#افغانستان #پاکستان #تاجیکستان #ازبکستان
🔰 تحولات آسیای میانه، ۷ آبان ۱۴۰۱
🔸به گزارش پایگاه تحلیلی خبری “تحولات جهان اسلام” وزارت خارجه ازبکستان با انتشار بیانیهای ادعای لئونید نوزلین، تاجر روسی-صهیونیست در مصاحبه با رسانههای اوکراینی مبنی بر مونتاژ پهپادهای ایرانی در خاک ازبکستان را تکذیب کردند.
افغانستان:
۱- تخار:
– در ۱ آبان ماه، عوامل گروه تروریستی داعش یکی از فرماندهان میدانی مسلحین طالبان با نام “حاج سیف الله” را در شهرستان دشت قلعه اسیر و سپس سر بریدند.
– در ۱ آبان ماه، بر اثر عملیات غافلگیرانه نیروهای احمد مسعود در روستای تگاب میان شهر واقع در شهرستان ورسج، ۱۴ نفر از مسلحین طالبان کشته و زخمی شدند.
– در ۲ آبان ماه، بر اثر حمله نیروهای احمد مسعود به مسلحین طالبان در شهرستان ورسج در استان تخار، تعدادی از اعضای طالبان از جمله مولوی رحمت الله آکا، فرمانده لشکر ۲۱۷ عمری قندوز کشته شدند.
۲- بدخشان:
در ۱ آبان ماه، بر اثر درگیریهای نیروهای احمد مسعود و طالبان در منطقه شیوه واقع در شهرستان شغنان، بیش از ۶۰ نفر از نیروهای طرفین کشته و زخمی شده و تعدادی از نیروهای احمد مسعود به اسارت طالبان درآمدند.
۳- بغلان:
در ۱ آبان ماه، بر اثر درگیری مسلحین طالبان و نیروهای احمد مسعود در روستای فرغانبل واقع در شهرستان خوست و فرنگ، شش نفر از مسلحین طالبان کشته و زخمی شدند.
۴- کابل:
– در ۱ آبان ماه، “حسن کاظمی قمی” نماینده ویژه رئیسجمهور ایران در افغانستان در نشستی در تهران بیان داشت: «هیچ یک از کشورهای منطقه حتی پاکستان، جاذبه و ظرفیت مهاجرپذیری ایران را ندارد و هیچ کشوری مانند ایران نیز از تحولات افغانستان تاثیر نمیپذیرد. هیچ کشوری به اندازه ایران در قبال شهروندان افغانستان ملاحظه به خرج نداده است و هزینهی تحصیل ۵۲۰ هزار دانش آموز افغانستانی را به طور رایگان فراهم نکرده است. سیاستهای آمریکا برای افزایش ناامنی در منطقه و تلاش آنها برای درگیر کردن طالبان با ایران و همچنین عدم تشکیل دولت فراگیر ملی از چالشهای ایران در افغانستان است.»
– در ۴ آبان ماه، شورای علمای شیعه افغانستان با انتشار بیانیهای حمله تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) در شیراز را محکوم و مسلمانان را به همگرایی و همدلی دعوت کرد.
– در ۶ آبان ماه، بر اثر انفجار بمب در هنگام برگزاری حلقه ذکر از سوی اهل طریقت (تصوف) در مسجد جامع شیخ محمد روحانی واقع در منطقه پنجم شهر کابل، دستکم ده نفر غیرنظامی جان باخته و زخمی شدند.
۵- هرات:
– در ۴ آبان ماه، بر اثر حمله افراد مسلح ناشناس بر پاسگاه مسلحین طالبان در محله فرقه واقع در شهر هرات ۱۴ نفر از مسلحین طالبان کشته شدند.
– در ۵ آبان ماه، در نتیجه حمله مسلحانه افراد ناشناس به خودروی کارمندان طالبان در منطقه پانزدهم شهر هرات، دستکم پنج نفر از کارمندان لشکر ۲۰۷ الفاروق طالبان کشته و دو نفر دیگر زخمی شدند.
۶- ننگرهار:
در ۲ آبان ماه، بر اثر عملیات اداره اطلاعات طالبان علیه مخفیگاه داعش در منطقه هشتم شهر جلال آباد، ۱۴ قبضه اسلحه، چهار بمب دست ساز (بمب بشکهای)، مواد انفجاری و مقادیر زیادی مهمات کشف و سه عضو داعش بازداشت شدند.
۷- قندهار:
در ۳ آبان ماه، بر اثر انفجار بمب در مسیر خودروی حامل مسلحین طالبان در منطقه چهارم شهر قندهار، سه نفر از مسلحین طالبان کشته و دو نفر دیگر زخمی شدند.
