eitaa logo
منور
1.7هزار دنبال‌کننده
28.7هزار عکس
29.3هزار ویدیو
1.2هزار فایل
.
مشاهده در ایتا
دانلود
در این لحظه‌های تعیین‌کننده، با «فتنه‌ی ترس» در جبهه‌ی انقلاب و مردم مؤمن، مواجه شده‌ایم. آری، باید از «ترس»، بترسیم، نه از «لیبرال‌ها». حاصل ترس، «تردید» است و تردید نیز به گزینه‌ی «عبور از اصلح» می‌انجامد. نترسیم و نترسانیم.
دبیرکل حزب الله لبنان: همه منتظر رفتار و عملکرد ملت ایران هستند که بازتاب آن در حضور بزرگ مردم در مراسم تشییع شهید رئیسی تجلی یافت حضوری که در انتخابات ریاست‌ جمهوری نمود پیدا خواهد کرد و رئیس‌جمهوری مناسب، مجاهد و فداکار را به قدرت برسانند.
حفظ وحدت یعنی اینکه طوری رفتار کنیم که اگر آقای دکتر قالیباف به دور دوم رفت همه طرفداران دکتر جلیلی با افتخار به او رای بدهند. و اگر آقای جلیلی به دور دوم رفت، همه طرفداران دکتر قالیباف با خوشحالی به او رای بدهند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شعرخوانی با موضوع رای دادن رای میدیم حتمنی ما کارگرا به اونی که با ما باشه نه بر ما یه کار کنه هیچ کسی گیر نباشه برای اسباب بازیه بچه ها مدافع حریم کشور باشه پوتین خدمتو بپوشه هر جا 👤ابوالقاسم سیفی 👤میثم حسینی 👤فهیمه انوری 👤فرشته پناهی 👤محمد محمدی 👤لیلا تندرو 👤احمد رفیعی وردنجانی 👤امیر یزدی
سید حسن نصرالله: امروز فقط سرنوشت جمهوری اسلامی مطرح نیست بلکه با تمام صداقت و صراحت می‌گویم سرنوشت تمام ملت‌ها و مقاومت در منطقه به سرنوشت ایران بسته شده است.
وحدت در انتخابات باید گفتمانی باشد؛ وگرنه وحدت حول یک کاندیدای انقلابی، بدون محاسبه ۲مولفه مهم «میزان چسبندگی آرای دیگر کاندیدای همسو و درصد ریزش به سبد وحدت» و «فاصله مقبول از کاندیدای ناهمسو، در نظرسنجی نهایی» یک تله نتخاباتی است!
دکتر سعید جلیلی جمعه ۸ تیر ساعت ۹.۳۰ صبح در مسجد امام حسن مجتبی علیه السلام واقع در مشیریه ، رای خود را به صندوق خواهد انداخت.
سید محمود رضوی مشاور قالیباف از شکست اجماع خبر داد
حجت الاسلام قنبریان: آنچه مردم می‌خواهند بدانند نه کارنامه و نه وعده کاندیداها بلکه ایده مرکزی است و آنچه یک فرد را در قاموس ریاست جمهوری می‌برد ایده‌ای است که باید ارائه کند. فاقد ایده مرکزی در بین نامزدهای انتخابات هستیم در فضای مردم سالاری دینی، ایده‌های اجتماعی با سویه‌های اقتصاد و فرهنگ جان مایه صحبت‌های یک نامزد انتخاباتی باید باشد. آنچه مردم می‌خواهند بدانند نه کارنامه و نه وعده و شعار بلکه ایده مرکزی است. آنچه که یک فرد را در قاموس ریاست جمهوری می‌برد این ایده‌ای مرکزی است که باید ارائه کند. از طرفی این ایده مبتنی بر آرمان‌ها و ناظر بر صحنه و میدان اجتماعی است و در ادامه بحث طرح برنامه‌ها نیز به میان می‌آید و از اینجا به لوازم سیاست خارجه، برنامه اقتصادی و غیره نگاه می‌شود. سوال می‌شود اگر نامزدی اینها را ندارد دقیقاً پس برای چه آمده است؟! می‌توان بر اساس همین ایده مرکزی نامزدها را سنجید که آیا قدرت خلق این موضوع را دارد. اگر ایده بین حرف‌ها و وعده‌ها و شعارها گم شد چه می‌شود؟ ما در بعضی دوره‌ها فاقد ایده بودیم و احتمالاً در این دوره هم همینطور است. در برخی دوره‌های دیگر ایده بوده ولی با خوانش از دیگری‌هایی نتوانسته به اهداف خود برسد و با نظام آرمانی انقلاب اسلامی صورت بندی نشده بود. در اصول قانون اساسی سه گانه فرهنگ و سیاست و اقتصاد به چشم می‌خورد. شهید بهشتی زمانی که ایده قدرت سیاسی را مطرح کرد به سهم اقتصادی در این حوزه اشاره جدی داشت. حتی در فرهنگ که می‌توانیم به عدالت رسانه و عرصه‌های دیگر تعبیر کنیم باید صدای متوازنی تدوین شود. اگر رئیس جمهوری بخواهد کار همه جانبه قانون اساسی را انجام بدهد باید قدرت تشکل‌ها را افزایش دهد. این موضوع را می‌بینیم که به میزانی که تشکل‌ها ضعیف شوند بخش خصوصی قدرتمند می‌شود به طوری که بعداً سهمش در دستگاه حاکمیتی نیز بیشتر می‌شود. ما این موضوع را در سازمان تعاون و وزارتخانه شدن بازرگانی می‌بینیم که وزارتخانه به طایفه بهره‌مند از سطح مدیر کلی به وزارت می‌رسد و عقب ماندگی‌ها غیر قابل جبران می‌شود. به سمت فضای مطلوب رفتن قابل شاخص گذاری است، یکی از کاندیدا در برنامه تبلیغاتی خود گفت بهداشت و آموزش کالا نیست، باقی حرف‌ها اما نسبتی با شعار ندارد. یا بقیه کاندیداها شعارهایی وعده حمایت کارگری می‌دهند ولی در عمل می‌بینیم که اینها در مسوولیت‌های قبلی خود این کارها را نمی‌کردند. باید این‌ها را به صورت یک ایده مرکزی جلو چشم بیاوریم و پای آن بایستیم و قدم برداریم.
چارچوب اقدام‌های اجتماعی مورد انتظار از دولت چهاردهم 1⃣ حفظ قدرت خرید و سفره عموم مردم 2⃣ احیای حقوق کارگران 3⃣ آموزش و پرورش دولتی و باکیفیت 4⃣ حل تبعیض های اساسی 5⃣ تضمین آزادی های اساسی و امکان مشارکت‌های مردمی 6⃣ توجه ویژه به استان های محروم و مرزی
به گزارش روزنامه بریتانیایی گاردین، وزارت خارجه هلند، سفیر اسرائیل را به دلیل اتهام جاسوسی از دادگاه کیفری بین‌المللی احضار کرد. این روزنامه در پایان ماه گذشته گزارش داده بود که اسرائیل از کریم خان، دادستان دادگاه کیفری بین‌المللی جاسوسی کرده و یوسی کوهن، رئیس سابق سرویس اطلاعات خارجی اسرائیل (موساد)، شخصاً در یک توطئه مخفیانه دست داشته است.
انتخابات و خبرزدگی! این دوره از انتخابات از هر زاویه نگاه می‌کردی عجیب بود! یکی از عجایبش هم این بود که در گعده‌ها، خبر جای تحلیل را گرفته بود ... خبرزدگی و اهل خبر بودن، به جای اهل تحلیل شدن، تنظیمات تربیت سیاسی فرد و جامعه را به هم می‌زند ... به خودمان نگاه کنیم. چقدر ذهن‌مان برای تحلیل تربیت شده و چقدر عادت کرده به خبرخوانی و خبرزدگی!
آیا مردم را بنزین فروش کنیم؟ دولت کالایی دارد به نام بنزین و می‌خواهد به مردم بفروشد و پولش را برای تامین مخارج جاری و عمرانی اش به کارگیرد. سوال بهترین شیوه چیست؟ در شیوه کنونی، دولت بنزین را به دو قیمت و با نوعی سهمیه بندی می‌فروشد. الان پیشنهاد می‌شود که ما مردم را هم درگیر قیمت‌گذاری و خرید و فروش بنزین کنیم، حتی کسی که ماشین هم ندارد،در یک بازاری بنزین بفروشد. قاعدتاً عرضه و تقاضا، قیمت بنزین را حداقل در این بازار مازاد-کسری مشخص می کند. عملا قیمتی که در آن بازار تعیین می‌شود قیمت خدمات وابسته به بنزین را مشخص می‌کند، پیش‌بینی می‌شود که آن قیمت بالاتر از قیمت ۳هزارتومان باشد. در این صورت قیمت اسنپ و کرایه تاکسی و شخصی هم بر اساس این قیمت سوم مشخص می‌شود. اگر این قیمت سوم نوسانی و وابسته به عرضه و تقاضا باشد، باید انتظار داشت که قیمت حمل و نقل هم نوسانی شود؛ ولی چون قیمت‌ها در ایران چسبندگی نسبت به بالا دارد، قیمت اوج تقاضای مازاد بنزین قیمت حمل و نقل را مشخص می‌کند حال باید دید که در این شیوه دوم قیمت‌گذاری، چه کسی بیشتر منتفع می‌شود، آنکه ماشین ندارد، یا آنکه ماشین دارد. به نظر می‌رسد که در نهایت فرد فاقد ماشین متضرر می‌شود، گذشته از آنکه ما ذهن همه را درگیر یک بازار جدید گران سازی کردیم، بدون آنکه نیازی به آن باشد.
