🔴 پول میگیرم استوری سیاسی میگذارم!
🔹روزنامه "ایران" نوشت:بنا بر برخی گزارشها بخشی از اینفلوئنسرهای خارجی که در آشوبهای اخیر از اغتشاشگران حمایت کردهاند یا علیه ایران مطالبی سیاسی در قالب پست یا استوری منتشر کردهاند، در ازای آن مبالغ هنگفتی از برخی نهادهای مداخلهگر بینالمللی همچون سنتکام، رسانههای وابسته به خاندان سعودی و جریانهای آشوبطلب و سلطنتطلب داخلی دریافت کردهاند.
🔹بخشهایی از جامعه به دلیل نگاه خوشبینانهای که دارند، تصور میکنند که این افراد دغدغههای انسان دوستانه دارند غافل از اینکه آنچه منتشر میشود، تنها یک معامله تجاری با سود کلان است و بس.
عَبّٰاسْعَلٖیّ:
عَبّٰاسْعَلٖیّ:
✅ عبدا...گنجی طی یادداشتی در روزنامه همشهری نوشت:
ماه رمضان ۱۳۸۸- بعد از فتنه - در دیدار رمضانیه دانشجویان با رهبری، دانشجویی از وسط جمعیت بلند شد و با حرارت هرچه بیشتر گفت: آنچه در کهریزک اتفاق افتاد، خیانت بود.
رهبری بلافاصله پاسخ دادند که بالاتر از خیانت، آن یک جنایت بود و من شخصا موضوع را دنبال میکنم اما شمای جوان یادت نرود که مسئله کهریزک تابعی از مسئله اصلی است. مسئله اصلی را فراموش نکنید و پرسید میدانید مسئله اصلی چه بود؟ و خود پاسخ دادند مسئله اصلی این بود که از فردای انتخابات کاری کردند که بهرغم مشارکت ۸۵درصدی مردم، نظام جمهوری اسلامی نتوانست سرش را در مقابل چشم ملتهای اسلامی بالا بگیرد. یعنی برای فهم داستان کهریزک باید از این نقطه شروع کنی نه اینکه شما را در وسط داستان ایزوله کنند. در جنگ روانی، اصلی بهنام پله دوم وجود دارد؛ یعنی داستان / اتفاق از اول تعریف نمیشود. به تعبیر بهتر کنش سانسور میشود اما واکنش به نحو دلخواه روایت میشود. فرض کنید کسی بهصورت شما سیلی زد و شما هم او را هل دادید و به زمین خورد و دستش شکست. آنچه فردا منتشر میشود اینکه: فلانی دست فلانی را شکسته است و سیلی اول و اصل موضوع کلا پنهان میماند یا پنهان میشود.
روایتهای امروز دشمن و برخی دوستانی که نام آنان را باید «اصحاب تردید» گذاشت، همین است.
به این عبارت توجه کنید: «به دانشجویان دانشگاه شریف حمله شد!» گویی دانشجو خواب بود یا سر کلاس بوده یا یک تجمع آرام و منطقی داشته و عدهای دیوانه یا مشروبخور و مست به آنان حمله کردهاند و تمام. آیا روایت واقعی این است؟ در تیرماه۱۳۷۸ تیتر روزنامههای آتشبیار معرکه این بود: «کوی دانشگاه تهران به خاک و خون کشیده شد»، «اعلام عزای عمومی مراجع تقلید برای شهدای کوی دانشگاه» و... حال آنکه در آن حوادث فقط یک افسر وظیفه نیروی انتظامی بهنام عزت ابراهیمنژاد کشته شد و تمام.
درباره حادثه زاهدان میشنوید: «نمازگزاران زاهدانی به رگبار بسته شدند» خب چرا جمعههای قبل به رگبار بسته نمیشدند؟ از مظلومیتهای نظام جمهوری اسلامی همین موضوع است که داستان را از کمر آن روایت میکنند. مثلا در سال۹۸ حجم عجیبی از خبر کشتهشدن جوانی بهنام پویا بختیاری در کرج منتشر شد اما کسی نشنید و فیلمهای اقدامات این جوان در روزهای قبل و انتشار پیام تسلیت ربعپهلوی توسط پدرش را ندید.
