و یکی از بازیگران اصلی التهابات ارزی سالهای 91 و 97 که به چندین جرم در زندان بسر میبرد)
= با نام غلامرضا رحمانی
۵- کارلی مور گیلبرت (افسر mi6 که در حین مذاکرات برجام وارد ایران شد)
= با نام شارلوت والر
۶- جیسون رضاییان (جاسوس آمریکایی مبادله شده)
= با نام مایکل هاشمیان
۷- احمد عراقچی (معاون بازداشت شده بانک مرکزی بدلیل همکاری در اخلال ارزی سال97)
= با نام دکتر کمالی
و...
اینها تنها بخشی از شبکه نفوذ در سطوح بالای دولت لیبرال حسن روحانی است...
بماند دستگیری جاسوس در دفتر مشاور اطلاعاتی رییس جمهور (آشنا)، عملیات پرستو توسط آفرین چیتساز در وزارت ارشاد و دهها جاسوس دستگیر شده در سطوح بالای سایر موضوعات کلیدی کشور....
👇👇👇👇
✅یادآوری کنیم سخنان رهبرمعظم انقلاب در بهمن 94 و بعد از آن در خصوص مساله جدی نفوذ که نه توسط رییس جمهور امنیتی، نه وزیر اطلاعات نقاش و نه وزیرخارجه همیشه خندان جدی گرفته نشد!!
دولت عبرت
@mojekhabar1400
⛔️اتمام حجت آیت الله رئیسی با وزرا
🔻 آیت الله رئیسی در صحن علنی مجلس با ذکر 4 شرط برای وزرای خود گفت: تا زمانی که #روحیه_انقلابی، فساد ستیزی، کارآمدی و مردمداری در وزرای کابینه دولت باشد ما در خدمت آنها خواهیم بود.
🔻این یعنی مادامی که وزرا این 4 خصلت را داشته باشند، کارشان ادامه پیدا خواهد کرد. این یعنی آیت الله رئیسی در دولت اهل رودربایستی و معامله بر سر آرمان های انقلاب نیست.
🔻البته شاید بتوان گفت تمامی خصلت ها در خصوصیت اول یعنی انقلابی گری خلاصه می شود. چراکه فساد ستیزی، کارآمدی، مردم داری و بسیاری از خصلت های دیگر مانند عقلانیت و آرمان خواهی و اخلاص و... در دل روحیه انقلابی قرار می گیرد و انقلابی گری بدون این خصلت ها معنایی ندارد.
✍#سید_امیر_حسینی
#امام_حسین
#اخبار_استراتژیک_موج_خبر
@mojekhabar1400
.
🔺روند بستریهای مرداد ماه کرونا در ایران
🔹استانهای با روند نزولی قابل توجه: بوشهر، سیستان و بلوچستان، تهران، قم، مازندران
🔹استانهای با روند نزولی: گلستان، کرمان، هرمزگان، اردبیل، گیلان
🔹استان.های با سطح (ثابت افقی): خوزستان، البرز، اصفهان، فارس، قزوین، سمنان
🔹استانهای با روند صعودی: آذربایجان غربی و شرقی، خراسان رضوی و جنوبی، کرمانشاه، کردستان، لرستان، زنجان چهارمحال و بختیاری، مرکزی، قزوین، کهگیلویه و بویر احمد
🔹استانهای با وضعیت نامشخص: همدان، یزد، خراسان
@mojekhabar1400
*🔴سید حسن نصرالله: دومین کشتی اقلام مورد نیاز از ایران ظرف چند روز آینده حرکت خواهد کرد*
♦️ دبیرکل حزبالله لبنان در سالروز شهادت «حاج عباس الیتامی» معروف به «ابو میثم»:
دومین کشتی واردات اقلام مورد نیاز از ایران ظرف چند روز آینده حرکت خواهد کرد و سایر کشتیها نیز به دنبال آن حرکت میکنند.
♦️موضوع یک یا دو کشتی نیست و این یک مسیر است و ما تا زمانی که در لبنان نیاز باشد آن را ادامه خواهیم داد.
♦️هدفمان این است که به همه لبنانیها کمک کنیم و از رنج آنها بکاهیم.
♦️ما جایگزین دولت نیستیم، ولی به همه لبنانیها کمک خواهیم کرد. ما جایگزین شرکتهای وارد کننده مشتقات نفتی نیستیم.
