eitaa logo
منور
1.7هزار دنبال‌کننده
29.8هزار عکس
30.5هزار ویدیو
1.2هزار فایل
.
مشاهده در ایتا
دانلود
روزنامه جوان ‌‎‌‏‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏‌‌‎‌‏
تیتر و توصیه نشریه دیلی بیست برای مرگ وزیر دفاع اسبق امريكا: "عزادار وزیر دفاع نشوید. عزادار قربانیانش باشید." قاتل ۴۰۰هزار نفر
داراترین و نادارترین کشورهای عربی کدام‌اند؟ براساس گزارش صندوق بین‌المللی پول، قطری‌ها بیشترین درآمد سرانه را در میان کشورهای عربی دارند. متوسط سهم سالانه هر قطری از تولید ناخالص داخلی حدود 96 هزار دلار است. این رقم اما برای یمنی ها کمتر از 2 هزار دلار است تا یمن به عنوان فقیرترین کشور عربی ملقب شود. بین 70 تا 100 سال پیش قطر فقیرترین کشور جهان محسوب میشد. بطوریکه ایران در سال 1304 رسما هرگونه ادعای ارضی نسبت به قطر را انکار کرد و اعلام داشت قطر سرزمین بسیار فقیری است و توان پرداخت مالیات و یا منفعتی برای ایران ندارد . پس ایران بر مالکیت آن ادعایی ندارد.
بررسی درآمد سرانه کشورهای عربی
یونی بن مناخیم، روزنامه نگار اسرائیلی: یک کشتی باری اسرائیلی در شمال اقیانوس هند مورد حمله قرار گرفت و در نتیجه آتش سوزی در کشتی رخ داد ، این حمله احتمالاً در پاسخ به حمله ی پهپادی به کارخانه سانتریفوژ سازی کرج صورت گرفته است.
بنابر قانون مصوب سال 2019 از امروز فروش و استفاده از ظروف یکبار مصرف در اتحادیه اروپا ممنوع خواهد بود این قانون شامل نی ‌نوشیدنی و گوش پاک‌کن نیز می‌شود.
نماینده مردم سراوان در مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که ، سراوان با جمعیت 480 هزار نفری، تنها یک بیمارستان دارد، گفت: سراوان تنها یک پزشک متخصص عفونی دارد که او هم رئیس بیمارستان است.
محسن بهاروند سفير جديد ايران در انگلیس شد. بهاروند روز سه شنبه پس از ارائه استوارنامه خود به ملكه ، فعاليت در مقام سفير ايران در انگليس را آغاز خواهد كرد. بهاروند پیش از این عهده‌دار معاونت امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه بود.
لبنانی‌ها امشب با هشتگ ايران_خلاص_لبنان (ایران راه نجات لبنان است) به دفاع از ایران پرداختند یکی از سیاسیون لبنانی که حقد و کینه عجیبی نسبت به ایران و حزب‌الله دارد، آنها را موجب بدبختی لبنان خوانده بود که کاربران مختلف شیعه و سنی و مسیحی، جوابش را دادند.
اور هلر، خبرنگار اسرائیلی: فقط روز گذشته ، رئیس ستاد ارتش آویو کوخاوی به عملیات مخفی اسرائیل علیه ایرانیان اشاره کرد و آنها را از ادامه عملیات علیه اسرائیل بر حذر داشت اکنون گزارش های خارجی از عملیات ایران علیه یک کشتی باری پانامایی بین عربستان سعودی و امارات گزارش شده است که گفته می شود متعلق به یک تاجر اسرائیلی است.
برخی منابع صهیونیستی در خبر تایید نشده‌ای میگویند مالک کشتی اسرائیلی ایال عوفر سرمایه‌دار مطرح صهیونیستی با بیش از ۱۲ میلیارد دلار سرمایه است!
همزمان با افزایش ناامنی‌ها در افغانستان، مقامات این کشور از تعطیلی کنسولگری‌های ایران، ترکیه و پاکستان در ولایت بلخ خبر دادند. رسانه‌های افغانستان گفته‌اند کنسولگری‌های این سه کشور بخش صدور روادید را تعطیل کرده و دیپلمات‌ها به کابل بازگشته‌اند.
