جلیلی از نمای نزدیکتر/ خاطرهای از همسر و فرزند آقاسعید!
محمدحسین رئیسی- معاون سابق شرکت فرودگاههای کشور:
1⃣ دکتر جلیلی که عنوان نمایندگی رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی را یدک میکشد، دفتری باصفا دارد که هدیه حاج قاسم سلیمانی است و این دفتر سالهاست محل رفت و آمد بسیاری از نخبگان و مقامات کشور است.
2⃣ یکی از اعضای دفتر دکتر جلیلی که در همه جلسات و سفرها وی را همراهی میکرد، همشهریام آقای علی جعفری بود. بهمن ۹۷ جعفری اطلاع داد همسرش به بیماری سختی دچار شده و برای طی روند درمان در کنار خانواده، به شیراز سفر کرده است. طولی نکشید که در میان بُهت و ناباوری، همسر جوان جعفری جان به جان آفرین تسلیم کرد و حالا سعید جلیلی میخواست برای عرض تسلیت، به شیراز بیاید.
3⃣ حوالی ۸ شب بود که پرواز تهران - شیراز به زمین نشست و من هم در فرودگاه آماده استقبال از عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام! از روحیات جلیلی میدانستم که اهل رفتوآمد از پایون و تشریفات اختصاصی نیست. در سالن عمومی منتظر دکتر بودم که دیدم همسر و فرزند دکتر جلیلی هم آمدهاند. تعجب کردم! پیش خودم گفتم فوت همسر یکی از اعضای دفتر دکتر، مگر چقدر ضرورت دارد که خانواده دکتر هم باید رنج سفر را متحمل شوند و با هزینه شخصی برای چند ساعت به شیراز سفر کنند؟ بویژه آنکه همسر دکتر جلیلی -سرکار خانم دکتر فاطمه سجادی- پزشک متخصص است و اگر بیشتر از دکتر نه، لااقل اندازه ایشان مشغله دارد! خب نهایتش کافی بود یک تسلیت تلفنی بگوید و بعد که آقای جعفری به تهران برگشت، برای عرض تسلیت به منزل او برود. از این همه تواضع سر در نیاوردم!
4⃣ چون دیروقت شده بود قرار شد فردا به منزل مرحوم برویم. از فرودگاه مستقیماً به زیارت سیدعلاءالدین حسین - برادر امام رضا (ع)- رفتیم. یکی از فرزندان شهدا که آنجا حضور داشت و دکتر جلیلی هم ایشان را میشناخت، گفت شب را به منزل ما برویم. دکتر هم خیلی راحت قبول کرد! هرچه گفتیم که مهمانسرای یکی از سازمانها به همراه شام تدارک دیده شده، گوشش بدهکار نشد! گفتم
خانواده همراه شماست و شاید معذب شوند، اما دکتر تصمیم خود را گرفته بود که به منزل شهید برود. ناگزیر تسلیم شدم.
5⃣ رفتم که وسایل را از صندوقعقب جابجا کنم و در ماشینِ فرزند شهید بگذارم که دیدم سجاد -تنها فرزند دکتر- پشت سرم است. گفتم تو چرا آمدی؟ گفت آمدم وسایل را ببرم. گفتم خب من انجام میدهم دیگر! گفت نه؛ وظیفه خودم است. در دلم تحسینش کردم. در حالت عادی تکفرزند بودن تربیت را سخت میکند و محبت زیادیِ پدر و مادر فرزند را قدری لوس بار میآورد! اگر این فرزند نخبه و مثل سجاد جلیلی تحصیلکرده بهترین دانشگاه کشور در صنعتی شریف باشد، کار سختتر است. اگر علاوه بر اینها آقازاده هم باشد و پدرش صاحب چند حکم از رهبر انقلاب، دیگر واویلاست! اما سجاد جلیلی آنقدر متواضع، بااخلاق و بانزاکت تربیت شده بود که اجازه نداد یک میزبان، کوچکترین کار میهمانش را هم انجام دهد.