#اخبار_استراتژیک_موج_خبر
@mojekhabar1400
◾️این سکوت رهبری، معنا دارد...
🔹نقل است، هنگامیکه مکه به دست مسلمانان فتح شد، رسول خدا (ص) برای اهل مکه فرمان عفو عمومی صادر کرد، ولی دستور داد که عبداللّه بن سعد را هر جا یافتند، بکشند حتی اگر به پردهی کعبه آویزان شده باشد.
🔸عبداللّه به عثمان پناه برد. عثمان او را پنهان کرد تا این که او را به خدمت پیامبر خدا آورد و برایش از آن حضرت امان خواست.
🔹رسول خدا (ص) دقایقی طولانی سکوت فرمودند و پاسخی ندادند، تا آنکه سرانجام او را عفو کردند.
🔸چون عثمان بازگشت، حضرت رسول (ص) رو به حاضران کرد و فرمود: از آن جهت خاموش ماندم تا یک نفر از شما برخیزد و حکم الهی را در حق او اجرا کند.
🔹حاضران در پاسخ گفتند: ایما و اشارهای در این زمینه به ما میفرمودی.
رسول خدا (ص) فرمود: شایسته نیست که پیامبر به گوشه چشم ایما و اشاره کند.
https://b2n.ir/g80935
♦️و تاریخ تکرار میشود.
🔹امام امت، [پس از آن همه تاکید بر استیضاح و برخورد بدون ملاحظه با این و آن و تقیزاده نامیدن برخی که تحریف شد]، بر خلاف آن که همیشه بعد از مراسم تنفیذ و تحلیف رئیس جمهور جدید، برای رئیس جمهور قبلی حکم جدیدی را صادر میکردند؛ اینبار، سکوتی طولانی کردهاند. به امید آنکه اصحاب و خواص به وظیفهشان عمل کنند.
🔹اگر فردا روزی عثمانها به وساطت عبداللهها رفتند و امام امت، حکم جدیدی برایشان صادر کرد، از بیبصیرتی خواصی است که معنی این سکوت را نفهمیدند و منتظر ایما و اشاره بودند!
✅ مشارکت در شکایت سراسری مردم از حسن روحانی در آدرس زیر :
🌐 http://asle90.24on.ir
@mojekhabar1400
◾️دوستان و عزیزان کانال موج خبر سلام
صبح اولین روز شهریورتون بخیر و سلامتی
☀️ امروز:
شمسی: دوشنبه - ۰۱ شهریور ۱۴۰۰
میلادی: Monday - 23 August 2021
قمری: الإثنين، 14 محرم 1443
🌹 امروز متعلق است به:
🔸سبط النبي حضرت امام حسن مجتبی علیه السّلام
🔸سیدالشهدا و سفينة النجاة حضرت امام حسین علیهما السّلام
❇️ وقایع مهم شیعه:
ا 🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
▪️11 روز تا شهادت امام سجاد علیه السلام
▪️20 روز تا شهادت حضرت رقیه خاتون سلام الله علیها
▪️35 روز تا اربعین حسینی
▪️43 روز تا شهادت حضرت رسول و امام حسن علیهما السلام
▪️44 روز تا شهادت امام رضا علیه السلام
@mojekhabar1400
🔴امام خامنه ای: نگذارید احساس غیرت انقلابی و تکلیف در مقابل انقلاب،در دلهای شما ضعیف بشود...
@mojekhabar1400
رأی مثبت یا منفی کمک به رئیسی از زاویه دیگر(یادداشت روز)
دیروز مجلس شورای اسلامی بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت جناب آقای رئیسی را آغاز کرد و نمایندگان موافق و مخالف به ایراد نظرات خود پرداختند. در این باره گفتنیهایی هست که از آن میان به چند نمونه بسنده میکنیم؛
۱- رئیسجمهور محترم برای گزینش اعضای کابینه خود دست به تلاش گسترده و متراکمی زدهاند تا آنجا که میتوان گفت این حجم از بررسی و کاوش و دقت نظر برای انتخاب گزینههای مطلوب بیسابقه بوده است. ایشان، گزینههای متفاوت و پُرشماری را با کمک جمعی از صاحبنظران همدل و همراه مورد بررسی قرار داده و بعد از اطمینان نسبت به توانمندی و همسویی گزینههای نهایی با ارزشهای اسلامی و انقلابی، آنان را به عنوان وزیر پیشنهادی به مجلس معرفی کردهاند. این اندازه از دقتنظر و دغدغه رئیسجمهور محترم در انتخاب گزینههای مطلوب،
قابل تحسین و درخور تقدیر است ولی پایان کار نیست و این داستان فصل دیگری نیز دارد. بخوانید!
