هدایت شده از جنگ نرم
💠امام صادق علیه السلام:
✳️ هرگاه عالم به علمش عمل نکند [ اثر ] موعظه اش از دل ها زایل می شود؛ آن چنان که باران از روی سنگ صاف می لغزد
♨️"بدون سانسور"↙️
🇮🇷 @jangenaarm
هدایت شده از جنگ نرم
⭕️ "گرت مارکیز" سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا: ایالات متحده در کنار مردم ایران است و نظام ایران را به تمرکز بر حفظ امنیت مردم ترغیب میکند.
✍ داداش شما حمایتتون رو از تروریستا اعم از داعشی و غیر داعشی بردار مشکل خود بخود حل میشه...
♨️"بدون سانسور"↙️
🇮🇷 @jangenaarm
هدایت شده از روشنگری
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خاطره حضرت آیتالله خامنهای از روز اولی که به مدرسه رفتند.
🆘 @Roshangari_ir
هدایت شده از توییتگرام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وزیر بهداشت در جواب بیمار که میگه پول فیزیوتراپی ندارم میگه: #خودت_بمال
اوج مدیریت یک وزیر اصلاح طلبی
×آق قلندر....🇮🇷×
@OfficialTwitTelegram
هدایت شده از توییتگرام
نان خور به نرخ تفرقه!
🔺همزمان با محکوم کردن حادثه تروریستی اهواز توسط شیوخ عشایر عرب خوزستان،نماینده تهران تروریست ها را فعال مدنی قوم عرب تلقی کرد!
@OfficialTwitTelegram
هدایت شده از توییتگرام
توئیت استاد دانشگاه تورنتو خطاب به رسانههای ایران اینترنشنال و بیبیسی
@OfficialTwitTelegram
هدایت شده از توییتگرام
قدوسی: فعالیتهای سرویسهای جاسوسی نسبت به دورههای قبل چندین برابر شده، پرونده #نفوذ_جاسوسی و #دوتابعیتیها در دولت یازدهم و دوازدهم قطورتر وسنگین ترشده،باید پرونده افرادی مثل خانم #ابتکار و #مولاوردی که از جاسوسانی چون #نزار_زاکا، #کاوه_مدنی و #سیدامامی حمایتمیکنن بررسی بشه
مردم باید بدونن این افراد چه ارتباطی با این جریانها دارن که تا این حد ازشون حمایت میکنن، واقعا سوال اینِ که چرا این دولت هیچگاه پیگیر رفتارهای مشکوک خانم #ابتکار و #مولاوردی در حمایت از #جاسوسان و #دوتابعیتی_ها نبوده و نیست؟!!
#نفوذ
×آی پاراسی🏴×
@OfficialTwitTelegram
هدایت شده از افق حوزه
🔵 منبر اقتصادی ویژه ایام محرم وصفر (1)
🔘 محمد جواد توکلی
منبر اول: چیستی اقتصاد مقاومتی
(اقتصاد مقاومتی یعنی اقتصاد مستحکم و غیر شکننده، اقتصادی طیب و پاکیزه)
➕ متن کامل
yon.ir/rrqra
🔰 @ofogh_howzah
هدایت شده از یاداشت های یک طلبه
خوی اشرافیت
به تازگی فیلمی از وزیر بهداشت منتشر شد که پیرمردی از گرانی فیزیوتراپی اش می گوید
می گوید هزینه 60 هزارتومنی ویزیوتراپی را ندارد و جناب قاضی زاده که به ازعان خود در مجلس، هزار میلیارد سرمایه دارد بنده خدا را دست میاندازد که خودت بمال!!
این را بگذارید کنار فیلمی که از آخوندی منتشر شد که زنی از هزینه پارکینگ فرودگاه شکایت می کرد و او گفت به من مربوط نیست و حقت هست باید بیشتر بگیرند که از قضا او هم در مجلس اذعان کرده که هزار میلیارد سرمایه دارد.
و البته از این برخورد ها در مجموعه مدیران با این تفکر زیاد دیده شده برای مثال برخورد وزارت نفت با کارگران معترض و شلاق خوردن آنان را بیاد اورید.
اگر بخواهیم در مجموع تحلیل دقیق تری از مشکلات و مصاءب این روزهای اقتصاد داشته باشیم.
باید یک روانشاسی و شناختی نسبت به روحیه مدیران این دولت داشته باشیم. که اگر نگویم 100درصد که 90 درصد بالاشهرنشین اند.(از اتوبان همت به بعد)
روحیه که در اصطلاح به آن خوی اشرافیت می گویند. این خوی در اثر ثروت و قدرت زیاد در فردی خود نساخته ایجاد می شود.
