فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببينيد | شعرخوانی رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه ای مدظله العالی در مورد گفتگوی حضرت زینب عليهاالسلام و امام حسین عليه السلام در روز عاشورا
🏴 #ملت_حسین_به_رهبری_حسین
@mojekhabar1400
*عاشوراى حسینى*
شهادت امام حسین ع و اصحاب آن حضرت (61ق)
روز عاشورا و روز شهادت امام حسین (علیه السلام) است و در این روز در کربلا در وقت صباح حضرت امام حسین (ع) دست به دعا برداشت و گفت:
اَللهُمَّ انتَ ثِقَتى فى کُلّ کَربِ وَ انتَ رَجائىِ فى کُلّ شِدَّه ...."1"
پس صف آرائى لشکر خود نمود و امر فرمود تا آتش در هیزم هاى خندق زدند که آن خندق آتش حاجب باشد از رفتن لشکر به جانب خیمه هاى زنان.
از آن طرف عمر سعد نیز صفوف لشکر خود را آراست.
در آن زمان، حضرت سوار بر شترى شد و ما بین دو لشکر ایستاد و اهل عراق را ندا کرد و بعد از حمد و صلوات، نسب خود را اظهار نمود و بیان فرمود که آیا شما نیستید که نامه هاى متواتر به من نوشتید و مرا بدین جا دعوت کردید؟ الحال چه شده؟ آیا من کسى را کشته ام یا کسى را آسیبى زده ام یا مالى از کسى برده ام؟ براى چه به کشتن من جمع شده اید؟
عمر سعد تیرى به چله کمان گذاشت و با لشکر گفت که شهادت دهید نزد امیر که من بودم اول کسى که تیر به جانب حسین(ع) افکند. همین که آن تیر را افکند، لشکر او نیز سید الشهدا(ع) را تیر باران کردند.
حضرت فرمود به اصحاب خود که خدا رحمت کند شماها را، مهیّا شوید مرگى را که چاره ندارید و در همان ساعت جماعتى از اصحاب آن جناب شهید شدند و پیوسته یک یک به میدان رفتند و شهید شدند تا وقت ظهر شد. ابو ثمامه عرض کرد وقت زوال است مى خواهم یک نمازى دیگر با شما به جا بیاورم. از لشکر عمر سعد مهلت نماز خواستند. آن کافران بى حیا مهلت ندادند. لاجرم زهیر بن قین و سعید بن عبدالله خود را وقایه آن جناب کردند و هر تیر و نیزه که وارد مى شد، بر بدن خود مى خریدند تا آن جناب نماز خود را تمام کرد.
بالجمله یک یک اصحاب به میدان رفتند و شهید شدند تا نوبت به جوانان هاشمى رسید. ایشان نیز یک یک به جهاد رفتند و به نحوى جهاد کردند و شهید شدند که از قصور حالشان، جگرها آتش مى گیرد.
جناب على اکبر، چون خواست به میدان برود، پدر نگاه مأیوسانه به قامت او کرد. گریه او را فرو گرفت و کلمات معروفه ( اَللّهُمَّ اَشهَدُ عَلى هولاءِ القَومِ )"2" را فرمود. على اکبر چون به میدان رفت و جنگ کرد و تشنگى در او خیلى تأثیر کرد، برگشت نزد پدر و گفت : یا ابا! العطش قد قتلنى و ثقل الحدید اجهدنى.
خدا داند که در این حال چه بر آن پدر مهربان گذشت که آبى نداشت که جگر تفته فرزندش را خنک کند. لاجرم سخت بگریست و على به میدان برگشت و جهاد کرد تا او را شهید کردند. همین که پدر بالاى سر او آمد و آن بدن پاره پاره و صورت شبیه رسول خدا(ص) را به خون و غبار آلوده دید، صورت به آن صورت نهاد و فرمود:
قتل الله قوما قتلوک ما اجرئهم على الرحمن و على انتهاک حرمة الرسول على الدنیا بعدک العفاء."3"
و هکذا ملاحظه نمود شهادت قاسم و واقعه قطع شدن دستهاى جناب ابوالفضل و کیفیت شهادت آن مظلوم و سایر شهدا که مجال ذکر آن نیست.