گزارش دیلی صباح از افت فشار گاز ایران حدود ۷۰ درصد گاز مصرفی ایران از میدان مشترک گازی پارس جنوبی تامین می شود. متخصصان انرژی بارها در مورد کاهش فشار این میدان هشدار داده اند. اطلاعات منتشر شده در این مورد نیز بارها با تایید مدیران وزارت نفت ایران روبرو شده، اما هیچ اقدامی انجام نشده است.از سال ۲۰۲۳ میلادی به بعد، شاهد افت فشار قابل توجهی در چاه های میدان پارس جنوبی خواهیم بود. میزان برداشت از این میدان سالانه ۱۰ میلیارد متر مکعب کاهش خواهد یافت. میادین نفت و گاز پس از برداشت بخشی از ذخایر آنها وارد نیمه دوم عمر خود می شوند و فشار طبیعی مخزن کاهش می یابد. برای مقابله با این شرایط، ایران باید راهکارهایی برای حفظ سطح تولید بیابد. در بهترین شرایط و حتی پیش‌از اعمال تحریم ها، ایران سالانه ۶۰ میلیارد دلار نفت صادر می کرد. و سهم شرکت های نفت و گاز ۸.۵ میلیارد دلار بوده است. بر اساس گزارش وزارت نفت، مجموع ارزش تجهیزات و دارایی‌های صنعت نفت و گاز ایران ۴۰۰ میلیارد دلار بوده و سالانه ۲۰ میلیارد دلار برای تعمیر، نگهداری و بازسازی آنها مورد نیاز است. در شرایط کنونی، درآمدهای شرکت ملی نفت ایران حتی نمی تواند نیمی از هزینه های بازسازی و جایگزینی تجهیزات قدیمی را تامین کند. لذا در این شرایط بودجه‌ای برای سرمایه‌گذاری جدید در میادین جدید نفت و گاز وجود ندارد.
نامه یک اصلاح طلب به بقیه اصلاح طلبها احمد زیدآبادی نوشت: سال‌های سال یکی از اعتراضات امثال من به زمامداران کشور این بوده است که چرا حاضر به شنیدن حرف‌های ما نیستند و راهکارهایمان را برای ادارۀ درست جامعه به کلی نادیده می‌گیرید. اکنون فردی که در مقام ریاست جمهوری قرار گرفته است، به هر علتی، از من و شمار بسیاری از منتقدان صریح‌اللهجۀ وضع موجود، درخواست کرده است که اگر انتقاد و پیشنهاد و راه‌حلی داریم به طور مستقیم در اختیار دفترش قرار دهیم. در مقابل این درخواست، منطقاً به چهار طریق می‌شد واکنش نشان داد. نخست اینکه آن را به سکوت برگزار کنیم و بی‌پاسخ بگذاریم. دوم اینکه بگوییم اصلاً شما را به رسمیت نمی‌شناسیم و هیچ راه‌حلی هم برایتان نداریم. سوم اینکه بگوییم نظرات و پیشنهادات‌مان در آثار نوشتاری و گفتاری‌مان مطرح شده است، اگر می‌خواهید می‌توانید به آنها رجوع کنید و چهارم همه اینکه بگوییم، باشد! من پیشنهاداتم را به صورت موجز و مرتب به شما منتقل می‌کنم و منتظر تأثیر آنها در برنامه‌هایتان می‌مانم. با این حساب، اگر من به تکبرم بها می‌دادم، طریق نخست را برمی‌گزیدم، اگر خواهان ساقط کردن نظام سیاسی بودم، طریق دوم را انتخاب می‌کردم، اگر در پی فرستادن طرف به دنبال نخود سیاه برمی‌آمدم به طریقۀ سوم متوسل می‌شدم. ولی من ترجیحم این است که پیشنهادات و انتقاداتم مورد توجه قرار گیرد و حتی‌المقدور به کار گرفته شود تا بلکه کشورم از این وضعیت اسفبار گامی به جلو بردارد، بنابراین طریق چهارم را منطقی‌تر یافتم. هیچ ضمانتی در کار نیست که پیشنهادات امثال من مورد کمترین توجهی قرار گیرد و یا اثری بر جا بگذارد. شاید حتی خوانده هم نشود و اگر هم خوانده شود شاید با ریشخند مواجه شود! اینها را من بهتر از دیگران می‌دانم ولی در عین حال، این را هم می‌دانم که اگر فردا روزی کشور با بحرانی جدی و خطرناک روبرو شد، باید برای آرامش وجدانم پاسخی در چنته داشته باشم. در آن شرایط اگر یکی مانند سید ابراهیم رئیسی به دلیل بروز تهدید علیه کشور، مورد انتقادمان قرار گرفت، برنگردد و بگوید که این وضع تقصیر خود شماست! مگر من نگفتم که هر پیشنهاد اصلاحی دارید در اختیارم بگذارید. چرا نادیده گرفتید؟ چرا گفتید دولت مرا قابل ارائۀ راه‌حل نمی‌دانید؟ چرا دفتر مرابه دنبال نخود سیاه فرستادید تا در میان سیاهۀ انبوهی از نوشته‌ها و گفته‌هایتان در پی راه حل بگردد؟ من که از شما به صراحت خواستم، چرا زحمت چند ساعت وقت‌گذاری برای نوشتن چند صفحه را به خود ندادید و اینطور متکبرانه برخورد کردید؟ پس این خود شمایید که سبب‌ساز این وضعیت تهدیدآمیز هستید! بر این اساس، نوشتن چند صفحه پیشنهاد برای من، بهترین پاسخ برای فرداست. حداقل اینکه حکمِ «سنگ مفت گنجشک مفت» را برایم دارد. اگر به آنها عمل شد که چه بهتر از این؟ و اگر نشد فردا روزی می‌توانم با وجدانی آسوده بگویم؛ من که هر چه به عقلم می‌رسید با زبانی آرام و خیرخواهانه به شما پیشنهاد کردم، چرا به کار نگرفتید؟ حال شما را به خدا در مقابل این منطق روشن و شفاف، به برخی از این نقدها در فضای مجازی بنگرید! بعضاً تا حد همکاری با شکنجه‌گرانم متهم شده‌ام! گویی به صرف ارائۀ چند انتقاد و پیشنهاد که نمونه‌ای از آنها را در سال ۸۶ نیز در نامه‌ای به رهبر جمهوری اسلامی مطرح کرده بودم، به طور رسمی به مقام مشاور عالی ریاست جمهوری منصوب شده‌ام! وقتی نزاع سیاسی تا این حدِ شرم‌آور و زشت و رسوا سقوط می‌کند، چرا نباید بیش از یک صد سال درجا بزنیم و دور خود بچرخیم و از ملل دیگر عقب نمانیم؟
دولت سیزدهم باید دولت انقلابیون باشد نه اصولگرایان ‏بدون تعارف اگر آقای رییسی بخواهد برای تشکیل کابینه اش از اصولگراهای منفعت طلب استفاده کند نه انقلابی های پای کار ، قطعا و یقینا ضربه مهلکی خواهد خورد کوچکترین اشتباه دراین دولت، بزرگترین اشتباه است
زنگنه وزیر نفت: فکر می‌کنم شرایط کنونی کشور فوق‌العاده سخت است. هر دولتی که بیاید با شرایط فوق‌العاده سختی روبه‌روست. آقای رئیسی و دولتش هر کمکی بخواهند، دریغ نمی‌کنم. رسماً هم اعلام کردم هر مشورتی که بخواهند می‌دهم، اما نه پستی می‌گیرم و نه حکمی، نه ماشینی می‌خواهم نه دفتر و حقوق. به‌صورت رایگان هرچه بخواهند در خدمتشان هستم، اگر خواستند استفاده کنند و اگر نخواستند استفاده نکنند.
روزنامه کیهان
روزنامه ایران
رسالت
روزنامه آرمان ملی
جوری که امثال بی بی سی و جریان تحریف اخبار رو وارونه جلوه میدن ۱:نجات ۲:شکار
جزیره متروکه هاشیما در ژاپن از سال ۱۸۸۷ به دلیل معادن زغال سنگش به یکی از متراکم‌ترین نقاط ژاپن تبدیل شد سال ۱۹۷۴ اعلام شد که دیگه هیچ زغال‌سنگی در این جزیره باقی نمونده در چند هفته، همه از جزیره رفتند به سرعت جزیره خالی از سکنه و متروکه شد
تصویر علی شلال قیسی یکی از زندانیان شکنجه شده با برق در ابوغریب روی جلد مجلهٔ ایکونومیست که با چاپ این عکس خواستار استعفای وزیر دفاع آمریکا، دونالد رامسفلد شده‌است. رامسفلد در پاسخ به انتقادات شدید بابت شکنجه فقط گفته بود: بازجوها آموزش ندیده بودند!
شهید ستوان یکم امید چائی پز این مامور نظام وظیفه چند روز پیش در پِی مراجعه یک سرباز برای گرفتن معافیت و کامل نبودن شرایط، با ضربات متعدد چاقو به شهادت میرسه
یک کافی شاپ ، تصویری از آیت الله خامنه ای با فنجان را به دیوار نصب کرده است
پرونده شهروز سخنوری مشهور به "الکس" قاچاقچی دختران ایرانی با اتهام افساد فی الارض به دادگاه انقلاب رفت. الکس سرکرده گروه تبهکاری بود که دختران ایرانی را به منظور بهره‌کشی جنسی از آنان به خارج از کشور قاچاق می‌کرد و به فروش می‌رساند. او به همراه مادرش و یک دختر دیگر معروف به "مانلی" اقدام به تأسیس باند اسکورت دختران ایرانی کرده بود.
در کانادا قریب ۲۵۰ نفر بخاطر گرما جان باخته اند و BBC این عکس «نایس» را از کانادا انتشار داده که گرما را به تصویر بکشاند. اگر در ایران ۲ نفر بخاطر گرما کشته شده بودند، یقیناً یک قبرستان را نشان میداد