فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢🎞چند فریم از سانفرانسیسکو آمریکا
#غرب_بدون_روتوش
🔰 منادی زمان
🟢 @Monadizaman
💢عرفانهای شرکآلود هندی و آثار باستانی
🔸 این دسته از عرفانها؛ در یک دستهبندی به عرفانهای باستانی و عرفانهای جدید تقسیم میشود. در میان عرفانهای باستانی آیین ودا، برهمنیسم، جین، بودا و منتره قابل ذکر هستند.
🔸آیینهای عرفانی نوظهور هندی نیز که با عقایدی کفرآمیز در آمیخته، شامل انواع یوگا، اشو، سایبابا، رام الله، کریشنا مورتی، یوگاناندا، و دالایی لاما میشود.
🔻عرفانهای هندی متأثر و برخاسته از آیین هندو هستند. آیین هندوئیسم از آغاز تاکنون دچار تحولات فراوانی شده، و انشعاباتی از قبیل آیین ودا، برهمن، هندو، بودا، جین و سیک پیدا کرده است.
🔸 هر یک از این آیینها در اعتراض به دین پیشین خود شکل گرفته و در نهایت هر کدام به یک دسته از باورهای جدید و مستقل تبدیل شدهاند.
🔻افرادی چون یوگاناندا، مهربابا، اشو، سای بابا، و... مهمترین معلّمان عرفان هندی و عقاید کفرآمیز آنها در زمان معاصر هستند.
📚 کتاب عرفان وارهها، مسلم گریوانی، ۱۳۹۶، صفحه ۱۲۲ الی ۱۵۰
#عرفان_های_هندی
#شرق
🔰 منادی زمان
🟢 @Monadizaman
💢 برهما
🔸برهما؛ در عقاید کفرآمیز هندی؛ یکی از خدایان بزرگ مردم هند بوده و بهعنوان یکی از سه مؤلفه اصلی تفکر برهمایی به حساب میآید. بر اساس افسانههای شرکآمیز هندی؛ برهما قادر مطلق و آفریدگار جهان است! و نام مذهب برهما نیز از نام همین خدا گرفته شده است⁉️
بر اساس اعتقاد برهماییان، برهما در روز اوّل خلقت؛ کاهنان را از دهان، سلحشوران را از بازوها، کارکنان را از ران و مردگان را از پای خود به وجود آورد و در حقیقت خالق و آفریننده اصلی جهان این موجود است⁉️
📚 کتاب عرفان وارهها، مسلم گریوانی، ۱۳۹۶، صفحه ۱۲۲ الی ۱۵۰
📚 دایرهالمعارف هنر؛ رویین پاکباز
#عرفان_های_شرقی
#هندوستان
🔰 منادی زمان
🟢 @Monadizaman
💢شیوا
🔸یکی دیگر از خدایان هندی که مورد پرستش قرار میگیرد؛ شیوا است که به آن خدای نابودگر و خشم نیز گفته میشود. مردم هند این موجود را به صورت مردی که بر پوست پلنگ و یا پلنگ نشسته و ماری بر دوش خود دارد، و یا به حالت زنی در رقص که کودکی در پای او قربانی شده، مجسم میکنند.
🔸ویژگی مهم دیگر شیوا این است که او چشم سوّم در پیشانی داشته و به گوش خود گوشواره میاندازد. مردم هند شیوا را خدای خشم و از بین بردن هر چیزی میدانند و سلاحهای او مار، پلنگ، نیزه، زلزله، سیل و جنگ است!
📚 کتاب عرفان وارهها، مسلم گریوانی، ۱۳۹۶، صفحه ۱۲۲ الی ۱۵۰
دایرهالمعارف هنر؛ رویین پاکباز
#عرفان_های_شرقی
#هندوستان
🔰 منادی زمان
🟢 @Monadizaman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 ✝ دستگیری یک مرد مسیحی توسط پلیس پنسیلوانیای آمریکا که در مقابل تجمع همنجسبازان بخشی از کتاب انجیل درباره حرام بودن همجنسگرایی را خوانده بود!
🔰 منادی زمان
🟢 @Monadizaman
⁉️ آیا امام عصر ( علیه السلام ) هم دشمنانی از جنّیان دارد؟!
