بخشی از مهم ترین دستاوردهای مبارزه با بسترهای فساد در کشور در یک سال اخیر
🔺 سامانه ملی درگاه مجوزها جهت حذف رانت ها و امضاهای طلایی برای دریافت مجوز
🔺سامانه پايش وزارت صمت برای جلوگیری از گرانفروشی و رصد فروشگاه ها در کشور، اتصال بيش از ۱۱ هزار فروشگاه به اين سامانه تا کنون
🔺 ركورد كشف فرار مالياتي از زمان قاجار تا الان و افزايش ۵۰ درصدي مودیان مالیاتی جدید
🔺 حذف رانت ۱۱ هزار میلیارد تومانی با عرضه خودرو در بورس
🔺 شفاف سازی صورتهای مالی بانکها و شرکتهای دولتی برای نخستین بار در کشور، بیش از ۶۰۰ شرکت
🔺 انتشار لیست ابربدهکاران بانکی برای اولین بار در تاریخ
🔺 بزرگترین تسویه بدهی تاریخ نظام بانکی توسط یکی از بزرگترین بدهکاران بانکی یعنی سازمان تامین اجتماعی :
💢 تسویه ۸۸ هزار میلیارد تومان بدهی، با دستور رئیسجمهور
🔺 مبارزه با قاچاق معکوس و رانت بیش از ۴۰۰ هزار میلیارد تومانی و صرفه جویی ۳ میلیارد دلاری در واردات کالاهای اساسی با حذف ارز ترجیحی
🔺 جلوگیری از هدر رفتن ۴٠ درصد یارانه آرد به ارزش سالانه معادل ۵٠ هزار میلیارد تومان با اصلاح نظام پرداخت یارانه آرد و نان
🔺 اجرای طرح دارویار و جلوگیری از قاچاق معکوس، رانت و فساد دارو: در سال ۱۳۹۸ حدود ۵ هزار میلیارد تومان قاچاق معکوس دارو و علاوه بر ۸۰ میلیون جمعیت خودمان ۴۰۰ میلیون نفر جمعیت کشورهای همسایه نیز از ارز ترجیحی دارویی ما برخوردار بودند.
🔺 آزادسازی ۹۰ درصد از سواحل در اختیار دستگاههای دولتی و حاکمیتی، پس از ۱۴ سال با ضرب الاجل ۲۰ روزه رئيس جمهور
🔺 سامانه سوت زنی گزارش فساد و پاداش ۳ درصد از عواید حاصل از گزارش فساد تا سقف یک میلیارد تومان
🔺 سامانه پایش وزارت صمت برای واحدهای تولیدی: تمام آمار مواد اولیه، هزینهها، فروش، قیمت، مصرف انرژی و تولیدات کارخانه ها و واحدهای تولیدی به طور برخط کنترل می شوند، اتصال بیش از ۲۰ هزار واحد تولیدی به سامانه
🔺 رشد بیش از ۵۰۰ درصدی ارزش فروش کالاهای تملیکی، تعیین تکلیف خودروهای خارجی پس از ۵ سال در انبارهای اموال تملیکی به ارزش حدودا ۳ هزار میلیارد تومان، تعیین تکلیف برخی از کالاهای تملیکی پس از ۲۰ سال
🔺 ایجاد سامانه های شفافیت:
🔸سامانه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند
🔹سامانه پایش وزارت صمت
🔸سامانه کدال: شفاف سازی صورتهای مالی بانکها و شرکتهای دولتی
🔹سامانه هوشمند یارانه آرد و نان
🔸سامانه مؤدیان مالیاتی و پایانه فروشگاهی
🔹سامانه نسخه الکترونیک
🔸سامانه ملي دسترسي آزاد به اطلاعات
پایگاه اطلاعات کارکنان نظام اداری -پاکنا
🔹سامانه ثبت حقوق و مزایای کارکنان دستگاه های اجرایی کشور
و...
اسپانيا ٢٥٨ ميليون دلار خرج كرده قطار ساخته بعد فهميدن كه قطاري كه ساختن بزرگتره از تونل هايي كه دارن.
قرعه کشی ایرانخودرو انجام شد
ثبتنام ۱.۸ میلیون نفر برای ۱۰۰ هزار خودرو
بیشترین تقاضا برای پژو پارس
بر اساس آخرین دادههای بانک مرکزی بدهی خارجی ایران در پایان آبان ماه ۱۴۰۱ برابر ۶ میلیارد و ۴۲۵ میلیون دلار است که در مقایسه با سال گذشته ۲ میلیارد و ۶۴۲ میلیون دلار کاهش داشته است.
ما رسانه نداریم!
اینکه بارها میگوییم رسانه نداریم، نه اینکه شبکه و پلتفرم نداریم؛ یعنی نمیتوانیم با اتفاقات مهم جبهه خودمان موجآفرینی کنیم؛ یعنی شبکه هماهنگ نداریم و نمیتوانیم یک خط مهم را باهم جلو ببریم.
در ماههای اخیر جریان ضدانقلاب از طرفی تلاش کرد تا با برجستهسازی مواضع 2-3 خانم محجبه و طلبه، بصورت هماهنگ به جامعه القاء شود که مذهبیها، محجبهها و طلبهها هم از نظام دور شدهاند و از طرف دیگر، غیرمذهبیها و بیحجابها را هم مصادره کرد تا نظام را فاقد بدنه مردمی معرفی کند.
تعارف که نداریم؛ برخی خودیها هم به شک افتادند که "نکند نظام، بدنه مردمی ندارد و ما بیخود دفاع میکنیم". تا اینکه دیروز (۲۲بهمن۱۴۰۱) همه معادلات تغییر کرد و دوست و دشمن فهمیدند، انقلاب، هنوز زنده است و از همه طیفها طرفدار دارد.
اما چرا ما نتوانستیم موجآفرینی کنیم؟! چون نمیدانیم اولویت اکنونِ ما، در کشور چیست؛ چون حواسمان به شرایط حال حاضرمان (که اصل این نظام در خطر است) نیست؛ حالا یا چون اهل رصد صحیح نیستیم و یا یک جریان نفوذی بسیار قوی، عمداً درحال دستکاری مصالح و اولویتهای ماست.
به هنگام وقوع زلزله تا پایان آواربرداری، شما به فکر بسیاری مسائل حائز اهمیت که پیشتر به آن میپرداختید، نیستید. یا مثلاً اگر جلوی چشمتان یک نامحرم درحال غرقشدن باشد، احکام اولی را رها میکنید و نجاتش میدهید.
حفظ جان یک انسان کجا و حفظ نظام اسلامی کجا؛ که اگر آسیبی به آن برسد، جریان تشیع در جهان، به قهقهرا خواهد رفت و ایران به ایرانستان تبدیل میگردد. لذا رهبری تأکید دارند که بالاترین معروف، حفظ نظام است.