6⃣ به دکتر جلیلی گفتم برنامه فردا چیست؟ گفت ابتدا به زیارت شاهچراغ -دیگر برادر امام رضا- برویم و بعد هم منزل مرحوم. گفتم پس من ابتدای صبح میآیم دنبال شما. خداحافظی کردیم و دکتر راهی منزل شهید شد در یکی از مناطق جنوبشهر شیراز که معروف است به سردخانه! صبح با فرزند شهید تماس گرفتم و گفتم دکتر آماده است که بیایم؟ گفت رفت! گفتم با کی؟! گفت با اسنپ!! گفتم مگر میشود؟! گفت حالا که شده! منتظر نماند و با اسنپ رفت شاهچراغ!!
7⃣ فوراً به شاهچراغ رفتم و یکی از بچههای دفتر دکتر جلیلی که از تهران همراه او آمده بود را پیدا کردم. گفتم واقعاً با اسنپ آمدید؟!! گفت بله! گفتم راننده چی گفت؟ گفت باورش نمیشد! گفتم خب حق داشته بنده خدا! فرض کن شما راننده اسنپی؛ یک مسافر به تورت خورده، تازه نه در تهران، در جنوبشهر شیراز! بعد که رفتی مسافر را سوار کنی یکدفعه نماینده رهبر انقلاب در شورای عالی امنیت ملی سوار شده! شما باور میکنی؟!
8⃣ اما بیش از خود دکتر، رفتار خانواده یک مقام عالیرتبه نظام برایم مهم بود. همسر دکتر جلیلی گفت آمادگی دارم فرزندان آقای جعفری را برای مدتی نگهداری کنم تا زندگی ایشان سروسامان بگیرد! (علی جعفری هنگام فوت همسرش دو فرزند خردسال ۳ ماهه و ۲۰ ماهه داشت). از خانم دکتر تشکر کردم و پیش خودم گفتم حالا یک تعارفی کرد! اما در مسیر بازگشت به فرودگاه در ماشین، دوباره در حضور دکتر جلیلی پیشنهاد خود را تکرار و خیلی جدی تأکید کرد شما که به آقای جعفری نزدیک هستید، بگویید فرزندانش را تا مدتی بسپارد به ما؛ فرزندان ایشان هم مثل فرزند خودم است و فرقی نمیکند!
و من تا مدتها به این فکر میکردم که یک بانوی تحصیلکرده متخصص پزشکی، عضو هیأت علمی دانشگاه و همسر یک مقام ارشد نظام است، چقدر باید مبادیآداب و متواضع باشد که چنین پیشنهادی بدهد؟
@Sabeti ✅
پزشکیان و جلیلی ؛
چند تمایز و تفاوت برجسته
♦️آقای پزشکیان ۷۰ ساله، و آقای جلیلی ۵۹ ساله است. دکتر جلیلی ۱۱ سال جوان تر است.
🔹پزشکیان نزدیک به ۲۰ سال است که به طور مطلق، از دولت و کارهای اجرایی جدا بوده و صرفا در کسوت نمایندگی مجلس حضور داشته است.
♦️جلیلی تا یک دهه قبل، دبیر شورای عالی امنیت ملی بوده و در مقطع حساس دو سال آخر دولت دهم که احمدی نژاد اهتمام کافی به تدبیر امور دولت نداشت، به خواست وزرای دولت، به هماهنگی بیشتر میان آنها کمک کرده است.
🔹او پس از آن نیز، تا امروز عضو شورای عالی امنیت ملی و از مشکلات دولت ها از نزدیک مطلع بوده و ضمنا با تشکیل کارگروه مشورتی مستمر و دعوت از صاحب نظران، اقدام به پایش چالش های اداری، مدیریتی و اقتصادی در حوزه های مختلف تخصصی کرده و به جمع بندی راه حل ها پرداخته است.
♦️جلیلی در مقایسه با پزشکیان، هم جوان تر و پر نشاط تر، و هم با تجربه تر و به روز تر و مسلط تر است. جلیلی بر خلاف پزشکیان، در مقابل هر پرسش فنی درباره مسولیت های مختلف رییسجمهور و دولت، نمی گوید که سر در نمی آورم و باید دیگران نظر بدهند! او با انبوهی از مشاوران و کارشناسان و مدیران در طول دو دهه گذشته تعامل داشته و در عین حال، خود دارای تشخیص است.
🔹رئیس جمهور، باید مُشرف بر مشاوران و مدیران زیر دست خود باشد، نه اینکه در اثر بی مهارتی و عدم اشراف کافی، منفعل عمل کند.
