این شبا برای براورده شدن حاجاتت نیا هیأت!
نمیگم بَده که برای حاجت بیای، نمیگمم نمیدن بهت؛ نه اینجوری نیست،
اتفاقا آقا بهت میده حاجتتو، قربونش برم انقدر مهربونه که خوبشم میده!
منتها میگه بیا عزیزم این حاجتت بگیر و برو...
مثل روز #عاشورا !
هرچند شب قبلش به افرادش گفته بود که برن ، بازم روز عاشورا موقع اجازه دادن به بعضیا هی میگفت عزیزم، برو به زندگیت برس تو که نباید زندگیتو فدای من کنی...!
میگفت: یجایی ارباب به افرادش گفت: هرکسی بدهی ای داره بره!
یکی گفت من بدهی دارم ارباب بهش گفت بیا عزیزم ، بیا این پولارو بگیر برو بدهیتو بده زندگیتو کن...برو!
حاجتشو داد و راهیش کرد...!
حالا توام حواست باشه یوقت با یه حاجت راهی نشی....
به امام بگو
" #حسین_جان یه وقت بهم یچیزی ندی راهیم کنیا، من هیچی نمیخوام! من فقط برای یه حاجت اومدم ، اومدم روضه ت که ازت فقط خودتو بخوام "
#خودتو_ازم_نگیر...
#شاید_اندکی_تلنگر...
@monajatnamaz
اگه این کار رو کنم تو هیئت اشک
چشمم کم میشه ...
#ما_ملت_امام_حسینیم 🚩
شهید امید اکبری 🌷
@monajatnamaz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#امام_زمانی 💎🌸]•
حسین زمانتون رو دریابید
حسینی که همین الان داره میگه«هل من ناصر ینصرنی» ! 😔
«اللهم عجل لولیک الفرج»💕🌈
@monajatnamaz
🔶برخی از عوامل نابودی اعمال در روایات
🔴 پیامبر ص : به درستى كه شخص ریاكار در قیامت به او خطاب مىشود اى نیرنگ باز، عمل تو گم شد و مزد تو باطل گشت، بنابراین مزد خود را از كسى طلب كن كه براى اوكار مى كردى (بحار / 72 / 303)
🔷امام علی ع : پس عبرت بگیرید به آنچه را كه خداوند درباره شیطان انجام داد، او شش هزار سال خداوند را عبادت كرد. نابودى عمل او به خاطر یك لحظه كبر و غرور بود. (بحار / 63 / 214)
🔴پیامبر ص: حسد نورزید كه اعمال شما نابود مى شود . (بحار/ 37 / 210)
🔷پیامبر ص: كسى كه به اجیر خود در مزدش ستم روا دارد، خداوند عمل او را نابود مى كند. (بحار/76/ 332)
🔴پیامبر ص : به درستى كه خداوند اجر كسى كه در عطا كردن منّت مى گذارد را نابود مى كند. (بحار/ 77 / 145)
🔷پیامبر ص :كسى كه نمازش را بدون عذر ترك كند كه از او فوت شود، عملش نابود مى گردد . (بحار/82/202)
🔴پیامبر ص : هركس خدا را بدون ولایت و محبت علی ع ملاقات كند، عمل او نابود مى شود . (بحار/24/65)
@monajatnamaz
#احادیث_عزای_حسینی
امام_صادق علیه السلام:
◀️کسي که ( در عزاي حسين علیه السّلام) بگريد يا ديگري را بگرياند و يا آن که خود را به حالت اندوه و عزا درآورد، بهشت بر او واجب است.
📚#جلاء_العيون ، ص ۴۶۳
@monajatnamaz
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
✅١۵ توصیه حاج میرزا اسماعیل دولابی برای یک زندگی مومنانه که فوق العاده است:*
١. هر وقت در زندگیات گیری پیش آمد و راه بندان شد، بدان خدا کرده است؛ زود برو با او خلوت کن و بگو با من چه کار داشتی که راهم را بستی؟ هر کس گرفتار است، در واقع گرفته ی یار است .
٢. زیارتت، نمازت، ذکرت و عبادتت را تا زیارت بعد، نماز بعد، ذکر بعد و عبادت بعد حفظ کن؛ کار بد، حرف بد، دعوا و جدال نکن و آن را سالم به بعدی برسان. اگر این کار را بکنی، دائمی می شود؛ دائم در زیارت و نماز و ذکر و عبادت خواهی بود.
