فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💯 🎥عبدالحمید نقشه بعدیاش را افشا کرد ؛ تحریم انتخابات مجلس
عبدالحمید در نماز جمعه دیروز: مردم از انتخابات ناامید شدهاند و معتقدند که انتخابات و صندوق رای نمیتواند مشکلات کشور را حل کند.
مردم هیچ انگیزهای برای حضور در انتخابات ندارند و بسیار بعید میدانم که مردم در انتخابات آینده شرکت کنند.
🔺مردک متوهم! خیر سرت امام جماعت مسجد هستی. احیانا در خصوص اهانت به ساحت قرآن نظری ندارید؟ لال شدید؟! ...
https://eitaa.com/mojekhabar1400
💯 حتی 1% آنچه در فرانسه جریان دارد، حول #واگنرها در روسیه رخ نداد، اما تمام رسانه های #اصلاحات روی آن متمرکز شدند. امروز چرا در سکوت خبری اند؟
پ ن :
1) خبر طبق خواست اربابان غربی منتشر میشود.
2) خبری منتشر میشود که به زیان ایران و به نفع ارباب باشد وگرنه بودجه لازم به آنها نخواهد رسید.
🔹 Hamed Sarrafpour
https://eitaa.com/mojekhabar1400
💯 وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران:
🔹️شهروندان ایرانی از سفر به فرانسه خودداری كنند
https://eitaa.com/mojekhabar1400
💯 و آنها که
غدیر را فهمیدند
کربلایی شدند!
فهم غدیر؛ پیش نیازِ
فهم کربلاست...
از غدیر تا کربلا 🌱
۵ روز تا #عید_غدیر
https://eitaa.com/mojekhabar1400
💯 💢چرایی مقابله جبهه جهانی استکبار با حجاب و عفاف
➖با حضور:
🔻خانم مینا بیابانی
"رئیس بسیج جامعه زنان کشور"
🗓️دوشنبه ۱۲ تیرماه
🕗 ساعت ۲۱:۰۰
♦️_____همراه ما باشید_____♦️
https://rubika.ir/masir_azar
https://eitaa.com/mojekhabar1400
💯 پیدا و پنهان سومین استعفا
در میان سران اصلاحطلبان
کانالهای اصلاحطلبان نوشتند «در دومین جلسه جبهه اصلاحات، آذر منصوری با اکثریت آرا به عنوان رئیس انتخاب شد».
این خبر حاوی چند خبر و تحلیل است. اولا بنابر اعلام احمد شریف عضو جبهه اصلاحات، منصوری تنها نامزد بود و با این وجود، بخشی از ۴۶ عضو این گروه، با ریاست دبیرکل حزب اتحاد ملت (حزب پدر خوانده) مخالفت کردهاند.
ثانیا، ریاست وی به خاطر این است که بهزاد نبوی پس از استعفای چهارماه قبل، حاضر نشد به هیچ قیمتی دوباره به ریاست برگردد. حسن رسولی، عضو جبهه اصلاحات گفته؛ «در جلسه هرچه اصرار کردیم، نبوی قبول نکرد».
به گزارش روزنامه آرمان، «بهزاد نبوی آبان سال گذشته اعلام کرد قطعا نمیتوانیم با معترضان کف خیابان که شعارهای براندازانه میدهند، همسو شویم. بحث محافظهکاری نیست؛ ما شعارهای آنان را قبول نداریم. ما میخواهیم در چارچوب نظام، اصلاح کنیم. نمیخواهیم دینامیت زیر ساختمان بگذاریم. این سخنان، انتقاداتی را درپی داشت».
همچنین حسین مرعشی دبیرکل حزب کارگزاران، اواخر اسفند پارسال گفته بود: «بعضی از دوستان اساساً معتقدند که ادامه ریاست آقای نبوی مناسب با فضای سیاسی پسامهسا نیست؛ در واقع فضا رادیکالتر شده. آقای نبوی همیشـه در شرایط اجمـاع آرا رئیس میشد. اگر اجماع نباشد، ایشان از پذیرش مجدد مسئولیت پرهیز میکند. جبهه اصلاحات چند عضو حقوقی دارد که به رغم اینکه اقلیت خیلی کوچکی هستند اما صدای خیلی بلندی دارند. آنها گاهی اوقات مطالبی را میگویند که شنیدن این نـوع پرخاشها خیلی شایسته نبوده است. از این جهت برای ایشان دلخوری به وجود آمده است».
این دو تحلیل نشان میدهد که بهزاد نبوی عملا از سوی عناصر تندروتر مجبور به کنارهگیری شده است. او، حریف برخی عناصر رادیکالتر نشده و بنابراین ناچار شده همانند عارف و موسوی لاری، عطای ریاست را به لقای آن ببخشد؛
تندروهایی که جبران بیکفایتیهای هشت ساله خود و نارضایتی مردم را به جای عذرخواهی، در فریبکاری ایجاد بلوا و بیگاری دادن بیشتر به آمریکا و غرب دیدهاند.
بر این مبنا، به نظر میرسد جبهه اصلاحات، تحت فشار اقلیت پدرخوانده قرار است بر حجم رفتارهای رادیکالیستی بیفزاید و از این جریان، گروهکی برانداز بسازد. در همین زمینه روزنامه اعتماد، درباره «خطر تندروي براي جريان اصلاحات» هشدار داده و نوشت: يكي از خطراتي كه آسيبهاي زيادي را متوجه اصلاحات كرده، برخي تندرويها در اين جريان است. اين خطر همچنان جريان اصلاحطلب را تهديد ميكند».
گفتنی است بهزاد نبوی، سومین چهره مستعفی در میان سران ادارهکننده تشکیلات اصلاحطلبان است. پس از انتخابات مجلس سال۱۳۹۸ هم، عارف و موسویلاری، از ریاست و نایبرئیسی «شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان» (شعسا) استعفا دادند و شعسا از هم پاشید.
#خباثت_اصلاحات
#خیانت_اصلاحات
#افساد_اصلاحات
https://eitaa.com/mojekhabar1400