در ماجرای اعدام نوید افکاری گفتند جوان ورزشکار اعدام شد و گویی در خیابان قدم میزده است و بهقید قرعه تصادفا اعدام شده . اینجا قتل فردی صاحب زن و فرزند توسط او بهعنوان پله اول پنهان ماند.
خواص مورد اشاره سخنان دیروز رهبری که سراسیمه وارد میدان شدند و بیانیه و موضع اعلام کردند و مرگ خانم امینی را قتل خواندند نیز روی پله دوم نشانده شدند. عمده روایت دشمن اینگونه است و داستان از خط شروع گفته نمیشود و اینگونه چهرهای خشن، سرکوبگر و بیمنطق از نظام را معتبرسازی و ادراکسازی میکنند.
طبیعی است که نظامی که به روش انقلابی به حکومت برسد، دشمنان باانگیزهای دارد. اما دشمنی که به اخلاق پایبند باشد نیز بهنوبه خود ارزش و نعمتی است. فاسدالاخلاقها هیچ چیزی برایشان مهم نیست و از هیچ چیز فروگذار نمیکنند.
حالا میتوان فهمید چرا مقام معظم رهبری برای مرحوم یدالله سحابی و بازرگان – بهعنوان کسانی که جمهوری اسلامی را قبول نداشتند– پیام تسلیت فرستادند.
چون اپوزیسیونی بودند که اخلاق را فدای دشمنی نکردند. حالا از تجزیهطلب، منافق و قیشدگان ملت ایران در سال۱۳۵۷ تا صهیونیسم و غرب در یک جبهه آرایش گرفتند و اکنون که قیمتها تاحدودی تثبیت شده است و فسادگران نیز کمرنگ شدهاند عرصه دیگری را گشودهاند که تصاویر مخابرهای آن «دروغ» و «سرکوب» باشد.
این هم بگذرد، اما هم باید درس گرفت و هم عبرت. وظیفه نیروهای مومن به انقلاب اسلامی نشان دادن دائمی پله اول است و این شدنی است.
*اندیشکده شورای آتلانتیک: روسیه و اسرائیل ممکن است با یکدیگر درگیر شوند*
🔹 *اندیشکده شورای آتلانتیک بازوی مطالعاتی ناتو در مقاله ای با بررسی روابط رو به گسترش مسکو_تهران نوشت:* روسیه در حال تشکیل اتحادی از کشورها در خاورمیانه است که ممکن است اسرائیل را در وضعیت نامناسبی در سوریه قرار دهد و به دلیل فقدان گزینههای دیگر، روسیه در حال گسترش روابط با ایران است و در حال آماده شدن برای ایجاد اتحاد جدیدی از کشورها با جمهوری اسلامی است که به ضرر تلآویو است. این چرخش در استراتژی روسیه نه تنها برای اسرائیل، بلکه برای ایالات متحده یک چالش جدید جدی ایجاد میکند.
🔸 در صورت تحقق، خرید پهپادهای ساخت ایران توسط مسکو، خبر بدی را برای اوکراین به همراه خواهد داشت، زیرا تهدید جدیدی برای دفاع اوکراین خواهد بود. اما کارشناسان نظامی در اسرائیل نیز از پیامدهای احتمالی آن در خاورمیانه بیم دارند.
🔹 یکی دیگر از جنبههای مهم و کمتر مورد بحث در همکاری نظامی بین دو کشور، فروش تسلیحات روسیه به ایران است. در دو دهه گذشته، رهبری اسرائیل سرمایه سیاسی قابل توجهی را برای ایجاد روابط با مسکو سرمایهگذاری کرده است.از جمله اهداف اصلی این تلاش، خنثی کردن فروش استراتژیک تسلیحات روسیه به ایران بود.