♦️جلیلی در عین حال که در دو دهه اخیر با مدیران و کارشناسان بسیاری - از پایتخت تا شهرهای دور- تعامل داشته، خود را وامدار هیچ حزب و جناح و گروهی نکرده که بعداً مجبور باشد سهم آنها را در دولت بپردازد.
🔹اما ستاد پزشکیان به وضوح، در تیول برخی احزاب و پدرخوانده های سیاسی (مدعیان اعتدال و اصلاحات٫ اشرافیت غربگرا) و شرکت سهامی آنهاست و آنان در کنار سهم خواهی، هر کدام سعی خواهند کرد که دولت را به سوی مخالف (سمت خود) بکشند و تناقضات بن بست آفرین برخی دولت ها در گذشته را تکرار کنند.
@IMANI_mohammad
اگر طبیب اقتصادی بود
دولت روحانی به قهقرا نمیرفت
🔻«علی طیبنیا، وزیر اقتصاد دولت اول روحانی از مسعود پزشکیان حمایت کرد. طیبنیا که به تازگی با پزشکیان دیدار کرده، قرار است به عنوان فرمانده اقتصادی پزشکیان نقشآفرینی کند. در دوران طیبنیا، تورم به هشت درصد رسید».
🔹انتشار فلهای این خبر مشترک در میان صدها سایت و کانال وابسته به مدعیان اعتدال و اصلاحات، تحلیلگران را به تعجب واداشت؛ چه این که تعبیر «فرمانده اقتصادی پزشکیان وارد شد»، قبل از هر چیز توهین به پزشکیان است.
🔻در حالی طیبنیا فرمانده اقتصادی پزشکیان (و نه دولت او) وانمود شد که پیش از این، کارشناسان لیبرالی مانند مسعود نیلی و عبده تبریزی و تکنوکراتهای بیکفایتی مانند عباس آخوندی قبل از طیبنیا در ستاد پزشکیان حاضر شده و زنبیل گذاشته بودند و بنابراین اجرای دو مدل اقتصادی متناقض موسوم به بازارگرای کاپیتالیست و نهادگرا در کنار هم شدنی نیست.
🔹همین موضوع یکی از دلایل جدایی یا کنار گذاشتن طیبنیا در دولت دوم روحانی بود هر چند که وی مجدداً سال 97 با پیشنهاد رئیس بانک مرکزی و تأیید روحانی، عضو شورای پول و اعتبار شد.
🔻ابهام بعدی این است که اگر طیبنیا واقعاً موفق بود یا توانایی کار کردن با امثال نیلی و آخوندی و نوبخت و... را داشت، چرا هنرش را دولت ائتلافی قبلی مدعیان اعتدال و اصلاحات (روحانی) به نمایش نگذاشت؟
🔹همچنین در حالی که یک طیف سیاسی مبنای ایده بهبود اقتصادی خود را برجام میداند، اساساً بودن و نبودن عمر و زید در دولت چقدر موضوعیت دارد؟ قطعاً گردانندگان ستاد پزشکیان نمیتوانند ادعا کنند تورم تک رقمی حاصل کار طیبنیا بود و با رفتنش تورم به 60 درصد رسید.
🔻بلکه ساختار آن دولت به گونهای بود که صرفاً با مسکّن و مخدر خارجی (برجام/ در ازای واگذاری امتیازات نقد و برگشت ناپذیر) میتوانست توهم خوشی موقت را به اقتصاد بدهد و بدون آن به عزا مینشست. و حالا هم همان معادله فلجکننده و عقیم بر ستاد مدعیان اعتدال و اصلاحات حاکم است.
🔹طیبنیا یکی از چهار وزیر در کنار وزرای صمت، رفاه و دفاع بود که مهرماه 1394 در نامهای مشترک به روحانی با انتقاد از برخی تصمیمات و سیاستهای ناهماهنگ دستگاهها، هشدار دادند اگر تصمیم ضربالاجل اقتصادی گرفته نشود، رکود تبدیل به بحران خواهد شد.
🔻اما دولت برجام، ناتوانتر از این بود که بتواند تصمیم مستقلی بگیرد و بنابراین رکود تورمی سنگین را در قالب تعطیلی هشت هزار کارخانه و نرخ تورم 60 درصدی به یادگار گذاشت و امثال طیبنیا نیز در این سوء مدیریت شریک بودند.
