eitaa logo
منور
1.7هزار دنبال‌کننده
30.4هزار عکس
31.1هزار ویدیو
1.2هزار فایل
.
مشاهده در ایتا
دانلود
رئیس اطلاعات مراکش: ایران به دنبال تحکیم حضور خود در منطقه شمال آفریقا و ساحل آفریقا است باید با تهران مقابله کنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از سران طالبان : روزی خواهد رسید که آمریکا دست جلوی افغانستان دراز خواهد کرد و خواهد گفت آیا این ده آمریکایی را به کارگری می‌گیرید یا نمی‌گیرید؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این صف طولانی خودروهای زرهی پشت درهای اوکراین قرار گرفته و منتظر ورود به خاک این کشور است. این بخش کوچکی از تسلیحاتی ست که غرب این سالها گسیل کرده بوده تا در یک جنگ تمام عیار برای تضعیف شرق استفاده کند. همه چیز عیان است. آن جنگ تمام عیار اتفاق افتاده با این تفاوت که کشته اش را اوکراین باید بدهد. پس غرب حق خود میداند با تمام توان اوکراین را تجهیز کند.
ملا یوسف‌زی فعال حقوق زنان اهل پاکستان در حالی نگران دختران ایرانی شده که نیمی از زنان سرزمین خودش هنوز به سرویس بهداشتی هم دسترسی ندارن! حتی روایت شده یکی از شروط اصلی دختران پاکستانی و بعضاً هندی برای ازدواج اینه که خونه آینده شون توالت داشته باشه!
عکس یادگاری با شاهد ۱۳۶ توسط سفیر اسرائیل در اوکراین
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیرمرد 90 ساله یزدی صاحب یک دختر کوچولو شد. جوون های بدون اولاد کانال کجا نشستن؟
یادداشت سردبیر : هم اکنون همراه با تعدادی از اعضای کانال در مشهد هستیم امروز ساعت ۱۶ جشن شش سالگی کانال منور در یکی از هتل های مشهد برگزار خواهد شد همراه ما باشید دوستان خیلی قدیمی یادشان هست ، کسانیکه از دوران دانشجویی با هم بودیم، کار رسمی رسانه ای را از سال ۷۹ و با نشریه بسیج دانشجویی شروع کردیم با همراهی دوستانی مثل حسین جعفری که مدیرمسئول نشریه بود دوستان قدیمی کانال ، از سال ۹۲ با ما هستند تا سال ۹۵ ، در طی بیش از سه سال ، از طریق ارسال پیامک های خبری همراه تان بودیم بیش از سه میلیون پیامک ارسال کردیم از سال ۹۵ منور در تلگرام آغاز به کار کرد ، مدتی با کانال ویتامین سیاسی ادغام شد و سپس به صورت مستقل در تلگرام و ایتا به مسیر خود ادامه میدهد و امروز رونمایی میکنیم از «فاطمه»، عضو جدید خانواده ما و عضو افتخاری شورای سردبیری کانال که در آینده از او بیشتر خواهیم گفت 👇👇👇
«فاطمه» ، عضو افتخاری شورای سردبیری کانال
آدرس ما در تلگرام @Monavvar1 آدرس ما در ایتا https://eitaa.com/monavvar
درحالی که تمامی کارشناسان و فعالان اقتصادی، شروع سیاست های جدید بانک مرکزی را مهمترین عامل کنترل انتظارات منفی و ریزش شدید نرخ ارز طی آینده گذشته میدانند، اما برخی افراد با نادیده گرفتن واقعیت های موجود ، این موضوع را تنها به سفر رافائل گروسی به ایران نسبت داده اند!
معنی معافیت از پیمان‌سپاری چیست؟ نمایندگان محترم مجلس، صادرات محصولات باغی را از الزام به پیمان سپاری ارزی معاف کرده‌اند. معنی این مصوبه آن است که ارز حاصل از صادرات این محصولات، از نظارت حاکمیت خارج شود و به یکی از این سه سرنوشت دچار شود؛ ۱. کلا ارز وارد کشور نشود و فی‌المثل صرف خرید ملک در کانادا و آنتالیا شود. پرسش اینجاست که وقتی ارز حاصل از صادرات یک کالا، به چرخه تجاری کشور بازنگردد و صرف نیازهای وارداتی کشور نشود، فایده این صادرات چیست؟! ۲. حالت دوم این است که ارز حاصل از صادرات این اقلام، به کشور بازگردد، اما در بازار سیاه به قیمتی بالاتر از قیمت‌های نیما و مرکز مبادله و... فروخته شود. در چنین حالتی، ما به دست خودمان در حال رونق بخشیدن به بازار سیاه ارز و رسمیت دادن به نرخ‌های بالاتر ارز هستیم. اتفاقی که باعث می‌شود کل سیاست ارزی کشور مختل شود. ۳. حالت سوم این است که این ارز، صرف واردات کالای قاچاق شود. قاچاقچی نه در خارج از کشور درآمد دارد، نه می‌تواند ارز مورد نیاز خود را از مراجع رسمی تهیه کند، لذا ارز مورد نیاز خود را از همین سوراخ‌هایی که در سیاست پیمان‌سپاری ایجاد می‌شود، تهیه می‌کند. تنها ارزی که می‌تواند به دست قاچاقچی برسد، ارزی است که مشمول پیمان سپاری نباشد و از نظارت حاکمیت خارج شود. سوال اینجاست که وقتی می‌توان با کور کردن منابع مالی قاچاق، جلوی این پدیده شوم را گرفت، چرا به دست خودمان بستری برای تامین ارز قاچاق فراهم می‌کنیم و از این طرف، کلی دم و دستگاه برای مبارزه با قاچاق راه می‌اندازیم؟ نکته آخر اینکه، اگر هدف از معافیت محصولات باغی (که از پرتقال تا پسته و زعفران را شامل می‌شود)، حمایت از این محصولات است، راهش این معافیت‌ها و نابود کردن زندگی مردم با ایجاد اختلال در سیستم ارزی کشور نیست. راهش، اعطای مشوق ریالی به صادرات این محصولات است. اتفاقا باید مشوق ریالی به این محصولات داد تا صادر شوند و ارزآوری کنند تا نیازهای ارزی کشور تامین شود؛ نه اینکه صادرات‌شان از پیمان‌سپاری معاف گردد و در این جنگ ارزی، نقشه دشمن را تکمیل کند. این مصوبه، بلاتردید مغایر جزء ۱۰ بند ۹ سیاست‌های کلی قانون گذاری یعنی پرهیز از استثناهای قانونی است و انتظار می‌رود در هیئت عالی نظارت، جزو موارد مغایر با سیاست‌ها تشخیص داده شود.
اولین دوره آموزشی آشنایی با مکتب فقهی آیت الله خامنه ای