🔸 امروز، با توجه به اینکه اقتصاد روسیه تحت فشار است و دسترسی این کشور به بازارها به دلیل تحریم های غرب محدود شده است، تعمیق همکاری بین مسکو و تهران اجتناب ناپذیر به نظر میرسد. برای ایران، ممکن است این فرصت عالی برای دستیابی به تسلیحات ساخت روسیه باشد، مانند جنگندههای سوخو ۳۰، که قبلاً به دلیل نگرانی کرملین در مورد تحریمهای غرب علیه ایران در دسترس نبودند. فهرست خرید ایران طولانی است و اسرائیل بیم دارد که هیچ اهرم یا منبع فشاری برای توقف این معامله در شرایط کنونی وجود نداشته باشد
🔹 همزمان با انزوای فزاینده روسیه که ادغام نظامی و اقتصادی نزدیکتر با کشورهایی مانند ایران و کره شمالی را دیکته میکند، تنشها بین مسکو و تلآویو از قبل از شروع جنگ در اوکراین افزایش یافته است. از آغاز سال ۲۰۲۲ لحن روسیه در قبال اسرائیل تهاجمیتر شده است و اغلب اسرائیل را به دلیل فعالیتهای نظامی ادعاییاش در سوریه به شدت مورد سرزنش قرار میدهد. زمانی که حمله روسیه به اوکراین آغاز شد، اسرائیل ناامیدانه تلاش کرد تا سیاست خارجی متعادلی را در قبال مسکو و کیف تنظیم کند تا هر دو طرف را راضی کند. با گذشت پنج ماه از جنگ، به نظر میرسد هیچ یک از طرفین راضی نیستند. آخرین سیلی تلافیجویانه روسیه توقف فعالیت آژانس یهود در روسیه است.
🔸 اسرائیل بار دیگر از ارائه کمکهای نظامی به اوکراین خودداری کرده است و دلیل آن نگرانیهای خود از محدود کردن احتمالی فعالیتهای خود در سوریه توسط ارتش روسیه است. نزدیکی اخیر روسیه با ایران، انتقاد فزاینده آن از اسرائیل و اقدامات این کشور علیه سازمانهای اسرائیلی و یهودی در روسیه جای هیچ تردیدی باقی نمیگذارد که مسکو و تلآویو ممکن است به نوعی درگیر شوند و روابط بین دو کشور احتمالاً بدتر خواهد شد.
🔹 حتی اگر اسرائیل به طور کامل از هرگونه اظهارنظر در مورد جنگ در اوکراین خودداری کند، همکاری روسیه با ایران - و نیابتهای منطقهای آن - به دلیل تغییرات عمیق ژئوپلیتیک جهانی همچنان اجتناب ناپذیر خواهد بود.
🔸 امروز اسرائیل به یک سیاست جدید و مطمئنتر در مورد روسیه نیاز فوری دارد. اغلب تصور میشود که روسیه به دلیل تمرکز بر میدان نبرد در اوکراین، اشتهایی برای گشودن جبهه دیگری علیه اسرائیل در سوریه ندارد و مسکو هنوز از این خط قرمز عبور نکرده است. با این حال، اگر همسویی روسیه با ایران و سوریه به گسترش خود ادامه دهد، ممکن است وضعیت تغییر کند. اگر و زمانی که این اتفاق بیفتد، تلآویو باید با واکنش کافی و قوی و با این اطمینان که ایالات متحده باید بر آن تکیه کند، آماده باشد.
*منبع :👇*
*https://www.atlanticcouncil.org/blogs/menasource/russia-is-forming-an-alliance-of-pariah-states-in-the-middle-east-it-might-put-israel-in-an-awkward-situation-in-syria/*
پایدار باقرزاده:
🔻دربارۀ حالِ کنونیِ عزتالله ضرغامی
🖋 مهدی جمشیدی
۱. ما با یک «نسلِ مدیریّتیِ فرسوده» مواجه هستیم که خسته شدهاند، کم آوردهاند، بیش از این نمیتوانند، و شاید نمیخواهند مسیر انقلاب را ادامه بدهند. ازاینرو، «تظاهر به روشنفکری» میکنند تا شاید بدنۀ اجتماعی بیابند و کیسهای برای آیندۀ سیاسیشان بدوزند. تصوّر کردهاند که مسیر قدرت، از رهگذر «چنگکشیدن به چهرۀ ارزشها» میگذرد و هرچه که «سیمای منتقدانه» از خود بتراشند و سخن باطل ببافند، بازار مخاطبشان، داغتر و پُررونقتر خواهد شد. همان راهی را میروند که عدّهای رفتند و چند صباحی بر کرسی قدرت تکیه دادند و اینک خانهنشین و متروک و مطرود هستند. مثال عینیاش علی لاریجانی. عاقبت خوشرقصیهایش برای جریان غیرانقلابی جز این شد که اکنون خاکسترنشین است و ورشکسته سیاسی به شمار میآید؟!
