🌟حواسمان باشد که چگونه قرآن می خوانیم🌟
شهید دستغیب در یک از سخنرانی هایشان حکایتی را بدین مضمون نقل می کردند: « سالها قبل در عالم رؤیا نامه اعمال شخصی را به دستش می دهند. در اوج ناباوری می بیند که از قرآن خواندن هایش خبری نیست. ناراحت می شود و می گوید: این همه ما در طول عمرمان قرآن خواندیم... اما نمی دانم چرا در نامه اعمالم ثبت نشده است. به وی می گویند: دلیل عدم ثبت قرائت قرآنت این است که تو در موقع تلاوت قرآن، ادب را رعایت نمی کردی و در حالت هایی قرآن می خواندی که به نوعی اهانت به قرآن تلقی می شد. به عنوان مثال قرآن را بدون وضو می خواندی، رو به قبله نبودی، پاهایت را در هنگام تلاوت دراز می کشیدی، وقتی به رختخواب می رفتی در حال دراز کش یادت می آمد که قرآن نخوانده ای و در همان حال بدون این که بنشینی شروع به قرائت قرآن می کردی... »
@mojtahedie71
🔥🔥ثواب کارهای نیک مان را از بین نبریم🔥🔥
در کتاب « عاقبت آزار والدین » به نقل از حکیم ملاعلی کازرونی آمده است : « شبی در عالم رؤیا، بستان وسیعی که چشم آخرش را نمی دید مشاهده کردم. در وسط آن بستان قصر باشکوه و بزرگی دیدم. در حیرت بودم که قصر از آنِ کیست؟ یکی از درباریان گفت: متعلق به حبیب نجار شیرازی است. من او را شناختم و به حال او غبطه می خوردم. ناگهان صاعقه اي از آسمان بر آن افتاد و یک مرتبه تمام قصر و بستان آتش گرفت و از بین رفت. از خواب پریدم و صبح به نزد حبیب نجار شیرازی رفتم و از او سؤال کردم؛ دیشب چه کار زشتی از تو سر زد؟ اول پاسخم را نداد. بعد با اصرارِ من گفت: از شما چه پنهان، ديشب با مادرم بگو مگو کردم و بعد او را زدم. »
19.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹احکام تصویری : نجاسات و نجس شدن چیز های پاک
❌دیدن امام زمان(عج)مهم نیست ❌
در کتاب « ملکوتیِ خاک نشین » آمده است : « از مرحوم آیت الله آقا شیخ محمد تقی بهلول (ره)، پرسیدند که چه وقت میشود به حضور آقا امام زمان ( عج )، مشرّف شد؟ فرمودند: با تقوا باشید؛ وقتی که بین شما و حضرت صاحب الامر ( عج ) سنخیّت باشد. سپس فرمودند: دیدن امام زمان ( عج )، روحیفداه، مهم نیست، مهم این است که او ما را ببیند. خیلیها هم حضرت علی ( علیهالسلام ) را دیدند اما دشمن او شدند. اگر کاری کردیم که نظر آنها را جلب کنیم، آن ارزش دارد . »
💫تقوا داشته باشین تا من به سراغ شما بیایم💫
در کتاب « شیفتگان حضرت مهدی (عج) » آمده است : « مرحوم آیت الله سید محمد باقر مجتهد سیستانی(ره) پدر آیت الله سید علی سیستانی ( از مراجع عظام تقلید و ساكن در نجف اشرف ) تصمیم می گیرد برای تشرّف به محضر امام زمان ( عج ) چهل جمعه در مساجد شهر مشهد زیارت عاشورا بخواند. در یکی از جمعه های آخر، نوری را از خانه ای نزدیک به مسجد مشاهده می کند. به سوی خانه می رود، می بیند که حضرت ولی عصر (عج) در یکی از اتاق های آن خانه تشریف دارند و در میان اتاق جنازه ای قرار دارد که پارچه ای سفید روی آن کشیده شده است.ایشان می گوید: هنگامی که وارد شدم اشک می ریختم، سلام کردم. حضرت به من فرمودند: چرا این گونه به دنبال من می گردی و این رنج ها را متحمّل می شوی؟! مثل این باشید ( اشاره به آن جنازه کردند ) تا من به دنبال شما بیایم. بعد فرمودند : این بانویی است که در دورۀ کشف حجاب ( در زمان رضا خان پهلوی ) هفت سال از خانه بیرون نیامد تا چشم نامحرم به او نیفتد . »
حضرت زهرا (سلام الله علیها) : «خَيْرُ النِّسَاءِ أَنْ لَا يَرَيْنَ الرِّجَالَ وَ لَا يَرَاهُنَّ الرِّجَالُ. بهترین زنان کسانی هستند که مردان نامحرم او را نبینند و او هم مردان نامحرم را نبیند. » ( مكارم الأخلاق، نويسنده: طبرسى، حسن بن فضل، ص۲۳۰)