فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صحبتهای جالب اردشیر رستمی: همه ما و همه آنهایی که در برج ها و هواپیما و هتلها و جزایر، اُرد میدهند مدیون شهدایی هستیم که رفتند جلوی گلولهها
👈محل اظهارنظر(کامنت)
🌏 #تخریبچی👇
🆔 @takhribchi110
10.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اگر نامزد مورد نظر ما در انتخابات آرای اکثریت را کسب نکرده، وظیفهی ما در این شرایط چیست؟
⭕️ صبر کنیم تا انتخابات بعدی یا برای صلاح جمع کار دیگری هم میشود انجام داد؟
⭕️ سیاست و روش ائمه علیهمالسلام در مواقع مشابه چه بود؟
👈محل اظهارنظر(کامنت)
🌏 #تخریبچی👇
🆔 @takhribchi110
📌معضلی که آقای پزشکیان در جریان انتخاب کابینهاش با آن مواجه شده، منحصر به ایشان نیست. تقریبا کابینه تمامی دولتها، حاصل سهمخواهیهای پساانتخابات بوده است.
این وضعیت، که در خلاء تحزب رخ مینماید، فقط یک هواخواه دارد: باندها و لابیهای پیدا و پنهان قدرت و ثروت.
#تمدن_نوین_اسلامی
@syjebraily
👤توییت استاد #رائفی_پور
🔻درافتادن با ظالم و فاسد در همه دنیا هزینه دارد اما اگر آن ظالم اسرائیل باشد و آنجا آمریکا؛ نتیجه بسیار متفاوت خواهد بود.
🔻این اوج شرافت و شجاعت است. در ایران نشستهایم و نمیدانیم انتقاد از اسرائیل در غرب و آمریکا چه هزینه هنگفتی دارد.
🔻خوب است بدانید یکی از دلایل کنارگذاشتن بایدن (رئیسجمهور آمریکا) از کاندیداتوری حزب دموکرات؛ فشار لابیهای صهیونیستی بهخاطر کاهش همراهی بایدن با نتانیاهو در کشتار مردم غزه بود.
🔻حتی بایدن درخواست کرد قبل از سفر نتانیاهو توسط حزب کنار گذاشته نشود تا آبرویش حفظ شود و نتانیاهو احساس پیروزی نکند؛ اما نپذیرفتند!
🔸دوازده معیار برای تعیین کابینهی چهاردهم
🔹و امّا آخرین نکتهی رهبر انقلاب در این دیدار به موضوع مهمّ تعیین کابینهی جدید اختصاص داشت. اوّلین نکتهای که از بیانات ایشان استنباط میشود تسریع در تشکیل کابینه است، به طوری که عبارت «کار فوری و فوتی» را در این خصوص بیان نموده و تأکید کردند: «البتّه هر چه زودتر کابینهی پیشنهادی ــ حالا بعد از کارهایی که باید انجام بگیرد ــ تصویب بشود و دولت مشغول کار بشود، برای کشور بهتر است.» لذا، هم رئیسجمهور منتخب پس از طیّ مراحل قانونی میبایست در تعیین وزرای پیشنهادی سرعتعمل به خرج داده و هم نمایندگان مجلس در بررسی و رأی اعتماد به افراد تسریع کنند. البتّه که این «تسریع» به معنای کار ضعیف و بدون تدبیر نیست، چرا که اگر چنین بود اساساً چه نیازی به تعیین دوازده معیار در این زمینه وجود داشت؟