🔹طیبنیا در دوران وزارتش سه بار از مجلس کارت زرد گرفت و در نهایت در حالی که در معرض استیضاح مجلس نهم قرار داشت در اقدامی مبهم و سربسته از دولت روحانی کنارهگیری کرد. او در زمان وزارتش، گفته بود: شبهای واریز یارانه نقدی به حساب مردم، شب مصیبت عظما برای دولت است!
🔻او در تاریخ ۲۵ خردادماه ۹۵، پس از اجرا شدن برجام، از جانب دولت روحانی به FATF تعهّد داد که 41 بند برنامه اقدام مالی دیکته شده از سوی این کارگروه را اجرا کند و حال آن که این اقدام سربسته و غیرشفاف، برخلاف اصل ۱۲۵ و اصل ۷۷ قانون اساسی و بدون کسب مجوز قانونی مجلس بود.
🔹اجرای ۳۷ بند از ۴۱ بند مذکور بدون در جریان گذاشتن دستگاههای مسئول انجام گرفت اما زمانی که FATF از دولت روحانی خواست برخی تعهدات را به تصویب مجلس شورای اسلامی برساند، دولت ناچار شد تعهدات پیشاپیش داده شده را علنی کند و سراغ مجلس برود.
🔻نهایتاً در حالی که 39 بند از برنامه اقدام از سوی دولت روحانی به اجرا درآمده بود، نه تنها تحریمها کاهش نیافت بلکه سختترین مضیقههای مالی و بانکی و نفتی در همین دولت برجام علیه ایران به کار بسته شد.
🔹وقتی هم که در اواخر دولت عبرت شده روحانی، از ظریف سؤال شد چه تضمینی وجود دارد که پس از قبول و اجرای همه بندهای برنامه اقدام FATF تحریمها برداشته شود، او در پاسخ گفت: هیچ تضمینی وجود ندارد!
🔻با همه این تفاصیل و در حالی که طیبنیا تا همین هفته گذشته به ستاد پزشکیان نپیوسته بود، به نظر میرسد بردن او به ستاد مذکور بیشتر برای گرفتن عکس یادگاری و با تاریخ مصرف انتخاباتی است و منطقاً با ستادی ملغمهای و شترمرغی نه میتوان برنامه اقتصادی منسجمی نوشت و نه میتوان آن را به اجرا گذاشت.
💢روزنامه کیهان
@IMANI_mohammad
.
طلبکاری متهمان
قفل کردن صادرات نفت
🔹رسانه های زنجیره ای/ اجاره ای (از شرق و عصر ایران و انتخاب و... تا صدای آمریکا و رادیوی سازمان سیا)، از قول مجید انصاری نوشته اند:
🔻"به قیمت به خاک سیاه نشاندن ملت، کاسبی می کنند! بین ۱۵ تا ۳۰ دلار روی هر بشکه نفت، دارند تخفیف می دهند! حداقل روزی ۲۶ میلیون دلار از پول مردم تخفیف می دهند. یک گروهی به نام دور زدن تحریم می گویند جاده را باز نکنید، ما جاده فرعی می بریم. روزانه یک میلیون و سیصد هزار بشکه نفت می برند".
🔹اولا رسانه های متخاصم و خبیث بیگانه باز هم رو راست تر از عناصر داخلی هستند. رویترز و برخی رسانه های نفتی غرب -که دائما هم علیه دور زدن تحریم ها فضا سازی کرده اند- مدعی اند ایران برای فروش نفت، ۴-۵ درصد قیمت را تخفیف می دهد.
🔹قیمت جهانی نفت اکنون ۷۵ تا ۸۰ است که ۴- ۵ درصد آن می شود زیر سه چهار دلار و نه ۱۵ تا ۳۰ دلار. گفتنی است رسانه های غربی هم اذعان کرده اند که تخفیف های نفتی در دولت رئیسی نسبت به دولت روحانی کاهش یافته است.
🔹ثانیا آقای انصاری در دولت روحانی معاون حقوقی و پارلمانی رئیس جمهور بوده اما سیاست بازانه و غرض ورزانه حرف می زند، عمدا به یاد نمی آورد که در دولت برجام، صادرات نفت را به زیر ۳۰۰ هزار بشکه رسانده بودند.
