🌺حضرت آیت الله العظمی بهجت (ره) :
ای انسان ! زمان مرگت پریشان نباش و به جسم با ارزش خود اهتمامی نداشته باش ! چرا که مسلمین کارهای لازم را میکنند :
لباسهایت را از تنت درمیاورند ، غسلت میدهند ، کفنت میکنند ، از خانه ات بیرونت میکنند و تو را به خانه ی جدیدت (قبر) میبرند ؛ خیلیها برای تشییع جنازه ات کارهایشان را تعطیل کرده و حاضر میشوند ؛ از وسایل شخصی ات خلاصی انجام میگیرد.
کلیدهایت ، کتابهایت ، کیف و کفشهایت ، لباسهایت ، ... و اگر خانواده ات توفیق یابند شاید آنها را صدقه کنند.
مطمئن باش مردم و دنیا بر تو حسرتی نمیخورند. تجارت و اقتصاد ، استمرار می یابد. شغل و وظیفه ی تو به دیگری واگذار میگردد. اموال و دارایی هایت تقسیم میشود و ورثه آنها را تصاحب میکنند. در حالی که تو از " ریز ریز " حساب گرفته میشوی !
اولین چیزی که از تو ساقط میشود اسمت است لذا وقتی میمیری میگویند : " جناره ". تو را به نامت صدا نمیزنند ! وقتی میخواهند بر تو نماز بخوانند میگویند : " جنازه کجاست؟ ". تو را به نامت صدا نمیزنند ! و زمانی که میخواهند تو را دفن کنند میگویند : " میت را نزدیک کنید ". تو را به اسم صدا نمیزنند.
پس مواظب باش ؛ چهره ، اموال ، نسب و قبیله و پست و مقامت تو را نفریبد. چقدر این دنیا بی ارزش است و آنچه در پیش رو داریم چقدر عظیم میباشد. بعد از وفاتت ، سه نوع اندوه بر تو خواهد بود :
1- کسانی که شناخت سطحی از تو دارند میگویند : بیچاره !
2- دوستانت چند ساعت و یا نهایتا چند روز برایت اندوهگین میشوند و سپس به شوخی و خنده های خود میپردازند
3- عمیقترین اندوه و غم داخل خانه خواهد بود. خانواده ات یک هفته ، دو هفته ، یک ماه ، دو ماه و یا نهایتا یک سال غمگین میشوند و سپس تو را در بایگانی خاطرات قرار میدهند !
و اینچنین داستان تو در بین مردم تمام میشود و داستان حقیقی تو شروع میشود : " آخرت ".
جمال ، مال ، سلامتی ، فرزندان ، ... از تو زائل شد. از خانه و کاشانه ات جدا شدی ! و از همسرت نیز ... زندگی واقعی شروع شد.
و سؤال اینست : " برای قبر و آخرتت چه آماده نموده ای؟ ". این حقیقتی است که جای تامل دارد.
حریص باش بر : " فرائض ، نوافل ، صدقه ی پنهانی ، عمل صالح ، نماز تهجد ... ". شاید نجات یابی !
اگر به وسیله ی این متن برای یادآوری مردم همکاری نمودی ، إن شاء الله اثر این یادآوری را روز قیامت ، در میزان حسنات خود خواهی یافت.
" و ذكّر فإن الذكرى تنفعُ المؤمنين : و ( پیوسته ) پند ( و تذکر ) بده زیرا که بی گمان پند ( و تذکر ) مؤمنان را سود میبخشد ".
چرا میت اگر به عقب برگشت داده شود " صدقه " را اختیار میکند؟ چنانچه خدا میفرماید :
" رب لولا أخرتني إلى أجل قريب ! فأصدق : پروردگارا ، اى كاش ( مرگ ) مرا مدت كمى به تاخير مى انداختى ، تا ( در راه تو ) صدقه بدهم ".
علما فرمودند : " صدقه را ذكر ننمود مگر به خاطر اثرات عظيم صدقه كه بعد از موتش مشاهده مینمايد ! ".