۲- اصول هشتاد و هفتم و یکصد و سی و سوم قانون اساسی، انتخاب نهایی وزیران را موکول و مشروط به رای اعتماد مجلس شورای اسلامی کرده است. به بیان دیگر، قانون اساسی در این مرحله از ساز و کار انتخاب وزیران، مجلس شورای اسلامی را به کمک رئیسجمهور منتخب فرا خوانده است تا چنانچه در گزینش وزرای پیشنهاد شده، قصوری رخ داده و یا نکتهای از قلم افتاده باشد با دقتنظر و ارزیابی نمایندگان مجلس مورد توجه قرار گرفته و کمبودهای احتمالی به اصل شایستهسالاری خللی وارد نکند. زیرا ؛
الف: اگرچه در صداقت رئیسجمهور محترم و نگاه کلان ایشان به مسائل و مشکلات پیشروی کمترین تردیدی نیست و درستی این نکته را در کارنامه درخشان و مثالزدنی ایشان به وضوح میتوان دید. اما، وزرای پیشنهادی برآمده از بررسیها و ارزیابیهای - هرچند عمیق و دقیق- جمعی از یاران همفکر و همسو با ایشان بوده است و هرچند که جناب رئیسی نیز ارزیابی تیم یاد شده را به دقت زیر نظر داشته و نظر نهایی را دادهاند ولی با این وجود، احتمال از قلم افتادن یک یا چند نکته دور از انتظار نیست و از این روی، بررسی سوابق و کارنامه وزرای پیشنهادی از سوی نمایندگان مجلس و ارزیابی میزان توانمندی آنها در انجام مسئولیتی که قرار است بر عهده بگیرند میتواند کمک شایستهای به جناب رئیسی در انتخاب شایستهترینها باشد. مخصوصاً آنکه اکثریت قاطع نمایندگان مجلس با جناب رئیسی همفکر هستند
و با ایشان دغدغههای مشترکی دارند.
ب: از حضرت امیر علیهالسلام است که « مَنْ شَاوَرَ الرِّجَالَ شَارَكَهَا فِي عُقُولِهَا ... آن کس که با دیگران مشورت میکند، در عقل و خرد آنها شریک شده است» و یا فرمودهاند « الاِسْتِشَارَهُ
عَيْنُ الْهِدَايَهِ ... مشورت عین هدایت است». از این روی میتوان و باید گفت که رئیسجمهور در جریان رای اعتماد - مثبت یا منفی- نمایندگان مجلس به وزرای پیشنهادی، عقل و خرد آنان را به یاری طلبیده و بررسی صلاحیت اعضای کابینه را علاوهبر تیم مشورتی خود از نگاه و زاویه دیگری هم به ارزیابی نشسته است.
۳- برخی اعتراض و یا گلایه میکنند که چرا آقای رئیسی اعضای کابینه خود را از میان افراد همفکر و همسو با دیدگاههای خود انتخاب کرده است! که باید پرسید مگر قرار است غیر از این باشد؟! جناب رئیسی بینش و منشی دارد که با کارنامه درخشان ایشان تضمین شده است و مردم نیز با نگاه به این خصوصیات، جناب ایشان را به ریاست جمهوری برگزیدهاند بنابراین لازمه مردمسالاری و احترام به رای ملت آن است که مسیر اعلام شده را دنبال کنند و انتخاب اعضای کابینه از میان کسانی که با دیدگاه و مسیر حرکت رئیسجمهور همخوانی ندارند، اولاً بیتوجهی به خواسته مردم و بیاحترامی به رای آنهاست و ثانیاً ایجاد مانع در مسیری است که قول حرکت در آن مسیر را به ملت دادهاند. ضمن آنکه جناب رئیسی با صداقت اعلام کردهاند که در گزینش و معرفی وزیران، روابط حزبی و جناحی و فامیلی و ... دخالت نداشته و صرفاً کارآمدی، انقلابی بودن و حرکت جهادی برای رفع مشکلات مورد توجه ایشان بوده است.