🔹او یادش نمی آید که نفر های کنار دستی اش در دولت (نوبخت و زنگنه) از سر ناتوانی و برای بیچاره نمایی کشور و ضمنا باز کردن مسیر دوباره گدایی از آمریکای زورگو و عهد شکن علنا می گفتند:
🔻"شدیدترین مرحله تحریم نفت در برابر غذا بود، اما الان در شرایطی هستیم که این بیانصافها و دژخیمان حتی برای غذا و دارو اجازه فروش یک قطره نفت را نمیدهند و اگر هم بهفروش میرسد، امکان تبادل مالی نباشد». (نوبخت رئیسسازمان برنامه و بودجه، ۱۳ شهریور ۱۳۹۹)
🔻«امروز، هیچ نفتی نمیتوانیم بفروشیم، حتی اگر بفروشیم، پولش را نمیتوانیم بیاوریم». (بیژن زنگنه وزیر نفت، ۲۸ خرداد ۹۸)
🔹این اعترافات تلخ در حالی بود که آقای نوبخت،۲۴ تیر ۹۵ هنگام بزک کاری برجام ادعا کرده بود: «اگر برجام نبود، امروز باید نفت در برابر غذا را تحمل میکردیم»!
🔹ثالثا آقای انصاری باز هم تعمدا یادش رفته که وضعیت میعانات انباشته در کشتی ها در دولت روحانی چگونه بود.
🔻۳۰ میلیون بشکه نفت فوق سنگین نیز روی کشتیها مانده بود.
🔻تمامی مخازن خشکی و دریایی ایران پر شده بود و ۱۲ کشتی VLCC به ظرفیت هر کدام ۲ تن وظیفه ذخیرهسازی را بر عهده داشتند.
🔻هر ۶ ماه یک بار یک کشتی میخریدند تا با استفاده از آن بتوانند میعانات گازی و نفت را ذخیره کنند.
🔻این کار سبب کاهش تولید گاز شده بود و باعث آسیبرسانی به نیروگاهها و عدم دریافت سوخت در نیروگاهها بود که منجر به خاموشی در سال ۱۳۹۹ شد.
🔻این کشتیها سالانه ۴۶۰ میلیون دلار به کشور ضربه میزدند اما در دولت شهید رئیسی، میعانات انباشته در کشتی ها صادر شد و به صفر رسید.
🔹گویا آقای انصاری دوست دارند ملت ایران را به همان روزگار ناتوانی در فروش نفت، ناتوانی در خرید واکسن و واردات غذا و دارو و مرگ روزانه ۷۰۹ نفر فقط با کرونا برگردانند!
@IMANI_mohammad
.
مردی از مرّیخ!
🔹این آقای پزشکیان بوده که در گذشته از بنزین ۲۰ یا ۲۵ هزار تومانی دفاع می کرده، اما حالا قائم مقام ستاد او، ادای آدم زرنگ ها را در می آورد و گران سازی بنزین را به جلیلی می چسباند!
🔻آقای آذزی جهرمی، احتملا در مریخ زندگی می کرده و خبر نداشته که دولت روحانی (و نه جلیلی)، بنزین ۱۰۰۰ تومانی را در یک شب، به ۳۰۰۰ تومان رساند؛ و بدل او هم از بنزین ۲۰- ۲۵ هزار تومانی حرف زده است
🔹آذری جهرمی احتمالا سرش را زیر شن و برف کرده و توییت می زند و پست می گذارد؛ و گرنه می داند، دولتی در این کشور بود که دلار ۳۵۰۰ تومانی را به ۳۳ هزار تومان (بیش از ۹ برابر) هم رساند. و قیمت مسکن و سکه و طلا و خودرو را ۷ تا ۱۰ برابر کرد.
🔻وزیر دولت روحانی یادش نمی آید که دولت متبوعش ظرف چند هفته در مرداد ۱۳۹۹، سرمایه سرمایه گذاران بورس را با خاک یکسان کرد و هزاران میلیارد خسارت سر سفره مردم گذاشت.
@IMANI_mohammad
.
کجای نقد طیب نیا
قابل تقطیع است ؟!