بالاتر از همه تذکر شهادت آن طفل رضیع است. نمى دانم که سید مظلومان چه حالى داشته، آن وقتى که آن طفل را به آنجناب دادند که آبى براى او بگیرد عوض آن که آن قوم بى حیا آن طفل را آب دهند، تیرى بگلوى نازک او زدند که آن طفل در دست پدر، جان داد و تأمل کن در حال عبدالله بن الحسن آن هنگامى که عموى خود را در قتلگاه میان لشکر تنها دید، از خیمه نزد آن جناب دوید، وقتى رسید که ظالمى شمشیر بلند کرده بود که به آن حضرت زند. عبدالله گفت: واى بر تو اى فرزند خبیثه! مى خواهى عموى مرا بکشى. پس دست خود را سپر کرد. شمشیر دست مقدّس او را قطع کرد و به پوست آویزان شد. پس آن مظلوم ناله اش بلند شد که یا امّاه (عماه).
حضرت او را در دامن گرفت و او را تسلى مى داد که حرمله او را تیرى بزد و شهید کرد.
ملاحظه کن و کیفیت شهادت خود آن مظلوم را ببین که چه گذشته بر آن حضرت و بر اهل بیت او. خصوص آن وقتى که به جهت وداع ایشان به خیام آمد و آن ها را صدا زد و با یک یک وداع کرد و امر به صبر فرمود و آن لباس کهنه را طلبید و در زیر جامه هاى خود پوشید و به میدان رفت و رجز خواند و با آن حال تشنگى و داغ هاى کمرشکن که آن حضرت دیده بود، چه نوع مبارزت و شجاعتى از آن حضرت ظاهر شد تا آن که پیشانى مقدسش را شکستند. جامه بلند کرد که خون از چهره پاک نماید، تیر زهر آلود سه شعبه به قلب مبارکش رسید، همین که آن تیر را از قفا بیرون کشید، مانند ناودان خود از جاى آن جارى شد. حضرت دست ها را از آن پر مى کرد و به جانب آسمان مى ریخت و هم به سر و صورت خویش مى مالید.
در این وقت بواسطه آن زخم و زخم هاى فراوان دیگر که بر بدنش بود، ضعف و ناتوانى عارض آن جناب شد. از کارزار ایستاد. مالک بن یسر به جانب آن جناب روان شد و ناسزا گفت و شمشیرى بر سر مبارکش زد که کلاه زیر عمّامه آن حضرت مملو از خون شد و صالح بن وهب نیزه بر پهلوى مبارکش زد که از اسب ب
ر روى زمین افتاد.
جناب زینب چون این بدید، از خیمه بیرون دوید و فریاد برداشت: وا اخاه! وا سیداه
! وا اهل بیتاه!"5". اى کاش آسمان خراب مى شد و بر زمین مى افتاد و کاش کوه ها از هم مى پاشید و عمر سعد را فرمود: اى عمر! ابو عبدالله را مى کشند و تو او را نظاره مى کنى؟ آن ملعون جواب نگفت.
زینب با لشکر فرمود: واى بر شما! مگر میان شما یک نفر مسلمان نیست. احدى جواب او را نداد و بالجمله شمر لشکر را ندا کرد که مادر بر شما بگرید، چه انتظار مى برید، چرا کار حسین را تمام نمى کنید. پس همگى بر آن حضرت از هر سو حمله کردند.
حصین بن نمیر، تیرى بر دهان مقدّسش زد و ابو ایّوب غنوى تیرى بر حلقوم شریفش زد و رزعة بن شریک ضربتى بر شانه چپش زد و سنان بن انس نیزه بر گلوى مبارکش فرو برد و تیرى بر نحر شریف آن مظلوم زد.
پس آن جناب را شهید کردند به نحوى که ذکرش را شایسته نمى دانم. پس از آن ، بدن مقدسش را برهنه کردند و لشکر به خیام محترمش ریختند و آنچه در خیمه ها بود، بردند و زن هاى داغدیده را بیازردند، زنها ناله هاشان بلند شد. عمر سعد به جانب خیام آمد. زن ها نزدیک او جمع شدند و چنان صیحه کشیدند و گریستند که ابن سعد به حال آنها رقّت کرد. فریاد زد که کسى متعرض ایشان نشود. زن ها خواهش لباسهاى ربوده خود را نمودند. عمر سعد حکم به ردّ کرد، لکن کسى بر ایشان رد نکرد و این واقعه، مفصّل است و مقام را گنجایش بیش از این نیست والى الله المشتکى و هو المستعان.