این نکته نیز گفتنی است که کابینه، مسابقه فوتبال نیست که بدون حضور تیم مقابل امکان برگزاری آن نباشد و گوشت نذری هم نیست که هرکس از راه میرسد تکهای از آن را بردارد! دولت آقای رئیسی با وظیفه سنگینی که بر عهده دارد و با ویرانهای که تحویل گرفته است باید - و قرار نیز هست- که به معیشت مردم، ارتقاء سطح زندگی، پیشرفتهای علمی و فنی، روابط خارجی مقتدرانه و برخاسته از حکمت و عزت و مصلحت، بهرهگیری از توانمندیها و امکانات و ظرفیتهای کشور و ... بپردازد و عاقلانه نیست کسانی را به کار گیرد که خدای نخواسته با این امور بیگانهاند و یا دستکم آنکه همخوانی چندانی ندارند!
۴- بزرگترین دستاورد انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ که با انتخاب جناب رئیسی رقم خورده است، بازگشت مسیر اجر
ایی کشور به مسیر اصلی و تحقق واقعی (و نه شعارگونه) مردمسالاری دینی و آغاز دوران تازهای از شکوفایی است که قوه مجریه عهدهدار آن است. تغییر ریل دولت غربگرا که بعد از تغییر ریل مجلس دهم (با اکثریت غربگرا) صورت گرفته است، میتواند و باید سرمایههای از دست رفته را به دست آورد و دولت را از بیراهه قبلی به راه بازگرداند.
به چند نمونه از تفسیرهای همراه با نگرانی آمریکا و متحدانش درباره انتخاب آقای رئیسی به ریاست جمهوری توجه کنید. روزنامه انگلیسی گاردین با ابراز نگرانی از انتخاب رئیسی مینویسد: «پیروزی رئیسی، زمینه را برای اجماع داخلی درباره اصلاحات گستردهتر فراهم میکند و ایران را در موضع قویتری در دیپلماسی بینالمللی قرار میدهد». فایننشال تایمز در تحلیلی آورده است؛ « ابراهیم رئیسی در دو سال ریاست قوه قضائیه، تلاش کرده مدیران و آقازادههای فاسد را به دست عدالت بسپارد. همین مبارزه، محبوبیت قابل توجهی برای او در میان مردمی که از فساد ذله شدهاند، پدید آورده است. رئیسی میگوید: بعضی از سیاستمداران، جلساتی را برگزار میکنند تا ببینند چه چیزی از غربیها میتوانند بگیرند. اگر آنها در داخل خود کشور جلساتی درباره چگونگی تقویت تولید و رفع موانع تولید تشکیل داده بودند، تا به حال خیلی از مشکلات حل شده بود. رئیسی، همصحبت مردم عادی میشود و به استانهای محروم سفر میکند؛ حتی در دوران شیوع پاندمی کرونا، تا از نزدیک در جریان مشکلات اهالی این شهرها قرار بگیرد. او در سند توسعه قضایی تاکید کرده دو اولویت اصلی باید مبارزه با فساد و بالا بردن کارآمدی نظام باشد... روحانی و طیف او بعد از هشت سال اداره کردن کشور، امتحانشان را پس دادهاند و امروز این رئیسی است که مردم را جذب خودش کرده است». گزارشگر سیانان درباره او میگوید؛ « رئیسی، مقابل آمریکا عقبنشینی نمیکند و امتیاز دیگری نخواهد داد» و ... دهها نمونه دیگر از این دست.
دولت رئیسی مسئولیت سنگینی بر عهده دارد و از این روی اعضای کابینه او باید از توان و شایستگی لازم برای همراهی با ایشان برخوردار باشند. در این میان جوانی و تحصیلکردگی و پاکدستی اگرچه ضروری و حیاتی است ولی به تنهایی گرهگشا نیست. وزیران جناب رئیسی علاوهبر ویژگیهای یاد شده باید از ویژگی ضروری دیگری نیز برخوردار بوده و مانند خود ایشان، از قید تعلقات رهیده، پا به رکاب باشند و حوزه مسئولیت خود را از پشت میز اداره نکنند!
حسین شریعتمداری
@mojekhabar1400