🔹آقای ظریف در واکنش به انتشار سخنان انتقادی آقای طیب نیا، ماجرا را به "ضبط دزدانه" و "تقطیع سخنان" ربط داده است. اما کجای این سخنان طیب نیا سر کلاس درس، محرمانه یا قابل تقطیع است:
🔻"ایشان (پزشکیان) فردا رییس جمهور بشود، ظریف را می خواهد به عنوان وزیر خارجه معرفی کند؛ حتما مجلس رای نخواهد داد. بگذریم از اینکه من، ظریف رو ضعیف ترین وزیر خارجه بعد از انقلاب می دانم.
🔻قوی ترین کارشناس، هر چیزی جای خودش را دارد. قوی ترین کارشناس، ضعیف ترین وزیر خارجه! دوره آقای ظریف روابط خارجی ما افتضاح بود خصوصا روابط منطقه ای!
🔻ایشان اصلا آدم اجرایی نیست. قائم مقامش هم یک آدم خیلی ضعیفی را گذاشته بود".
🔹ضمنا آقای ظریف درباره انتشار فایل های صوتی خودش نیز همین ادعاها را مطرح کرده بود اما در یک مورد سعید لیلاز فاش کرد که درز دادن آن فایل، اقدامی عمدی برای پالس دادن به دولت آمریکا و جلب حمایت انتخاباتی در سال ۱۴۰۰ بود!
♦️آیا انتشار فایل صوتی آقای طیب نیا نمی تواند از همین جنس درز دادن ها و ناشی از اختلافات شدید در درون ستاد ائتلافی مدعیان اعتدال و اصلاحات باشد؟!
@IMANI_mohammad
.
🔻آقای پزشکیان، با مناظره و سوالات و چالش های آن طوری مواجه می شود، که کلا گویا چند پاسخ قالبی پیش ساخته، بیشتر در چنته ندارد و به همین علت هم زود حوصله اش سر می رود.
🔹وسط مناظره، چند بار رفتارش طوری بود که انگار می خواهد زودتر جمع کند و برود.
🔻حوصله مباحث فنی دقیق و پیچیده را ندارد و این در حالی است که فعلا در مقام گفت و گو و مناظره است. طبیعتا در صورت بر دوش گرفتن مسئولیت، به مراتب سریع تر، حوصله و تحملش سر خواهد رفت.
@IMANI_mohammad
نمی فهمند که مردم
کودکان صغیر نیستند
🔹شبه روشنفکران برج عاج نشین، خیال می کنند توده مردم، کودکان صغیر یا طفل قنداق شده ای هستند که هیچ حالی شان نمی شود و می شود به هر سمت و سوی متناقض کشید و بُرد و برگرداند!
🔻مردم را مثل سربازان پادگان فرض می کنند که هر وقت دستور دادند، باید "بشمار سه" باید لباس و فانوسقه و پوتین را پوشیده باشند و فورا به صف شوند، هر وقت هم نظر این برج عاج نشینان برگشت، فورا شُل کنند و منتظر امریه بعدی باشند!
🔹آقای خاتمی! آقای موسی غنی نژاد! آقای کیوان صمیمی! آقای احمد زیدآبادی! و قطاری از آدم های مشابه که خیال می کنید مردم کُشته مُرده و گوش به فرمان شما هستند تا از دستور تحریم اطاعت کنند، یا چند صباح بعد، با سر به پای صندوق بدوند!
🔻مردم، پشت قباله شما نیستند. درک و شعور دارند. حتی ضعیف ترین آنها در شناخت مسائل عمومی هم، این حجم از تناقض را که منجر به پارگی ذهن و روح گوینده می شود، نه می فهمند و نه بر می تابند.
🔹آنها که تشخیص می دهند که باید به خاطر آینده خود و خانواده و کشورشان در انتخابات شرکت کنند، به خاطر امریه شما تحریم نمی کنند. اغلب آنها یی هم که شرکت نکرده اند، نه بخاطر شما، بلکه بی تعلقی به اصل سیاست، یا گلایه های خودشان بوده است.
🔻اما می مانند ضعیف ترین مردم در سطح فرهنگی که با منفی بافی و سیاه نمایی مغرضانه شما، نا امید شده اند؛ وقتی امیدشان را نابود کردید، با یک امریه بی سر و ته نمی توانید مجاب کنید که از موضع دو هفته یا چند ماه قبل شما برگردند و به خاطر خواب نما شدن ناگهانی تان، بر عکس رفتار کنند!