۸- سرپل:
در ۴ آبان ماه، مسلحین پشتون تبار طالبان ساکنان بومی روستاهای زووج و دهن باغ را کوچ اجباری داده و املاک آنها را تصرف کردند.
۹- در ۶ آبان ماه، یک گروه مسلح ضد طالبان با نام “ایالات متحده خراسان”، تحت نظارت شورای نظامی سایه و با هدف مبارزه با حکومت طالبان و ایجاد حکومت فدرالی در افغانستان اعلام موجودیت کرد.
تاجیکستان:
۱- در ۵ آبان ماه، محی الدین کبیری، رهبر حزب نهضت اسلامی تاجیکستان، با صدور بیانیهای ضمن تسلیت به رهبر و ملت ایران، حمله تروریستی شاهچراغ (ع) را محکوم کرد.
۲- در ۶ آبان ماه، شارل میشل، رئیس شورای اروپا و امامعلی رحمان، رئیسجمهور تاجیکستان در مورد ثبات در آسیای میانه گفتگو کردند. طبق اظهارات شارل میشل، این سفر برای تقویت همکاری اتحادیه اروپا برای تقویت مرزهای تاجیکستان با افغانستان انجام شده است.
۳- کاربران محلی در شهر دوشنبه، از حضور و رصد یک فروند هواپیمای نظامی C-17 آمریکا در فرودگاه این شهر خبر دادند. این هواپیما یک محموله نظامی را در راستای همکاریهای نظامی دو کشور انتقال داده است.
♦️روزنامه جوان: سلبریتیهایی که نوع آرایش و روابط پنهانی و طلاقشان در رسانهها منتشر میشد، در آشوبهای اخیر ناگهان مصلح اجتماعی شدند
روزنامه اصولگرای جوان نوشت:
🔹تا پیش از اغتشاشات ۴۰ روز اخیر، سلبریتیها معمولاً خوراک فیکنیوزها و رسانههای زرد بودند.
🔹ازدواج یا طلاق و کشف روابط پنهانی و اتهام زنی جنسی به یکدیگر، نوع لباس و آرایش بازیگران و ژستهای آنها جلوی دوربین عکاسان همه داشته سلبریتیها در فضای مجازی بود.
🔹اما همین جماعت یک دفعه خود را در کسوت مصلح اجتماعی تصور کرده و در قامت یک مهره مؤثر شروع به نقشآفرینی در وقایع کردهاند.
🔹 این عده که از سواد سیاسی و رسانهای نازلی نیز برخوردارند در کنار فیکنیوزها و سایتهای زرد خبری، اظهاراتشان سر از رسانههای ضد ایرانی هم در آورده است.
🚨 کارزار انقلاب (۸)
دقیقا در چهلم مهسا امینی باقیمانده متروپل در آبادان هم فرومیریزد و کشته میگیرد تا از ظرفیت فتنهساز آن در فضای ملتهب کنونی استفاده شود.
۱۴۰۱/۸/۴
در مقام بیان بدیهیات عرض میشود که حمله به مراکز حساس و مقرهای انتظامی، نظامی و امنیتی، خط قرمز همه کشورها است که حتی آن را نمیتوان اغتشاش یا آشوب نامید؛ چنین پدیدهای اقدام تروریستی و جنگ مسلحانه است که پاسخی جز گلوله ندارد؛ فارغ از آنکه موجب هلاکت چه تعداد از عناصر محارب گردد.
۱۴۰۱/۸/۴
نبرد نابرابر یعنی درحالیکه تمام تلاش نیروهای امنیتی پرهیز مطلق از ریخته شدن خون احدی است، راهبرد دشمن کشتهگیری از حریف و درعینحال کشتهسازی از خود است.
کشتهگیری، برای ایجاد رعب و وحشت در یک طرف؛ و کشتهسازی، برای دمیدن بر فضای خشم و نفرت در طرف دیگر.
۱۴۰۱/۸/۴
ظرفیتهای جام جهانی برای فشار بر کشور:
۱. حذف فوتبال ایران از جانب فیفا و یا اعتصاب فوتبالیستها به بهانههای مختلف از جمله برخورد با سلبریتیهای ورزشی فعال در فتنه برای مأیوس و عصبانی سازی مردم و بهرهبرداری از خشم خیابانی
۲. بهرهبرداری و مصادره شادی خیابانی و هنجارشکنیهای فرهنگی، سیاسی و امنیتی در دل آن
۳. بالابردن پرچم گروهکها و تصاویر متفرقه از جانب تماشاچیان و فوتبالیستها
۴. اهانت به پرچم ایران و مفاخر ملی از جانب تماشاچیان و فوتبالیستها
۵. پناهندگی فوتبالیستها قبل، حین یا پس از بازیهای جام جهانی
۱۴۰۱/۸/۴
وقتی کشف حجاب افزایش محسوسی مییابد درحالیکه شاخص عریانیهای همیشگی افزایش نیافته یعنی آن زمان برنامه هنجارشکنی و تغییر خاکریز بود اما اکنون هدف تثبیت چراغ خاموش وضعیت فعلی با همراهی حداکثری است تا نوبت به فتوحات بعدی هم برسد.