٣. اگر غلام خانهزادی پس از سال ها بر سر سفره صاحب خود نشستن و خوردن، روزی غصه دار شود و بگوید فردا من چه بخورم؟ این توهین به صاحبش است و با این غصه خوردن صاحبش را اذیت می کند. بعد از عمری روزی خدا را خوردن، جا ندارد برای روزی فردایمان غصه دار و نگران باشیم .
۴. گذشته که گذشت و نیست، آینده هم که نیامده و نیست. غصه ها مال گذشته و آینده است ، حالا که گذشته و آینده نیست، پس چه غصه ای؟ تنها حال موجود است که آن هم نه غصه دارد و نه قصه .
۵. موت را که بپذیری، همه ی غم و غصه ها می رود و بی اثر می شود. وقتی با حضرت عزرائیل رفیق شوی، غصه هایت کم می شود. آمادگی موت خوب است، نه زود مردن. بعد از این آمادگی، عمر دنیا بسیار پرارزش خواهد بود. ذکر موت، دنیا را در نظرت کوچک می کند و آخرت را بزرگ. آمادگی باید داشت، نه عجله برای مردن .
۶. اگر دقّت کنید، فشار قبر و امثال آن در همین دنیاقابل مشاهده است؛ مثل بداخلاق که خود و دیگران را در فشار می گذارد .
٧. تربت، دفع بلا میکند و همه ی طوفان ها و زلزله ها با یک سر سوزن از آن آرام می شود. مؤمن سرانجام تربت میشود. اگر یک مؤمن در شهری بخوابد، خداوند بلا را از آن شهر دور میکند .
٨. هر وقت غصه دار شدید، برای خودتان و برای همه مؤمنین و مؤمنات از زنده ها و مرده ها و آنهایی که بعدا خواهند آمد، استغفار کنید. غصهدار که میشوید، گویا بدنتان چین میخورد و استغفار که میکنید، این چین ها باز می شود .
٩. تا می گویم شما آدم خوبی هستید، شما می گویید خوبی از خودتان است و خودتان خوبید. خدا هم همین طور است. تا به خدا می گویید خدایا تو غفّاری، تو ستّاری، تو رحمانی وخدا می فرماید خودت غفّاری، خودت ستّاری، خودت رحمانی وکار محبت همین است .
١٠. با تکرار کردن کارهای خوب، عادت حاصل می شود. بعد عادت به عبادت منجر می شود. عبادت هم معرفت ایجاد می کند. بعد ملکات فاضله در فرد به وجود می آید و نهایتا به ولایت منجر می شود .
١١. خدا عبادت وعده ی بعد را نخواسته است ؛ ولی ما روزی سال های بعد را هم می خواهیم، در حالی که معلوم نیست تا یک وعده ی بعد زنده باشیم .
١٢. لبت را کنترل کن. ولو به تو سخت می گذرد، گله و شکوه نکن و از خدا خوبی بگو. حتّی به دروغ از خدا تعریف کن و این کار را ادامه بده تا کم کم بر تو معلوم شود که به راستی خدا خوب خدایی است و آن وقت هم که به خیال خودت به دروغ از خدا تعریف می کردی، فی الواقع راست می گفتی و خدا خوب خدایی بود .
١٣. از هر چیز تعریف کردند، بگو مال خداست و کار خداست. نکند خدا را بپوشانی و آنرا به خودت یا به دیگران نسبت بدهی که ظلمی بزرگ تر از این نیست .
اگر این نکته را رعایت کنی، از وادی امن سر در می آوری. هر وقت خواستی از کسی یا چیزی تعریف کنی، از ربت تعریف کن .
بیا و از این تاریخ تصمیم بگیر حرفی نزنی مگر از او. هر زیبایی و خوبی که دیدی رب و پروردگارت را یاد کن، همانطور که امیرالمؤمنین علیه السلام در دعای دههی اول ذیحجه می فرماید: به عدد همه چیزهای عالم لا اله الا الله بگو "
١۴. دل های مؤمنین که به هم وصل میشود ، آب کُر است. وقتی به علــی علیه السّلام متّصل شد، به دریا وصل ! است شخصِ تنها ، آب قلیل است و در تماس با نجاست نجس می شود ، ولی آب کُر نه تنها نجس نمی شود ، بلکه متنجس را هم پاک می کند "
١۵. هر چه غیر خداست را از دل بیرون کن. در "الا" تشدید را محکم ادا کن، تا اگر چیزی باقی مانده، از ریشه کنده شود و وجودت پاک شود. آن گاه "الله"را بگو همه ی دلت را تصرف کند .
@monajatnamaz