eitaa logo
لحظه های ماندگار .کلیشادhttps://eitaa.com/mokeb5
1.4هزار دنبال‌کننده
12.4هزار عکس
5.5هزار ویدیو
3 فایل
جعفری خادم امام رضا(ع)
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام خسته نباشی لطفا اطلاع رسانی کنیدامروز صبح یه گوشی مشکی مدلA21 گم شد تو پارک کلیشاد ،اگه کسی پیداکرد با این شماره تماس بگیر ،۰۹۱۳۷۸۲۲۳۰۵
۳ تیر ۱۴۰۲
🔻اگر از فندکی ماشین برای شارژ کردن گوشی استفاده می‌کنید این نکته را به یاد داشته باشید 🔸که حین استارت زدن، گوشی را از شارژر جدا کنید زیرا نوسان برق ممکن است به گوشی آسیب بزند و گاهی حتی منجر به آتش سوزی تلفن همراه شود. ┄┅┅┅❀🇮🇷❀┅┅┅┅┅┅┄ به کانال مردمی اخبار شهرستان فلاورجان در ایتا و روبیکا بپیوندید ✅ @falavarjan
۳ تیر ۱۴۰۲
😊یه مطلب هم بگیم بریم بخوابیم 👈خانم هایی که کثرت طمث دارن از قابضات بخورن 😂معنییش: خانم هایی که به هر دلیلی زیادی خون حیض دارن ترش مزه جات استفاده کنن. بهترینش هسته تمر هندی،سماق ،رب انار.. https://eitaa.com/teb_nabavii_education
۳ تیر ۱۴۰۲
🌸🍃 🍃 🔵🔵 مزاج خوراکی ها: 👈👈مزاج گوشت ها ✅ شتر: گرم و خشک ✅ گاو: سرد و خشک ✅ گوساله: سرد و تر ✅ گوسفند: گرم و تر ✅ بز: سرد و خشک ✅ مرغ محلی: گرم و تر ✅ خروس: گرم و خشک ✅ جوجه مرغ: گرم وتر ✅ ماهی: سرد و تر ✅ میگو: گرم و تر ✅ اردک: گرم و خشک ✅ غاز: گرم و تر ✅ بوقلمون: گرم و تر ✅ کبک: گرم و تر ✅ بلدرچین: گرم و خشک ✅ قرقاول: گرم وتر ✅ سار: گرم و تر ✅ گنجشک: گرم و خشک ✅ کبوتر: گرم و خشک ✅ آهو: گرم و خشک ✅ سیرابی: سرد و خشک ✅ قلوه: سرد و خشک 👈👈 مزاج ادویه جات ✅ آویشن: گرم و خشک ✅ اکلیل کوهی: گرم و خشک ✅ بادیان رومی(رازیانه): گرم و خشک ✅ برگ بو: گرم و خشک ✅ پونه کوهی: گرم و خشک ✅ جوز هندی: گرم و خشک ✅ خردل: گرم و خیلی خشک ✅ دارچین: گرم و خشک ✅ فلفل قرمز: خیلی گرم و خشک ✅ زردچوبه: گرم و خشک ✅ زعفران: گرم و خشک ✅ زنجبیل: خیلی گرم و خشک ✅ زنیان: گرم و خشک ✅ زیره سبز: خیلی گرم و خشک ✅ زیره سیاه: خیلی گرم و خشک ✅ فلفل سیاه: خیلی گرم وخشک ✅ سماق: سرد و خشک ✅ هل: گرم و خیلی خشک ✅ میخک: خیلی گرم و خشک ✅ گلپر: گرم و خشک ✅ سیاهدانه: گرم و خشک ✅ انیسون: گرم و خشک ✅ گلرنگ: گرم وخشک 👈👈 مزاج میوه جات ✅ سیب: گرم و تر ✅ انار: سرد و تر ✅ به: معتدل ✅ گیلاس: سرد و تر ✅ آلبالو: سرد و خشک ✅ آلو: سرد و تر ✅ زردآلو: سرد و تر ✅ گوجه سبز: سرد و خشک ✅ آلو سیاه: سرد و تر ✅ آلوقطره طلا: سرد و خشک ✅ ازگیل: سرد و خشک ✅ انجیر: گرم و تر ✅ زیتون: گرم و خشک ✅ زالزالک: سرد و خشک ✅ انگور: گرم و تر ✅ گلابی: گرم و تر ✅ شفتالو: سرد و تر ✅ موز: گرم و خشک ✅ آناناس: گرم و تر ✅ انبه: گرم و خشک ✅ شلیل: سرد و تر ✅ هلو: سرد و تر ✅ خرما: گرم و خشک ✅ رطب : گرم و تر ✅ نارگیل:گرم وخشک 👈👈 مزاج صیفی جات ✅ خربزه: گرم و خشک ✅ هندوانه: سرد و تر ✅ طالبی: گرم و تر ✅ گرمک: سرد و تر ✅ دستنبو: گرم و تر ✅ خیار: سرد و تر ✅ کدوحلوایی: گرم و تر ✅ گوجه فرنگی: سرد و تر ✅ فلفل دلمه ای: گرم و خشک ✅ فلفل سبز: گرم و خشک ✅ کدو