رهبر انقلاب کابینه را جمع میدانداران میدانهای اساسی و مهمّ کشور میدانند: «در این زمینه، هم شما، هم رئیسجمهور منتخب محترم، مسئولیّتهای سنگینی دارید. چه کسی میخواهد میداندار این میدان باشد؟ میدان اقتصاد، میدان فرهنگ، میدان فعّالیّتهای سازندگی، میدان تولید؛ چه کسی میخواهد میداندار باشد؟»
ایشان، در ادامه، دوازده معیار را برای انتخاب افراد از سوی رئیسجمهور و رأی اعتماد از سوی نمایندگان بیان میفرمایند که عبارتند از:
🔸امین
🔹صادق
🔸متدیّن
🔹معتقد به نظام و جمهوری اسلامی از بُن دندان
🔸باایمان
🔹امیدوار به آینده
🔸داشتن نگاه مثبت به افق
🔹متشرّع
🔸اشتهار به پاکدستی و صداقت
🔹نداشتن سابقهی سوء
🔸داشتن نگرش ملّی
🔹کارآمدی
معیارهای فوق ترکیبی از ویژگیهای اعتقادی، دینی، اخلاقی، سیاسی و مدیریّتی است. بیاغراق، باید گفت جمع شدن تمام این ویژگیها در حدّ اعلای آن در یک فرد، امر آسانی نیست؛ امّا اگر به این نکته نیز توجّه کنیم که قرار است میدانهایی کلیدی همچون اقتصاد، فرهنگ، سیاست، دیپلماسی و مانند اینها را که با مسیر جمهوری اسلامی و سرنوشت ملت ایران و زندگی بیش از هشتاد میلیون ایرانی پیوند خورده، به چنین جمعی بسپاریم، آیا میتوان از چنین معیارهایی گذشت؟
بههرحال، هم رئیسجمهور و هم نمایندگان مجلس در این زمینه مسئولیّتی فوری، خطیر و سنگین بر دوش دارند؛ مسئولیّتی که در قبال آن باید پاسخگو نیز باشند، از جمله در این دنیا در مقابل مردم و در عقبیٰ در مقابل خداوند.
⭕️ رمزگشایی از رای ایرانیان خارج کشور
🔹جمعی از ایرانیان خارج از کشور به صورت مجازی با دکتر جلیلی دیدار کردند؛ این دیدار در حالی انجام شد که طبق اعلام نتایج دور اول و دوم انتخابات ریاست جمهوری توسط وزارت کشور، دکتر جلیلی حائز اکثریت آرا ایرانیان خارج از کشور شده بود. در ادامه صحبت های دکتر و برخی از اظهارات شرکت کنندگان در این نشست را می خوانیم:
🔹پارسا باقرزاده، پستداک دانشگاه مکیل در رشته کاربرد هوش مصنوعی در سرطان: دانشگاه مکیل جزو اولین دانشگاههایی بود که به اعتراضات حمایت از فلسطین پیوست. من آذر به کشور بازمیگردم و علیرغم پیشنهادی که از دانشگاه ییل داشتم، با افتخار اعلام میکنم که به کشورم باز خواهم گشت.
🔹احمد جادری، دانشجوی دکتری سنتژوزف، رشته مهندسی کامپیوتر و مؤسس: بهنظر بنده در مناظرهای که بین دکتر جلیلی و دکتر پزشکیان انجام شد، حق و باطل مشخص بود؛
🔹حلیا دوطاقی پژوهشگر فوق دكترای حقوق و اقتصاد سیاسی دانشگاه ییل: ما باید تحریمکنندگان را پشیمان کنیم» که نکته بسیار مهمی است؛ اما سؤال این است که تا چه حد برای این موضوع سازوکار مشخص وجود دارد؟
🔹سارا لاریجانی، دانشجوی دکتری جغرافیای انسانی دانشگاه تریگر آلمان: رقیب دکتر جلیلی با سوءاستفاده از مسئله زنان و اهریمنسازی، جلوی مطرحشدن مباحث مهمی که ایشان در حوزه زنان انجام دادند را گرفت؛ باید این بازنماییها شکسته شود.