۱۴۰۱/۸/۴
هدف از جنجال «کار خودشونه» فقط تقلایی برای جلوگیری از بیداری ملت نسبت به تبعات ناامنی ناشی از ناآرامی نیست؛ هدف فرار به جلویی پیشدستانه است نسبت به برنامههای متعددی که برای کشتهگیری از میان معترضین و خصوصا دانشجویان دارند.
وقتی تصور مضحک خودزنی نظام در حمله به حرم اهل بیت جابیفتد، زمینه ذهنی انتساب کشتار مردم و دانشجویان به نظام نیز فراهم میگردد.
۱۴۰۱/۸/۵
کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، با هدف براندازی دولت مردمی مصدق و بازگرداندن جایگاه محمدرضا پهلوی، بر سه محور متکی بود: اوباش (شعبان بیمخها)، فواحش (پری بلندهها) و رسانه (رادیو).
بهروز شده همان الگو امروز در حال پیادهسازی است.
۱۴۰۱/۸/۵
میخواهند آنقدر دُز توحش، خشونت و خونریزی را بالا ببرند تا نظام مجبور به واکنش و قلعوقمع ضدانقلاب شود تا آنگاه با استناد به انبوه کشتههای خود، آستانه سقوط رژیم پهلوی را تداعی کنند و برای انقلاب مردمی ۵۷ بدل بزنند.
هر دو سر مسامحه یا سرکوب دربرابر عناصر ضدانقلاب و تجزیهطلب دارای تبعات ناگواری است.
مطالبه عمومی برخورد سخت و قاطع با آشوبگران ضروری است که البته نباید در هیچ حالتی منجر به ناامیدی و ملامت نظام و نهادهای امنیتی شود.
حضور همه جانبه در صحنه و تبعیت محض از رهبری در کنار روشنگری و البته توکل و توسل، با همه هزینههایی که دارد تنها راه مواجهه با فتنه اکبر است.
۱۴۰۱/۸/۵
سیدحسن نصرالله در ۲۶ مهر ۱۴۰۰ برای اولین بار اعلام کرد که حزبالله ۱۰۰ هزار نیروی مسلح و آموزش دیده دارد.
رقم بزرگی که تنها معطوف به مقاومت لبنان است و دیگر جریانهای نیابتی و وابسته به جمهوری اسلامی در عراق، یمن، سوریه، فلسطین، افغانستان، پاکستان، آذربایجان، بحرین، عربستان و... را دربرنمیگیرد که اگر آنها را نیز محاسبه کنیم به تخمین بسیار بزرگی از نیروهای نیابتی و سازماندهی شده کشور خواهیم رسید.
این سکه اما روی دیگری هم دارد و آن اینکه وقتی ایران با بودجه سالانه ۵ الی ۷ میلیارد دلاری نظامی، چنین ارتشهای برون مرزیای را تدارک دیده، ائتلاف دشمن متشکل از حداقل آمریکا، انگلیس، فرانسه، اسرائیل و عربستان با حدود ۱۰۰۰ میلیارد دلار بودجه نظامی سالانه، چه تعداد نیرو را از میان اصناف، اقشار و طوایف مختلف، برای آشوب و جنگ داخلی در ایران سازماندهی نموده!
عناصری خشن، آموزش دیده، سازماندهی شده و عموما مسلح که رسانههای همان دولتها اصرار دارند آنان را «مردم» بنامند.
۱۴۰۱/۸/۶
برنامهای که امروز ائتلاف دشمنان دارند بر محور آشوب و جنگ داخلی برای کشور پیاده میکنند را پیشتر بنا داشتند به ترتیب در سالهای ۸۸، ۹۲، ۹۶، ۹۷، ۹۸، ۹۹، ۱۴۰۰ و چندین مقطع دیگر از جمله در نیمه اول ۱۴۰۱ عملیاتی کنند اما در تمام موارد با درایت و هدایت رهبر انقلاب، یا شکست خوردند و یا فرصت عرض اندام نیافتند.