شایسته است که شیعیان در این روز مشغول کارى از کارهاى دنیا نشوند و از براى خانه خود چیزى ذخیره نکنند و مشغول گریه و نوحه و مصیبت باشند تعزیت حضرت امام حسین (علیه السلام) را اقامه نمایند و به ماتم اشتغال نمایند؛ چنان چه در ماتم عزیزترین اولاد و قلوب خود اشتغال مى نمایند و زیارت کنند حضرت سید الشهدا(ع) را به زیارات عاشورا و سعى کنند بر نفرین و لعن بر قاتلان آن حضرت و تعزیت گویند یکدیگر را در مصیبت آن حضرت و بگویند:
اعظم الله اجورنا و اجورکم بمصابنا بالحسین علیه السلام و جعلنا و ایاکم من الطالبین بثاره مع ولیه الامام المهدى من آل محمد علیهم السلام."6"
و اگر کسى در این روز در نزد قبر امام حسین (ع) باشد و مردم را آب دهد، مثل کسى باشد که لشکر آن حضرت را آب داده باشد و با آن جناب در کربلا حاضر شده باشد.
خواندن هزار مرتبه توحید در این روز فضیلت دارد.
از حضرت صادق (علیه السلام) مروى است که هر که در روز عاشورا هزار مرتبه سوره اخلاص بخواند، خداوند رحمان نظر کند به او و کسى را که خداوند رحمان نظر فرماید، عذاب نکند هرگز. ظاهراً مراد، نظر رحمت و شفقت است.
و نیز شایسته است که شیعیان در این روز امساک کنند از خوردن و آشامیدن، بى آنکه قصد روزه کنند و در آخر روز، بعد از عصر افطار کنند به غذاهاى که اهل مصیبت مى خورند مثل ماست"7" یا شیر و امثال آن ها، نه مثل غذاهاى لذیذه و آن که جامه هاى پاکیزه بپوشند و بندها را بگشایند و آستین ها را بالا کنند به هیأت صاحبان مصیبت.
شیخ طوسى در مصباح از عبدالله بن سنان روایت کرده است که گفت: من در روز عاشورا به خدمت حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) رفتم. دیدم که رنگ مبارکش متغیر و آثار حزن و اندوه از روى شریفش ظاهر است و مانند مروارید، آب از دیده هاى مبارکش مى ریزد. گفتم : یابن رسول الله! سبب گریه شما چیست ؟ هرگز دیده شما گریان مباد. فرمود: مگر غافلى که امروز چه روزى ست؟ مگر نمى دانى که در مثل این روز، جدّ من، حسین(ع) شهید شده است؟ گفتم: یابن رسول الله! چه مى فرمایید درباره روزه این روز؟ فرمود: روزه بدار، بى نیت روزه، و در روز افطار کن نه از روى شماتت و تمام روز را روزه مدار و بعد از عصر به یک ساعت به شربى از آب افطار کن که درمثل این روز در این وقت، جنگ از آل رسول منقضى شد و سى نفر از ایشان به اموالى ایشان بر زمین افتاده بودند که هر یک از ایشان اگر در حیات حضرت رسول (ص ) فوت مى شد، آن حضرت صاحب تعزیه او بود. پس حضرت آن قدر گریست که محاسن شریفش تَر شد...