🔹طاها زینلی، دکتری اقتصاد سیاسی دانشگاه کاسل آلمان: در کارزار انتخاباتی دکتر جلیلی، شناخت درستی از شرایط ایران در منطقه، مناسبات جهانی و قدرت ایران وجود داشت. درک انتقادی دکتر جلیلی در نقد مذاکراتی که منجر به برجام شد، در اهمیت خنثیسازی تحریمها و حرکت بهسمت پشیمانسازی بلوک تحریمکننده، از ضرورت حمایت از مقاومت و درک ضرورت گسست از درک غربگرا و گسترش و تعمیق روابط با همسایگان و کشورهای معارض با نظام امپریالیستی مثل چین و روسیه باعث امیدواری ما بود. سیاستهای اقتصادی نئولیبرالی این فشار را تشدید میکند که هم از منظر امنیت ملی و هم از منظر عدالت اجتماعی نگرانکننده است. از برنامهها و حرفهای دکتر جلیلی مشخص بود که میخواستند در یک ریلگذاری دیگر حرکت کنند
🔹آزاده صفرچی، فوقدکتری میکروبیولوژی از سیدنی: در بحثهایی مثل کرسنت اطلاعرسانی نادرست به مخاطبان باعث گیجشدن آنها شد.
🔹لیلی کلهر، کارشناس ارشد مدیریت خدمات: زمان اغتشاشات زنزندگیآزادی من خیلی تهدید شدم اما بعد از گزارش به پلیس هیچ اقدامی انجام نشد
🔹سید حسینی، فعال رسانهای ایرانی در آمریکا: عجیب است که با مشخصشدن نتایج هم همچنان برخی طلبکارند که چرا دکتر جلیلی با رأی بیش از ۱۰ میلیونی بهنفع فردی که رأی کمتری آورده، انصراف نداده است.
🔹عسل اخوان، کارشناسی ارشد انسانشناسیِ رسانه از آلمان و فعال حوزه فلسطین: حمایت شما از مردم فلسطین در مناظرات بسیار ارزشمند بود. ما به شما رأی دادیم بهخاطر اعتمادی که به عدالتخواهی شما داشتیم.
🔹محسن فیروزی، دکتری علوم شناخت سیستمی از دانشگاه مونیخ آلمان: یکی از غمانگیزترین موضوعات در انتخابات امسال این بود که دکتر جلیلی بودهایی را داشتند که نمود نداشت و رقیب نبودهایی که داشت را خوب نشان میداد. یکی از مشکلات دیگر در انتخابات امسال بحث گفتمان «صدای بیصدایان» بود که توسط رقیب مصادره شد؛ درحالیکه اتفاقاً دکتر جلیلیای که فسادستیز است و یک ریال فساد در زندگی شخصیاش پیدا نمیشود باید صدای بیصدایان باشد.
🔹معصومه اسدی، فوقدکترای استاد آزمایشگاههای بایولوژی کالج نُوای آمریکا: ما افتخار میکنیم که دکتر جلیلی اخلاقمدارانه در انتخابات شرکت کرد و معیارهای خود را در حد رقبا پایین نیاورد. رأی من وقتی بهسمت دکتر جلیلی رفت که ایشان در مورد زنها همه زنها را دید و از زنان روستایی و زنان خانهدار صحبت کرد.
🔹رضا مُشرِف، وکیل ایرانی از برلین آلمان: هنگام برگزاری انتخابات در خارج از کشور هجمه عجیبی در مقابل سفارت وجود داشت و باعث ایجاد نگرانی برای ایرانیانی که خواهان شرکت در انتخابات بودند، شده بود.
این وکیل ایرانی همچنین درباره مشکلات ایرانیان در مهاجرت گفت: ای کاش میشد برای ایرانیانی که تمایل به مهاجرت دارند تبیین شود که چه چیزی در انتظارشان است و مقداری از غربزدگی و مدینه فاضلهای که برای ایرانیان ترسیم شده، فاصله بگیریم.
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اخبار تکان دهنده از افغانستان، و خوابهای شومی که برای ایران در ۳ استان مرزی تدارک دیده اند!
نفوذ عوامل جدایی طلب بلوچ و عضو گروه تروریستی ریگی در مناسب امنیتی سه استان افغانستان و هم مرز با ایران
حتما ببینید !!
این تصویر، نقشه کشور و #گنبد_گرمایی است که از امروز چهارشنبه سوم مرداد ۱۴۰۳ تا یکشنبه هفتم مرداد کل کشور را فرامیگیرد.