اکنون اما تحولات بینالملل و آستانه جنگ میان قدرتهای جهان، آنهم در شرایط پیشرفت شتابان ایران، خصوصا اسرائیل را بهمثابه غریقی درآورده که میخواهند به هر طریق ممکن ایران را متوقف و متلاشی کنند.
۱۴۰۱/۸/۶
هزاران سال تاریخچه هدایت بشری در یک کلام :
پرچمی که روزی دست قوم بنی اسرائیل بود به خاطر فسادهای این قوم به اعراب داده شد.
بنی اسرائیل با این که کتاب داشتند و از آینده مطلع بودند باورشون نمی شد خداوند یک عرب رو به عنوان آخرین پیامبر انتخاب کنه از این جهت از خداوند و جبرئیل کینه گرفتند و این کینه در نفوذ آن ها در برخی اصحاب، تفرقه و قتل اوصیای آخرین پیامبر با تحریک سیاسی و نظامی و امنیتی یا سموم دست ساز آن ها تداوم پیدا کرد.
اعراب شبه جزیره بعد از واقعه سقیفه و هتک حرمت به مولاعلی و پس از آن واقعه هتک حرمت به خانه حضرت زهرا از این پرچمداری عزل شدند.
نوبت به مردم عراق رسید. آن ها هم علی بن ابی طالب را تنها گذاشتند و فاجعه عاشورای ۶۱ را رقم زدند.
پرچم از آن ها هم گرفته شد و به ایرانی ها داده شد.
ایرانی ها یک قرن با بنی امیه جنگیدند و
یک قرن در حکومت عباسی نفوذ داشتند و البته در این نفوذ نخبگان سیاسی ایرانی رفوزه شدند ولی پرچم دست ایرانی ها ماند.
بصیرت این قدر بالا است که مسجد آدینه سیستان در زابل امروز یا اطراف آن که البته دیگر اثری از آن نیست؛ با این که از مرکز اسلام و تشیع دور بوده است ولی حسن بصری فرستاده بنی عباس را نمی پذیرند و یک عالم مدافع حریم ولایت می خواهند.
به هر حال با استقلال ایرانیان از حکومت اعراب بنی عباس قیام های ایرانی شروع می شود و حکومت های مسلمان و مستقل اهل سنت ولی محب اهل بیت شکل می گیرد.
کم کم ذریه حضرت زهرا که در ایران که از سال ۱۰۰ هجری به بعد پخش شده اند علم هدایت مردم را بر عهده می گیرند و انرژی نهفته شیعی در انقلاب بزرگ اسماعیل صفوی آزاد می شود.
پرچم علما دست لبنان است و علمای جبل عامل یکی پس از دیگری نگهبان تشیع هستند و پشتیبان صفوی و مرجع صدور مشروعیت حکومت به آن ها و قبل از آن هر حکومت محلی شیعه در ایران.
قرن ها بعد با تضعیف صفوی به دلیل فساد شاهان، مهاجمان و سپس ایل هایی بر سر کار می آیند که هر کدام بخشی از ایران را در زمان صفویه اداره می کرده اند یعنی ایل افشار، ایل زند و ایل قاجار.
هنوز هم پرچم هدایت بشری دست ایرانیان است با همه فراز و فرودها.
با ظهور پهلوی ها که تنها و تنها و تنها و برای اولین و اولین و اولین بار حکومتی هستند که از خارج از جغرافیا و فرهنگ و دین ایران آن هم با کودتای نظامی بر سر کار می آیند.
پهلوی ها نه تنها دین اسلام که انسانیت را هم ممنوع اعلام کردند و رفتارهای غریزی را روی صحنه تئاترها و جلوی دوربین ها بردند که کارداران فرهنگی اروپایی هم از این صحنه ها اوق می زدند.
پهلوی ها خواهر و مادر و همسر خود را در اختیار ژنرال ها بلکه سربازان آن ها قرار می دادند طوری که اشرف پهلوی مانند فواحش عرب جاهلی آمار روابطش را هم ثبت می کرد و به آن افتخار می کرد.
با همه این ها چون مردم ایران همان طور که با بنی امیه می جنگیدند با پهلوی سر ستیز داشتند پرچم هدایت دست ایرانی ها ماند تا انقلاب اسلامی ایران.
حالا هم اگر مانند بنی اسرائیل، اعراب شبه جزیره، عراق عرب و هر قوم دیگری ایرانی ها از تصمیم خود برگردند خداوند این پرچم را به قوم دیگری می دهد مثل یمن یا لبنان یا ...
@modafeaneharim313
🔴 تحرکات خطرناک تیم مشاور
▪️عناصری که سالیان گذشته در کنار یکی از مسئولان ارشد با مشاوره های غلط و گمراه کننده مانع از ساماندهی فضای مجازی شدند و جزو باعثان و بانیان رهاشدگی و ولنگاری فضای مجازی در کشور محسوب میشوند، تحرکات خطرناکی را آغاز کرده اند.