💢 در یکی از ادعیه مَهدوی شبهای جمعه آمده است؛
🔺 شيخ ابو جعفر طوسی در کتاب «مختصر المصباح» وقتی وظايف شب جمعه را نقل کرده و میفرمايد: صد مرتبه يا هر اندازه که میتوانی اين گونه بر پيغمبر صلي الله عليه وآله وسلم صلوات ميفرستی:
🔸 أَللَّهُمَّ صَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ ، وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ ، وَأَهْلِکْ عَدُوَّهُمْ ، مِنَ الْجِنِّ وَالْإِنْسِ ، مِنَ الْأَوَّلينَ وَالْآخِرين
🔺خداوندا بر محمّد و آل محمّد درود فرست و فرج ايشان را تعجيل فرما و دشمنان آنان را از جنّ و انس از اوّلين و آخرين هلاک گردان.
📚 مکيال المکارم ج ۲ ص ۳۱
#سواد_ماوراالطبیعه
#ماورا
#معارف
🔰 منادی زمان
🟢 @Monadizaman
🍃 صحیفه سجادیه، از بهترین روشها برای پر کردن خلاء معنوی مقابله با معنویتهای کاذب
🔺 از جمله برنامههایی که در راستای معنویسازی جامعه و آشنایی با معنویت حقیقی بسیار لازم بوده و تا کنون از آن غفلت شده است؛ توجه به صحیفه سجادیه، بخشی از دعاهای امام زین العابدین علیه السلام است.
🔸شرح و تبیین دعاهای این دریای معنویت و اخلاق میتواند سلامت جامعه را از بُعد اخلاقی و معنوی تضمین کند و لذا گسترش و فهم این دعاها و استفاده از ظرفیت تحولآفرین آن بسیار مهم است.
🔸خلاءهای امروز بشر که متأسفانه به واسطه شبهمعنویتهای بزککرده و منحرف در حال پر شدن است و در این بین کشور ما و مردم این سامان نیز مستثنی نیستند اگر با آموزههای بنیادین، اصولی و زیبای صحیفه سجادیه پُر شوند دیگر هیچ فردی به سمت و سوی معنویتهای دروغین و کاذب نخواهد رفت.
🔸موضوع دعا و شکرگزاری، شناخت خداوند، ذکر، انسان، رابطه انسان با خداوند، صفات نیک اخلاقی و... امروزه دستاویز رمالان، سرکردههای بیبهره از معنویت عرفان کاذب و... شده است که تبیین دعاهای صحیفه میتواند برای مقابله با انحرافات بسیار سودمند باشد.
🔸صحیفه سجادیه در حقیقت یکی از بهترین روشهای تقویت باورهای دینی و معنوی است و رهبر انقلاب در طول دوران زعامت و رهبری بارها بر توجه به صحیفه سجادیه و دعاهای این بحر عمیق توصیه نمودهاند.
🔸ایشان در یکی از سخنرانیها بیان کردند:
من به یکایکِ شما عزیزان توصیه میکنم تا آنجا که میتوانید، با صحیفه سجادیّه مأنوس شوید. کتاب بسیار عظیمی است. این که گفتهاند زبور آل محمّد، واقعاً همینطور است؛ پُر از نغمههای معنوی است، دعا و درس است؛ هم درس اخلاق است، هم درس علمالنّفس است، هم درس امور اجتماعی است. آنجا ملاحظه کنید: الّلهم انی اعوذ بک من هیجان الحرص و سورة الغضب ... والحاح الشهوة. یعنی یکییکی این خصوصیات معنوی و اخلاقی و این ریشههای فاسدی را که در نفس ما هست، در زبان دعا به ما معرفی میکند.
#دعا
#صحیفه_سجادیه
🔰 منادی زمان
🟢 @Monadizaman
♦️🎞 پوستری از یک مرکز تقویت معنویت! در اسپانیا در سال ۱۹۲۰
#اختصاصی
⚠️ پوستری از فراخوان جلساتی با عنوان تقویت معنویت و تقویت جسم در سال ۱۹۲۰ با شمایلی بسیار آشکار از شیطانپرستی و ایلومیناتی
#تاریخچه_فراماسونری
#ایلومیناتی
#تفکر_یهود
🔰 منادی زمان
🟢 @Monadizaman
♦️قدمت قربانی کردن در ایران باستان از زبان موبد کوروش نیکنام/مردم ایران پیش از حضور زرتشت قربانی میکردند.
✍🏻 در بخشی از مصاحبه مجله «هفت آسمان» با موبد کوروش نیکنام چنین آمده است:
📝 پیش از اشوزرتشت، اقوام ایرانی دو گونه خدا داشتند: خدایانی به نام «اهوره» (=اسوره در هند) که در برابرشان خدایانی به نام «دیو» (=دَئوَ در هند) میگفتند. به تعبیر دیگر: خدایان بد و خدایان خوب؛ که هر دو مورد نیایش و ستایش مردم بودند. برای خدایان بد، قربانی میکردند تا از شر آنان در امان باشند و خدایان خوب را میستودند تا زندگیشان با برکت و خوشی بشود.