📣 طبق آمار، این چهار روز گرم و طاقتفرسا در تاریخ کره زمین بیسابقه است.
انتخاب با خودمان است که در این چهار پنج روز کار کشور را به #بحران_قطع_برق و #انفجار_نیروگاهها بکشانیم یا اینکه به کمک هم یک تجربه موفق دیگر در #همدلی_اجتماعی در حل مسائل ثبت کنیم.
در این چند روز نمیتوانیم یخچالها و فریزرها را از برق بکشیم، یا نمیتوانیم اصلاً چراغ روشن نکنیم و در تاریکی بنشینیم، همانطور که نمیشود اصلاً تلویزیون نبینیم؛
ولی میشود #تلویزیون را بیهوده روشن نگه نداریم،
میشود #چراغهای_اضافه را خاموش و با نور کمتر سرکنیم،
میشود از شستوشوی غیر ضروری لباسها با #ماشین_لباسشویی خودداری کنیم،میشود ظرفها را به جای #ماشین_ظرفشویی با دست بشوریم،
میشود لباسهایمان را بدون خط اتوی هنداونه قاچ کن بپوشیم،
و خیلی کارهای دیگر که اگر دلمان بخواهد به هم و به کشور کمک کنیم، فکر میکنیم و به آنها میرسیم.
دوران #جنگ_تحمیلی را #مردم اداره کردند نه مسئولان و حکمرانان؛ باورمان شود که حالا هم مسئولان بدون کمک ما مردم نمیتوانند کار کشور را پیش ببرند.
حالا دیگر خود دانیم و وجدانهای بیدارمان.
صرفه جویی کمک به هم وطن عزیزی در جایی دیگر از کشور است....
#اطلاع_رسانی کنیم.
اجرکم عندالله
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
7.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 😍دوست داری ببرمت پیش آقای رئیسی ببینیش؟
😭حاج آقا خیلی دوستتون دارم...
@rozaneyeagahi
امروز در کوفه چهخبر است؟
🔹نوزدهم محرم سال ۶۱ هجری قمری است. امروز اهلبیت سیدالشهدا را از کوفه بهسوی شام حرکت دادند.
🔹زنهای غیرهاشمیه از انصار امام حسین(ع) که در کربلا اسیر شدند با شفاعت اقوامشان از اسارت خلاص شدند و فقط هاشمیات برای اسارت به شام بُرده شدند.
@FarsMaaref
🔴جماعت کمسواد، سرتان کلاه نگذارند!
👈در گروه FATF فقط ۴۰ کشور، عضو هستند و ۱۵۵ کشور دیگر دنیا، لزومی به عضویت در آن، نمیبینند و توافقی بین دولتی است؛
👈این در حالی است که کارتهای اعتباری آمریکایی ویزا و مستر در ۱۹۵ کشور دنیا، به غیر از ایران، روسیه و چند کشور دیگر، نمایندگی داشته و کار میکنند و عضویت در FATF هیچ ارتباطی با کردیتکارت ندارد.
👈در اختیار قرار دادن تمام ریز اطلاعات گردش مالی یک کشور به کشورهای دیگر، معادل افشای تمام اسرار نظامی و امنیتی یک کشور، میباشد و از اطلاعات گردش مالی، میتوان مکانهای نظامی و فعالیت آنها و شرکتهای خصوصی و افرادشان را رصد کرد که به معنی از دست رفتن تمام صنایع نظامی و شرکتهای خصوصی همکار و رصد شدن تمام افراد آنها است؛ سناریوی بد هم این است که به حمله نظامی منجر شود؛
👈در سال ۲۰۰۵ که رفیق حریری، نخستوزیر لبنان، ترور شد، سازمان ملل، کمیته تحقیق درباره ترور او تشکیل داد و تمام گردشهای مالی و مکانهای گروهها را بررسی و تمام آن اطلاعات جمعشده را به اسرائیل داد و آنها هم با اطمینان از دست برتر اطلاعاتی، در سال ۲۰۰۶ حمله کردند.
🔴 بیداری ملت
📊 آمار قابل توجه و عجیب.