▪️یکی از این افراد که چندسالی بود در سایه سیاست قرار گرفته و کمتر در رسانه ها تحرک داشت، اخیرا دوباره دست به قلم شده و شروع به تحلیل های راهبردی و نظریه پردازی کرده است و اتفاقات اخیر را درگاه خود برای ورود دوباره به عرصه سیاست قرار داده است.
▪️ در مرقومه اخیر این نظریه پرداز ورشکسته (( در انتخابات سال۹۶ جبهه انقلاب را دچار خطای محاسباتی کرد))حرف از اصلاحات به میان آمده است اصلاحاتی که هدفش شنیده شدن صدای بخشی از جامعه است که دیده نشده است.
▪️در واقع هیچ اصلاحاتی در کار نیست. این مرقومه که متاسفانه توسط برخی شبکه های انقلابی بدون دقت در محتوای خطرناک آن در حال بازنشر است نشان از تحرکاتی در پشت پرده برای رسمیت دادن به برخی هنجارشکنی ها مانند کشف حجاب و برخی مطالبات آشوبگران....دارد .
▪️حمله یکی دیگر از افراد این حلقه انحرافی به بچه های انقلابی که با بکار بردن لفظ سوپرانقلابی، اغتشاشات اخیر را به گردن آنها انداخته ، حکایت از ایده های خطرناک برای عبور از برخی مظاهر دینی و اخلاقی دارد
▪️رفتارهای این حلقه مشاورین این روزها بسیار خطرناک است، میخواهند بر موج برخی هنجار شکنی ها مانند کشف حجاب سوار بشوند و با عادی سازی آن بعنوان مطالبه بخشی از جامعه خود را پرچمدار آزادی های اجتماعی جلوه دهند. هدف آنها مانند همیشه جذب آرای خاکستری جامعه برای انتخابات پیش رو است ،هدفی که همیشه در رسیدن به آن شکست خورده اند و جز مشتی خسارت و هزینه برای نظام و انقلاب آورده دیگری نداشته اند.
▪️جریان انقلابی باید در برابر تئوری های اجتماعی خطرناک این طیف استحاله شده به ظاهر خودی هوشیار باشد و اجازه ندهد دیوارهای بزرگ اخلاقی در جامعه فرو بریزد....
💢خداقوت آقای سخنگو
🔹شکلگیری اغتشاشات اخیر را میتوان با یک نگاه حداکثری و محصول تغییر در قطببندیهای نظام بینالملل دانست. قطعاً آمریکاییها که از دهه ۹۰ و پس از فروپاشی شوروی خود را یکهتاز صحنه جهانی میدیدهاند وقتی میبینند که هژمونی و سیطرهشان در حال کاهش است دست به هر فتنهای میزنند.
🔸البته پرداختن به این عامل نباید ما را از علل دیگر دور سازد. به زبان ساده «اینجوری نیست که ما هیچ اشکالی نداریم، فقط دشمن خارجی است که دارد [مشکل ایجاد میکند]؛ نه، مگس روی زخم مینشیند؛ زخم را خوب کنید، زخم را نگذارید به وجود بیاید. ما اگر مشکل داخلی نداشته باشیم، نه این شبکهها میتوانند اثر بگذارند، نه آمریکا میتواند هیچ غلطی بکند.» لذا اینکه انگشت اتهام را به سمت دشمن نشانه میرویم نباید ما را از کاتالیزوها و پیشرانهای اغتشاشات غافل کند. پیشرانها و کاتالیزورهایی که در گُر گرفتن آتش کف خیابان و تبدیل اعتراضات به اغتشاشات مؤثر بودهاند.
🔹یکی از این پیشرانها، مطالبات و ذهنیتهای انباشته شدهای است که سالها در ذهن و جان بخشی از جامعه رسوخ کرده و کسی را نیافتهاند که سفره دلشان را با او باز کنند. لذا در این شرایط جامعه نیازمند آغاز مفاهمه و باز کردن باب گفتوگو است. یک انسان دغدغهمند نسبت به ایران و انقلاب وظیفه طَبیبٌ دَوّارٌ بِطِبِّه را مییابد که باید راه بیفتد و با بیانش، قلمش، عملش و هر توانایی دیگری که دارد در فضای مجازی و حقیقی آبی بر آتش گُر گرفته اختلافات باشد.