در این روحیه فرد نگاهش نسبت به دیگران از بالا به پایین است مگر به کسی در سطح خود یا بالاتر باشد.
در این روحیه کار جهادی و سخت معنا ندارد و لزوما باید کولر گازی در محل کار و حتی محل نطق روشن باشد.
در این روحیه کار با حقوق کم و حتی معمولی به صرفه نیست که باید حداقل تا حدی حقوق دوران کسب و کارشان پرداخت شود.
در این روحیه شجاعت و ایستادگی در برابر یک قدرت را نمی توانید مشاهد کنید مگر به پشتوانه یک قدرت مادی.
در این روحیه از کار انقلابی و ابتکار و نو آوری استقبال نمی کند.
در این روحیه و انتقاد پذیری و پذیرش اشتباه خیلی کم اتفاق می افتد آن هم از ترس فشار افکار عمومی و رسانه ها و اگر بتوانند هر بلایی سر منتقد می آورند.
از این روحیه نباید اجرای سیاست های اصیل دینی و فرهنگی را توقع داشت.
این روحیه با افراد متعهد و منتقد خیلی سازگاری و همکاری ندارد و در عوض افراد چابلوس و بادمجون دور قاپچین را خوش دارد.
و ....
حال باید دانست هرچه قدر هم طرح و برنامه خوب باشد تا مجریان آن برنامه با این روحیه باشند کاری از پیش نمی رود.
که امام خمینی فرمود: سرچشمۀ همۀ مصیبتهایی که ملتها میکشند این است که متصدیان امورشان از قشر مرفه و از اشراف و اعیان ـ به اصطلاح خودشان ـ از آنها باشد. و آنها این طور هستند، اشراف و اعیان این طور هستند که تمام ارزشها را به این میدانند که آنجایی که زندگی میکنند بهتر از دیگران باشد، آن رفتاری که مردم با آنها میکنند، رفتار عبید با موالی باشد؛ تمام افکارشان متوجه به این مسائل است. باید حتماً چند تا پارک داشته باشد، چند تا باغ داشته باشد در شمیران، در تهران، در کجا، تا اینکه بشود یک نفر آدم ـ عرض میکنم که ـ نخست وزیر یا یک نفر آدم وزیر کذا. و اینها وضع روحیشان، به حسب نوع، وضع روحیشان این طور بود که چون قدرت را، تمام ارزشها را به قدرت میدانستند، تمام ارزشها را به قدرت مالی میدانستند، به قدرتهای دیگر میدانستند، در مقابل قدرت بالاتر از خودشان خاضع و عَبد بودند، در مقابل ضعفایی که قدرت ندارند، فرمانفرما و حکومت بودند.
#اشرافیت
#وزیربهداشت
#وزیرراه
#نقد
#تحلیل_سیاسی_اجتماعی
@alinabinejad
هدایت شده از انجمن مداد الفضلاء
فقر را باید کشت
خنده برهر درد بی درمان دواست جز فقر و درباره علل و آثار آن و اینکه فقر چیست و چگونه می توان با آن مبارزه کرد حرف ها زده اند و شنیدیم و کتاب ها و مقاله ها نوشتند و خواندیم و فیلم هایی سینمایی و سریال و مستند و با کارها آمارها ساختند و دیدیم اما دراین میان باز بین آنچه که هست و آنچه که نباید باشد فاصله بسیار است.
در میان غرّش ناجوانمردانهی شیطانصفتان با تحریم ها و خوشرقصی ظالمان با تهدید ها و ریاکاری مقدّسنمایان با حقوق های ناعادلانه ،آرام به کناری نشستن و تسبیح چرخاندن و دست روی دست گذاشتن یا دست به سینه ایستادن و نظارهگر بودن و فریاد اینکه چرا عدالت نیست سر دادن، هرگز انسانی نیست.
روزی را که انسان برای گسترش عدالت قدمی برندارد، نباید آن روز را در حساب ایام عمر خود به شمار آورد.
فقر اگر مرد بود دولت مردان گذشته و امروز او را می کشتند. اما واقعیت این است ، آنان که سیلی خورده ی فقر نیستند یا سکوت معنا داری دارند و یا خود را تبرئه می دانند و یا بهانه می آورند و می گویند زورمان به فقر نمی رسد یا توجیه می کنند اما کسانی هستند که بی انتظار تشکر و سپاس زیر بار گره گشایی از کارهای فقرا می روند گویی این گونه می اندیشند کسی غیر از آنها نیست که با فقر مبارزه کند .