خیلی از مردم از این آمار خبر ندارند.
✍️کاظم انبارلوئی
۱- تقریبا به تعداد خانوارها خودرو در کشور داریم! و در موارد قابل توجهی هم ویلای تفریحی وجود دارد
۲- با دو روز تعطیلی راههای کشور از کثرت میل به سفر و تفریح مملو از ماشین و مسافر میشود!
۳- در مصرف لوازم آرایشی و زینتی در صدر هستیم!
۴- میلیونها نفر در یک ساعت برای چهار هزار خودرو ثبت نام میکنند؛ یعنی مردم ایران، با پول همین قرعهکشی میتوانند شرکت بنز آلمان رو خریداری کنند!
۵- در نوروز امسال ۵۱ میلیون تردد در جادههای کشور ثبت شده که ما تنها کشور در منطقه و حتی جهان هستیم که دارای این رکورد سفر هستیم! تقریبا به انداره کل اروپا؛ پنج میلیون نفر سفر از طریق دریا و نیم میلیون نفر سفر هوایی!
۶- تعداد عجیبی ملک در ترکیه توسط ایرانیها خریداری شده است! و ایرانیها فقط در یک ماه خاص بیش از دویست هزار نفر سفر به ترکیه داشته اند! اما باز میگن بدبختیم!
۷- به گزارش انجمن بینالمللی جراحی زیبایی تعدادی عمل جراحی در دنیا انجام شده است که ایران با بیشترین جراحی زیبایی جز ده کشور اول جهان میباشد؛ یعنی ایران یک درصد جمعیت جهان رو داراست اما ۸ درصد عمل جراحی را داشته است!
۸- ایرانیها رتبه اول واردات غذای #سگ در منطقه غرب آسيا را دارند! اما در عین حال بدبخت ترین مردم در سطح کره زمینند؟!
۹- در حال حاضر مردم ایران روزانه بیش از ۱۱۰ میلیون لیتر بنزین مصرف میکنند یعنی مصرفی بیش از سه برابر مصرف پرجمعیت ترین کشور دنیا یعنی چین!
۱۰- میگن ما بدبختیم ولی مصرف برقمون ۶ برابر میانگین جهانی است!
۱۱- ما بدبختیم ولی مصرف گازمون با جمعیت ۸۰ میلیونی حدود ۷ برابر میانگین جهانی و معادل ۱۲ تا کشور ثروتمند اروپایی است!
۱۲- ما بدبختیم اما در مصرف آب شیرین درجه یک دنیا در رتبه اول هستیم!
۱۳- میهمانی ها و بریز و بپاش خانواده های ایرانی در دنیا مثال زدنی است.
۱۴- برای خرید یه بربری تا سر کوچه ماشین و یا موتور سوار میشیم.
۱۵-برای رفتن به مدرسه، فرزندانمان حتما باید سرویس ایاب و ذهاب داشته باشند.
۱۶- کمتر خانه ایرانی است که فاقد مبلمان و زرق و برق باشد.
۱۷- رکورد دار تعویض زود هنگام موبایل و وسایل هستیم.
۱۸- تولید کننده بیش از اندازه زباله و اهل دور ریختن مواد غذایی ماییم.
۱۹- مجالس عروسی و یا ترحیم با آداب پر خرج و برج داریم.
۲۰- اکثرا فراموش میکنیم که کمدهای لباس ما محتوای چه تعداد لباس کمتر استفاده شده است..
اما طبق آمار جهانی فقر در ایران بعد انقلاب به زیر ۸ درصد هم رسیده است و این یعنی ایران جز ده کشور با کمترین میزان فقر در جهان است؛ اما طبق گفته رسانه های دشمن ایران فقیرترین مردم جهان با درصد بالای احساس فقر فلاکت است؟! پس تأمل کنیم؛ چه دستی پشت پرده با کمک خائنین در کاره
و..... ما متهم به فلاکت در رسانه های غربی- صهیونیستی دنیا هستیم.
.
🌀این روزها #جهاد_تبیین همان همراهی مسلم در زمان امام حسین(علیهالسلام) است