🔸حضور آقای بهادریجهرمی به عنوان سخنگو و یک عضو برجسته دولت در دانشگاه و مدارس قم، دانشگاه خواجه نصیر و دیگر مراکز مشابه کاری قابل تحسین و البته قابل تعمیم بر سایر مسئولان بود. این حرکتها و پاسخ به شبهات و مطالبات طرف مقابل میتواند آبی بر آتش حاصل از انباشت مطالبات و ذهنیتها باشد. نکته مهمی که وجود دارد این است که همین که دانشآموز، دانشجو و یا هر عضو جامعه وقتی میبینند یک مسئول پای درد دلشان نشسته و حرف آنها را گوش میدهد و در رفعش میکوشد به آینده امیدوار میشود و صفش را از اغتشاشگران جدا خواهد کرد.
🔹جهاد تبیین صرفاً بیانیه شب انتخابات یا دعوت به یوماللهها نیست که شاهد صدور بیانیههای پر طمطراق از احزاب فصلی باشیم بلکه پاتک در مقابل تک و حملههای گاه و بیگاه دشمن است. از اینرو جهادگران تبیین، سنگرنشینان خط مقدم مبارزه با جنگ شناختی و ادراکی هستند که در حال حاضر با آن درگیر هستیم.
✍🏻یعقوب ربیعی
⁉️چرا عمده تحلیلگران منسوب به نظام حوادث به وقوع پیوسته در جامعه را که در اعتراض به ضرب و شتم منجر به فوت خانم امینی توسط نیروی انتظامی بوده اعتراض نمیدانند بلکه با تعبیر جنگ یا اغتشاش خیابانی از آن نام میبرند؟
💡این تفاوت نگاه در بندهای ابتدایی سؤال هم وجود دارد؛ آیا به واقع، خانم امینی با ضرب و شتم پلیس فوت شد؟ در حالی که هم مدارک پزشکی بیمارستانی که در آن فوت شد، هیچ ضرب و شتمی را تأیید نمیکند و هم تمام مدارک، شواهد و فیلمهای موجود هیچ نوع برخوردی را نشان نمیدهد. اما اینکه عدهای از دشمنان نشاندار نظام اسلامی آمدند با موجسواری و روایتسازی این فوت و حادثه را که ممکن است برای هر کسی با سوابق بیماری خانم امینی پیش بیاید، تبدیل به اسم رمز آشوب کردند، مشکوک و مبتنی بر طراحی قبلی برای فشار آوردن و ضربه زدن به نظام بوده است.
🔸درثانی، فعالیتها و اقدامات انجام شده برای آوردن مردم به کف خیابانها، آتشزدن مقدسات، قرآن و مساجد، زدن مردمی که ظاهر مذهبی دارند، نشانههای جنگ خیابانی است تا اعتراض؛ چراکه اعتراض در عرف سیاسی دنیا دارای تعریف، مختصات و شاخصهایی است که هیچ کدام در رفتارهایی که از سوی آشوبگران به منصه بروز رسید دیده نشد و بلکه خشونت، توحش مدرن به سبک بازیهای یارانهای، چاقوزدنهای آموزش دیده شده، آتش زدن و کشتن را دیدیم که همه مشخصههای جنگ و اغتشاش است. دشمنان به این جمعبندی رسیدهاند چون حربههای پیشین آنها برای مواجهه با انقلاب و نظام اسلامی شکست خورده، باید به سراغ یک حربه جدید یعنی ایجاد آشوب و اغتشاشات داخلی بروند. اگرچه حجم افراد حاضر در اغتشاشات اخیر نسبت به قبلیها بسیار کم است، اما این افراد آموزش ¬¬دیده و به دنبال خشونت هستند.
🔹 لذا باید گفت که در این اغتشاشات اعتراض خیابانی نداشتیم بلکه شاهد نوعی جنگ خیابانی بودیم. یعنی افرادی آموزش¬ دیده بودند تا کشور را دچار آشوب کنند. صدالبته که دستگاه¬های قانونگذار و سیاستگذار در کشور باید اصل هشتم قانون اساسی را اجرا کنند و سازوکارهای اعتراضات منطقی و بحق شهروندان در چارچوب انضباط مدنی ایجاد گردد.
i
🔰توافق زیر سایه تهدید حزبالله
آموس هوکشتاین میانجی آمریکا در پرونده ترسیم مرزهای دریایی میان لبنان و اسرائيل گفت: که دلیل چشمپوشیها و امتیازدهیهای آمریکا و اسرائيل به نفع لبنان، ترس از شکلگیری جنگ بوده است. هوکشتاین تأكيد کرد جنگ یک تهدید واقعی بود و در صورت وقوع، همه میادین نفت و گاز و همراه با آن تجارت بینالمللی در دریای مدیترانه و مهمتر از همه جریان منابع انرژی میان خلیجفارس و اروپا مختل میشد.
