شعر_کودکانه
نعمت های خدا
هر قطره باران
هر دانهای از برف
اندازهی دریا
دارد برایم حرف
این آفتاب گرم
آن جنگل روشن
یک هدیه زیباست
از تو خدای من
نام قشنگ تو
در شعر زنبور است
نامی که شیرینتر
از اشک انگور است
با غنچهها گلها
تو مهربان هستی
دنیای زیبا را
تو باغبان هستی
یاد تو را چون گل
هر صبح میبویم
حرف دلم را جز
با تو نمیگویم
حجت الاسلام حامد کاشانی در یادداشتی نوشت:
"بسم الله الرحمن الرحیم
إنَّ اللهَ یُدافِعُ عَنِ الّذینَ آمَنوا
بنده در این سالهای متمادی، از استاد معظم حاج آقای صدیقی، جز سلامت نفس، ندیدنِ خود، تلاش برای خدمت، تقوا، نیت خالص، عدم رغبت به دنیا و مناصب آن وتولی وتبری خالصانه، چیزی ندیدهام.
و تا روشن شدن کامل موضوع اخیر، دوستان اهل بیت علیهم السلام را درباره قضاوت بدون علم درباره این مرد ربانی، بیهوا و روضهخوان سیدالشهداء علیه السلام دعوت به احتیاط میکنم.
البته بنده از جزئیات، درباره خطای فرد یا افراد دیگر مرتبط با پرونده که سرمایهی آبروی ایشان را به خطر انداختند، اطلاعی ندارم و امیدوارم با تشکیل فوری دادگاه و تسریع در روند دادرسی، حقیقت روشن شود.
خدایا تو شاهدی از این که کار به جایی رسیده است که روسیاه بیچارهای مثل من بخواهد از ایشان دفاع کند، شرمسارم و نیک میدانم که به واسطه نوشتن این متن، ممکن است خود نیز در معرض اتهام و ناسزا قرار بگیرم.
والله العالم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما تو آلمان زندگی میکنیم
دهنمون داره صاف میشه
آمریکا و استرالیا به ترتیب با ثبت بیش از ۷۰۰ و ۴۰۰ بیمار جدید تنها کشورهایی بودند که در روز گذشته موارد ابتلای روزانه کرونا داشتهاند.
آمریکا تنها کشوری بوده که هر سه مورد فوتی شبانهروز گذشته را گزارش کرده است.
۸۵ درصد از محتوای ضد اسلامی تولید شده در توییتر از کشورهای ایالات متحده، بریتانیا و هند سرچشمه میگیرد.
کاربران این سه کشور به تنهایی ۸۵ درصد از محتوای مخرب در این زمینه را تولید کرده اند.
شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل: ۵۲۰ هزار صهیونیست به درمان اختلال استرس پس از حادثه (پیتیاسدی) در پی عملیات ۷ اکتبر و جنگ غزه نیاز دارند.
6.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تعویض شیفت پاسداران تیپ ۴۸ فتح سپاه کهگیلویه و بویراحمد در سرمای زیر صفر
نقدی بر سریال "الحشاشین"
مصر برای ماه رمضان امسال اقدام به پخش سریالی به نام حشاشین کرده است، روایتی تازه در قالب درام از پیروان حسن صباح و افسانههای شیعیانِ اسماعیلی در قلعهی الموت.
در همان آغاز سکانس اول، مردی از پیروان حسن صباح که او را مفتاح الجنة یعنی کلید بهشت ميخواندند بالای دیوار قلعه میرود و فریاد میزند:«روحى فدا صاحب مفتاح الجنة» و خود را به پایین پرتاب میکند و حسن صباح مباهاتش به این است که دههاهزار چون او بیچون و چرا دستوراتش را اجرا میکنند.
از همان آغاز پخش قسمت اول سریال، اعتراضات اخوانالمسلمین به ساخت و پخش چنین مجموعهای رقم خورد و توپخانهی سنگینشان علیه دستاندرکاران فیلم به غرش درآمد. آنها به خوبی درک کردند که شباهتهای حسن صباح با حسنالبناء بنیانگذار شاخهی افراطی و تکفیری در این سریال نه تنها اتفاقی نیست بلکه عمدی و هدفمند است.
سریال،عنصر درام را برای روایتی تاریخی به خدمت نگرفته بلکه حملهی مستقیم آن به اخوانیهای تکفیری و رد مکانیسمها و روشهای خونینترین گروهی است که مصر مدرن با قوانین سکولارش را با تبعات ترور و حمله به روشنفکرانی چون "نجیب محفوظ" و "سیدالقمنی" و "نوال سعداوی" فمینیست و قتل "فرجفودهها" و حتی "صبحی صالح" که گردآورنده نهجالبلاغه بود، روبرو کرده است.
از حشاشینِ حسن صباح تا حزب الدعوهی حسن البناء، ترور را نه تنها اقدامی سیاسی بلکه به عنوان مناسکی با ماهیتی مقدس به استخدام خویش درآوردند. چه خنجر حشاشین و چه کمربندهای انتحاری، تشكيلات ترور را برای استفاده از دین و امر قدسی در خدمت به سیاست به کار بردهاند، با همان اطاعت کورکورانهای که هر دو فرقه در طول تاریخ در آن اشتراک دارند.
تلویزیون دولتی مصر که برای رمضان سال های پیش به پخش سریالهایی مذهبی چون زندگی صحابه یا خلفایی چون عمربن عبدالعزیز یا معاویه بسنده کرده بود، تغییر رویکردش در پخش این سریال سخت مشهود است، زیرا هنگامی که جنبش اسلام سیاسی اخوانیها و حامیانشان مجهز به کمیتههای الکترونیکی و ماشین عظیم رسانهای شدهاند و برای جعل حقایق و نادیده گرفتن مردم به نام دین اصرار دارند، باید برای مقابله با آنها هم از ابزارهایی از جنس رسانه سود جُست و رادیکالیسم رسوا و بی پشتوانهشان را مقهور شگردهای عظیم هنری و طرحهای دراماتیک ساخت.
منتقدان مصری گفتهاند سریال صرفاً درگیر با روایتی تاریخی نیست بلکه مخاطب را به سمت روانشناسیِ عاملان انتحاری سوق میدهد. چیزی که دکتر عکاشه و خالد منتصر آن را سندروم ماسادا یا مسعده نامیدهاند که نشان میدهد وضعیت روانی عاملان انتحاری باور متمرکز بر هستهی گروهی است که احساس میکنند اکثریت جامعه مخالف آنهاست و نسبت به آنها دیدگاهی منفی دارد، برای همین است که آنها نه فقط کورکورانه بلکه تدافعجویانه هم که باشد خودکشی،مرگ و یا شهادت را به زعم خودشان بر تسلیم و شکست و پذیرش این وضع موجود ترجیح میدهند چون برای سازگاری با این چنین اکثریتی بخت مساعدی هم در ذهنیت خویش نمییابند.
از این چشمانداز است که عصبانیت و مخالفت جدی اخوانیها با پخش چنین مجموعهای امری طبیعی و بسا قابل فهم باشد.
5.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تورم ۳۵ درصدی در سال ۱۳۵۵
جمشید آموزگار ، نخست وزیر ، در مصاحبهای با خبرنگاران میزان تورم در سال گذشته یعنی سال ۱۳۵۵ سال پایانی دولت هویدا را ۳۵درصد توسط بانک مرکزی اعلام میکند.
12.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه کسی از شما پرسید ولایت فقیه یا حکومت اسلامی یعنی چی؟
سه تا سوال ازش بپرسید...