اگر لایحه شما بازدارندگی دارد، از چه می ترسید؟! پلیس را آزاد بگذارید!
برخی از مدافعین لایحه عفاف و حجاب ادعا می کنند که این طرح بازدارنده است، لذا حضور میدانی پلیس در مورد کشف حجاب را رد میکنند و آن را مورد نیاز نمیبینند.
لایحه عفاف و حجاب، یا بازدارندگی دارد و یا ندارد؛
اگر بازدارندگی دارد، پرسش این است که با وجود این بازدارندگی که ادعا میکنید، چه نیازی به خلع سلاح کردن پلیس در کف خیابان است؟! پلیس باید بتواند ورود کند اما چون لایحه بازدارنده است نیازی به ورود میدانی نیست، مگر در موارد نادر!
اگر بازدارندگی ندارد، پس چرا در این طرح در زمینه کشف حجاب و بدپوششی، جلوی اقدامات میدانی پلیس را گرفتهاید و با تنزل دادن جایگاه پلیس در حد عکاس و فیلمبردار، او را خلع سلاح کردهاید؟
اگر بازدارندگی ادعایی شما محقق نشد و کاشفان حجاب با استفاده از ماسک و عینک دودی مانع از شناسایی خود شدند و توانستند دوربین ها را دور بزنند، شما پاسخگویی ملعبه شدن قانون و مجری قانون خواهید بود؟
بسیاری، رضاخان را با ایجاد "ارتش نوین ایران" میشناسند.
ارتشی که قرار بود نماد ایران مستقل، قدرتمند و متجدد باشد.
استفانی کرونین در کتاب "رضاشاه، و شکلگیری ایران نوین" مینویسد: "ارتش رضاخان، سپاهی بزرگ اما ضعیف و ناکارآمد بود. شاه خودسر، انزوا از ملتش را با تکیه بر ارتش جبران میکرد... اما چون از افسران ارتش به نحو مرگباری میترسید فرماندهان عالی بیکفایتی برمیگزید"
رودتیماتی میگوید: "امور نظامی و امنیتی پهلوی اول، یکسوم کل بودجه کشور را میبلعید!"
اما در نهایت در شهریور ۱۳۲۰ فروریخت و شاه، گریخت.
بودجه دفاعی ایران حالا حدود ۵ درصد کل بودجه کشور است. اما اقتدار جمهوری اسلامی را به رخ همه کشیده است. رهبر ایران به ایمان و مردمش تکیه دارد بنابراین فرماندهانش از بلندهمتترین و نخبهترین کارآزمودگان نظامی اند.
همه چیز را باید وجین کرد بخصوص اقتصاد را. اینکه علف هرز خودش از بین میرود، یک توهم است.
ضوابط و قوانین محکم مالیاتی، بورسی، قاچاق کالا و انسان و... در دنیا برای برخورد با علف های هرز و هرزگی اقتصادی تدوین میشوند.
چند ماهیست بحث لایحهی حجاب و عفاف داغ است و چندین نسخه از آن تا به امروز رونمایی شده است! بدون شک نسخهی اخیر تدوین شده توسط مجلس کاملتر و بازدارندهتر از نسخههای قبلی است اما کماکان دارای ضعفهایی است که در کنار نقاط قوت، باید به آنها توجه کرد چرا که نقاط قوت جبرانکنندهی نقاط ضعف نخواهند بود!
آنچه که مسلم است معضل بزرگ این روزهای جامعه از لحاظ عفاف اجتماعی، خانم هایی هستند که بدون شال و روسری و با پوششی نامناسب در خیابان ها و اماکن تردد میکنند و پوشش های شامل برهنگی و نیمه برهنگی به ندرت یافت میشوند و این لایحه ظاهرا در مسیر شناسایی و برخورد قانونی با کاشفان حجاب و افراد بدپوشش، به دوربینها و تشخیص هوش مصنوعی تکیه زده است!
باید دانست هوش مصنوعی با اینکه دارای دقت نسبتا بالایی است اما در مواردی که مانعی قابل توجه [مثل عینک دودی و ماسک] روی صورت باشد ، شناساییاش میتواند با مشکل همراه گردد و حتما باید در لایحه راه ورود میدانی پلیس در چنین مواردی باز باشد. چرا که این نقطهی ابهام میتواند تبدیل به پاشنه آشیل این لایحه گردد و اجرای آن را با چالش همراه نماید!
در کنار حل این مسئله، مسئلهای که آن هم باید شفافتر در لایحه بیان شود مجازات های سنگین و بازدارنده برای ترک فعل مسئولینی است که در برابر ترویج و گسترش فرهنگ حجاب و عفاف در سطح جامعه وظیفه دارند!
«میلاد خورسندی»
6.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مقنعه تون رو سر کنید تخفیف هم میدم
امر به معروف جالب آقای فروشنده
چون چرخه تورم و رکود (فلاکت) از جهش ارزی شروع میشه، برای کنترل تورم و ایجاد رشد اقتصادی هم باید روی ارز تمرکز کرد.
اگر موقع ارزانی، گاو و گوسفند بخری، وقت گرانی بفروشی، بهت میگن دلال. ولی اگر همین کار رو در مورد سهام انجام بدی بهت میگن بازارساز یا بازارگردان.
نظام سرمایه داری همه چیزش رو خوب و باکلاس چیده.
دلالی، براساس قانون تجارت، شغلی قانونی است ولی شبیه فحش باهاش برخورد میکنند.
در تفکر لیبرالیسم، عرصه برای رویش علف های هرز مستعد تر است به همین دلیل هم قواعد و ضوابط وجین این علف ها در آنجا خیلی سختگیرانه تر است.
در ایران تفکر لیبرالیسم دنبال میشود ولی قواعد حذف هرزگی اقتصادی جدی اجرا نمی شوند و این از دلایل اصلی افزایش شکاف درآمد و ثروت در جامعه است.
دهه سوم محرّم
ویژه برادران
از شنبه ۲۱ مردادماه ۱۴۰۲ به مدت شش شب
از ساعت ۲۰
سخنران:
حجت الاسلام حامد کاشانی
مداحان :
نریمان پناهی
سیدامیر حسینی
تهران، خیابان پیروزی، خیابان نبرد، کوچه شهید امیراسماعیل ثانی، حسینیه بیت العباس علیه السلام
رهبران سازمان تروریستی داعش پس از اعلام خلافت این گروهک
1 - «ابوبکر البغدادی»: ژوئن 2014 - اکتبر 2019 (دوره رهبری 5 سال و 4 ماه) در یک حمله هوایی توسط نیروهای آمریکایی در باریشا در شمال ادلب کشته شد.
2- عبدالله قرداش «ابو ابراهیم القرشی»: اکتبر 2019 - فوریه 2022 (دوره رهبری 3 سال و 5 ماه)، در عملیات هلی برن آمریکایی در منطقه اطمه در شمال ادلب کشته شد.
3- «ابو الحسن القرشی»: فوریه 2022 - اکتبر 2022 (دوره رهبری 8 ماه)، در عملیات ارتش سوریه در استان درعا در جنوب سوریه کشته شد.
4- «ابو الحسین القرشی»: اکتبر 2022 - آوریل 2023 (دوره رهبری 4 ماه)، در عملیات گروهک تحریر الشام در حومه ادلب کشته شد.
5- «ابوحفص القرشی»: آگوست 2023...
امیرعبداللهیان: هیچ پهپادی برای استفاده در جنگ اوکراین در اختیار هیچ طرفی قرار ندادهایم