🔰 راهزنی اروپا از دارایی روسیه
اورسولا فون در لاین رئیس کمیسیون اروپا گفت هدف اتحادیه اروپا مسدود کردن داراییهای روسیه نیست، بلکه مصادره داراییهای روسیه در اروپا است. ما روی آن کار میکنیم، وظایفی در پیش داریم و گروه ضربتی به نام Capture and Freeze داریم. بنابراین، نه تنها باید آنها را مسدود کرد، بلکه باید یک چارچوب قانونی ایجاد کرد تا بتوان از این داراییها برای بازسازی اوکراین استفاده کرد.
🔰 استبداد گوگلی
در حالی گوگلپلی اقدام به حذف روبیکا از از گوشیها میکند که این پیامرسان ایرانی اعلام کرده است، که آپدیت جدیدی منتشر نکرده و دسترسیها را تغییر نداده است. در بیانیه روبیکا «احتمال وجود انگیزه سیاسی» از سوی طرف مقابل مطرح شده است. براساس آمارها و داده کاویها پس از اتفاقات اخیر جستوجو مردم حول روبیکا بیش از سه برابر افزایش یافته است.
🔰کاظمی رفت سودانی آمد
«محمد شیاعالسودانی» نخستوزیر جدید عراق روز جمعه طی مراسمی، مأموریت رسمی خود به عنوان رئیس کابینه و فرمانده کل نیروهای مسلح را آغاز کرد. این مراسم با حضور «مصطفی الکاظمی» نخستوزیر سابق برگزار شد که طی آن نخستوزیری و فرماندهی کل نیروهای مسلح را تحویل السودانی داد.
🔰 اعتراف به جعلی بودن رژیم صهیونیستی بایدن رئیسجمهور آمریکا هنگام استقبال از رئیس رژیم صهیونیستی تأکید کرد: اگر این رژیم وجود نداشت، آمریکا باید آن را اختراع میکرد. این در حالیست که انگلیسیها پس از جنگ جهانی و برای اهداف ضد اسلامی خود این رژیم را در منطقه ایجاد کردند.
🔰 این بازی سر دراز دارد
عبدالله مهتدی رئیس گروهک تجزیهطلب کومله پس از جنایت شیراز گفت: این بازی سر دراز دارد، ما در وسط میدان هستیم و در حال هماهنگی با نیروهای میدانیمان هستیم!
🔰بیسابقهترین حملات سایبری علیه ایران
در ۴۰ روز گذشته بیسابقهترین حملات سایبری علیه کشور را شاهد بودیم چنانکه ۲ بار به سامانه سوخت کشور حمله سایبری شده که خنثی شده است.
اگر این افراد رو شناسایی نکنیم و به ۱۱۴ اطلاع ندیم مطمئن باشید فردا میشیم افغانستان و عراق که اگر یکی از اعضای خانواده از خونه بیرون برن معلوم نیست زنده برگردند.
برای هر سر کار رفتن و هر مسجد رفتن و هر نانوایی رفتنی با عزیزانمون باید وداع کنیم. هر دیدار شاید آخرین دیدار باشه.
کاش مفسدین اقتصادی خصوصا کسانی که پول رایج ما رو به جای تولید صرف خرید زمین و سکه و ارز می کنند توسط خود مردم منتشر بشه و کسی با این ها معامله نکنه.
.
♻️ ریشه «فحاشی» در تجمعات از کجاست؟
🔰 حمید رسایی: از صحنههایی که این روزها برای انسان محترمی آزار دهنده است، دیدن تصاویر تجمعات چند ده نفره جماعتی به اسم دانشجو است که رکیکترین الفاظ را در شعارهای خود قرار دادهاند و فحشهای زشتی را در محیط دانشگاهی که چند هزار دانشجو دارد، فریاد میزنند و الفاظی را به زبان میآورند که حتی در بیفرهنگترین مکانها و از بیادبترین افراد شنیده نمیشود.
اما سئوال این است که چرا این جماعت، چنین افتصاحی را به جان خریدهاند؟ چرا این خشونت کلامی و پرخاشگری زننده را به عنوان شناسنامه خود انتخاب کردهاند؟ از این خشونت کلامی دنبال چه هستند؟
برخی آن را در راستای پروژه صهیونیستی حیازدایی و نابودی کامل اخلاق و معنویت دانستهاند. عدهای معتقدند که این کار در راستای پروژه تغییر تصور مردم از نخبهها و دلزدگی نسبت به محیط علم و دانشگاه و گرفتن مرجعیت فکری از این نهاد دنبا میشود. برخی خرس خالهها هم در این بین معتقدند که وجود فحاشی در دانشگاهها نشانه سقوط اخلاقی جامعه و عدم موفقیت جمهوری اسلامی در حوزه دینداری جامعه است در حالی که تعداد افراد فحاش در دانشگاه ۱۰هزار نفره، حدودا ۵۰ تا ۱۰۰ نفر هستند. و اما در چند رسانه پرمخاطب و همسو با اغتشاشگران در توجیه این رفتار قبیح، نوشتهاند که در اعتراضات اخیر، فحاشی و رکگویی به رسانه دانشجویان تبدیل شده تا حاکمیت و مردم به آنها و مطالباتشان توجه کنند!