پس زیاد صدقه دهید چرا که مؤمن در روز محشر ، زیر سایه ی صدقه ی خود خواهد بود.
@mojtahedie71
هدایت شده از آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🖤🍃جزء ها🍃🖤
1✨🖤
2
3✨
4✨
5✨
6✨
7✨
8
9✨
10✨
11✨
12
13
14✨
15
16🖤
17
18
19✨
20
21
22
23✨
24
25
26✨
27
28✨
29✨
30✨🖤
منتظر های دلهای پاکتون هستیم 👇
دوستان واعضا خوب کانال مرضیه بانو ختم قرآن بنیت تسلی دل آقا جانمون صاحب زمان (عج ) برای تاسوعا و عاشورا حسینی سلامتی وظهور آقا و هدیه به امام حسین ع و ۷۲ تن از یارانشون ،خواهش و درخواست از آقا برای دعا برای رفع بلاو بیماری کرونا از شیعیان و کشور ایران(فرصت تلاوت تا عصر روز پنجشنبه ) ثبت نام پی وی مدیر
@fyrwz431 مدیر-
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
💫💫💫 این قبر چقدر كوچك است 💫💫💫
در زمان علامۀ بحرالعلوم (ره) قبر مقدس حضرت ابوالفضل العباس (علیه السلام) خراب شد. به علامۀ بحرالعلوم خبر دادند كه قبر مقدّس حضرت عباس (علیه السلام) دارد خراب مى شود.
علامۀ بحرالعلوم دستور داد تا قبر شريف ترميم و تعمير شود. بنا بر اين شد كه روز معين به اتفاق استاد بنّا به سرداب مقدس بروند و قبر را تجديد عمارت كنند. در روز مقرر علامه همراه استاد بنّا وارد سرداب و زير زمين شدند. معمار نگاهى به قبر و نگاهى به علامه كرد و گفت: آقا اجازه مى فرماييد سؤالى بپرسم؟
علامه فرمود: بپرس.
استاد بنا گفت: ما تا حالا خوانده و شنيده بوديم که حضرت عباس (علیه السلام) اندامى موزون و رشيد و قدی بلند و چهار شانه داشته اند. پس بنابراين بايد قبر مقدس هم بزرگ و طولانى باشد، ولى من مى بينم صورت قبر كوچك است؟! آيا شنيده هاى من دروغ است، يا كوچكىِ قبر علت خاصى دارد؟!
علامۀ بحرالعلوم به جاى جواب دادن، سر به ديوار گذاشت و سخت گريه كرد. گريۀ طولانى علامه، معمار را نگران و ناراحت و مضطرب نمود و عرضه داشت: آقاى من، چرا گريان و اندوهناك شديد و اشك غم از ديدگان فرو مي ريزيد؟! مگر من چه گفتم، آيا از سؤالى كه من كردم تاثرى بر شما روى آورده؟
علامه فرمود: پرسش تو دل مرا به درد آورد. چون شنيده هاى تو درست و صحيح است، امّا من به ياد مصائب و دردهاى وارده بر عمويم عباس (علیه السلام) افتادم. آرى عباس بن على (علیه السلام) اندامى رشيد و قد و قامتى بلند داشتند و ليكن به قدرى ضربت شمشير و تبرهاى تيز و گرزها و نيزه ها بر بدن نازنين او وارد كردند كه بدنش را قطعه قطعه نمودند و آن اندام رشيد به قطعاتي خونين تبديل شد. آيا انتظار دارى بدن پاره پارۀ حضرت عباس (علیه السلام) كه بوسيلۀ حضرت امام سجاد (علیه السلام) جمع آورى و دفن شد، قبرى بزرگتر از اين قبر داشته باشد؟! ( منبع: کتاب كرامات العباسیّه )
@mojtahedie71
7.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴🏴
#روضههای_مصور
🏴 حضرت عباس(ع) عمویی که کودکان چشم انتظارش هستند.
حضرت ادب و احساس:)💔
•••
⌈🌻↝ @mojtahedie71