خورشتی: سرد و تر ✅ بادنجان: سرد و خشک 👈👈 مزاج بذرهای ملین ✅ قدومه شیرازی: گرم و تر ✅ تخم مرو: سرد و تر ✅ خاکشیر در آب گرم : گرم و تر ✅ خاکشیر در آب سرد : سرد ✅ بارهنگ: معتدل به گرم ✅ سرشیر: سرد و تر ✅ اسفرزه: سرد و تر ✅ فرنجمشک: گرم و خشک ✅ تخم شربتی: گرم و تر ✅ بالنگو: گرم و تر ✅ تخم ریحان: گرم و تر 👈👈 مزاج سبزیجات ✅ تره: خیلی گرم و کمی خشک ✅ کلم برگ: سرد ✅ گل کلم: سرد ✅ ریحان: کمی گرم و خشک ✅ جعفری: خیلی گرم و خشک ✅ شنبلیله: گرم و خشک ✅ گشنیز: سرد و خشک ✅ ریواس: سرد و کمی خشک ✅ مارچوبه: گرم و تر ✅ قارچ: سرد و تر ✅ لوبیاسبز: سرد و تر ✅ خرفه: خیلی سرد ✅ تربچه: گرم و خشک ✅ پیازچه: گرم و خشک ✅ نعناع: نسبتا گرم و خشک ✅ پترخون: خیلی گرم و خشک ✅ مرزه: نسبتا گرم و خشک ✅ پونه: گرم و خشک ✅ شاهی: گرم و نسبتا خشک ✅ شوید: گرم و خشک ✅ اسفناج: کمی سرد و تر ✅ کرفس: گرم وخشک 👈👈 مزاج ریشه ها ✅ شلغم: سرد و تر ✅ ترب سیاه: گرم و خشک ✅ پیاز: معتدل به گرم ✅ سیر: گرم و خشک ✅ سیب زمینی: سرد و تر ✅ سیب زمینی ترشی: کمی گرم و تر ✅ هویج فرنگی: گرم و تر ✅ زردک: گرم و تر ✅ کلم قمری: معتدل ✅ موسیر: گرم و خشک ✅ چغندر: گرم وتر 👈👈 مزاج مغزهای گیاهی ✅ بادام هندی: گرم و خشک ✅ گردو: گرم و خشک ✅ بادام درختی: کمی گرم و تر ✅ پسته: گرم و خشک ✅ بادام زمینی: گرم و تر ✅ بادام کوهی:گرم و خشک ✅ کنجد: گرم و تر ✅ شاهدانه: گرم و خشک ✅ تخمه آفتابگردان: گرم و تر ✅ تخمه کدو: سرد و تر ✅ تخمه هندوانه: سرد و تر ✅ تخمه خربزه: گرم و تر ✅ چلغوز: خیلی گرم وخیلی خشک 👈👈 مزاج حبوبات وغلات ✅ نخود: گرم و خشک ✅ لوبیاسفید: معتدل ✅ لوبیاچیتی: معتدل ✅ لوبیاقرمز: معتدل ✅ لوبیاچشم بلبلی:معتدل ✅ عدس: سرد و خشک ✅ دال عدس: معتدل ✅ گندم: گرم و تر ✅ جو: سرد و تر ✅ جودوسر: معتدل ✅ ماش: گرم ✅ لپه: گرم و خشک ✅ برنج ایرانی: معتدل 👈👈 مزاج لبنیات ✅ ماست: سرد و تر ✅ شیر: کمی سرد و تر ✅ کره: سرد و تر ✅ دوغ: خیلی سرد و تر ✅ سرشیر:.سرد و تر ✅ خامه: سرد و تر ✅ پنیر: سرد و خشک ✅ کشک: سرد و خشک ✅ قره قروت: سرد وخشک ♦️لطفا انتشار بدهید👌 🍃 🌸🍃 💠لینک های مورد نیاز شما و لینک فروشگاه👇 zil.ink/teb_nabavii
۳ تیر ۱۴۰۲
صله رحم❤❤❤❤❤❤❤❤ 😍همه روزه دیدار از مادران سالمند در کلیشاد توسط خواهران خادم موکب امام رضا(ع)کلیشاد
۳ تیر ۱۴۰۲
. 🌿💚﷽ 💚🌿 🌿🕊🗓تقویم‌ِ‌ روز یکشنبه👇 🍃💚4 تیر ماه 1402ش 🍃🤍6 ذیحجه 1444ق 🍃❤️25 ژوئن 2023 م 🍃🌴☀️ذکرِ روزِ یکشنبه صدمرتبه👇 🍃💚یاذَالجَلالِ وَاِلاکرام💚🍃 🍃🌸حدیث‌امروز👇🌸 🍃🌷❣امام کاظم علیه السلام: 🍃🌸☀️ سه چیز بر نورانیت چشم مى افزاید: 🍃🍀نگاه کردن بر سبزه، 🍃🍀نگاه کردن آب جارى 🍃🍀 و نگاه کردن به صورت زیبا. 🍃📚(وسائل الشّیعة: ج 5، ص 340، ح 3، محاسن برقى: ص 622، ح 69)
۴ تیر ۱۴۰۲
هدایت شده از مداحی آنلاین
مداحی_آنلاین_مسئولیت_اعضای_بدن_آیت.mp3
3.56M
♨️مسئولیت اعضای بدن 👌 بسیار شنیدنی 🎙 📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید. 🔴بهترین های روز ♨️ @Maddahionlin 👈
۴ تیر ۱۴۰۲
این کلیپ را ببینید
۴ تیر ۱۴۰۲
۴ تیر ۱۴۰۲