برای پاسخ به این سئوال، برخی منابع روانشناختی را مرور کردم. روانشناسان معتقدند هر آنچه که از انسان سر میزند، یک رفتار است. کلام انسان هم چیزی است که از او سر میزند و زیرمجموعه رفتار اوست. همه رفتارها هم معطوف به یک هدف است و هدف تک تک رفتارهای آدمی، ارضای یک یا چند نیاز از نیازهای درونی خودش است.
در منابع روانشناختی به طور کلی، چهار دلیل برای فحاشی و استفاده از الفاظ رکیک توسط برخی افراد ذکر کردهاند:
1⃣ روانشناسان اولین دلیل فحاشی را ناکامی فرد در زندگی شخصی یا اجتماعیاش میدانند. برخی انسانها هرگاه در راه رسیدن به هدفشان ناکام میمانند و نمیتوانند به چیزی که میخواستند، برسند، توازن فکریشان بهم میخورد و دست به رفتار خشونتآمیز از جمله خشونت کلامی و فحاشی میزنند.
2⃣ دومین دلیل که روانشناسان برای فحاشی ذکر کردهاند، یادگیری و آموزشهای غیرمستقیم است. وقتی بچهها، کودکان، نوجوانان و بزرگسالان در محیطهایی زندگی میکنند که فحاشی، بد و بیراه گفتن، لغزشهای زبانی و کلا استفاده از زبان خشونت آمیز در آن محیط خانوادگی یا اجتماعی، یک عادت و امری معمولی است، طبعا آنها متأثر از فضای همان محیط رشد کرده و تربیت میشوند و از آن پس، به صورت ناخواسته، واکنشها به حوادث اطرافشان را با استفاده از واژههای رکیکی که همواره در خانه یا اطراف خود شنیدهاند یا با آنها مورد خطاب قرار گرفتهاند، بروز میدهند.
از یاد نبریم که خشونت کلامی توسط زبان انجام میگیرد و زبان، تنها عضوی از بدن است که آموختههای مغز و ذهن را عملیاتی و تبدیل به صوت میکند. چنین افرادی وقتی در محیطی رشد میکنند که مملو از واژگان رکیک، تحقیرآمیز و خشونت کلامی است، در محاورات روزمره خود، همان واژگان را مورد استفاده قرار میدهند.
3⃣ سومین دلیل روانشناختی فحاشی از نظر روانشناسان، آسیبهای روانی در افراد است. وقتی کسی از آسیبهای روانی رنج میبرد، در مواقعی که دچار هیجانات روحی میشود، واکنشهای خود به اتفاقات اطرافش را با خشونتهای کلامی يا خشونتهای رفتاری نشان میدهد. بدون شک کسی که مطالبات خودش را با الفاظ رکیک بیان میکند، آسیب روانی دارد.
4⃣ چهارمین دلیل فحاشی از نگاه صاحبنظران، عدم مهارتهای گفتگو با دیگران است. وقتی فردی نمیتوانند آنچه در دل دارد را به زبان روشن بیان کند یا در برابر سئوالات و مطالباتی که قرار میگیرد، احساس ضعف و ناتوانی میکند، متوسل به خشونت کلامی میشود و ناتوانی خود در پاسخ را با فحاشی جبران میکند. طبعا در این فرض، هر چقدر ناتوانتر، فحشها هم رکیکتر میشود.
اهل علم در این حوزه به یک قاعده جالب در نگاه انسانهایی که فحاشی میکنند، اشاره کردهاند و آن این است که ادمهای پرخاشگر و فحاش، استراتژیشان این است که با فحاشی و پرخاشگری، کنترل خودت را از دست بده تا بتوانی کنترل دیگران را به دست بگیری!
به نظرم ریشه فحاشی و رکیکگویی در دانشگاهها به این چهار دلیل برمیگردد. البته یک هدف سیاسی را هم دنبال میکنند و آن عصبانی کردن طرف مقابل و ایجاد درگیری و تهیه خوراک برای روایتسازی رسانههای معاند است.