فرماندار نیویورک استعفا کرد
پس از جدی شدن بحث آزار و اذیت جنسی توسط فرماندار نیویورک، اندرو کومو مجبور شد از سمت خود کناره گیری کند.
روزنامه «دیلی اکسپرس» نوشته یک تیم ۴۰ نفری از نیروهای هوایی ویژه انگلیس (SAS) وارد شرق یمن شدهاند تا به اصطلاح آنهایی را که مسئول حمله به نفتکش صهیونیستی «مرسر استریت» بودهاند، تحت تعقیب قرار دهند.
این روزنامه انگلیسی مدعی شده ظاهراً لندن بر این باور است که اعضای جنبش انصارالله، این نفتکش را هدف قرار دادهاند. رژیم صهیونیستی و غربیها پیشتر بدون ارائه مستندات، ایران را عامل این حمله دانسته بودند.
یک منبع نظامی انگلیسی میگوید: همه چیز به پرتاب پهپاد از یمن اشاره دارد. دیلی اکسپرس همچنین مدعی شده یک پهپاد انتحاری که نفتکش را هدف قرار داده از شرق یمن پرتاب و از طریق «جی پی اس» به سمت این کشتی هدایت شده و یک اپراتور انسانی نیز در آخرین لحظه آن را کنترل میکرده است.
وزیر جنگ اسرائیل:
در صورت ادامه حملات ایران، واکنش ما وارد مراحل تازهای خواهد شد
اگر دشمنان ما به معادلاتی که تا کنون در جریان بوده عادت کردهاند، این معادلات ممکن است تغییر کند
جاسوس کانادایی در چین به ۱۱ سال حبس محکوم شد
تنشها در روابط کانادا و چین که از زمان بازداشت «مِنگ وانژو» مدیر مالی شرکت «هوآوی» به اتهام نقض تحریمهای ایران ادامه دارد، با صدور حکم زندان برای یک تبعه کانادایی در چین وارد مرحله تازهای شده است.
«مایکل اِسپاوور» جاسوس کانادایی که تحت پوشش تاجر در چین مشغول فعالیت بود، به ۱۱ سال زندان محکوم شد. نخستوزیر کانادا این اقدام را محکوم کرده و مدعی شده این حکم کاملاً غیرقابل قبول و ناعادلانه است.
حجت الاسلام سلیمی نماینده مجلس:
برخی از مسئولان ورزشی چرا با بیت المال توکیو گردی کردند؟
رئیس فدراسیون اسکی و هندبال برای چه به توکیو رفتند؟
رئیس سابق فدراسیون دومیدانی برای چه به توکیو می رود؟ او که مسئولیتی ندارد
رئیس فدراسیون چرا با بادیگراد به توکیو می رود؟ مگر آنجا برایشان مشکلی پیش می آمد؟
چرا رئیس فدراسیون شنا دو هفته پس از پایان مسابقات شنا در ژاپن می ماند و توکیو گردی می کند؟
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تقاضای مسکوت ماندن طرح انتزاع بخش ساختمان و شهرسازی از وزارت راه و شهرسازی و تشکیل «وزارت حمل و نقل» و «وزارت ساختمان، شهرسازی و آمایش سرزمین» به مدت 6 ماه مخالفت کردند.
رئیس جمهور رئیسی طی نامه ای خواستار مسکوت ماندن این طرح در مجلس شده بود.
روزنامه جوان نوشت:
چند صد نفر لخت و شوریده حال وسط هیئت، چفت در چفت هم، بدون حتی یک عدد ماسک، سینهزنان، در میانه رکوردشکنی کشتار کرونا!
الحق و الانصاف که برپایی هیئت با بدنهای عریان، بدون کوچکترین توجهی به جولان مرگبار کرونا و بازی با جان هیئتیهای عزیزتر از جانم، از رسم حسین (ع) به دور است. جان مؤمن از محکمات فقهی است که حفاظت از آن چند ده اصل بلامنازع در شرع دارد. به سخره گرفتن همه اینها نه شرعی است، نه منطقی است و نه حتی اخلاقی است.
سالهاست که علمای متأخر اسلام با درک اقتضائات زمانه فتاوی معتبری مبنی بر حرمت لخت شدن در مجالس عزاداری دادهاند.
برخی از رفقای هیئتی بر این عقیدهاند که روضه اباعبدالله آدمساز است و کروناکُش (!)، اما واقعاً همین رفقا میتوانند تضمین مکتوب دهند که تا سه هفته پس از برگزاری این قبیل مراسمها، هیچ یک از هیئتیها در اثر کرونا به دیار حق نشتافتهاند؟!
اصلا مگر میشود همه هیئتیها و همه آن کسانی را که با همه هیئتیها در ارتباطند دنبال کرد تا پس از آن فهمید کسی بر اثر کرونای برخاسته از دل هیئتهای بی مراعات جان باخته است یا نه؟! چه کسی مسئول حفظ حرمت جان این همه است؟
ای کاش دوستان هیئتی در مشهد و تهران و قم و هر جای دیگری لااقل امسال را ملاحظه کنند و بیخیال برپایی هیئت با همان سیاق سیزده قرن گذشته شوند.