در اواخر روز عاشورا سزاوار است که یاد آورى از حال حرم امام حسین (ع) و دختران و اطفال آن حضرت که در این وقت در کربلا اسیر اعدا و مشغول به حزن و بکا بودند و مصیبت هایى بر ایشان گذشته که در خاطر هیچ آفریده خطور نکند و قلم را تاب نوشتن نباشد. پس برخیزى و سلام کنى بر رسول خدا و على مرتضى و فاطمه زهرا و حسن مجتبى و سایر امامان از ذرّیه سید الشهدا (علیهم السلام) و ایشان را تعزیت گویى بر این مصایب عظیمه با قلب محزون و چشم گریان."8"
بدان که در این روز سنه 226ه ، بُشر بن حارث حافى ، عارف معروف وفات کرد. گویند اصلش از مرو است و در ابتداى امر، مردى بوده پیوسته به شرب خمر و استماع ساز و غنا و طرب و سایر ملاهى اشتغال داشته تا آن که روزى حضرت موسى بن جعفر (ع) از در خانه
او عبور مى فرمود، یکى از کنیزان بُشر از خانه بیرون آمده بود. حضرت به او فرمود: آقاى تو آزاد است یا بنده؟ گفت: حُر و آزاد است. فرمود: چنین است، اگر بنده بود به شرایط عبودیت و بندگى رفتار مى
کرد. چون کنیز وارد خانه شد، این سخن را براى بُشر نقل کرد. کلام آن جناب در دل او اثر کرد. پا برهنه دوید تا به خدمت آن حضرت رسید و بر دست آن جناب توبه کرد و ترک خانه و زندگى گفت و پیوسته پا برهنه راه مى رفت به جهت آن که به این حال به سعادت و خدمت امام رسیده بود و به این سبب او را حافى لقب دادند و او را سه خواهر بود و هر سه بر طریقه او بودند و صوفیه را اعتقاد تمامى است به او.
در این روز سنه 352ه، معزالدّوله دیلمى مردم بغداد را امر کرد که دکاکین و بازارها را ببندید و طباخین طبخ نکنند و قبه هایى در بازار نصب کنند. پس زن ها با موهاى آشفته بیرون شدند و لطمه بر صورت زدند و اقامه ماتم براى جناب حسین بن على (ع) نمودند و این اول روزى بود که نوحه گرى شد براى آن حضرت در بغداد."9"
در این روز سنه 656ه، هلاکو وارد بغداد شد و واقعه او در بغداد معروف است"10" و در روز بیست و هشتم به آن اشاره خواهد شد.
"1-کافی،ص2،ص578.
2-بحار الانوار،ج45،ص42-43.
3-مثیر الاحزان،ص68.
4-اقبال الاعمال،ص573.
5-بحار الانوار،ج45،ص54؛اللهوف،ص124-125.
6-وسایل الشیعه،ج14،ص509؛مستدرک الوسایل،ج10،ص315.
7-شیخ فرموده که به قدر کمی تربت تناول کنند.
8-مصباح المتحجد،ص783.
9-البدایه و النهایه،ج11،ص276.
10-جمال السبوع بکمال العمل المشروع،ص9"
@mojekhabar1400
🔴 اشرف غنی رئیس جمهوری افغانستان در بیمارستانی در ابوظبی به علت ابتلا به ویروس کرونای دلتایA و داشتن بیماری پیش زمینه ایی سرطان بستری شد. آمریکا حاضر به پذیرش او در بیمارستان های این کشور نشد. پدر همسر یهودی اشرف غنی اظهار کرد ، قرار است نامبرده به یک بیمارستان نظامی وابسته به پنتاگون در کشور مصر بستری گردد، تا پزشکان اسرائیلی او را مداوا و درمان کنند.
🔹فخریالدین قاریزاده، مشاور پیشین وزارت خارجه افغانستان: برخی منابع خبری از وخامت وضعیت اشرف غنی، رییس جمهور پیشین افغانستان در ابوظبی خبر میدهند.
🔹 به نقل ازچندین منبع دیپلماتیک اشرف غنی دو میلیارد و سیصد میلیون دلار نقدا به همراه دارد و چند ساعت پیش برای درمان به یکی از بیمارستانهای نظامی آمریکا در ابوظبی انتقال داده شده است.