📚 مجله هفت آسمان، شماره ۱۴ (تابستان ۱۳۸۱)، صفحه ۱۶
#قربانی
#ایران_باستان
🔰 منادی زمان
🟢 @Monadizaman
✅ داستان جالب یک اصفهانی که امام هادی علیه السلام را نمیشناخت، امّا شیعه او شد.
🔺 جماعتى از اصفهانیها از جمله احمد بن نصر و محمّد بن علويه مىگويند: در اصفهان يک نفر شيعه به نام «عبد الرحمن» بود.
به او گفتند چه چيز باعث شد كه تو از ميان مردم، فقط به امامت امام على النقى قائل شدى؟
گفت: چيزى را از وى مشاهده كردم كه موجب شد به امامت او قائل شوم.
🔸من مردى فقير امّا با جرأت و سخندان بودم. سالى اهل اصفهان شكايتى داشتند و مرا با عدهاى به سوى متوكل روانه كردند. رفتيم و به آنجا رسيديم. روزى نزد درب قصر متوكل بوديم كه دستور صادر شد تا امام على النقى را احضار كنند.
🔸 از كسانى كه آنجا بودند پرسيدم: اين شخصى كه دستور صادر شده كه آن را بياورند، كيست؟
گفته شد: مردى علوى است كه رافضىها مىگويند: او «امام» است. بعد گفتند شايد متوكل او را احضار مىكند تا به قتلش برساند.
با خود گفتم: از اينجا نمىروم تا ببينم اين شخصى را كه مىآورند كيست. ناگهان ديدم سوار بر اسب مىآيد، و مردم نيز طرف راست و چپ او ايستادهاند و او را نظاره مىكنند. وقتى كه او را ديدم محبّتاش در قلبم افتاد. و پيوسته دعا مىكردم كه خدا شرّ متوكل را از او دفع نمايد. همينطور از ميان مردم عبور مىنمود و به چپ و راست نگاه نمىكرد، فقط چشمش را به موهاى گردن اسب دوخته بود و من هم پيوسته براى او دعا مىكردم. هنگامى كه مقابل من رسيد، رو به من كرد؛ فرمود: خدا دعايت را اجابت كند و عمرت را طولانى نمايد و ثروت و فرزندت را زياد گرداند.
عبد الرحمن مىگويد: در اين هنگام، از هيبت و جلالت او لرزه بر اندامم افتاد و در ميان رفقايم بر زمين افتادم.
🔸به من گفتند: تو را چه شده است؟ گفتم: خير است. و به آنها چيزى از ماجرا نگفتم. بعد از آن به اصفهان برگشتيم و خدا به بركت دعاى او درهاى نيكبختى را به رويم گشود. و ثروتمند شدم تا حدى كه امروز، ثروت درون خانهام، بالغ بر هزار هزار (یک ميليون) درهم مىشود، به غير از ثروتى كه در خارج خانه دارم. و خداوند ده فرزند به من عطا نموده است. اكنون هفتاد سال و اندى از عمرم مىگذرد. آرى، من به امامت شخصى قائلم كه از قلبم خبر داد و خدا دعايش را در مورد من اجابت كرد.
📚 الخرائج والجرائح، جلد ۱، صفحه ۳۹۲
🔰 منادی زمان
🟢 @Monadizaman
💢ازدواج عجیب در هند باستان
🔸 ازدواج ممکن بود از راه ربودن عروس با زور، یا خریدن او، یا رضای طرفین، صورت گیرد؛ امّا، ازدواج به رضای طرفین را اندکی ننگآور میدانستند؛ زنان فکر میکردند که اگر آنها را بخرند و برایشان پول بدهند شرافتمندانهتر است و ربودهشدن را ستایش بزرگی میدانستند!!
🔸 تعدد زوجات یا چندگانی مجاز بود، و بزرگان را به آن ترغیب میکردند؛ تکفل چندین زن، و استفاده از استعدادهای آنان، کاری نیک و شایسته بود ... چند زنی معمولاً امتیاز مرد بود، که با قدرت پدرشاهی بر خانواده آریایی حکومت میکرد. بر زنان و فرزندان خود حق تملک داشت و میتوانست در موارد خاص آنها را بفروشد یا از خانه بیرون کند.