۲. اینان به این اندازه از حضور در قدرت، راضی نیستند. بیشتروبیشتر میخواهند. دیدید که چگونه صف کشیدند برای ریاستجمهوری. گویا بازنشستگی ندارند؛ اگرچه در قدرت هم که بودند، «نشسته بر کرسی» بودند، نه «ایستاده در میدان». چرخۀ باطل ساختهاند و سیری ندارند. معدۀ قدرتخواهیشان، بیاندازه اتساعپذیر است. اگر آیتالله خامنهای از «چرخش قدرت» سخن نمیگفت و در بیانیۀ گام دوّم انقلاب، «جوانان مؤمنِ انقلابی» را به عرصۀ حکمرانی فرانمیخواند، بیش از اینها گرفتار این جماعتِ تکراری و تمامنشدنی میبودیم.
۳. کمکم دارند «ریزش» میکنند. چیزهای که میگویند، نشانگر «اتّفاقات باطنی»اشان است. امّا مسأله این است که سقوطِ «خودشان» را به «جامعه» نسبت میدهند و در لفافۀ «جانبداری از جامعه»، آن را «متهم» میکنند؛ متهم به عبور از ارزشهای دینی و تفکّر انقلابی. میگویند جامعه، دیگر کشش انقلابی ندارد و از راه رفته، بازگشته؛ میگویند جامعه، دچار تغییر ارزشی شده؛ میگویند جامعه با انقلاب، زاویه پیدا کرده است. حال آن که این اوصاف و احکام، جملگی بازگویی حال درونیِ خودِ اینان است و نه جامعه. «خودشان» را توصیف میکنند، امّا رندانه و زیرکانه، سقوط و ریزش خودشان را به «جامعه» نسبت میدهند. شدهاند «زبان جامعه». میهراسند از اینکه بگویند «ما» استحاله شدهایم. میخواهند جامعه را نیز در انحطاط فکریِ خویش، «سهیم» و «شریک» کنند تا هم خود را توجیه کنند و هم دستاویزی برای فشار بر حاکمیّت بیایند. همان سخن حجاریان است؛ فشار از پایین ... .
۴. هنوز درنیافتهاند که مردم، الگوی مدیریّتیِ «حاجقاسم سلیمانی» را میپسندند که با وجود حضور چهلساله «در قدرت»، هیچگاه «بر قدرت» نشد و ایدئولوژی انقلابیاش رقیق نگشت. نمیفهمند «عیانسازی وابستگی به ارزشها»، فضیلت نه نقطۀ ضعف. البتّه حتّی برای توجیه خویش، دست تصرّف و تحریف به سوی حاجقاسم نیز دراز کردند تا او را «غیرانقلابی» و «منتقد» جلوه بدهند، امّا در همان آغاز راه، آیتالله خامنهای برآشفت و گفت عدّهای سعی نکنند وی را «زاویهدار با انقلاب» و «بریدۀ از ارزشها» نشان بدهند؛ چراکه وی یک «انقلابی اصیل و ریشهدار» بود. حاجقاسم، آکندۀ از «محبّت» و «خوشبینی» و «ملاطفت» بود، امّا برای «جذب مخاطب به سوی ارزشها»، نه برای «سیّالسازی ارزشها» و «نسبیکردن مرزهای انقلابی». درونِ حاجقاسم، سرشار از «جزمیّت» و «قطعیّت» بود، ولی در عین حال، «گفتگو» و «مدارا» میکرد و اهتمام بر «جذب» داشت. در آنجا نیز که حس میکرد کسانی بهطور عامدانه در پی «تقابل با انقلاب» هستند، ابرو در هم میکشید و چشم میدراند و با عتاب و تلخی سخن میگفت؛ چنانکه با حسن روحانی چنین کرد و او را به عقب راند. حاجقاسم سلیمانی، هم «دافعه» داشت و هم «جاذبه».