#اخبار_استراتژیک_موج_خبر
@mojekhabar1400
ایران قوی،کاشان سربلند
کاشان در مسیر عدالت و تعالی
🔻 آشنایی با سی و چهارمین کلیددار شهر
▫️صبح امروز در نشست علنی شورای اسلامی شهر، دکتر حسن بخشنده با 9 رأی و نظر مثبت تمام اعضای شورا به عنوان شهردار کاشان انتخاب شد.بخشی از سوابق علمی و کاری شهردار منتخب پارلمان شهری را با هم مرور میکنیم:
♦️ سوابق :
- عضو هیأت علمی دانشگاه تهران
- معاون اداری-مالی دانشگاه کاشان
- مدیر کل آموزش دانشگاه کاشان
- مشاور عالی معاونت عمران قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص)
- مشاور عالی فرماندهی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص)
- اجرای 30 طرح پژوهشی در حوزه پروژههای عمرانی و معدنی
- نـویسنده 92 مقاله در مـجلات علمی ، پژوهشی و ISI
- نـویـسنده 109 مقاله در کنفرانسهای علمی داخلی و خارجی
▫️گفتنی است پیش از این 33 نفر در کسوت شهردار کاشان فعالیت کرده و دکتر حسن بخشنده به عنوان سی و چهارمین سکاندار مدیریت شهری خطه نخستینها محسوب میشود.
@mojekhabar1400
🌏#امام_خامنه ای مدظله العالی:
مصدق سیلی اعتماد به آمریکا را خورد
🗓سالروز کودتای آمریکایی ۲۸ مرداد
@mojekhabar1400
❌حضرت امام خامنه ای مدظله العالی :
◽️ امام حسین علیهالسلام اگرچه با یزید مبارزه میکند، اما مبارزه گسترده تاریخی وی با یزیدِ کوته عمرِ بیارزش نیست؛ بلکه با جهل و پستی و گمراهی و زبونی و ذلت انسان است. ۱۳۶۷/۵/۲۴
@mojekhabar1400
عاشورا محصول انحراف، سکوت، فریب و تحریف...
در زمانه ای که کذب و نیرنگ فراگیر و چهره جهان اسلام را پوشانده بود حقانیت از میانه حج، راهی سرزمینی شد که بنا بود تاریخ ساز و تا قیام قیامت سرخی خونش ضامن برافراشته بودن بیرق حقطلبی در عالم باشد. اما این سوال همواره مطرح است که چطور مردمان آن زمانه توانایی تشخیص میان حق و باطل را نداشتند و چگونه برای اقدام علیه فرزند پیامبر(ص) متقاعد شده بودند؟ و اگر ما آن زمان میزیستیم در میان کدام سپاه بودیم؛ یزید یا حسین(ع)؟
از این منظر باید نگاهی انداخت به شرایط حاکم بر افکار عمومی آن روزگار و شیوههای عملیات روانی و رسانهای سردمداران آن زمان و تکنیکهای اقناع مخاطبان جهت اقدام علیه فردی که حقانیتش از روز روشنتر بوده است.
بیشک عملیات روانی از زمان خلقت انسان تا به امروز در شکلهای گوناگون رایج و در دوران مختلف همواره در راستای جهت دهی به افکار عمومی جهت نیل به نتیجهای خاص بهکار برده شده است. در عملیات روانی، جنگ، جنگ کلمات و شایعات در راستای تزلزل عقل و تغییر رفتار و اعمال است.
در آن دوران حاکمان وقت سعی در القای دعو امام حسین(ع) برای خلافت و ریاست را داشتند و آنچه مورخان نگاشتهاند حاکی از برجسته سازی ادعای غلط و پنهان سازی واقعیت یعنی مخالفت امام(ع) با تحریفها و بدعتها در دین از سوی حاکمان آن روزگار است.
قلب واقعیتها، برجستهسازی، دروغ و انگارهسازی های صورت گرفته همگی در وارونهسازی حق و باطل و جا به جایی حقیقت و دروغ نقش آفرینی کردند و اینگونه بود که در کنار بمباران خبری علیه امام حسین(ع)، وعدههای اعطای مقام و پاداش، بالابردن هزینههای حمایت از امام معصوم و... همگی سبب انحراف افکار عمومی از حق و حقیقت به ظلم و انحراف شد.
دستگاه جور که تخصص ویژهای در وارونه نمایی و تغییرات جدی در حوزه دین رسول الله(ص) داشت، با استفاده از همین تکنیکهای عملیات روانی با برچسب زنی و خبیثانهترین روشها خود را نماینده دین معرفی کرده و امام (ع) را سدی در برابر اجرای دین حقیقی و دشمن با پیامبر(ص). این در حالی است که امام حسین (ع) بارها دغدغه خود را نه دستیابی به حکومت که مقابله با محو دین و ظهور بدعت عنوان کردند و بر احیای امر به معروف و نهی از منکر تاکید داشتند.