📚 تاریخ تمدن ویل دورانت، صفحه ۳۲۰
🔰 منادی زمان
🟢 @Monadizaman
📸♦️ عکس یادگاری یکی از مخاطبان گرامی و فعال مهدوی با استاد ایمان اکبرآبادی/ در حرم مطهر امام رضا علیه السلام 🌷
#تصویر_ارسالی
🔰 منادی زمان
🟢 @Monadizaman
🔺 جان گیل (مفسر کتاب مقدّس و عالم مسیحی):
بر اساس کتاب مقدّس، زنان به هیچ وجه صلاحیت شهادت در محکمه را ندارند و شهادتشان مطلقاً پذیرفته نیست!
🔰 منادی زمان
🟢 @Monadizaman
ایمان اکبرآبادی | منادی زمان
🔺 جان گیل (مفسر کتاب مقدّس و عالم مسیحی): بر اساس کتاب مقدّس، زنان به هیچ وجه صلاحیت شهادت در محکمه
🔺 جان گیل (مفسر کتاب مقدّس و عالم مسیحی):
بر اساس کتاب مقدّس، زنان به هیچ وجه صلاحیت شهادت در محکمه را ندارند و شهادتشان مطلقاً پذیرفته نیست!
📝 and teaches that there is no witness by women; and so it is elsewhere said, an oath of witness is made by men, and not by women; on which it is observed that a woman is not fit to bear witness, as it is written
then both the men
men and not women; and the above writer remarks further, that it teaches that they ought to bear testimony standing
📝 و به ما میآموزد که زنان حق شهادت ندارند و بنا بر این در جای دیگر گفته شده است که مردان سوگند یاد میکنند و نه زنان که این نشاندهنده آن است که زنان صلاحیت و شایستگی شهادت دادن ندارند.
گفته شده: «سپس دو مرد»
گفته شده مرد و نه زن و نویسنده مذکور بیش از پیش خاطر نشان میکند که بایستی ایستاده شهادت بدهند.
📚 Gill, John, John Gill's Old Testament Commentary, P230
✅ توضیح: با مراجعه به ترجمه فارسی کتاب مقدّس، برداشت دقیقی از این مفهوم که زنان حق شهادت ندارند را نخواهیم داشت و این با مراجعه به ترجمههای معتبر انگلیسی و عربی - که بر اساس دقیقترین نسخهها میباشد - و همچنین دقت در تفاسیر کتاب مقدّس است که حقیقت امر مشخص میشود.
✍🏻 ترجمه انگلیسی سفر تثنیه (فصل ۱۹، آیه ۱۷):
✏️ then both men in the controversy shall stand before the Lord, before the priests and the judges who serve in those days
✍🏻 ترجمه عربی سفر تثنیه (فصل ۱۹، آیه ۱۷):
✏️ یقف الرجلان اللذان بینهما الخصومة أمام الرب أمام الکهنة والقضاة الذین یکونون فی تلک الأیام.
#مسیحیت
#یهودیت
🔰 منادی زمان
🟢 @Monadizaman
♦️🏛 از قصرهای افسانهایِ انگلستان چه میدانیم⁉️
🔰 منادی زمان
🟢 @Monadizaman
ایمان اکبرآبادی | منادی زمان
🔻خانههای باشکوه و قدیمیِ بسیاری در سراسر بریتانیا وجود دارد که در گذشته، محل زندگی ثروتمندان و اشرافزادگان بریتانیایی بوده است. میراثی که از نسلی به نسل دیگر منتقل شدهاند و بعد از چند صد سال همچنان پابرجا هستند.
🔸بسیاری از این خانههای مجلل، یادگار دوران استعمار و رونق تجارت برده در بریتانیاست. بردهداری موتور اقتصاد بریتانیا تا قرن نوزدهم بود.
1️⃣ خانه ابی باکلند - دوون
«سر فرانسیس دریک»، اوّلین مردی بود که در قرن شانزدهم کل جهان را در نوردید. دریک یکی از اوّلین تاجران برده در بریتانیا بود که در دهه ۱۵۶۰، بردههای آفریقایی را به اربابان مزارع در قاره آمریکا میفروخت. نوادگان او تا سال ۱۹۳۷ در این خانه زندگی میکردند.
2️⃣ املاک پنرین در بنگر، ولز
این خانه متعلق به «ریچارد پنانت»، بود. خانواده او ثروت خود را از تجارت شکر در قرن ۱۸ در جامائیکا بهدست آوردند. پنانت صاحب شش مزرعه در جامائیکا بود و بردههای زیادی داشت.