🔹مردمِ اهل تشخیص، حق دارند بگویند این مدعیان فهم سیاسی که به تحیّر و دمدمی مزاجی خویش اذعان دارد و تا همین هفته یا چند ماه قبل، حالی شان نمی شده که انتخابات، یک حق و مسئولیت بزرگ است، ناتوان از تشخیص صلاح خود هستند؛ بنابراین چگونه می توانند مدعی راه نمایی دیگران باشد!؟
🔻مردم ما ان شاء الله روز جمعه با درصد مشارکت بالاتری در انتخابات شرکت می کنند و حماسه می آفرینند؛ اما نه برای هوس کسانی که با یک غوره سردی، و با یک کشمش، گرمی شان می شود.
@IMANI_mohammad
انتخابات روز جمعه
از چشم انداز امنیت ملی
♦️روحانی و خاتمی و تیم (ضد) امنیتی اطراف شان، از شبکه رسانی ای زیر دست خواسته اند این انگاره را جا بیندازند که انتخاب نامزد مورد حمایت آنها، یعنی صلح در منطقه، و پیروزی نامزد رقیب، یعنی جنگ!
🔹این گزاره که تنه به تبلیغات گوبلزی می زند، ۱۸۰ درجه خلاف واقع است و هر گاه ائتلاف اشرافییت غربگرا در کشور صاحب موقعیت شده، تهدید های نظامی و امنیتی (علاوه بر تهدید های اقتصادی) رو به افزایش گذاشته است.
♦️در سال های أغازین دولت خاتمی که شعار گفت و گوی تمدن ها می داد، دولت آمریکا جرئت کرد در مرزهای شرقی و غربی ما جنگ راه بیندازد، ایران را محور شرارت بخواند و تهدید به حمله اتمی کند. و اگر درایت شهید سلیمانی در ناکام گذاشتن آمریکا در میدان نبود، حتما ایران، هدف بعدی حمله بود.
🔹دولت آمریکا، همچنین مقارن با دولت روحانی، در حالی که برای مذاکره در باغ سبز نشان می داد و جان کری، ظریف و حسین فریدون را د ر آغوش می کشید و وعده لغو تحریم ها را می داد، جنگ نیابتی گسترده را به مثابه سرطان، در سوریه و عراق گسترش داده و تا پشت مرزهای ایران تاخته بود.
♦️اینجا هم اگر درایت شهید سلیمانی و همرزمانش (در اوج مغازله روحانی و ظریف با طرف آمریکایی) برای تاراندن داعش و النصره نبود، آمریکا و اسرائیل و ناتو به عملیات گازانبری در منطقه دست می زدند. اما سردار سلیمانی، هر دو جنگ را که به جنگ جهانی چهارم و سوم معروف شد، مغلوبه کرد.
🔹به همین علت هم بود که آمریکا -پس از شکست در لشکر کشی ۷ هزار میلیارد دلاری- فرمانده جبهه مبارزه با تروریسم و اشغالگری را در فرودگاه بغداد ترور کرد، اما این تهدید خطرناک، پاسخ در خوری از دولت روحانی نگرفت.
♦️نکته آخر و مهم تر، به امروز بر می گردد. به احتمال قریب به یقین، یکی از دلایل تردید جدی رژیم صهیونیستی در حمله به لبنان (غیر از هراس از توان رزمی بالای حزب الله)، سرنوشت انتخابات مهم ایران است.
🔹هر تحرک جنگی علیه لبنان، قبل از نهایی شدن نتیجه انتخابات ایران می تواند به ضرر غربگرایانی تمام شود که محل امید غرب هستند. چه این که مردم ایران، تهدید دشمنان را جدی تر می گیرند و بیشتر به گزینه مقاومت، گرایش پیدا می کنند.
♦️از سوی دیگر، حتما برای صهیونیست ها فرق می کند که کدام جریان در ایران، سکان دولت را به دست می گیرد: جریان منفعل و مروّج غرب هراسی، یا جریان نترس و شجاعی که بودنش در دولت، همین چند ماه قبل موجب شد نیروهای نظامی مقتدر ایران بتوانند به پشتوانه دولت و دیپلماسی، اسرائیل متجاوز را به تحقیر آمیز ترین و بازدارنده ترین شکل ممکن، مجازات کنند.