در این میان اما سکوت خواص و بی تفاوتی آنها، به وقوع واقعه عاشورا کمک کرد. واقعه عاشورا را باید محصول انحراف، سکوت، فریب و تحریف دانست. عاشورا زاییده جهل توام با خودکامکی و زیادهخواهی مردمی بود که در این نقطه مهم تاریخی درست نیندیشیدند و دقیق اقدام نکردند.
در نهایت خون حسین، تفکر حسین و حقانیت حسین پیروز واقعی است. حقیقت از میان ظلمات سربرآورد و تا امروز روشنیراه جویندگان راه حق شده است. حرکت و رفتار امام حسین؛ رسانهای به بلندا و عظمت تاریخ است و عاشورا عظیمترین_تولید_رسانهای تا ابد خواهد بود با تمام ویژگیهای پیام و پیامرسانی و تاثیرات بر مخاطب.
و در پایان اینکه:
نباید تصویر کنیم این فریبکاری مختص آن دوران بوده است. این رویه امروز در سیل خروشان پیامها و بازار داغ رسانههای نوین و شیوههای جدید عملیات روانی نیز وجود دارد. ما به این جمله باور داریم که کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا. تشخیص مرز میان حق و باطل و ناخواسته در خدمت ظلم قرار نگرفتن و تلاش برای حق و عدالتطلبی آنچیزی است که امروز اگر میخواهیم در صف دشمنان دین قرار نگیریم، باید سرلوحه بینش و منش ما باشد. حسینی شدن فراتر از نظر، به عمل نیاز دارد.
@mojekhabar1400
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌لحظه اعلام خبر حرکت کشتی های نفتی ایران به سمت لبنان و واکنش مردم لبنان
#اخبار_استراتژک_موج_خبر
@mojekhabar1400
در کربلا
دو «اسلام»
رویاروی هم صف کشیدهاند
هر دو لشکر
از خدا و آخرت،
بهشت و جهنم و
رسالت محمد«ص» میگویند
اهل نماز و قبلهاند
با یک تفاوت:
«امام عادل»
یکسوی میدان،اسلام بی امام
و سوی دیگر،اسلام با امام عادل
کربلا
تفسیر حقیقی «غدیر» است
آیه «اکمال دین» را
به تصویر میکشد ،
نشان میدهد
اسلام با امام و بیامام عادل
میتواند
در «فضیلت» و «رذیلت» تا
کجا پیش برود ،
چه «قله»هایی را فتح کرده و یا
به چه «حضیض» و توحشی
سقوط کند
امام عادل که نباشد
اسلام ، «اُمَوی» ، «عباسی» و
«عثمانی» یا «داعشی» میشود
هر مسلمانی هم که
امام و جلودار ندارد و
با «حسبنا کتاب الله»
به فتوای خویش عمل میکند
مسلمان اُموی و داعشی است،
فرق نمیکند
در چه زمان و مکانی باشد و یا
در چه حزب و جناحی !!
ضربه و خسارتی که
اسلام و مسلمانی در طول تاریخ
از مسلمانان مغرور و خیرهسر و
و بیمقتدا «خوارج»
خورده است،
از دشمنان آشکار و جبهه کفر و
شرک نخورده است
جان برادر!
امروز ، تو
در کدام سپاه و خیمهگاهی!!؟
امام عالم و عادل زمانت را
نشناخته و به او
اقتداء نکرده باشی
کلاه دیانت و آخرتت
بر «باد فناء» است
تا دیر نشده ، کاری بکن ،
دستی بجنبان
روی بگردان از
اسلام یزید و عبیدالله زیاد و شمر و عمرسعد
و با شناخت و پیروی دقیق از
راهبری عادل و عالم
خودت را برسان
به سپاه و خیمهگاه حسین«ع»
امید آن که
سهم امسال تو
از خوان گسترده مدرسه و معرفت حسینی ،
«ولایت پذیری» حقیقی باشد
آمین
همین
@mojekhabar1400
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🎥 واکنش مدافعان سلامت به یک تماس تصویری
@mojekhabar1400
✅ *محمولههای سوخت ارسالی به لبنان توسط تجار شیعه لبنانی خریداری شده است*
🔹«سیدحسن نصرالله» در سخنرانی روز عاشورای خود با اعلام خبر حرکت کشتیهای حامل سوخت از ایران به سمت لبنان، نسبت به هرگونه تعرض به آنها شدیدا هشدار داد.
