☘
شیخ اسماعیل دولابی (ره):
☘ هروقت تو زندگیت مشکلی پیش آمد، و راه بندان شد بدان خدا کرده است،
❤️ زود برو با او خلوت کن و بگو با من چه کار داشتی که راهم را بستی؟ هرکس گرفتار است، در واقع گرفتار یار است
☘ هرچه غیر خداست را از دل بیرون کن.در الا تشدید را محکم ادا کن، تا اگر چیزی باقی مانده، از ریشه کنده شود و وجودت پاک شود. آن گاه الله را بگو تا همه ی دلت را تصرف کند.
❤️ زیارتت، نمازت، ذکرت و عبادتت را تا زیارت بعد،نماز بعد ، ذکر بعد وعبادت بعد حفظ کن، کار بد، حرف بد، دعوا و جدال و.... نکن و آن را سالم به بعدی برسان، اگر این کار را بکنی، دائمی می شود، دائم در زیارت و نماز و ذکر خواهی بود.
@mojtahedie71
✨﷽✨
✳ گِلهی دوستانهی خدا...
✍ شاید این از گِلههای دوستانهی خدا باشد که میفرماید: «ما لَكُمْ لَا تَرْجُونَ لِلَّهِ وَقَارًا»(نوح، 13)؛ «شما را چه میشود که خدا را به #عظمت و #وقار یاد نمیکنید؟» چه میشود شما هم #مؤدب باشید در مقابل خدا؟!
چقدر #اولیا در مقابل خداوند مؤدب بودند. من بعد از معصوم علیه السلام، مؤدبتر از #سیدبنطاووس در مقابل خدا ندیدم! وی میگوید: کتبتُ بِالله عزوجل... رَوَیتُ بِالله...؛ «به کمک خدا نوشتم... به کمک خدا روایت کردم...». سراسر کتابهایش را نگاه بکنید، بِالله است، #ادب_الهی در آنها مشهود است.
👤 #استاد_فاطمینیا
📚 از کتاب «نکتهها از گفتهها»| ج1
📖 ص 32
🔥شریک در گناه دیگران👆
🔺امام علی ع فرمود:
کسی که راضی به کار دیگران باشد، مانند یکی از همانها، محسوب میشود
👈قَالَ ع الرَّاضِي بِفِعْلِ قَوْمٍ كَالدَّاخِلِ فِيهِ مَعَهُمْ
📕نهج البلاغه، ص۴۹۹
👈 شخصی که خود متدین است و اهل گناه و معصیت نیست ولی از گناه دیگر افراد جامعه، تنفری پیدا نمیکند و به آن گناه رضایت دارد در کلام امیرالمومنین ع، فرقی با انجام دهنده آن گناه ندارد و هر دو در آن گناه و عذاب گناه، شریک هستند.
🌐کانال الله اکبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠حد رفاقت با امام زمان (عج)
-حجت الاسلامعالی🌱'
🌸🌸🌸 کلامکم نور
✅ الإمامُ الكاظمُ عليه السلام
يَنبَغي لِلعاقِلِ إذا عَمِلَ عَمَلاً أن يَستَحيِيَ مِنَ اللّه ِ ـ إذ تَفَرَّدَ لَهُ بِالنِّعَمِ ـ أن يُشارِكَ في عَمَلِهِ أحَدا غَيرَهُ .;
امام كاظم عليه السلام
خردمند را سزد كه چون كارى كند، از خداوند كه تنها نعمت رسان اوست، شرم كند كه در كار خود كس ديگرى غير از او را شريك گرداند.;
بحار الأنوار : 1/155/30.
✅ الإمامُ الكاظمُ عليه السلام
مَن سَلَّطَ ثَلاثا عَلى ثَلاثٍ فَكَأنَّما أعانَ هَواهُ عَلى هَدمِ عَقلِهِ ; مَن أظلَمَ نورَ فِكرِهِ بِطولِ أمَلِهِ ، و مَحا طَرائفُ حِكمَتِهِ بِفُضولِ كَلامِهِ ، و أطفَأ نورَ عِبرَتِهِ بِشَهَواتِ نَفسِهِ ، فَكَأنَّما أعانَ هَواهُ عَلى هَدمِ عَقلِهِ ، و مَن هَدَمَ عَقلَهُ أفسَدَ عَلَيهِ دينَهُ و دُنياهُ .;
امام كاظم عليه السلام
هر كه سه چيز را بر سه چيز چيره گرداند، چنان است كه هواى نفْس خويش را در راه نابود كردن خِردش يارى رسانده باشد; هر كه با آرزوىِ دراز خود، فروغ انديشه اش را تاريك سازد و با سخنان زيادى، بدايع حكمت خويش را از بين برد و با خواهشهاى نفْس خود، پرتو عبرت و پندآموزى خويش را خاموش گرداند؛ چنان است كه هواى نفس خود را در راه نابود كردن خردش يارى رسانده باشد و هر كه خردش نابود شود دين و دنيايش تباه گردد.;
تحف العقول : 386.
✅ قال الإمام الرضاء عليه السلام:
إنّ اللّه َ عَزَّوجلَّ ... أمَرَ بِالشُّكرِلَهُ ولِلوالِدَين ، فمَن لَم يَشكُرْ والِدَيهِ لَم يَشكُرِ اللّه َ .
امام رضا علیه السلام می فرمایند:
خداوند عز و جل... به سپاسگزارى ازخود و پدر و مادر فرمان داده است. پس هر كه از پدر و مادرش سپاسگزارى نكند، از خداوند سپاسگزارى نكرده است.
الخصال : 156/196.
✅ قال الإمام الجواد عليه السلام:
أمّا هذِهِ الدُّنيا فَإِنّا فيها مُغتَرِفونَ ، ولكِن مَن كانَ هَواهُ هَوى صاحِبِهِ ودانَ بِدينِهِ فَهُوَ مَعَهُ حَيثُ كانَ ، والآخِرَةُ هِيَ دارُ القَرارِ .
امام جواد علیه السلام می فرمایند:
امّا اين دنياست كه ما از آن بهره گيرانيم ؛ ليكن هركه علاقه اش ، همان علاقه دوستش باشد و به دين او گرايد ، هرجا كه باشد ، همراه او خواهد بود و آخرت ، سراى ماندن است .
تحف العقول : 456 ، تنبيه الخواطر : 1 / 17 عن محمّد بن عيسى نحوه ، بحار الأنوار : 78 / 358 / 1 .
✅ قال الإمام الهادي عليه السلام:
مَنْ هانَتْ عَلَيْهِ نَفسُهُ فـَلا تَأْمَنْ شَـرَّهُ.
امام هادی علیه السلام می فرمایند:
هر كس قدر خودش را نداند (ودر نظر خودش بى مقدار باشد) از شـرّش ايمـن مبـاش.
تحف العقول، ص 774.