برای انتخابات حالت خوف و رجاء داریم؛ اما برخی طرفداران متعصب جلیلی و قالیباف، وِل‌کن و دنبال آتش بس نیستند!
آخرین نظرسنجی متا
وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی: اگر جمهوری اسلامی حاکم بر ایران سلاح هسته ای داشته باشد، هر کشوری در جهان با تهدید وجودی مواجه خواهد شد.
سعید جلیلی گفتار او تنها گفتار سیاسی نسبتا عدالتخواه و فسادستیز این انتخابات بود. مطالبات معیشتی طبقات پایینی و محروم جامعه در صدای او بیشتر از هر نامزد دیگری شنیده شد. سیاستهای او اگر عملی شود میتواند مانع از عمیق‌تر شدن دره فقر و غنا در ایران ۱۴۰۳ شود. به ویژه آنکه ادامه وضعیت موجود باعث تقابل جدی طبقات محروم با نظام سیاسی می‌شود و ایران را به سمت بحرانی امنیتی می‌برد.
سعید جلیلی گفتار او تنها گفتار استعمارستیز و استقلال‌خواه و حامی اقتصاد ملی در این انتخابات بود و درکش از توسعه فراتر از فروش نفت و باقی مواد خام و واردات محصولات مصرفی بود. تازه آن هم به قیمت خلع سلاح در قالب احیای برجام. گفتارِ جلیلی نشان می‌دهد او با سازوکار غارت کشورهای جهان سوم توسط امپریالیسم آشناست و می‌داند استقلال اقتصادی همزمان نیازمند مقابله با امتداد داخلی امپریالیسم، یعنی سرمایه داری انگلی و غیرمولد و غیرملی و الیگارشی بیوطن است و گمانم همین، دلیل این هجمه همه‌جانبه سکولار و مذهبی و چپ و راست علیه اوست.
سعید جلیلی در ایران ۱۴۰۳ که دهکهای پایین توسط کارگزاران شکم‌سیر و بالانشین و رسانه‌ها و گفتارهای جریان اصلی اصلاح‌طلب و اصولگرا اصلا دیده نمی‌شوند و به حساب نمی‌آیند، یک روایت ملی از پیشرفت ارا‌ئه داد که محرکش همین مردم طبقات پایین هستند. و این یعنی در گفتار جلیلی محرومان قرار نیست زیر چرخ توسعه له شوند، بلکه آنها قرار است یکبار دیگر به صحنه بیایند و خود راننده و لوکوموتیو توسعه شوند.
سعید جلیلی نگاهش سرشار از آینده بود. آنهم وقتی بخش عمده جامعه ایران، زیر فشار توامان تحریم از بیرون و بی‌عدالتی‌های اقتصادی از داخل، توان فکر کردن به آینده را از دست داده‌اند. و بدون تصویری از آینده، ملتی شکل نمی‌گیرد.
رای ما نه به نامزدهای نئولیبرالی که پروژه مرکزی‌شان احیای وابستگی اقتصادی ایران به سیاستهای واشنگتن در قالب برجام است و تقسیم رانت بین محافل قدرت و ثروت داخلی به نام تعامل.
راهبرد ستاد پزشکیان و تاکید ویژه به هواداران
عملکرد تجارت خارجی ایران در دو ماهه نخست ۱۴۰۳ را در جدول ملاحظه کنید.
رهبر معظم انقلاب: مردم در رای‌دادن تردید نکنند دوام و قوام و عزت و آبروی جمهوری اسلامی در دنیا متوقف به حضور مردم است وجهی برای تردید وجود ندارد. این یک کار آسانی است که نتایج مهمی دارد. چرا انسان برای انجام کاری که خرج، زحمت، وقت‌گیری و فشار ندارد و فواید زیادی دارد تردید کنند. جمهوری اسلامی قوامش به حضور مردم است و برای اثبات صحت و صداقت جمهوری اسلامی حضور مردم امر واجب و لازمی است. امیدوارم خدای متعال برای این کشور بهترین و مفیدترین گزینش را مقدر کند و سال‌های آینده خوب و مطلوب باشد و مردم از گزینش خودشان راضی باشند.