۵. جملهای که ضرغامی نوشته، وی را در وادی «خواص اغواگر» نشانده است. میخواهد «واقعیّت اجتماعی» را تحریف کند؛ همان واقعیّتی که مردم در متن آن زندگی میکنند؛ آن هم در اوج جنگ روایتها. در واقع، مرتکب خیانت جنگی شده و از پشت، خنجر زده است. چون میداند «بازی روایت»، کارساز و فتنهافکن است، بر آن است که «بازیسازی» کند و خود را به «دیگریهای گذشته»، نزدیک سازد. در پی «جایابیِ جدید» است برای آیندهای که دور نیست. نیاز دارد به چهرۀ تازه و متفاوت با گذشته. این «نیاز سیاسی»اش را درک میکنم، و نهفقط من، که هر مخاطبی میفهمد او در چه مداری و با چه هدفی به حرکت درآمده است. ازاینرو، کسی او را «باور» نخواهد کرد و این مواضع، حاصلی نخواهد داشت جز فروغلتیدن در مرداب انزوای سیاسی و حاشیهنشینیِ اجتماعی. گوارای وجودش اینهمه بیتدبیری در تدبیر خویش.
۶. در حالیکه بسیجیها و انتظامیها در خطّ مقدّمِ نبرد، مظلومانه در خون خویش غوطهور میشوند، اینان در پشت جبهه، گرای پیشروی و نقطهزنی به رسانههای دشمن میدهند.
آقای رئیسی، قصد عزلِ این منصوبِ نابجا را ندارید؟!
⛔️کوزکو بازداشت شد
🔺شنیده ها حاکی است که زینب موسوی (کمدین مشهور به امپراتور کوزکو) چهارشنبه صبح در قم بازداشت شد.
✅بازداشت زینب موسوی تایید شد
✅ بازداشت بلاگر هتاک در قم به دلیل دامن زدن به اغتشاشات
🔹یک منبع آگاه در گفتوگو با خبرگزاری صداوسیمای قم از بازداشت ز . م ( زینب موسوی ) بلاگر هتاک قمی به اتهام دعوت به اعتصاب سراسری و تحریک مردم به شرکت در تجمعات غیر قانونی خبر داد.
🔹وی افزود: این فرد که از ابتدای حوادث اخیر تاکنون با انتشار مطالبی در فضای مجازی به دمیدن در آتش اغتشاشات و دامن زدن به ناامنی در کشور ادامه می داد، امروز در قم بازداشت شده است.
🔹گفتنی است انتشار محتواهای سخیف توسط وی که با استفاده از الفاظ رکیک موجب توهین و تمسخر پوشش بانوان متدین و همچنین استهزاء گویش و فرهنگ مردم قم شده بود، بارها مورد اعتراض اهالی این شهر و علاقمندان به فرهنگ اصیل آن قرار گرفته بود.
💢 خبر مهمی که کمتر دیده شد
♦️خبرهای خوب، غالبا در غوغای منفی بافی رسانه ها گم می شود.
🔹متاسفانه سال گذشته (نیمسال پایانی دولت دوازدهم)، میزان خرید گندم از کشاورزان، به ۴.۵ میلیون تن کاهش یافت و به ناچار، حدود هفت تا هشت میلیون تن گندم از طریق واردات تامین شد.
♦️اما امسال با همت و تدبیر دولت، ۷.۵ میلیون تن گندم به صورت تضمینی از کشاورزان خریداری، و ضمنا تمام مطالبات گندم کاران پرداخت شد. این، یعنی احیای راهبرد مهم خودکفایی گندم، آن در شرایطی که به ویژه پس از جنگ اوکراین، کشورهای زیادی گرفتار بحران امنیت غذایی و بعضا قحطی هستند.
🔹دولت در سال های گذشته، هم میزان کمتری گندم از کشاورزان داخلی می خرید، هم قیمت پایین تری می پرداخت که برای کشاورزان به صرفه نبود، و هم پرداخت مطالبات آنها را معمولا با چند ماه تاخیر انجام می داد که موجب دلسردی و انصراف از کشت گندم می شد.
