براساس گزارشی که مرکز پژوهشهای مجلس منتشر کرده؛ حسابرسان صورتهای مالی سال ۱۳۹۹ شرکتهای دولتی ۵ ایراد اساسی را به عملکرد این شرکتها مطرح کردهاند که این موارد ناشی از عدم رعایت قوانین کشور است.
🔸این ۵ مورد عبارتند از: ۱- عدم استقرار سیستم حسابداری قیمت تمامشده در راستاي اجرای بودجهریزی مبتنی بر عملكرد؛ ۲- عدم افشای آثار كمی ناشی از ارائه خدمات و كالا به قیمت تكلیفی؛ ۳- عدم ثبت حقوق ومزایای كاركنان درسامانه ثبت حقوق و مزایا و عدم ارائه اطلاعات پرداختی به مدیران به دیوان محاسبات و سازمان بازرسی، ۴- عدم ثبت و بهروزرسانی اطلاعات شركتها و مؤسسههای تابعه در سامانه یكپارچه اطلاعات شركتهای دولتی و ۵- عدم ارائه گزارش عملكرد میزان استفاده از کالای ایرانی.
مجید افتخاری عضو هیات مدیره اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک : در گذشته روزانه سه پرواز به ترکیه میرفت، الان پروازهای روزانه ما به ترکیه حدود ۷۰ پرواز است. دولت ترکیه به فعالان اقتصادی اش سوبسید میدهد تا سرمایه از ایران به ترکیه برود. ترکيه دامپینگ میکند، یعنی پوشاک ترک را با قیمتی پایینتر از قیمت تمام شده در کشور ما میفروشد تا توليدکننده ایرانی را نابود کند.
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انتقال طلای عراق توسط آمریکاییها پس از محبت به این کشور در سال ۲۰۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اقتدار و امنیت ملی شوخی بردار نیست!
هو جينتائو رییس جمهور سابق چین در حضور شی جين پینگ رهبر فعلی بخاطر مخالفت با اقدام نظامی ضد تايوان از جلسه کنگره ملی خلق چین اخراج شد
photo_2022-11-06_23-31-40.jpg
40.3K
تاثیر اغتشاشات بر بازار ارز
مسعود براتی:
درباره نسبت ناامنی و اغتشاشات و قیمت ارز خوب است تجربه سال ۹۸ را مرور کنیم
از ابتدای ۹۸ قیمت ارز نزولی بود تا آبان.
بعد از آبان علی رغم افزایش فروش نفت، نرخ افزایشی شد.
«محمد بن سلمان» یک پست جدید دیگر برای خود دست و پا کرد واز این پس رئیس شورای عالی فضایی کشورش هم شد.
14.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ حجت الاسلام دکتر رفیعی به اظهارات مولوی عبد الحمید
براساس آمارهای گمرک ایران، کشورمان در ۶ماهه نخست سال جاری حدود ۸۳۰ میلیون دلار کالا به کشورهای آفریقایی صادر کرده که این میزان نسبت به صادرات ۵۷۳ میلیون دلاری در ۶ ماهه سال ۱۴۰۰ رشد ۴۵ درصدی داشته است.
همچنین صادرات ایران به کشورهای آفریقایی در ۶ماهه سال ۹۹ حدود ۱۰۰ میلیون دلار، در ۶ماهه ۹۸ حدود ۲۴۸ میلیون دلار و در ۶ماهه سال ۹۷ نیز ۲۶۳ میلیون دلار بوده است. به عبارتی، رقم صادرات ۸۳۰ میلیون دلاری ۶ماهه نخست امسال ۲/۵ تا ۳ برابر سالهای ۹۷ و ۹۸ و ۸ برابر سال کرونایی ۹۹ است.
سهم ایران از بازار ۳۹۰ میلیاردی کشورهای حوزه بالکان فقط ۰/۰۴ درصد
بررسی آمارها نشان میدهد کشورهای حوزه بالکان شامل آلبانی، بوسنی و هرزگوين، بلغارستان، يونان، کرواسی، جمهوری مقدونيه، رومانی، صربستان و مونته نگرو و اسلوونی طی سال ۲۰۲۱ بیش از ۳۸۹ میلیارد دلار واردات داشتهاند.
رومانی با واردات ۱۱۶ میلیارد دلاری در رتبه اول، یونان با ۷۶ میلیارد دلار دوم و اسلوونی با ۵۰ میلیارد دلار سوم است. اما آمارهای گمرک ایران نیز نشان میدهد در ۶ماهه نخست سال جاری مجموع صادرات ایران به این کشورها حدود ۱۵۷ میلیون و ۵۰۶ هزار دلار بوده است. این مقدار معادل ۰/۰۴ درصد از کل واردات کشورهای حوزه بالکان است.
در هر صورت حتی اگر صادرات ایران در سال ۱۴۰۱ به این کشورها دو برابر هم شود، بازهم سهم ایران از این بازار عدد ناچیز ۰/۰۸ درصد خواهد بود.
قابل ذکر است برخلاف صادرات ناچیز ایران به این کشورها، در ۹ماهه نخست سال ۲۰۲۲ صادرات ترکیه به کشورهای شبهجزیره بالکان نزدیک به ۱۶ میلیارد دلار و معادل ۱۰۰ برابر ایران بوده است.