🔹بنابراین، از این زاویه هم مهم است که روز جمعه چه کسی انتخاب می شود؟ کسی که با آمدن او و عقبه منفعلش، جرئت گسترش جنگ در منطقه به اسرائیل و آمریکا داده می شود و تهدید ها علیه ایران را فرونی می بخشد؟ یا نامزد و جریان انقلابی که جرئت گسترش جنگ را از اسرائیل و آمریکا گرفته و امنیت کشور را پاس داشته اند؟
@IMANI_mohammad
.
آقای پزشکیان!
آخوندی کارفرمای شماست
🔹آقای پزشکیان منطق جالبی دارد: خطاب به مردم می گوید «مردم! می توانید خانه بخرید یا اجاره کنید؟!» و مشکل را گردن دولت رئیسی می اندازد که دو میلیون و چهار صد هزار مسکن را ساخته، یا در دست اجرا دارد.
🔻سپس، هنگامی که آقای جلیلی به حضور کسانی مانند عباس آخوندی (وزیر راه و شهرسازی دولت روحانی) در ستاد انتخاباتی آقای پزشکیان انتقاد می کند، پزشکیان می گوید «به من چه؟! درباره دیگرانی که اینجا نیستند حرف نزن، درباره من حرف بزن!»
🔹بزرگوار! شما دولت رئیسی را با وجود تدارک ساخت ۲٫۴ میلیون واحد مسکونی در کمتر از سه سال، متهم گرانی مسکن و اجاره بها وانمود می کنید و نمی گویید که دولتمردان اینجا حضور ندارند، اما درباره کسی که پنج سال وزیر دولت روحانی بوده، به مسکن نساختن افتخار کرده، مسکن مهر را که دو میلیون خانوار را صاحب خانه کرد، مزخرف خوانده و تورم ۷۰۰ درصدی مسکن را با منطق «نساخت» به زندگی مردم تحمیل کرده، می گویید: به من چه!
🔻آقای پزشکیان! عباس آخوندی همین حالا برای شما -ضد- برنامه می نویسد و از حالا برای وزارت، زنبیل گذاشته است. امثال او برای تفریح و تفنن، بر ستاد شما چنبره نزده اند، آنها مدعی کارشناسی هستند و قرار است کارفرمای شمایی باشند که گفته اید «من از اقتصاد سر در نمی آورم»!
@IMANI_mohammad
🔻 ایران یک قدرت تاثیرگذار در منطقه و مناسبات جهانی است
دکتر جلیلی در جمع مردم یزد:
🔹 خدا را شکر میکنم که امروز و امشب توفیق پیدا کردم که در این شهر عزیز و دارالعباده در جمع پرشور و صمیمی مردم دوست داشتنی یزد حضور پیدا کنم.
🔹 سالگرد شهادت شهید صدوقی را به مردم یزد تسلیت عرض میکنم و یاد همه علما و بزرگان یزد را گرامی میدارم که ثمر مجاهدت آنان انقلاب اسلامی ایران شده است.
🔹 امروز همه ایران ما را به برکت انقلاب اسلامی به عنوان یک قدرت تاثیرگذار در منطقه و مناسبات جهانی میدانند.
🔹 نه به عنوان شعار بلکه به عنوان برنامه چهار ساله آینده، ما در کشورمان یک جهان فرصت داریم که باید ثمره آن یک ایران جهش باشد.
✅ @Rajanews_com
🔹 هشدار مهم کیهان نسبت به احتمال پیروزی پزشکیان در انتخابات
🔻باید کف خیابان بخوابیم تا مردم متوجه خطرات دولت سوم روحانی کنیم
روزنامه کیهان نوشت:
باید یک هفته کف خیابان بخوابیم. خانه به خانه، محله به محله، شهر به شهر، روستا به روستا با مواجهه حضوری و با گوشی و هر ابزاری که داریم مردم را متوجه خطرات استقرار دولت سوم روحانی کنیم. رئیسجمهوری که هیچ ارادهای نداشته باشد و دیگران برای او تصمیم میگیرند میشود بایدن! کسانی که مراقب نباشند و دقت نکنند فردا حق ندارند بگویند چرا رهبری او را عزل نمیکند! چرا که خود کرده را تدبیر نیست.
به #ویژه_ترین کانال خبری در ایتا بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/4073259207Ce587f9582c