فرمانده کل انتظامی:
بخش زیادی از تصادفات مربوط به تخلفات ۶ تا ۷ درصد از رانندگان میشود و باید این افراد هزینه تخلفات را پرداخت کنند و به همین دلیل است که از دولت تقاضا داریم تا اقدامات لازم در راستای بالا بردن هزینه تخلفات را انجام دهد.
در بخشی از لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ دستگاههای اجرایی مکلف به اختصاص اعتبار برای ارتقای امنیت سایبری شدند:
«تمام دستگاههای اجرایی موضوع ماده یک قانون برنامه هفتم توسعه و شرکتهای دولتی و نهادها و سازمانهایی که از بودجه عمومی استفاده مینمایند مکلفاند حداقل نیم درصد (۵/۰ %) از اعتبارات هزینهای (به استثنای فصول ۱، ۴ و۶) یا از اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای خود را به منظور تضمین و ارتقای سطح امنیت شبکه، امنیت زیرساختها و امنیت سامانههای خود و پیشگیری مؤثر از وقوع حوادث امنیتی رایانیکی (سایبری) در دستگاه خود اختصاص دهند. آئین نامه اجرایی این تبصره مشتمل بر موارد استثنا به تصویب هیئت وزیران میرسد.»
طبق لایحه بودجه دولت در سال ۱۴۰۳ تا سقف ۱۲۰ میلیون تومان درآمد درسال معاف از مالیات است و پس از آن پلههای مالیاتی شروع میشود!
درآمد سالانه ۱۲۰ تا ۱۶۸ میلیون مشمول ۱۰ درصد، ۱۶۸ تا ۲۷۶ مشمول ۱۵درصد، ۲۷۶ تا ۴۰۸ میلیون مشمول ۲۰ درصد و درآمدهای بیشتر از ۴۰۸ میلیون تومان در سال مشمول ۳۰درصد مالیات خواهند بود.
حسن روحانی:
خبرگان این دوره شاید اهمیت بیشتری داشته باشد.
از خداوند برای مقام معظم رهبری عمر طولانی توام با توفیق بیشتر را طلب میکنیم،
ولی هرچه زمان بگذرد احتمال آن روز مبادا بیشتر میشود که خبرگان بخواهد وارد بحث انتخاب ولیفقیه شود.
حسن روحانی : به عنوان کسی که از پشتپردهها خبر دارم، میدانم با خیابان مشکل ما حل نمیشود. قهر و خانهنشینی هم مساله را حل نمیکند. تنها راه اینست که به صحنه بیاییم و مشارکت کنیم؛ گرچه این راه بسیار ناهموار و سخت و پیچیده است ولی با سختی راه، وظیفه ما ساقط نمیشود.
حسن روحانی : در ذهن خودم خیلی بالا پایین کردم که بروم ثبتنام کنم یا نه، گفتم اگر به عنوان یک نفر در خبرگان احتمال دهم که تأثیرگذار هستم، برای آینده و امروز اقدامی نکنم، مسئولم.
مگر اینکه یقین داشته باشم که هیچ کاری از من ساخته نیست. من بر مبنای این تکلیف ثبتنام کردم. با دوستان هم مشورت کردم و تعداد معتنابهی معتقد بودند که باید ثبتنام کنم.
حسن روحانی: امام ، ولایت فقیه را ولی منتخب مردم میداند، یعنی ملت ایران این فرد را به عنوان ولی فقیه و رهبر نظامش انتخاب کرده است. بنابراین منتخبان مجلس خبرگان باید از پشتوانه آرای بالایی برخوردار باشند. اگر رأی شرکتکنندگان در انتخاب مجلس خبرگان ۲۵ درصد باشد و منتخبین حدود ۱۰ درصد آرا را کسب کنند، آیا با پشتوانه ۱۰ درصد میشود منتخب ملت ایران را تعیین کرد؟
طبق اصل ۶۹ قانون اساسی مذاکرات مجلس شورای اسلامی باید علنی باشد و در شرایط اضطراری، در صورتی که رعایتر امنیت کشور ایجاب کند، به تقاضای رئیس جمهور یا یکی از وزراء یا ده نفر از نمایندگان، جلسه غیر علنی تشکیل می شود. مصوبات جلسه غیر علنی در صورتی معتبر است که با حضور شورای نگهبان به تصویب سه چهارم مجموع نمایندگان برسد.
آیین نامه داخلی مجلس نیز در ماده ۱۰۲ بیان می دارد در صورت اضطرار که رعایت امنیت کشور ایجاب کند، به تقاضای کتبی رئیسجمهور یا یکی از وزرا یا ده نفر از نمایندگان، جلسه غیرعلنی تشکیل میشود.
دیروز برای مطرح شدن استعفای آقای الیاس نادران از نمایندگی مردم تهران، در اقدامی ناباورانه، مجلس بطورغیرعلنی تشکیل شد و کسی توضیح نداد استعفای یک نماینده که دلیل کار خود را "مدیریت پادگانی قالیباف " عنوان کرده، کجایش شرایط اضطراری و امنیتی در کشور است؟ مگر اینکه فرض کنیم نماینده متقاضی استعفا می خواسته حرفهایی بزند که رئیس مجلس با علنی شدن محتوای آن دچار اضطراب و اضطرار می شده و امنیتش به خطر می افتاده است!
جا داشت آقای قالیباف که قسم خورده در جایگاه رئیس مجلس از قانون پاسداری کند، درخواست نمایندگان برای غیرعلنی کردن جلسه را خلاف قانون اساسی و آیین نامه داخلی مجلس اعلام می کرد و این فرصت را پدید می آورد که آقای نادران هرچه دلش می خواهد بگوید و سپس از اتهامات احتمالی او علیه خود دفاع می کرد.
آیا آقای قالیباف ، در آستانه انتخابات، آنقدر برای لرزان شدن کرسی ریاستش به اضطرار افتاد که زیر بار رفتار غیرقانونی برود و روال یک استعفای مضحک را با یک جلسه غیرعلنی مضحک تر، به کارنامه ناموفق خود در مجلس یازدهم اضافه کند؟
مگر آقای قالیباف تا حالا به اندازه یک دور تسبیح، از شفافیت مجلس دفاع نکرده؟ چرا وقتی نوبت به خودش می رسد ، از کنار آن لیز می خورد؟
انگار سهراب سپهری این قطعه از شعر معروفش را برای آقای قالیاف گفته که:من قطاری دیدم که سیاست میبرد و چه خالی می رفت!
«محمد مهاجری»