ما رسانه نداریم!
اینکه بارها میگوییم رسانه نداریم، نه اینکه شبکه و پلتفرم نداریم؛ یعنی نمیتوانیم با اتفاقات مهم جبهه خودمان موجآفرینی کنیم؛ یعنی شبکه هماهنگ نداریم و نمیتوانیم یک خط مهم را باهم جلو ببریم.
در ماههای اخیر جریان ضدانقلاب از طرفی تلاش کرد تا با برجستهسازی مواضع 2-3 خانم محجبه و طلبه، بصورت هماهنگ به جامعه القاء شود که مذهبیها، محجبهها و طلبهها هم از نظام دور شدهاند و از طرف دیگر، غیرمذهبیها و بیحجابها را هم مصادره کرد تا نظام را فاقد بدنه مردمی معرفی کند.
تعارف که نداریم؛ برخی خودیها هم به شک افتادند که "نکند نظام، بدنه مردمی ندارد و ما بیخود دفاع میکنیم". تا اینکه دیروز (۲۲بهمن۱۴۰۱) همه معادلات تغییر کرد و دوست و دشمن فهمیدند، انقلاب، هنوز زنده است و از همه طیفها طرفدار دارد.
اما چرا ما نتوانستیم موجآفرینی کنیم؟! چون نمیدانیم اولویت اکنونِ ما، در کشور چیست؛ چون حواسمان به شرایط حال حاضرمان (که اصل این نظام در خطر است) نیست؛ حالا یا چون اهل رصد صحیح نیستیم و یا یک جریان نفوذی بسیار قوی، عمداً درحال دستکاری مصالح و اولویتهای ماست.
به هنگام وقوع زلزله تا پایان آواربرداری، شما به فکر بسیاری مسائل حائز اهمیت که پیشتر به آن میپرداختید، نیستید. یا مثلاً اگر جلوی چشمتان یک نامحرم درحال غرقشدن باشد، احکام اولی را رها میکنید و نجاتش میدهید.
حفظ جان یک انسان کجا و حفظ نظام اسلامی کجا؛ که اگر آسیبی به آن برسد، جریان تشیع در جهان، به قهقهرا خواهد رفت و ایران به ایرانستان تبدیل میگردد. لذا رهبری تأکید دارند که بالاترین معروف، حفظ نظام است.
حجم نقدینگی در پایان آبان ماه ۱۴۰۱ به پنج هزار و ۸۰۶ همت رسید که در مقایسه با پایان اسفندماه سال گذشته ۲۰.۲ درصد رشد داشته است.
بر اساس لایحه دولت، سازمان بازرگانی و تنظیم بازار، با ادغام سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان با شرکت بازرگانی دولتی ایران ایجاد میشود
وزارت صمت و جهاد کشاورزی در حوزه بازرسی بازار مسئولیتهایی داشتند که این مسئولیتها از عهده این دو وزارتخانه خارج و به مسئولیتهای این سازمان اضافه شد.
هک اطلاعات دانشگاه صهیونیستی
دانشگاه «تخنیون» ضمن تأیید هک اطلاعات مؤسسه علمی-کاربردی خود اعلام کرد نگران است گزارشهای این دانشگاه درباره ارتباط با صنایع نظامی رژیم صهیونیستی به دست هکرها افتاده باشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوال میکنن چرا انقلاب کردید؟
چی کم داشتید؟
علی امینی نخست وزیر شاه پاسخ میدهد!
مقایسه انقلابها از لحاظ سرنوشت انقلابها پس از گذشت چهل سال
الف) برگزاری جشن سالگرد
🔻 ۱- فرانسه:
تغییر مکرر قانون اساسی فرانسه و نظام حاکم بر آن در سالهای آغازین انقلاب تا سالها مانع از برگزاری جشن پیروزی بود چون هنوز درک مشترکی از حکومت پس از انقلاب و آرمان انقلاب شکل نگرفته بود
🔻 ۲- روسیه:
حکومت روسیه در سالگرد جشن انقلاب برخی دستاوردهای نظامی و صنعتی خود را رونمایی می کرد اما راهپیمایی سالانه و جشن مردمی پیروزی، در سراسر کشور وجود نداشت
🔻 ۳- ایران:
رهبران انقلاب این روز را روز خدا (یوم الله) نامیده و مردم به تبعیت از آن ها در جشن سالگرد پیروزی انقلاب پس از ۴۴ سال، دست کم به اندازه ابتدای انقلاب شرکت و مسیر طولانی را راهپیمایی میکنند.۱۰ روز منتهی به پیروزی انقلاب با الهام از آیه قرآن به دهه فجر نامگذاری شده است.
ب) سرنوشت انقلابها
🔺 ۱- فرانسه:
انقلاب فرانسه به اکثر اهداف خود دست پیدا نکرد به عنوان نمونه یکی از مهمترین اهداف انقلاب آزادی و پایان استبداد بود و به همین خاطر لویی شانزدهم اعدام شد، در حالی که بعد از ۷ سال از انقلاب، استبداد ناپلئونی و بعد از او استبداد لویی هجدهم شروع و ديكتاتورى فزايندهاى حاكم شد، که به جنگها و خونريزي هاى زيادى در اروپا انجامید
🔺 ۲- روسیه:
استالين بعد از مرگ لنین در سال 1927 با حذف رقیبان قدرت را به طور كامل به دست گرفت. انقلاب روسيه از اين تاريخ به مدت 25 سال تحت حكومت ديكتاتورى خشن استالين بود. او در اين مدت مرتكب جنايتها و قتلعامهاى فجيعى شد. پس از مرگ استالين تا اواخر دهۀ 1980 جنگ سرد بين آن كشور و آمريكا با فراز و نشيب هايى ادامه داشت، تا اين كه در سال 1990، كشور اتّحاد شوروى فروپاشيد و پانزده كشور مستقل از بقاياى آن تشكيل شدند.
🔺 ۳- ایران:
پس از انقلاب اسلامى، ابتدا ليبرالها و بعد از آن دیگر تفکرات فرصت بکارگیری نظرات در جمهوری اسلامی را پیدا کردند، و تقریبا هیچ تفکری پیدا نمیشود که ادعا کند نتوانسته است مسئولیتی در ایران بعد از انقلاب بهدست آورده باشد. با تمام فراز و فرودها انقلاب ملت ایران، با گذشت 40 سال روی آرمانهای خود که استقلال ، آزادی ، معنویت، عدالت و... بود ایستادگی کرده و همواره در جهت تحقق اهداف خود به پیش رفته است.
7.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کسانی که لیاقت آزادی را ندارند!
محمدشریفیمقدم، درویش گنابادیِ بازداشت شده در اغتشاشات بهمنماه سال ۱۳۹۶ در خیابان پاسداران تهران که در پی عفوهای اخیر آزاد شد، بلافاصله پس از آزادی از زندان اقدام به هنجارشکنی کرد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شبکه "الحدث" سعودی حضور میلیونی ایرانیان در راهپیمایی 22 بهمن را تاب نیاورد و در گزارشی مضحک، مخاطبان خود را آماج دروغهایی از جمله اجبار اقشار مردم و تعهد از زندانیان برای حضور در این راهپیمایی کرد!!