♦️اهتمام به تولید و خودکفایی گندم را مقایسه کنید با نگاه دولتمردانی که خودکفایی در این عرصه را مزخرف نامیدند، از خرید تضمینی به قیمت مناسب و به اندازه کافی امتناع کردند، مبالغی بسیار بیشتر از همان بودجه حمایتی را به جیبب کشاورز خارجی ریختند، و موجب شدند کشور، محتاج واردات این کالای راهبردی شود.
🔹دولت و وزارت کشاورزی، البته تدابیری هم برای ارائه الگوی کشت به کشاورزان در مناطق مختلف اتخاذ کرده اند که می تواند چالش تولید بیش از تقاضای برخی محصولات (ورشکستگی کشاورزان) و کمبود تولید برخی محصولات دیگر (گرانی محصولات برای مردم) را تا حدود زیادی برطرف کند.
#محمد_ایمانی
i
🔴ند پرایس: در حال حاضر روی ناآرامیهای ایران تمرکز داریم نه مذاکرات
🔹در ادامه مداخلات آمریکا در امور داخلی ایران و تلاش برای برهم زدن نظم عمومی و امنیت در کشورمان سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا تاکید کرد که در حال حاضر تمرکز واشنگتن روی ناآرامیها در ایران قرار دارد، نه مذاکرات احیای برجام./ایسنا
نامه ۳۰۰۰ معلم به رهبر انقلاب
▪️دسیسههای هویتی دشمنان را ناکام میگذاریم
🔹آن هنگام که جنابتان مسیر پر افتخار انقلاب را به پیمودن مسیر قلهها تشبیه نمودید و مخاطرات در مسیر کوهنوردی را به سختی راه انقلاب تعبیر نمودید، دلمان قرص و خاطرمان جمع شد و مگر نه اینکه ایستادن بر آن چه خط مشی گفتمان انقلاب اسلامی و شهیدان عزیز است، عهدی است جانانه که هیچگاه از قلب مردم شریف این آب و خاک و معلمان آزاده زدوده نخواهد شد.
🔹در این مکتب پر افتخار آموختیم آن چه حرکت در مسیر اعتلای عدالت و نیل به حیات طیبه را کُند میکند دلسوزانه بیان کنیم و از مقاومت دست نکشیده و در صیانت از آرمانهای اين راه پر افتخار از پای نیافتیم. ما اینک خود را سربازان جهاد تبیین میدانیم.
🔹سربازان حریم مقدسی به نام جمهوری اسلامی ایران که سر و تن و جانمان به فدایش. باز هم میگوئیم که در این غبار فتنه و تلاطم خصمانه دشمنان اسلام و قرآن ما پا در رکاب علمدار انقلاب خواهیم ماند.
🔹در روزهایی که دشمنان کینه توز انقلاب نسل نوجوان کشور را آماج دسیسههای هویتی و عملیات فریب خود قرار دادهاند، تمامی دانشآموزان خود را که فرزندان عزیزتر از جانمان میدانیم تنها نخواهیم گذاشت و مجاهدانه اجازه نخواهیم داد ذرهای تردید نسبت به آرمان های بلند و استوار انقلاب در اذهان آنها شکل داده شود.
🔹باشد تا با عنایت خداوند متعال تمامی ایشان سربازان استوار و پای در رکاب بقیه الله اعظم(عج) باشند و ان شاءالله که جز این نخواهد شد.
tn.ai/2787370
@TasnimNews
دشمن سعی در توقف فرایند خدمت رسانی دولت دارد
🔹️استاندار اصفهان: فرایند خدمت رسانی به مردم با سرعت قابل توجهی در دولت سیزدهم به پیش می رفت اما با این اتفاقات اخیر که کاملا برنامه ریزی شده بودند دشمن سعی در توقف فرایند خدمت رسانی دولت دارد.
🔹️محدود کردن اخبار مثبت و امیدآفرین کشورما، ترویج اخبار منفی، تربیت نفوذی و معاند ابزارهایی هستند که دشمن با کمک آنها سعی در تفرقه افکنی میان مردم مان را دارد.