3️⃣ خانه هاروود در غرب یورکشایر
این خانه توسط خانواده لاسلز (Lascelles) که صاحب مزارع شکر در غرب هند بودند، ساخته شد. این خانواده در ۲۱ کشتی حمل برده، سهام داشتند. این کشتیها مسئول قاچاق بردههای آفریقا به سراسر جهان بودند. خانوادهی لاسلز در یک مقطع خاص، حتی تا ۳۰۰۰ برده داشتند که در مزارع کار میکردند.
4️⃣ املاک کلرمونت در ساری
در قرن هجدهم، رابرت کلایو یک شخصیت برجسته در کمپانی هند شرقی بود. کلایو به تأسیس امپراتوری بریتانیا در هند کمک کرد و اوّلین فرماندار بنگال در شرق هند کنونی شد. اقدامات کلایو راه را برای قحطی بزرگ بنگال در سال ۱۷۷۰ هموار کرد که موجب مرگ میلیونها نفر شد. کلایو از دخالت در هند بسیار ثروتمند شد. او ۱۰۰.۰۰۰ پوند، معادل ۱۵ میلیون پوند پول امروزی را برای بازسازی املاک کلرمونت هزینه کرد.
🔰 منادی زمان
🟢 @Monadizaman
🍃🌸امام صادق علیه السلام: دختران حسنه اند و انسان برای دختر دار شدن از خداوند پاداش دریافت میکند.
📝 ابان بن تغلب از امام صادق علیه السلام نقل میکند که فرمودند: دختران حسنهاند و پسران نعمت. انسان برای حسنه پاداش دریافت میکند و برای نعمت مورد سؤال قرار میگیرد.
📚 الصدوق، ابوجعفر محمد بن علی بن الحسین (المتوفى۳۸۱هـ)، من لا یحضره الفقیه، ج۳، ص۴۸۱، ح۴۶۹۵ (۵)، محقق/مصحح: علی اکبر غفاری، الناشر: جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، الطبعة: الثانیة،۱۴۱۳ هـ.
#تشیع
🔰 منادی زمان
🟢 @Monadizaman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢آفریقاییهایی که فریب وعدههای توخالی فرانسویها را خوردند⁉️
🔰 منادی زمان
🟢 @Monadizaman
ایمان اکبرآبادی | منادی زمان
💢آفریقاییهایی که فریب وعدههای توخالی فرانسویها را خوردند⁉️ 🔰 منادی زمان 🟢 @Monadizaman
🔹کهنه سربازان سنگالی بابتِ جنگیندن به همراه فرانسویان در هر دو جنگ جهانی، خواستار به رسمیت شناخته شدن هستند.
🔸تیریلورها پیاده نظامی بودند از آفریقای غربی که برای #فرانسه میجنگیدند. فرانسویها بیش از دویست هزار نفر نیروی آفریقایی از سراسر گینه، بورکینافاسو، سنگال و دیگر کشورهای آفریقایی استخدام کردند.
🔹تفنگداران سنگالی برای مدتهای طولانی شناخته شده نبودند. بین سالهای ۱۸۵۷ تا ۱۹۱۴ تفنگداران سنگالی نقش مهمی در ارتش امپریالیستی فرانسه داشتند. تیریلورها نقش کلیدی در در نبردهای فرانسویها در سراسر آفریقا و جنوب شرقی آسیا داشتند.
🔸به سربازان استخدام شده، قول پرداخت برای جنگیدن داده شده بود. برخی از آنها اندکی از حقوقشان را گرفتند امّا به بقیه هرگز پرداختی صورت نگرفت.
🔹در طول جنگ جهانی اوّل که فرانسویها آن را جنگ بزرگ مینامیدند، تفنگداران سنگالی به جنگ اعزام شدند با این وعده که حقوق یکسانی با فرانسویها خواهند داشت، تبدیل به شهروند فرانسه خواهند شد و بعد از جنگ از این مزایا برخوردار خواهند شد امّا این چنین نشد.
🔸برخی از تفنگدارن جنگ بزرگ (جنگ جهانی اوّل) حتی دستمزدشان هم دریافت نکردند. برخی از تیریلورها به دست ارتش فرانسه کشته شدند، چون خواهان پرداخت حقوقشان (دستمزدشان) بودند که به کشتار تیریلورها معروف شد.
🔰 منادی زمان
🟢 @Monadizaman
♨️ تجلیل سلبریتیها از دانشمند کافر!
😄 در حالی که او خود منکر روح است، سلبریتیها به او میگویند «روحت شاد و روحت رها و در آرامش.. »
😐 «روحت رها»! رها از چه چیزی دقیقاً؟!
نمیدانیم باید بخندیم به این سطح از فهم و شعور سلبریتیها یا بگرییم...
#اتئیسم
#الحاد
🔰 منادی زمان
🟢 @Monadizaman