🔹پس از آن، برخی افراد، رسانهها و شبکههای معاند داخلی و خارجی اقدام به *شبههافکنی پیرامون چگونگی پرداخت هزینه محمولههای مذکور کردند.*
🔹 *بنابر اخبار رسیده به «نورنیوز»، این محمولهها توسط تجار شیعه لبنانی خریداری شده و از لحظه بارگیری بعنوان مایملک آنها محسوب میشود.*
🔹علاوه بر این؛ مجموعه جبهه سیاسی-رسانهای ضد مقاومت در داخل و خارج لبنان به اشکال مختلف به سخنرانی نصرالله واکنش نشان دادند که با واکنش گسترده کاربران لبنانی مواجه شد.
🔹از آنسو؛ خبرنگاران صهیونیستی این اقدام حزبالله را شکستی دیگر برای اسرائیل و گسترش ابعاد معادله پاسخگویی و بازدارندگی ازسوی نصرالله عنوان کردهاند.
🔹 *اقدام مقتدرانه ایران و حزبالله در شکستن محاصره اقتصادی مردم لبنان ازسوی محور غربی-عبری-عربی موجی از عصبانیت را بین دشمنان داخلی و خارجی محور مقاومت ایجاد کرده است* / نور نیوز
*#سواد_رسانهای*
*#پای_کار_دولتیم*
*#اصحاب_ما_میتوانیم*
#اخبار_استراتژیک_موج_خبر
@mojekhabar1400
*🔴۲۵۰ هزار کشته و بیش از ۲ تریلیون دلار هزینه؛ حاصل حضور ۲۰ ساله آمریکاییها در افغانستان*
🔹بر اساس اعلام دانشگاه براون، آمریکا در بیست سال حضور نظامی خود در خاک افغانستان، از ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ تا به امروز بیش از ۲ هزار میلیارد دلار هزینه کرده است.
🔹این هزینه یعنی این جنگ حدوداً روزی ۳۰۰ میلیون دلار خرج روی دست آنها گذاشته است. این امر بدان معناست مقامات آمریکا تا به حال بیش از داراییهای ثروتمندترین افراد در جهان تنها برای این حضورشان به بهانه مبارزه با تروریسم هزینه کردهاند.
🔹آمریکاییها بیش از ۸۰۰ میلیارد دلار برای جنگ افغانستان به طور مستقیم هزینه کردهاند و حدود ۸۵ میلیارد دلار هم برای آموزش ارتش افغانستان که حتی چند هفته هم نتوانست پس از خروج نیروهای آمریکایی از این کشور مقابل پیشروی نیروهای طالبان ایستادگی کند خرج کردند.
🔹در این مدت بیش از ۶۹ هزار پلیس، ۴۷ هزار غیرنظامی و ۵۱ هزار نیروی نظامی افغانستانی کشته شدند. این آمار در کنار دهها هزار غیرنظامی شامل زنان و کودکان افغانستانی است که در این مدت جان خود را از دست دادند
#اخبار_استراتژیک_موج_خبر
@mojekhabar1400
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اللهم ارزقنا زيارة الحسين فى الدنيا🙏
و شفاعةالحسين فى الاخره🙏
اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ
وَعَلٰى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ
وعَلىٰ اَوْلادِ الْحُسَيْنِ
وَعَلىٰ اَصْحٰابِ الْحُسَيْن
شب جمعه شب زيارتى
حضرت اباعبدالله الحسين عليه السلام❤️
شب_جمعہ ✨
شب_زیارتے
صلی_الله_علیڪ_یا_ابا_عبدالله
اللهم_ارزقنا_ڪربلا
@mojekhabar1400
💢 شمار قربانیان انفجار در دسته عزاداری شهر «باهاوال نگر» ایالت پنجاب پاکستان به 61 نفر افزایش یافت.