🔹️وقتی به جان مامور نیروی انتظامی ما تعرض میکنند به دنبال آسیب زدن به امنیت که یکی از مولفههای قدرت ماست هستند در این شرایط مردم می دانند اگر امنیت نباشد هیچ چیز نداریم.
fna.ir/1rtopw
#محرمانه_مدیا
📍مقصران حوادث اخیر چه کسانیاند؟
@secret_file
🔹نوجوانان و جوانان حدود ۲۰سالهای که خودشان هم نمیدانند چه میخواهند، چقدر مقصرند؟
🔸یا آموزش و پرورش که میدان آموزش را به دلالهای تستزنی سپرده و میدان پرورش را یکسره رها کرده؟
🔹یا بیش از ۴۰نهاد عریض و طویل فرهنگی چقدر مسئولند؟
🔸یا عدهای شارلاتان مدعی هنر که بدنبال دمتکانی برای سفارتخانههای خارجیاند؟
🔹یا بیشعورهای بهاصطلاح روشنفکری که ایران را کشوری سیاه، دلمرده و زندان نشان دادند؟
🔸یا شبکههای اجتماعی که برای ما یک نسل فورواردکنِ بیگانه با تفکر و تحلیل را پرورانده؟
🔻این کلیپ تولیدی برنامه #ثریا، جامعترین محتوایی است که بخوبی ریشهها را واکاوی کرده است؛ پیشنهاد میکنم چندبار ببینید و انتشار دهید/محمد جوانی
👌
هدایت شده از سیدجلیل موسوی 73
9.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اعتراف اروپاییها به رفتار متناقضشان در مسائل حقوق بشر!
🔶مایک پالاس، نماینده پارلمان اروپا: اگر به حمایت از حقوق بشر به شیوه اصولی و منسجم اهمیت میدهیم، به دهها هزار کارگر سوری، لبنانی، ونزوئلایی، یمنی، کوبایی و ایرانی که با تحریمهای یکجانبه اروپا و آمریکا کشته شدند، بپردازیم.
#بین_الملل
#تحلیل #دنیای_تحلیل
#اروپا #حقوق_بشر #آمریکا #ایران #تحریم_یکجانبه #دارو
🔴 تیغ کُند ضدانقلاب برای به خیابان آوردن مردم
🔹مشاهدات خبرنگاران در خیابان های تهران در عصر امروز چهارشنبه (۲۰ مهر) حاکی از این است که برخی تجمعات با تعداد حدود ۱۰ تا ۲۰ نفر (برای هر نقطه) در برخی مناطق نظیر خیابان لاله زار، خیابان کارگر، خیابان طالقانی، خیابان جمهوری و ... صورت گرفت که افراد حاضر در آن ابتدا شعارهای ساختارشکنانه سر دادند و در برخی تجمعات نیز به اموال عمومی مثل نرده های خیابانها و سطلهای زباله آسیب زده و آنها را آتش زدند.
🔹این تجمعات محدود که بدون همراهی عموم مردم برگزار شد، بعضاً موجب ایجاد خلل در کسب و کار مردم و شده و در برخی نقاط نیز ترافیک ایجاد کرد.
🔹در داخل دانشگاه تهران نیز تجمعاتی توسط دانشجویان شکل گرفت که موجب درگیری های پراکنده با دیگر دانشجویان این دانشگاه شد.
🔹یک مقام آگاه امنیتی در همین رابطه به تسنیم گفت: عمده این تجمعات توسط حدود پنج گروه شامل سه تا چهار نفر موتورسوار صورت گرفت که برای ناامن کردن تهران با حضور در تقاطعهای اصلی شهر و مناطق پرترافیک، سطل آشغالها را آتش زده و فرار میکردند که در یکی از موارد، مردم و کسبه، این موتوریها را متوقف و تحویل پلیس دادند.
🔹برخی شبکههای ضد ایرانی از روزهای گذشته همه تلاش خود را برای ایجاد تجمعات سراسری در تهران بکار گرفتند که علی رغم حجم زیاد تبلیغات، تجمعات امروز نسبت به روزهای گذشته با همراهی بسیار کمتری مواجه شد به طوری که در برخی از نقاط حتی نیاز به ورود نیروهای انتظامی نیز نبود.
🔹هم اکنون وضعیت پایتخت در همه نقاط آرام است و هیچ درگیری و اغتشاشی در مراکز اصلی شهر تهران دیده نمیشود / تسنیم