یاد آوری این سخن رهبر انقلاب (حفظه الله) به خدمت گزاران نظامی که خون بهای شهداست ضروری است که :
مسئولان کشور چه در قوه مجریه، چه در قوه قضائیه و چه در قوه مقننه باید با فقر و فساد و تبعیض در این مملکت مبارزه کنند. اگر بخواهند وضع امنیت کشور را، وضع معیشت مردم را، وضع عزت بین المللی را تأمین کنند، راهش مبارزه با همین هاست.
در حکومت اسلامی هر نعمتى مسؤولیتى دارد و نمی توان در نعمت ها، بى تفاوت بود و یا از مشکلات اطرافیان درجامعه فرار کرد که اسلام مذهب ذلت و فقر نیست بلکه اسلام مذهب تکافل است و اسلام مذهب تعاون است و اسلام مذهب عهده داری ایثار و انفاق است ، و ثروتی که کارگشا نباشد عزت آور نیست البته فقر تنها فقر اقتصادی نیست .
بسوزد ریشه ی آن تفکری که می گوید اسلام مذهب فقر و ذلت است و جرم این عقب افتادگى ظاهری را به مذهب بستهاند، این را می گویند تا خودشان همچنان تنها در مسیر اقتصاد برتر بتازند و بی رقیب اول باشند یا ما از آنها عقب بمانیم تا منافعشان از وابستگی ما به آنها بیشتر شود در حالى که تمام سخن اسلام برای مسلمان این است که هیچ وقت سستى و کوتاهى نکنید و بر گذشته اندوه نداشته باشید، برترى براى شماست و این شعارنیست بلکه سخن خداست.
آنجا که غیر مسلمان ها و غیر ایرانی ها ، مى توانند به پیشرفت های اقتصادی و تسخیر بازار های جهانی برسند و با یکدیگر براى خوردن و چپاول سرمایه های ما و واردات اجناس خود به کشور ما، پیمان ببندند، شرم آور است که ما نتوانیم با خودمان برای تولید ثروت پایدار اشتغال زا و امنیت بیشتر آرامش آفرین و رفاه کارگران میهن خویش و فرزندان شان پیمان نبنیدم و بازار خود را کنترل نکنیم و جز کالای خودی را مصرف نکنیم و ما یحتاج خود را خودمان نسازیم و نباید با مصرف کالا های دیگری خود زنی کنیم .
هم پیمانی برای امروز و فردایی بهتر ضروری است که عزت و مصلحت و کاملاً انسانی است و لازم است نخست در خانواده ها به پیشنهاد مدیر خانه که غالباً زن است و درک اقتصادی بیشتری دارد به اتفاق برسد سپس در کوچه ها و محله ها و بعد در شهرها و بعد از آن به صورت فراگیرتر صورت بگیرد.
امیرالمؤمنین علی علیه السلام چنین می فرماید: «ویرانی زمین، از تنگ دستی مردم زمین حاصل می شود»گویی حضرت، می خواهند ما بگویند: سرزمین شما آباد نخواهد شد و ویرانه خواهد ماند تا زمانی که فقر در آن هست که فقر را باید کُشت و با کریمان کارها دشوار نیست .
همین آدم ها و گروه های نژاد برتری و تکفیری و تروریستی که تنها خود را شایسته زندگی می دانند و در جهان بسیارند که خیلی از آنها رفتند و آنهایی که هستند و آنهایی که می آیند و از منفورترین ها در کتاب تاریخ بشریت می شوند اگر فکر خود را عوض می کردند و به جای حمام خون به راه انداختن، فقر را هرجا می دیدند با او مبارزه می کردند و نه آدم های فقیر بی دفاع را بی شک فرصت آن را داشتند که از محبوب ترین ها باشند.
حکایت ما حکایت آن شخصی است که گرفتار فقر بود به دوست ثروتمندش گفت : اگر کسی مرا بکشد برایم چه می کنی؟
آن ثروتمند بعد از تعارف ها و دور از جان های دوستانه گفت : خیالت راحت باشد که قاتل قصاص می شود و بهترین مراسم خاکسپاری با تمامی آداب و رسوم را برگزار می کنم و نیازهای پدر و مادرت و زن و فرزندانت را برطرف می کنم و فلان و بهمان می کنم اما صد حیف دیگر نیستی که ببینی .
شخص فقیر بدون تعارف گفت: پس کمکم کن تا از فقرنمیرم چون خرج آن خیلی کم تر است.
اکنون سزاوار است از خودمان بپرسیم که لبخند و تأسف خوردن به سبک سازمان مللی ها بس نیست!؟