💬 «راجه بشارت حسین» وزیر امور داخلی ایالت پنجاب پاکستان:
🔻 فردی که نارنجک را به سوی عزاداران پرتاب کرد با واکنش سریع نیروهای امنیتی و پلیس دستگیر شد.
🔻 تمامی زخمیهای این حادثه به بیمارستانهای اطراف انتقال داده شدند و تدابیر امنیتی در محل افزایش یافته است.
🌐 اخبار استراتژیک_موج_خبر
@mojekhabar140p
❌دوستان و عزیزان کانال موج خبر سلام
روز آدینه تون بخیر و شادی
🏴🏴🏴🏴🏴
☀️ امروز:
شمسی: جمعه - ۲۹ مرداد ۱۴۰۰
میلادی: Friday - 20 August 2021
قمری: الجمعة، 11 محرم 1443
🌹 امروز متعلق است به:
🔸صاحب العصر و الزمان حضرت حجة بن الحسن العسكري عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
- اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ (100 مرتبه)
- یا ذاالجلال و الاکرام (1000 مرتبه)
- یا نور (256 مرتبه) برای عزیز شدن
❇️ وقایع مهم شیعه:
ا 🔹😭راس اباعبدالله در مجلس ابن زیاد، 61ه-ق
🔹حرکت کاروان اسراء به سمت کوفه، 61ه-ق
📆 روزشمار:
▪️14 روز تا شهادت امام سجاد علیه السلام
▪️23 روز تا شهادت حضرت رقیه خاتون سلام الله علیها.
▪️38 روز تا اربعین حسینی
▪️46 روز تا شهادت حضرت رسول و امام حسن علیهما السلام
▪️47 روز تا شهادت امام رضا علیه السلام
@mojekhabar1400
🔸خطای بزرگ یزید!
🔸 امام، سخنرانی ای داشت در جمع وعاظ تهران، در تاریخ 17 تیر 58 . در این سخنرانی نکته ای درباره قیام حضرت سیدالشهدا علیه السلام مطرح می کند که چه بسا منحصر به فرد باشد.
🔷 « خطای یزید این نبود که سیدالشهدا را کشته، این یکی از خطاهای کوچکش بود، خطای بزرگ این بود که اسلام را وارونه اش کرده بود، و سید الشهدا به داد اسلام رسید، سید الشهدا اسلام را نجات داد.» (صحیفه امام، ج8،ص525)
🔸 امام در این سخنرانی، خیال همراهان را راحت نمی کند که ما هر چه کنیم، امام حسینی هستیم؛ بلکه برعکس هشدار و تذکر می دهد که مراقبت کنیم که مبادا یزیدی شویم.
🔷 «صحبت در این است که با عمل ما مکتب ما دفن بشود. یعنی حالایی که ما جمهوری اسلامی پیدا کردیم و هیاهو کردیم که ما ظلم نمی خواهیم، ما عدالت می خواهیم، حالا ما که اُولی هستیم به اینکه این عدالت را اجرا بکنیم، اُولی هستیم به اینکه اعوجاجات را مستقیم کنیم؛ خدای نخواسته از ما عملی صادر بشود که بر خلاف مجاری عدالت است، انحراف است، اگر اینطور شد، جمهوری اسلامی شکست می خورد.
اگر این جمهوری اسلامی شکست خورد، اسلام مدفون می شود؛ دیگر خیال نکنید بعدها شما بتوانید دوباره یک کاری انجام بدهید. مسئولیت یک همچو مسئولیتی است. مسئولیت یک مسئولیتی است که انبیا و اولیا و همه خونشان را دادند برای حفظ این. و همه برای حفظ مکتبشان خونهایشان را دادند ـ چه انبیای سابق و چه نبی اکرم ـ که همه تاریخش را می دانید، همه چیزشان را دادند برای اینکه حفظ بشود این مکتب و یک وقت اعوجاجی در آن پیدا نشود.»
🔸 ای کاش این هشدار و تذکر امام همیشه پیش چشم باشد. برای امام نظام سیاسی جمهوری اسلامی مهم بود، اما مهمتر از آن، حفظ آبروی اسلام بود.
سخنرانی 17تیر 58را باید خواند، «نباید»های امام را هم باید دید.
@mojekhabar1400